Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kız arkadaşımın başına buna benzer bir olay gelmiş 18 yaşındayken şu an 23 yaşında o dönemde o da kandırıldığını söyledi ve bu durumu bana altma cesaretini gösterdiği için teşekkür ettim ona ve bu olayı beni gerçekten sevdiğini ve saydığını bildiğim için önemsememe kararı aldım zor ama bir çoğunu kapattım ve onu gerçekten seviyorum onun sevgisinden ise asla şüphem yok Allah karşına benim gibi birini çıkarsın seninde karşına ama asla bir daha böyle bir hata yapma evleneceğin adama evleneceğin geceye sakla kendini güzelim
24 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir hataya asla düşmek istemiyorum buradaki sürtündük vb soruları görünce daha da midem bulanıyor kendimi berbaat hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılMümkünse pişmanlığını dile getir kendi içinde bir süre ve defalarca kez pişman ol çünkü bir daha yapma öyle bir hatayı yeni bir sayfa aç hayatında kapat geçmişi sil at bitsin yeni bir insanla tanış ona asla bu durumdan bahsetme ve dillendirme unut tamamen bitsin geçmişteki hiç bir ilişkinden bahsetme kesinlikle hiç bir şekilde
Soran+1 yılsizce bahsetmemem daha mı doğru
Cevap sahibi+1 yılBen bir erkek olarak söylüyorum bunu ona hissettirme bile ben bana söylemeseydi keşke diyorum ama cesaretinden ve bana olan sevgisinden dolayı bunu benimle paylaştı bunuda biliyorum sen söyleme dinle beni
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet arkadaş olan olmuş ve pişman olmuşsun da. Önwmli olan sonrası. Allah affeder mi sorusuna tabiki de affeder ve üzerini de örter. Bu olay her ne kadar da seni üzdü ise de geleceğini de etkilememelidir. Bundan sonra en azından adı aşk olmadıkça kimse ile böyle bir durum olmasına izin vermezsiniz olur biter. Aşk hepimize lazım ve bu sayede sevmeyi öğrenir duygularımız gelişir. Sakin ol ve üzülme artık. Hayat devam ediyor sen tertemizsin ve aşk ile yaşa eşini bul ve evlen. Kimseye de bu olanları anlatmak zorunda değilsin...
03 Yorumla
Soran+1 yılherkez bana çok masumsun vb derken çok utanıyorum masum değilim çünkü söyleyemiyorum arkadaşlarımı ailemi çevremi kandırıyorum allahım affetsin
- +1 yıl
Tüm bu ruh halin sonuçları itibari ile yaşadıklarından kaynaklı. Ve bunu artık geçmiştw bırakmalısınız ve inanın hergün bunu ve dahasını yaşayan kızlar ve kadınlar var. Peki bundan sonrası ne oldu o genç ile devam ettimi bittimi görüşmeniz? O ne diyor hissettikleriniz ve sonuçları için?
Soran+1 yılBaşka birisi ile birazda onu kullanacak sanırım, deli gibi aşık olduğu kızın en yakın arkadaşı ile çıkıyor
"kimse ile çıkmadığım için ve erkeklerle muhattabım olmadığı için erkeklerin beden dillerinden ya da amaçlarından da anlamıyordum" bu cümle o kadar saçma ki... Bunu anlaman için sevgilin olması gerekmiyor zaten. Aklı ve mantığı olan her insan karşısındaki insanın niyetini sezebilir ki seni evine çağıran bir erkeğin niyeti ne olabilirdi başka? Allah'ın affetmesini istiyorsan o insanla bir daha görüşme, nefsine hakim ol giderse gitsin tüm bağlantını kopar. Yapacağın en iyi şey bu olur şimdilik.
24 Yorumla
Soran+1 yılben o gün gerçekten böyle bir şey yaşanacağını düşünmedim o benim gözümde çok güven vericiydi
Soran+1 yıl@Resentful bilmiyorum ki ben aramızın iyi olabileceğini düşünüyordu sevgili olmasak bile normal iletişimimiz olur sanmıştım
+1 yılAškin geldigi yerden mantik gidiyor ište. Kaybetme korkusuyla az kalsin masumiyetin gidiyordu. Tovbe et kardesim. Hep tovbe et ki tertemiz olasin. Ileride esin olacak insan da zaten insallah anlayis gosterir ya da belki sen de unutursun ve yasanmamis gibi olur.
Tekrarlamaman dilegiyle 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
+1 yılTövbe kapısı açıktır. Müslüman değilim ama İslam'a göre içten edeceğin tövbe yeterlidir. Duygusal bir insansın ve bu olay seni yaralamış, fakat bu durumdan ders çıkarman lazım. Üzülerek, pişman olarak her gün kendine kızarak hayatına devam edemezsin. Ucuz atlatmışsın hatta, iş daha ileriki boyutlara gidebilirdi. Haline şükret, ayağa kalk ve yoluna devam et. Daha dikkatli ve daha güçlü olarak.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumunuz için. daha güçlü olmaya çalışacağım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz kızların bile bile hatalarını görünce üzülüp sinirleniyorum. O kadar yazılar yazılıyor, konuşuluyor, en önemlisi doğru yanlış nedir bilinmesine rağmen bu hatalar hala yapılıyor. Yahu zaten çocuk kendini belli etmiş. Seks istediği çok açık, buna rağmen sırf seninle konuşmayacak diye nasıl kabul edebiliyorsun? Konuşmaması senin hayrına olup bu durumu da yaşamamış olacaktın. Bile bile lades neden yapar bu kızlar. Sonra ağlayıp sızlarlar.
Neyse olan olmuş artık tövbe edip bir daha yapmazsın bu rezilliği.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen karşılık verdiğin için suçlusun.
Benim de benzer bir olay başıma geldi. Bir gün ders çalışmak için bir erkek arkadaşımın evine gitmiştim o da beni aniden öptü ben de tokatı bastım tekrar tuttu ve denedi ama bayağı sert itmiştim ve o günden sonra da görüşmedik. Beni ilk öpen erkekti iyi niyetimi suistimal etti. Ailem de tanıyordu halbuki...
Ama sen direnmemişsin... Hoşlantı ile aşkı anlayamıyor musun? Benim de ilk defa başıma gelmişti... Evlenmem falan deme ama sen de masum değilsin.02 Yorumla
Soran+1 yılhoşlantı değildi benimki aşktı. Masum değilim zaten masum olsam allaha beni affetmesi için neden yalvarıyım kendimi bu kadar üzüyüm. Bu arada ikimizin durumu çok farklı senin kaybediceğin bir şey yok bunu yapan arkadaşın benim ise aşık olduğumm çocuk
Cevap sahibi+1 yılO zaman kötü birine aşık olmuşsun yine de evine gitmen saflıktı. Buda sana tecrübe oldu. Allah büyükdür affeder.
Kirli ya da namussuz değilsin.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. basitlik sandığın kadar kolay değil üstelik hatalar bir şeyler öğrenmek için vardır hayata küsüp isyanları oynaman için değil hata olduğunu düşünüyosan bu hatandan vazgeçip doğru olanı yaşamaya odaklanmalısın gerisini düşünme geleceği bu günden göremezsin bu gün yapman gerekeni yap gelecek için ya da gelecekte birlikte olacağın adamın ihtimali seni böyle harap etmemeli
02 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısınız tutunduğum tek dal hatalardan ders almak. eğer böyle bir şey yaşamasaydım karşıma başkası çıkabilirdi ve ben daha ileri gidebilirdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak dostum Benimde basimdan ayni benzerlik gecti ve sevinelim ki daha ilerisi olmadigi icin. Bende cok pisman oldum ama bu ilerdeji iliskilerin icin bir tecrube öyle dysun birdaha tekrarlama. Umutsuz seylerde dusunme yok esim yok söle böyle Sanki erkekler hic bisey yasamiyo affedersin ama komple unut bu konuyu
00 YorumlaHiç bir şey yapmamışsın ki? Kaldı ki yapmış olsan bile 1700lerde yaşamıyorsun, o kadar abartmaya gerek yok. Yanlış hiç bir şey yapmadan, ilerde sevgiline anlatmama bile gerek yok, anlatırsan da tepkisi muhtemelen çok da abartı olmaz. Ya da olmamalı.
03 Yorumla
Soran+1 yılsöylememem daha mı iyi biri olursa gerçekten şu an karşıma biri çıksın istemiyorum ama allahın takdiri
- +1 yıl
Şurdaki yorumları okudukça yemin ederim insanlığımdan soğuyorum. Dua etmelisinler, bakire sayılmazsın diyenler... Adam öldürmedin sen. Şu dünyada herkesin yaptığı bir şey, hele ki senin yaşında kendini keşfeden insanların çoğu. İnsanlar sever, öpüşür, koklar. İlgi duymak ve ilgiden hoşlanmak bunlar bizi insan yapan şeyler. ilerde eşin de olur boy boy çocukların da. Bekaret dediğin beyinde biten bir şeydir...
+1 yıltövbe et, Allah, merhametlilerin en merhametlisidir. Ve sana tavsiyem, günahlarini kimseye anlatma, bu Allah ile senin aranda.. Neden baskalarini sokuyorsun ki araya?
15 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın gerçekten kimseye anlamıyorum zaten burada sormak istedim. arkadaşlarım çok masumsun vs diyorlar utanıyorum yüzlerine bakamıyorum
- +1 yıl
bir mahsuru yoksa özelden konuşalım mı?
- +1 yıl
Neyse, niyetim kötü değildi ama... Istersen yazarsın.. Bak kardeşim, ne güzel ki günahı sevabı önemsiyorsun, Allah'tan kork ve uzak dur böyle şeylerden. Tövbeni Allah samimiysen kabul eder inşallah. Dua edeceğim senin için. Rabbim gönlünü ferahlatsın. Merak etme, evleneceğin vakit geldiğinde sen anlarsın :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim yanıtlarınız için içimi biraz da olsa rahattlattınız
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim. Ne zaman ihtiyacın olursa ulaşabilirsin bana. Beni az tanırsan buradaki kimseye benzemediğimi anlarsın. Bunu kötü niyetle demiyorum, yanlış anlama. Sen sadece Allah'a yönel. Namazını kıl, ve dua et. Bol bol kur'an oku. Rabbim yardımcın olsun :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama 😂 Yıl olmuş 2016 sevgilin de olur eşin de. Böyle şeyleri çok umursamıyo artık insanlar. Basit de değilsin sadece safsın daha hiçbir şeyden haberin yok. Bunlar zamanla ve tecrübeyle elde edeceğin şeyler. Rahatla bişey olmaz.
10 Yorumla Bu kadar karamsar olup kendini uzmen dogru degil. cahillik donemlerinde herkes hatalar yapar. kimimiz farkina varir bunlari duzeltir kimi farkina bile varmaz. bu kadar karamsar olma. herseyde hayir vardir de belkide bu olay daha buyuk sikinti yasayacagin bir olay oncesi sana ders oldu. ya kizligino bozsaydi
00 Yorumla
+1 yılAllah'ın affetmeyeceği tek şey öldükten sonra edilmeyen tövbelerdir.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kurana bakmanızı öneririm tövbe sözü her yerde geçer kendini suçlamaya dalmak yerine
Ve adam sizi ancak kullanmak ister sizden faydalanmak buna müsade etmeyin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübesizliğine denk gelmiş. Tevbe et. Ve iyice tanımadan kimseyle yakınlaşma!
Benden sana abla tavsiyesi sakın eşine bunu anlatma. Erkrkler her haltı yer sen küçücük bir şey yapsan bile suratına vururlar. Sadece tevbe et Allah ile hallet02 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıyorum öğrendim artık sanırım yani , arkadaş olarak yaklaşmak bile tehlikeli
Cevap sahibi+1 yılİyice tanı! Kendine haksızlık etme. Tövbenin et bundan sonrasında dikkat et.
- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten istemiyor olsaydın bunu çekip giderdin. Tecavüz edecek hali yoktu herhalde. Sizi anlamıyorum ben ya... Hepimiz insanız hatalar yapabiliriz hem kimse dört dörtlük değildir.
21 Yorumla
Soran+1 yılonu kaybetmekten çok korkuyordum
Olur böyle şeyler. Hayatı kendine zehir etme. Adamın senin zaafından faydalanması çirkin olmuş. Onunla görüşmeyerek onu cezalandır. Kendini değil.
10 Yorumla
+1 yılHayır basit bir olay hastalık derecesinde buyutuyorsun
22 Yorumla- +1 yıl
Senin için basit sıradan olabilir :)
- +1 yıl
@Boksörünüz herkes için boyle. Kizin psikolojisi bozulmuş ya yarattığınız hastalikli toplumun sonucu bu. Zevk alın eserinizden.
+1 yılCinsel ilişki oldu mu orasını pek anlamasam da koyuverme kendini yazık etme
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır olmadı öpüsütk ve surtündü sanırım kıyafetlerimiz zaten vardı
- +1 yıl
Hımm üzme kendini pişman olmuşsun belli dua et
Soran+1 yılediyorum
- +1 yıl
o zaman canını sıkma
Uzulme lutfen. Kendini uzmeni gerektircek bisey yok. Bissuru sey diyebilirim kendini uzmemen icin
07 Yorumla
Soran+1 yılteşşekkür ederim gerçekten hatam yok demiyorum ama çok pişmanım
Soran+1 yılsöyleyin lütfen
Soran+1 yılgizli kullanıcı olabilirsiniz
+1 yılİstese verecektin belkide
Bu kadar safsın işte
Başkasını seven biri ancak yatağa atmak için çağırır13 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten aklımın ucundan bile geçmemişti çok güveniyordum ben ona
- +1 yıl
Senden cesaret almasa yapamazdı bunu
Soran+1 yılhaklı olabiilirsin
+1 yılvallahi herseyımı verırdım dedikten sonra okumadım :D kendını kullandıran kız olduğunu anladım :D
04 Yorumla
Soran+1 yılçok sevmiştim okursan sevinirim
- +1 yıl
aynen okduum, k bakma ya , ama erkek evıne neden gıdıyosun bırak gıtsın akıllı kız olaydın , demekkı senı kullanıcak anlamadınmı , ama sevgılı olmanda bır masur yok çokta kotu degıl yanı kotu ama zina kadar degıl yıne , o c o c u g u heryerde dıkkat etmen lazımdı
Soran+1 yılbundan sonra çok dikkatli olucam
- +1 yıl
inş canım ya inş , allah yardımcın olsun
+1 yılAllah bu pismanligini görecektir abicimm bırak senle konusmayan konusmasin. Bu şekilde şeyler yapip aileni annenin babanin yüzünü öne egdirme.. pişman oluyorsan hala iyi insansindir üzülme ve artık daha sağlam adımlar at..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbasit değil cahilsin sadece. başkası için sevişen, iş bitince pişman olan, kendinden bir haber standart bir kızsın.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. seni olduğun gibi kabul eden biriyle evlen
sonuçta bakire sayılmazsın ama
kocanda temiz olmayabilir01 Yorumla- +1 yıl
@nisa93 sen ne saçmalıyorsun asıl adam doğru düzgün görüş bildirmiş?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYahu birşey olmamış ki, neden hu kadar taktın anlamadım.
10 Yorumla Sen Allaha dua et neden affetmesin bidaha yapmazsın olay biter. Bide basit ya da zor sonucu önemlidir ya hiç yapmazsın ya da bir şekilde yaparsın keşke hiç yapmasaydın ama seni kullanmış bidaha yapmazsın umarım kafana da takma
00 Yorumla
+1 yılEvet dediklerin çok doğru
Ama keşke akıllı olup gitmesetdin niyetini başta belli etmiş zaten gelmezsen ayrilirum diye10 Yorumla
+1 yıltacize uğramış olman senin suçun değil. kendine kızmayı bırak lütfen.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. saçmalıyorsun bence evlenmemek sevgili yapmamak filan olan olmuş unut bununla yaşayamazsın yoksa
00 Yorumla
+1 yıloha bu kadar takılma buna. Görende hamile kaldın çocuk aldırdın falan sanıcak. Bu kadar dert etme kendine.
01 Yorumla
Soran+1 yılburalardaki soruları görünce çok kötü hissdiyorum dünyanın en iğrenç insanı gibi
Hayır senin suçun değil ki isteyerek yaşamamışsın sonuçta
13 Yorumla- +1 yıl
He yav he
- +1 yıl
Sakın öyle düşünme isteyerek yapmamışsın o kisi senin sevgini kullanmis tamam saf kalpli olup inanmissin ALLAH tovbeleri kabul edendir ve pişman olan insan o hatayi yapmayana gore daha iyidir çünkü yapmayan ders cikaramaya biliyor ama o hataya dusen bir daha asla yapmaz butun gunahi o serefsizin sen icini rahat tut seni seven pismanligini gorur sahiplenir gurur duyar. En azından kurtulmussun o menfaatci karaktersizden.
Bunu @saklı_düşler yolladı
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. seni balatalar yanmış bekaret gitmemişse sorun yok herkes hayatının bir döneminde bişiyle yaşıyo emin ol
00 Yorumlakendini kullandırtma buda sana tecrübe olsun. Kendini kötü hissetmen bir bakıma güzel ancak, düşün ki daha kötüsü de olabilirdi.
10 YorumlaGidip pijlere gönül verirseniz ziker atarlar. Harcadığınız delikanlılara sayın. This is adalet!
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle gerçekten ama şu ana kadar üzdüğüm biri olmadı erkek olmadı
Naptınız la gıygıy mı yaptınız?
O çocuk tam bir o... ç... muş.12 Yorumla
Soran+1 yılonun gözünde basit biriyim sanırım karşılık verdiğim için
ne kadar kaşar var piyasada yaa benimle bişey yaşamazsan seninle konuşmam diyene veriyolar ne güzel yaa.. düşünmek lazım ki acaba kaç erkek bu taktiği kullanmıştır :))))
00 Yorumla
+1 yılBasitlik değil. Ancak insanlarda öyle bir sistem var ki Gözlerimiz sevgiden köreldiği için herşeyi yapıyoruz. Oysaki biz iyi niyetli düşünürken karşımızda ki sadece kendi zevkini düşünüyor.
00 Yorumlaadammı kestin, canlı bombamı patlattın bu ne abicim ya
00 Yorumlasizdeki mantıgı gerçekden anlamıyorum adamın evine gidiyorsun yok şöyle yaptı böyle yaptı ne bekliyordun? allah c. c gelince sen kalpden gönülden tövbe et kabul eder
06 Yorumla
Soran+1 yılinsallah
Soran+1 yılhaklısınız yalvarmalıyım
- +1 yıl
YALVAR YAN gözlerin ağlasın yat seccedeye ağla affetsin allah c. c o neleri affetmediki peygamberimizin hadislerini anlatmaya kalksam burda zaman yetmez zina yapanlanlar hırsızlık vb... neleri affetmedi ama sen geçekden devam edersen aynı olaylara ozamn anlarsın hayatın kac kuruş oldugunu allah c. c yar ve yardımcın olsun
Soran+1 yılçok teşekkür ederim Allah bir daha o durumu düşürmesin hep engel koysun önüme nefsime engel olamazsam. Korktuğum da Allah güvendiğimde Allah
Canim sen temiz bir insan olduğun için böyle hissediyorsun bir daha yapma sevgiline durumu anlat anlayiş göstermese niyeti kötū ayril
00 Yorumlauzulme senin elinde olan bisey degilmis kendini sakin suclu hissetme ama bir daha onunla gorusme dupeduz kullanmak amaci yani
00 Yorumla
+1 yılO eve gitmekle en. Büyük hata sende bunuda biliyosun demi
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle olacağını düşünmedim bunların yaşanacağını
- +1 yıl
Nr olursa olsum ya senin evlenmeden. bir . Erkeğin evine gitmen. Ne kadar doğru ya. Ne kadar sevsende kendine. bunu yapmamaliydin
Soran+1 yılanlamıyorsunuz galiba çok güvendim gerçekten film izleriz en fazla düşündüm sevgili olamıyorsak arkadaş kalabiliriz belki dedim.
- +1 yıl
Yahu kız olsa tamam. Babanmida bu kadar güvendin burda en büyük hata senin. Allah affetsin seni dicek Biseyim yok. Sen kendi acindan düşün bakalim bir erkeği evine çağıran kiz hakkinda ne dusunursun? Düşün oylr cevap ver
Soran+1 yılhaklısınız bir şeyleri değiştirebilirdim ama yapamadım çok aşıktım
- +1 yıl
Bu sana ders olsum ne araba ne ev...
+1 yıl:D knk senin gibisini bulduk öpüp şükretmemiz lazım ah ne bakireyim diyim rahibe olanlar var senin ki bişe mi
10 Yorumla
+1 yılbence değilsin eğer böyleyse gerçekten ben kabul ederdim ama gerçekten böyleyse olay
12 Yorumla
Soran+1 yılevet ama karşılık vermek zorunda kaldım çünkü benimle iletişimini kesmesinden korktum onun dışında birlikte falan olmadık
- +1 yıl
yani bende bişeyler yaptım zamanında kabul ederdim zor da olsa ama başkaları ne düşünür bilemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ediyorum akıl yok sizde. Allah'ım böyle namussuzları geçtim böyle akılsız birilerini de karşıma çıkarma. O da tam bir şerefsizmiş.
00 Yorumlabir kız erkekler için ne demek olduğunu anlayana kadar biraz zaman geçiyor tabi
00 YorumlaBasit filan degilsin. Sakinles fazla dusunme. Gececek
00 Yorumla
+1 yılKendini basit hissetme kardes o onun ayıbı yazik ya. Erkek dedigin agir olacak.
00 Yorumlayok ama erkek arkadaşın hem basit hemde karaktersizmiş bu düşüncedeki kız asla basit olamaz aferim sana iyi kızsın sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunları duydukça tiksiniyorum evlilikten felan umarım aklı başında biri çıkar karşıma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet basitsin. Birinden hoşlanmışsın ve ne demişse itiraz etmeden yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama sen dua et ondan kurtulduğuna
43 Yorumla
Soran+1 yıldaha da ileri gidebilirdik değil mi bu konuda haklısın sanırım
- +1 yıl
belki evlenirdin hayatını karartırdı
Soran+1 yılkeşke şu an bu durum daha kötü
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenn beynini... saçmalıyosun.. Sennle evlenilmez; bu yaşadığın için değil kafanın içi rezil çünkü..
12 Yorumla
Soran+1 yılneden rezil
Cevap sahibi+1 yılsevdiğinle bişiler yaşıcaksın elbet. bunu bu kadar kötülemnn alemi yok.
+1 yılguzelim niye bu kadar abartiyosun
20 YorumlaNeden olmasın ki senden daha fazlasını yapıp evlenenler var kafana takma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl sürttü kıyafetler ile ni cıplak mı olayı anlamadım kızlık mı gitti böyle dedin
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır o kadar da değil
Cevap sahibi+1 yılBundan dolayı böyle deme tövbe et daima erkeklerle yanyana tek gelme çünkü nefsimiz var insan isteyebilir hayır diyemeyrbiliriz. Şahsen bana böyle acık desen güven varsa sorun etmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillet ziktieip ziktirip diktiriyor sen kıyafetle varken bişiler yaşamışsın salla gitsin ama evlenmedende bir daha böyle bişi yapma etraf çakal dolu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni gercekten seveni bul o serefsiz sevmemis niyeti seni becermis unut olanlari birak onu tovbe et onune bak...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Eşin acaba kaç kadınla yatmış olacak
61 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılP i sl i k seni kandırmıs suçun yok kalpin temiz aldan dın anlayışlı birini bulursan sıkıntı yok neden sevgilin olmasın herkes öyle bir durumda istemeden olsa opüşür
00 YorumlaSevgili yapmisin bunu dert etmiyorsun onu dert ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleyer gerçekten güniyosan onla eveleneceksen sorun yok D:
04 Yorumla
Soran+1 yılo şu an hayatımda değil çok başka yerlerdeyiz
Cevap sahibi+1 yılah be güzel kardeşim be ozamn başka bak şimdi sonuçta daha ileriye gitmesine müsade etmedin demi kocan olacak adama sakladıgın şey halen daha sende üzülme tövbe et insanlar ne hatalardan dönüyo sende evleneceksin seninde çocukların olacak bu sırı bitek kendine sakla olurmu ;)
Soran+1 yılsizce bunu karşıma biri çıksa dahi söylemıyim mi
Cevap sahibi+1 yılbak belki inanmıcaksın dedim çok saçma gelecek sana ama öncelikle sana şu söylim ileri gitmiş olsaydın dürüst ol en basşında söyle insanları kandırma dedim sana ama bunun sende kalması daha iyi olur sinek mundar değil mide bulandırır deymicek bir konu ve mevzu için ne sevdiginin ne senin miden bylansın öyle deilmi kankişim :D rahatına bak takma kafana insanlar ne hatalar yapıyoooo ohooo bilsen dudagın uçuklar ay bu nekadar namuslu dedin kızlar ne haltlar yiyo keyfine bak :D
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat