Oncelikle bu soruyu siyahi bir arkadasim sordu icin actim ben le alakasi yok.
Istermiydiniz ve neden?
Istermiydiniz ve neden?
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Siyahilerin bazıları çok hoşlar cidden. Sarışın bir erkekle yatmak isteyen bir kız varsa siyahi erkekle yatmak isteyen bir kızda vardır.
Yok be anam bacım bizim etimiz ne budumuz ne baska ulkelere acilmaya ne gerek var 😂 ama siyahilere saygim sonsuz
Cevap
26Cevap
Hayır türk erkeklerini yurt dışındaki yabancı kadınlar bile tercih ederken. . Yerli malı yurdum mali derim ve başka milletten biri ile istemem
Neden onlarda insan değil mi onlarında şeyi yoh mi hee onların kide can 😠😠😠 ahaha😃😃
çok güzel oluyor bence denenmeli bu çok farklı ve tatlılar
renk farkından öte hiç bir fark olmaz. neden farklı düşünülüyor?
kızım bu zenci her açıdan hiç bişey yapmasa bile atletik olabiliyo ses kuvvetli oluyo sevimli oluyo konuşmasına ayrı bir hastayım yani :DSDS
bir Adanalı ile yatmak siyahiden daha tehlikeli 😂 sen hiç Adana lı ziki nedir duydunmu 😂
Hayır siyahileri severim fakat onlarla yatmak kesinlikle istemem
neden
@Ogretmen_adayi İtici geliyor cinsellik bakımında
büyük olduğu için mi
@Ogretmen_adayi Öyle ayrıca sahiden siyahileri cinsellik anlamında istemiyorum çok itici geliyorlar bana
isteme zaten ne öyle 30 cm :)
Öyle
Sana onu soran arkadaş seninle ilgilenmiyor galiba. ya da sen onunla?
Hayir , o benim kankam
Bence soruda mesaj var. eleman sana yükseliyor haberin olsun
Öyle düşünmiyorum görüş için teşekkurler.
Peki. rica ederim
Bizzat denemis görmüş olarak evet isterim 😊 ayrica penisleri abarttiklari gibi büyük falanda değil Türk erkeklerinki gibi
yatakta iyilermiş ama penislewri çok buyukmuş
Değil. Türk erkeklerin uydurmasidir o
siyahi kızlar çok çekici geliyor çok isterim
Yattım çok geniş vajinasi
Denemek için zenci bir kadınla yatmak isterim ☺
Ben bu soruyu kadinlara sordum erkekler cevapliyor
Belki
Tripot seven kızlar vardır elbet.
Bizde ki de ayni penis kizlar bilin istedim
Siyahı kız mı , siyahi erkek mi soruyor bu soruyu?
Erkek
Kızlar sırf penisi yüzünden ister.
Ama biz türk erkeklerinin penisi de büyük. mesela ben siyahi değilim ama penisim baya kalın, ben bile şaşırıyorum
hayir bakimsiz oluyo kadinlar
Kadinlar degil erkek
cevapları söyliyim 30 cm evet :(
Evet
Istemezdim
İstemezdim
isteriz
İstemezdim.
Hayir
Senn istermiydin
10 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar