Eşim 6aylık hamile çok çekilmez oldu daralıyorum nefes alamıyorum yanındayken Boşanmak istiyorum nasıl söylemeliyim?

Eşim Hamile 6 aylık ve artık hali tavrı konuşmaları çekilme hale geldi görüntüsü değişti kilo aldı ve Cinsel anlamda soğudum ondan soğuduğum hiçkimseyle birdaha olamam boşanmayı kafaya koydum ailem karşı çıkar babam evi arabayı işyerini elimden alır eşimi çok seviyorlar bense tiksiniyorum midem bulanıyor aynı yatakta yatmıyoruz bile... Boşanmak istediğimi söylesem beni reddederler çok daralıyorum hiç mutlu değilim çenesinden triplerinden usandım dayanacak kuvvetim kalmadı anlaşmalı olarak boşanmak istiyorum nafakasınıda veririm Yapamıyorum onla.. Ben ona söyledim ilk sene çocuk yapmayalım diye korunmayı bırakmış benden gizlice Sinsiliğinden ayrıca midem bulanıyor çevremde arkamdan gizlice iş çevirenlerden usandım neden herkes plancı nolur akıl verin... Onun doğurduğu çocuğu seveceğimi sanmıyorum çok kinlendirdi beni bu hareketleriyle...
Güncellemeler
+1 yıl
İnsan gibi yorum yapabilecek eğitimliler yazsın Aklı kendine yetmeyenler akıl paylaşmaya kalkmasın
Güncellemeler
+1 yıl
Hamile lafını duyunca Dumura uğruyor beyinler olayı adam gibi okuyan yok... Ergenler yorum yazıyor ilkokul mezunları yazıyor... Yahu Hamile kalınca haklı mı oluyor siz Nasıl algılıyorsunuz
Eşim 6aylık hamile çok çekilmez oldu daralıyorum nefes alamıyorum yanındayken Boşanmak istiyorum nasıl söylemeliyim?