Önemli olanın işlevsellik olduğunu ve partnerini mutlu etmek olduğunu hepimiz biliyoruz. 10 cm yeterli oluyor. Ama En ideali ne sizce? En estetik olanı? Ben 14 cm'e sahibim. Ama kötü bence.

Bence 10 cm yeterli senin ölçün gayet iyi bence aslında bunlar önemli şeyler değil önemli olan sağlıklı olmak ama en estetik-güzel penis ince başlayıp kalınlaşan penis kendi pensimde böyle belki bu yüzden böyle düşünüyorum bence ayrıca çok kalın hatta aşırı kalın kalın olması en ideal özelliklerden birisi ama 6cm den kalın olmamalı prezervatif kullanamaz erkek ki ben bunu yaşıyorum
Çevre mi 6 cm kalınlık mı? Uzunluk ne?
Çevresi değil normal kalınlık 6 cm geçmemeli benimki geçtiği içiin ideal değil ortalama kalınlık 6.5 ile 6.8 cm arası en kalın yerleri köküne doğru neredeyse 7.5 cm aşırı kalın ama bunu prezervatif kullanımı açısından söylüyorum yoksa başka bir dezavantajı yok bu ölçülerde prezervatif yok Türkiye de olursa görüşüm direk değişir
Uzunluk ne?
Uzunluğu tam sert haldeyken hiç ölçmedim yarım sert hali 15.8-16 cm ile 18 cm arası tam sert hali minumum 20 cm ile 24 cm arası tahmin ediyorum 23 cm yaklaşık 25 cm den az kesin eminim 23.5 cm maksimum tahmin ediyorum emin değilim ortalama bir bayanın 3 eliyle rahat tutabileceği uzunlukta bir erkek eli içinde aynı ben 3 limle tuttum bir iki kez tam sert halindeyken tam sert olmamış hali bir kaç cm daha kısa ben önem vermiyorum bu tür şeylere göğüs ölçüsüne de aynı şekilde önem vermiyorum yalnız bilimsel olarak sayısal olarak bir tahminim var Türkiye deki kalınlık olarak en kalın penise sahip erkeklerdenim en kalın kısımı olarak belki en kalın penise sahip olabilirim bu ayrı bir olay tabii
yemeğin lezzetini kepçenin ölçüsü belirlemez. lezzet baharatındadır, pişme süresindedir, ateş ısısı değerindedir ve pişme süresindedir.
yani öncelikli sevişmek bol bol sevişmek uzun sevişmek gerek. ilişki anı son andır. bitiş anıdır.
şu videoları inceleyin.
www.uzmantv.com/cinsel-tatmin-acisindan-penis-boyu-mu-yoksa-kalinligi-mi-onemli
rehber.uzmantv.com/penis-boyu-ile-kadin-orgazmi-arasinda-nasil-bir-iliski-var
www.uzmantv.com/klitoral-ve-vajinal-orgazmin-farklari-nelerdir
Hocam ülkemizde 20 cm altı küçük sayılıyor :D
herkes boya takılma diyor ama büyükte olsun diyor :D
takıntı yapılacak durum değil aslında 14 te 20 de aynı işi görüyor yeterki kullanmasını bil :D
19 cm gayet memnunum ben .. sen 14 le geç bosaliyorsan ve kalinsa sıkıntı yapma
Cevap
2Cevap
bende gaffası hariç 18
Yalan biliyorum.
Ammk milletin dediklerine baksak sırıksız sırıkla atlıcak bu türkiyedeki 14 cm lik ortalamayı kim sağlıyo ozaman al sana kanka yalancı bir abaza daha
Fotografda ki sen misin?
Hayır niye?
Fotodaki srn misin 😄
Hayır neden?
Çok seksisin dicektim 😄
Ya 10 cm Allah yardimcisi olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?