Arkadaşlar Ukrayna da ki kızları bilirsiniz az da olsa burda ki kızlar la kendinizi neden kıyaslıyosunuz sexy ve güzel oldukları için mi 👑👑👑
#Dumanbirleşikkrallığı 👑👑👑
#Dumanbirleşikkrallığı 👑👑👑
Zrasti,
O bölgede sadece Lvov'a gitmemiştim, Minsk'liyim. Rus Dostlarım Siyah Saçlı Güzelliklerin Başkenti derler Lvov için. Bunların Kıyaslamalarına falan takılma, biz arada girip eğleniyoruz, Burada bazı kızlar sorun etmiş, ağır takmış konuyu. Ani Kawmal Revnovat Yani. Geçen Gün biri Rus Kızlar için Bence yazmış, Şu kıskancı hafif sallıyim dedim, biraz sıkıca eleştiri koydum Türk kızlar için, pislik-koku dahil. Kız çıldırdı, dümdüz gitti, az daha gerçekleri yazıyim dedim, engellemiş. Eleştirilmeye, gerçeklere de gelemiyorlar.
Bence Haline, Yerine Şükredip az kafa bul, vakit de kaybetme burada. O kızlar 24 saat yazabilir burada, ama Sen 2 saat kulübe gitsen Prenses bulursun. Hayatta her zaman bu konumun olmaz bunu unutma. Vaktini akıllı harca.
Poka.
lviv'de kapartiv gece kulübü var gittin mi dostum oraya hiç? gitmediysen çoooookkkkkkkkkkkkkk şey kaçırdın demektir.
Ben de orada 1 ay kaldım. Güzel şehirdir ama tren istasyonu tarafı koy gibi. Kızları da bizle kıyaslanamayacak kadar güzel.
Cidden kusura bakma haddimi bazen fazlasıyla aşıyorum
Allah 1 ben tekim.😀
😊😊😊
Cevap
1Cevap
Diğerlerini bilmem ama ben boş kıyaslamalar yapmam. Güzel olup olmamak umrumda değil
Ukraynalılar melek ne diyon bilader bizimkiler yarışamaz :D
Oranın çikolataları da çok "seksi" :D
Evet el yapımı çikolataları Özellikle raynok da ki fabrika 😄
Evet cok kiskaniyoruz ya deli gibi oluruz ukraynaya bayiliyoruz ask esittor ukrayna
Ukrayna kizlari :P guzel
Ben kimseyle kendimi kıyaslamam. Çünkü ben tekim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar