+1 yılHazır değiller buna demekki. Hem evle ir evlenme yapılmalı diye bir kanun mu var. Doğru Zaman geldiğinde ikiside anlar zaten. Kendilerini kasmasınlar. Aynen böyle de. Acele işe de şeytanı karışır abi de :) 👍
04 Yorumla
Soran+1 yılAbimle degil yengemle konusuyorum
- +1 yıl
Aynı şey onun içinde geçerli. Hazır değil ruhen demek ki.
Soran+1 yılYengem asiir korkuyor
- +1 yıl
Zamanın akışına bıraksın kendini. Zamanla yarışmaya çalışmasına gerek yok. :)
En İyi Cevaplar
Bayan azdırıcı ilaç kullandırın
19 Yorumla
Soran+1 yılNasil birsey
Soran+1 yılİlacin adi var mı
Soran+1 yılCok tesekkurler :)
- +1 yıl
Öyle bir şey yok
Soran+1 yıl@baythomasanderson nasil yok
- +1 yıl
Bayan azdırıcı diye bir şey yok
+1 yılHastanelerin cinsel sağlık polikliniklerine başvursunlar. Çok fazla kadın yaşıyor bunu ve tedavisi de gayet hızlı gerçekleşiyor. Kendi başına çabalarken iyice panikleyip boşuna uzatmasın süreci.
23 Yorumla
Soran+1 yılAblacim ya cok zor diyo yapamiyorum diyo utaniyor doktora gitmeyede rezil olirum diyo
- +1 yıl
Rezil olacak hiçbir şey yok. Gayet olağan, herkesin başına gelebilecek bir durum sadece. Muhafazakar ülkelerin tipik hastalığı. Türkiye'de neredeyse her 3 kadından biri bu sorunu yaşıyor ama utandığından kimseye anlatamıyormuş, hemşire bir arkadaşımın söylediğine göre. Bu yüzden ne kadar sık görülen, olağan bir şey olduğunu insanlar bilmiyor. Gerçekten epey kısa bir sürede de çözülüyor, hiç üzmesinler kendilerini.
Soran+1 yılValla bilmiyoruk ya
Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Yengen gelip mi söyledi sana git bunu sosyal ortamlarda anlat çözüm ara diye.
O sana söylüyor sen başkasına
Yaptığın kötü bişey.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Sana mı düştü tasası. : ) Tut şunun ucunu döşeyelim abi. : )
https://www.youtube.com/watch?v=87p-l32PR8s10 Yorumlawww.eczam.web.tr/bayan-azdirici-sakiz-cilek-aromali-10-adet gayet uygun yan etkiside yok siparis verebilirsiniz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. bunu bizim gibi uzman olmayan yani diğer tabirle cahilden akıl almayın. bu ciddi bir sorun. bence uzmana görünüp destek alsınlar.
00 YorumlaSen nasıl bu kadar detaya hakimsin :)
Burda anlamayım istersen nasılını017 Yorumla
Soran+1 yılYengem dertlesti anlatti
Soran+1 yılYokk sevgilim bile olnadiki
Soran+1 yılİste o yuzden burda sordum ya
Soran+1 yılYok malesef
Soran+1 yılYok yaa
Soran+1 yılAma napalimm yengeme ben nasil anlatacm mast yapmiyi falan ya birune derse
Soran+1 yılAbime soyler bu siteyi abim beni felc eder
Soran+1 yılBu gun ikimiz evde tekiz dertlesiriz konusuruz biraz
Soran+1 yıltamam :D
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Ellerinden ayaklarından yatağa bağlayın gerisi kolay 😊
10 YorumlaOdalarına gir sen tut yolu göster ne saçma sapan sorular bunlar. Yengenin sorunu varsa uzmana gitsin başvursun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Anlayışlı olması guzel konuşup beynınden gecenleri bılmek lazım Ama ön sevişe uzun olcak ıslanması zewke gelmesi istemesi önemli korkuyu yenmesi için anlayışla devrancak abin
00 YorumlaBoyle insanlar bana çok cahil geliyo bir insan bundan neden korkar cinsel yaşamını bitirmiş nerde yasiyosunuz siz köyde mi?
00 YorumlaSen nasıl yenebilirsin? Abin ve yengen arasında bu.
05 Yorumla
Soran+1 yılYrngem benimle dertlesiyor
- +1 yıl
Alamiyorum mu diyor
Soran+1 yılKorkuyor kendini kasiyormus
- +1 yıl
Kasmasin igne vurur gibi ilk yavasca girsin abin dar demekki yengenin ki
Soran+1 yıl@sebastiyancan07 girmesine izin vermiyormus ki hemen kapatiyormus bacaklarini
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. On sevişme uzun olacak bol bol yalasin vajinasi o içime gir yeter desin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Beceremedik ne var sanki ne yapıyor kazma sapı mı sokuyor
00 Yorumlaya işte nasıl yenebilirleri şu sakin olucak yavaş yavaş giricek içine o da sakin olup zevkini çıkarıcak
00 Yorumla
+1 yılGit abinin şeyini tut kızım sanane bundan ya Böyle bir özel burda neden paylaşılır ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyecegimi bilmiyorum benden yardim ostiyor evliler yardim eder belki diye sordum
- +1 yıl
Ya arkadasım böyle şey mi olur burda ulu orta yerde mi paylaşılır bu hem zaten ilk ilişkileri olduysa en az 1 hafta elini sürmemesi lazım abinin yoksa yara olur tahriş falan sıkıntı olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha 1 hafta olmuş üzerine gitmeyin. Bence onlar başbaşa güzel bir balayına gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 gün bu sitede takılsın 3. gün anlamsız bir özgüven gelir herkese her yerini gösterir ellettir kocasına da miktirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinismus. Cinsel terapi almasi gerek. Teknik destek alirlarsa hal olacak bir rahatsizlik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaglasın iyi bir sevsin ne uğraşıyor ya alışır zamanla 😂
028 Yorumla
Soran+1 yılCok korkuyormus kendini kasiyormus abim kiyamiyor tabi bekliyor ama nereye kadar :D
Cevap sahibi+1 yılValla yyarın bugün mevzular patlar iki tokat atıp dalışa geçtimi kasmayı felan bırakır 😂
Soran+1 yılYok ya abim cok merhametli yapamaz :)
Cevap sahibi+1 yılya da abinde at ziki var oda zorlayıp dağıtmak istemiyor 😂
Soran+1 yılBilmiyorum artik :D
Cevap sahibi+1 yılAbin benden abini anlıyorum bende ilk başlarda acıyordum kızlara sonra merhamet olarak krem kullandım girdimmi kızı benden kaçamayak pozisyon da oluyom aglayanlarda hoşuma gidiyo aglamazlarsa zevk almıyorum 😂
Soran+1 yılO nasil seydir ya nasil yapiyorsun
Cevap sahibi+1 yılbir defasında biri vardı iş arkadaşım 30 yaşında ben abla diodım o para ayağına bana yavşadı bana verecekti sonra eline bir aldı ohaaa ablam bu neya demeye başladı ben şaka yapıyodum felan dedi ama cezası ağır oldu 😂 benden 6 yaş büyük duldu bu ayın 15 inde tekrar nişanlanıyor 😂
Soran+1 yılNasil yapitiniz aglattigin oldumu
Cevap sahibi+1 yılHer gün birini zikmiyom ama 10 da 9 unu aglattım 😂 ağlamayanda nie aglamadıysa onla mevzum uzun buraya yazmayım aglamdı diyip geçim 😂
Soran+1 yılNiye agliyorlar
Cevap sahibi+1 yılDeodorant şişesine dayanan banada dayanır 😂 fark yok + somurarak ve ısıracak morartmak benim işim 😂
Soran+1 yılVajinayi somuruyorsun emiyirsun denu
Cevap sahibi+1 yılAynen bana vermesin ama yalatsın somurtsun kek gibi kabartırım vajinanın girişi kendi krndime açılıp kapanır patlıcak gibi olur suları istemsizce dışa doğru sızarken dilimi en derinlere sokup hüpleterek içime çekerken bir anda komle somurup iyice çeker lup die bırakırım ondan sonra çat çat çat acımam 😂
Soran+1 yılEsin cok sansli o zaman ya benimde esim oyle emsin somursun :D
Cevap sahibi+1 yılbir keresinde bir kız arkadaşım vardı 2-3 saatligine geldi biraz yalayim yaparız dedim bir baktık 4 saat geçmiş gitmem gerek hadi zik dedi yok böyle gitcen dedim kız digergun sabah erkenden geldi yanıma bide dudaklarım dolgun olandan çok pis somuruyor 😂
Soran+1 yılTadi nasil birsey ya
Cevap sahibi+1 yılKız inledikçe zaten daha çok yiyesi geliyor insanın dudaktan opuşmek gibi birşey.
bir kızın 4 dudagı opulmeli 💋
Soran+1 yılSasece esininkini opsene
Cevap sahibi+1 yılEvlenince öyle olacak zaten canım 😊 beni rahat bırakmaz eminim ondan 😂
Soran+1 yılEsin agzina eder ona gpre
Cevap sahibi+1 yılAgzıma boşalsın 😂
Sen ıslandınmı 💋
Soran+1 yılYok ne islanacam be :D
Cevap sahibi+1 yılYaw he he 😋 şimdi bacaklarını ayırıp sadece dilimin uçuyla gıdıklasam şarıl şarıl boşalırsın 😇
Soran+1 yılHe hree :D
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasıın kız merak ettim 😂
Soran+1 yıl19 :)
Cevap sahibi+1 yılsabah sabah canın çekti ama onu hissettim :)
Sanane ki bundan yapamiyorlarsa kendi bilecekleri birsey. Birde gelip bunu size mi anlatiyorlar ne pis bir ailesiniz ya siz
10 Yorumlaabinle ilgili sorunlarını sanamı anlatıyor ne garip ya
00 Yorumla
+1 yılyengen cok temız bı bayan sanırım bence bı sure ılıskı ıcın denemesınler sadece onsevısme ve esını elıyle vs tatmın etsın sonrasında alısıp ıster
00 Yorumla
+1 yılahaaa sizin gelin 2 kadeh viski içsin tamamdır güven bana :D
00 YorumlaBir abin once baskasiyla yengen gozunun onunde yapsin oda alisir yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende yeni evliyim ve 2 ay bu sorunla karşı karşıya kaldım ama yendik çok şükür kolay olmadı. Yengeniİ çok iyi anlıyorum ve abini dr
015 Yorumla
Soran+1 yılNasil yendiniz yardimci olur musunuz
Cevap sahibi+1 yılTurlu turlu yöntemleri var ama ilk olarak yengenddn öte abine iş düşüyor bu ortamda yardımcı olamayacak derecede müstehcen şeyler
Soran+1 yılAbim kiyamiyor ki hic
Cevap sahibi+1 yılBende kiyamadim ama bu süreç hic uzamamali yöntemleri var bunu acilen gerçekleştirmek zorundalar yoksa ilişkide sıkıntı yapar. ne kadar anlayış olsa da
Soran+1 yılKizlik patladi
Cevap sahibi+1 yılKızlık patlaması sorunu çözmezki mevzu kızlık değil mevzu ilişki giriş çıkış yapılamıyor ilişki gerceklesmiyorsa kızlık patlasa ne patlamasa ne.
Cevap sahibi+1 yıl7 aylık evliyim 5bay önce tam. ilişki yaşadık dusun
Soran+1 yılO kadar uzun surdu yani
Cevap sahibi+1 yılEvet yani şöyle diyim burada anlatamam bunkonulari ama diyeceklerimi yaparlarsa çözüme kavuşmuş olur
Soran+1 yılSoyle ya birsey olmaz gizlisin zaten
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye başlama ve gelişme bölümlerinde sıkıntı var abilerin. Yengen çekingen biri. ama bunu abin rahatlatacak bacakları kapalıdır sıkıyor kasiyordur izin vermiyordu o yüzden guzrl bir ön sevisme şartı var
Cevap sahibi+1 yılÖn sevisme ne. kadar kaliteli. ve uzun olursa kadın kendini bırakır rahatlar aç ilir
Soran+1 yılOn sevisme ne jadar yapiyorlar bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe kadar dan öte nasıl. olduğu da çok. önemli turlu turlu yöntemleri var
- +1 yıl
Rica etsem. mesaj atarmisiniz birşey sorabilirmiyim cok önemli lütfen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirden olmasin zaten. Ilk gün görsün alissin biraz sonra eline alsin yengen oksasin bir kac gün sonra birleşsinler.
09 Yorumla
Soran+1 yılBirlesemiyorlar iste
Cevap sahibi+1 yılAnlattigin kadari ile birlesemezler zaten. Yengenin penise alismasi hosuna gitmesi gerek.
Soran+1 yılValla tutup sokasim geldi :D
Cevap sahibi+1 yılHa ha ha :-D yapaydin bari
Soran+1 yılTovbr yarabbi :D
Cevap sahibi+1 yılNe sen dedin :-D. Saka bir yana yengenin alismasi gerek. Mesala ciplak birbirlerine alissinlar. Vücutlarini görsünler.
Soran+1 yılGoruyorlardir :D
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha uzun süre görsünler dokunsunlar. Ufak öpüp dil sürsünler bir süre sonra ıslaklık olur istek olur sonra bele kuvvet :-)
Cevap sahibi+1 yılYaşı kaç gelinin
+1 yılSen izlwdin mi nerden biliyorsun mahrem şeyler anlatılır mi oldu yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUstanın işine eniştenin s. ikişine laf edilmez bizde.
00 Yorumla
+1 yılAhah😃😃 anlıyorum seni
12 Yorumla
Soran+1 yılYa dalga gecme :/
- +1 yıl
Dalga gecmedim ki anlıyorum dedim
Ya sizene arkadaşım onların hayatından
00 YorumlaSanki aralarında yatıyor gibi anlatmışın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılp*rno film izlesinler beraber
12 Yorumla
Soran+1 yılİzlemezler :D
- +1 yıl
Ben yol gösteriyorum
+1 yılYengen ne dedi sana olmuyor mu diyo
019 Yorumla
Soran+1 yılYapamadim diye
- +1 yıl
Kasmasin kendini. Dar oldugu icin alamiyordur bir alsa sikinti gecer
Soran+1 yılBacagini kapatiyormus
- +1 yıl
Kapatmasin abin acsin
Soran+1 yılZorlamak istemiyirmus abim cok merhametli geliyor ya
- +1 yıl
Anladim da olmaz ki bole nereye kadar sıkacak yengen
Soran+1 yılBir bilsem zaten elinde degil :/
- +1 yıl
Almaya calisin bsy olmaz. Ins sende ayni sorunu yasamazsin
Soran+1 yılBen şunu soylerim hep ilk gecenin anlami o aksam o işi halletmektir ne kadar acisada o isi yapmaliyim ilk gece brkledikce gun gectikcr daha da kasarim kendimi korkar yapamam ilk gecr olup bitrcek oda esimde rahat etsin bende haksizmiyim
- +1 yıl
Ilk gece yapilmaz ama once bir girecek o pis kan akacak iki gun beklegin ondan sonra yapin
Soran+1 yılİlk gece iste kizlik patlar sonra agrimazsa seks yapariz cok agrirsa dokundurtmam bile 3 gun bekleriz ama sonra ici yara oluyormus :/ daha cok aciyormus ikimci giriste biraz dayanicam artik napayim sonra devam eder iste
- +1 yıl
Ilk gece yapma kizligin bozulsun iki gun bekle hemen o gece yaprsan zehirlenme durumun olur
Soran+1 yılTamam bekleriz o zaman o dugubun yorgunlugunda uyuruZ
- +1 yıl
En iyisi
- +1 yıl
Obur tarafa gelsene bir
Soran+1 yılNereyeee ve beden gelicem
- +1 yıl
mesaj a
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Konusmak icin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanane ki. Sana mi düştü tasasi kocaman insanlar.
00 YorumlaSanane ya milletin işinden
00 Yorumla
+1 yılSana be ki onların durumundan
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff
+1 yılSen nerden bilion kapıda mı beklion?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin nerden haberin var
00 Yorumla
+1 yılilginç
10 Yorumla
+1 yılHaha derde bak😆😆
01 Yorumla
Soran+1 yılSaka gibi :D
Ayaklarını ellerini bağla gir içeri
00 Yorumla
+1 yılsana ne onlardan
01 Yorumla
Soran+1 yılOfffffff
+1 yılSana mi dustu la
012 Yorumla
Soran+1 yılYengem benimle dertlesiyor napcam doye napayim
- +1 yıl
Sen karisma brnce
Soran+1 yılKarismiyorumm ama bana soruyor napacam diye
- +1 yıl
Anladim korkmasin yeter
Soran+1 yılKorkuyor iste ister istemez kasiyor kendini
- +1 yıl
Simdi ne desem bilemedim, olayi buyutmeye gerek yok bir kez olunca sonrakilerde olmayacak ayni sikinti bunu bilmeli
Soran+1 yılAnlasa bir iste abimde kiyipta yapmiyor bekliyor
- +1 yıl
Fazla naz ask usandirir. Bu arada eger darlik konusunda sikinti yasiyorsa durex kayganlastirici kullansinlar faydasini gorurleer
Soran+1 yılSimdi ben bunu yengi nssil dicem nerden ogrendin derse :D
- +1 yıl
Netten arastirdim de saglik sitesinde gordugunu soylersin. Sonucta drrde derman olmaya cakisiyorsun aklina bile gelmez seni sorgulamak 😉
Soran+1 yılHimm tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılVajinusmus tur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçirin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026