Yatağını yatırdı ve?

19 yaşındayım şu ana kadar kimse ile çıkmadım ama onu çok seviyordum her şeyimi verirdim ona o derece seviyordum o ise başkasını. kimse ile çıkmadığım için ve erkeklerle muhattabım olmadığı için erkeklerin beden dillerinden ya da amaçlarından da anlamıyordum. bir gün beni kahvaltıya çağırdı. gitmek istemedim ama gitmezsem konuşmayacağını söyleidi bunu göze alamadım ve gittim. eve gidince kolumdan tuttu ve yatırdı kalaktım tekrar yatırdı öptü karşılık vermedim zorladı ve en sonunda bende karşılık verdim eğer bir şeyler yaşamazsak benimle iletişimini keseceğini söyledi o gün beni öptü ve sanırım sürttü. Çok pişmanım keşke çekip eve gitseydim ama yapamamıştım Allaha her gün dua ediyorum beni affetmesi için kendimi çok basit ve rezil hissediyorum. Ve ileride kimse ile evlenemeyeceğim sanırım çünkü ilerideki eşime bunu anlatamam ona bu kadar kötü bir şeyi yapmış olamam vicdan azabından ölücem allah affeder mi bilmiyorum. Ama bundan sonra bir sevgilim olmaya hakkım yok gibi hissediyorum öyle mi sizcede gerçekten basit miyim
Güncellemeler
+1 yıl
ben suçsuzum günahsızım demiyorum ki desem günahsız suçsuz olduğumu düşünsem niye bu kadar pişman olup Allaha affetmesi için dua ediyim hatalı olduğum için çok üzgünüm isteseydim bu sonucu değiştirebilirdim bu yüzden üzgünüm
Yatağını yatırdı ve?