Ben böyle tutkulu, yumuşak, hisli ve yavaş seksi seviyorum tadını çıkara çıkara var mıdır acaba yoksa erkeklerin geneli sert mi seviyor?
daha çok azıyorum bilmiyorum öyle işte..
daha çok azıyorum bilmiyorum öyle işte..
Yumusak seks nedir ya miy miy miy.. sert seks gibisi var mi? Tokatkayacaksin parcalayacaksin, kadinin ustundrn kalktiginda bir iki saat kendine gelemeyecek.. saclarini dolayacaksin meme uclarini isiracaksin kacmaya yeltenecek saclarini dolayip yakalayip becereksin ara sira argo olacak.. coskulu terli sirilsiklam bir final olacak.. obur turlusu yaramaz..
Mıymıy mı? Ohooo sen çok yanlış yerden bakıyırsun
Nereden bakmam gerekiyo?
benim partnerim de tam tersi, sert seviyor, bense daha sakin, sindire sindire, her karışını, ezberleyerek, hissederek birlikte olma taraftarıyım.
tabi onun da benim de isteklerimiz tatmin oluyor ama benim elimin ayarı yok, canını acıtmaktan, zarar vermekten çekiniyorum.
Seks dediğin sert olur parçalayacak adam canın çıkacak bırakmayacak , sırtına tırnaklarını geçireceksin , yeri gelecek argo konuşulacak. Soft neymiş o ne öyle mıy mıy ıyyyy
@RoobStark neden
@RoobStark aynen
Se* dediğin sert, argo ve haşin olmalı, vuhuuuuuuu :)
@Janess oooo sert demek
Cevap
55Cevap
Seks yapmak da bir müzik aletini çalmak gibidir.. Eğer akortsuz seks yapılırsa kimseye zevk vermez.. Önce kadın zevk almalı ve o zevki erkeğe yansıtmalıdır ki seks tadında olsun.
Genelde onu yapanlar işini bitirmek istediği için yapar, ama partnerini Tatmin etmeyi, zevk mermeyi isteyenler sakin, yavaş ve hem onu hem kendini fazla yormadan uzun uzun yapar
çok haklısın. bütün isteğim gidiyor hızlı davranınca:(
Aynen öyle :) ama ben lisede öyle azgın bir tiptim ki hoşlandığım kişiyi görünce bile ıslanıyordum. Frekans işi mi bilmem. şimdi stres filan azaldı biraz o hal :)
Haklısın..
Tabii ki:) iyi geceler
Ya bende ne istediğimi bilmiyorum o anki duruma gore değişiyor. bazen sabaha kadar hiç içinden çıkar miyim yavaş yavaş işimize bakalım diyorum. bazen de kaldırım hiltisi gibi davraniyorum.
ana göre hareket etmek lazım monotonlaşmadan iki tarafında o an istediği gibi ve seks oldu bittiye gelmemeli tutkulu hisli olmalı..
30 yaş ve üstüne takılırsan var evet :D
genelde daha tecrübeli ve dediğin gibi olurlar :)
istediklerim hep onlar zaten haklısın :)
aldım aldım:))
Ben hatta aynen böyle bir soruda ben sormuştum. .. yavas yavas girip çıkacaksin mesela hissede hissede... dokunacaksin opeceksin koklaya koklaya. mmmmmm aynen yaa... bambaska bencede
işte bu:)
bencede:) çooooook hem de. ama ben parfüm marfüm değil doğal kokudan hoşlanıyorum:)
bayılırım hem de:) geçiştirilen hiç bişey bana zevk vermiyor:(
olabilir fena değil:) ama genelde argoyu sevmem:)
Dur dur telden yazıyorum yetişemedim :) anlat tabi :)
Dur yazayım:)
Her saniyenin tadını çıkarırcasına, kalp atışlarını hissederek ve bakışlarla öpüşerek... En güzeli. :)
ay-nen:)
Seks sanattır herkes sanatçı olamaz. Ve her malzemeden iyi ürün çıkmaz. 😉
Nokta:)
Yine de bazen hızlı ol. ak gerektiğini düşünüyorum ben. Tarz degistirmek gibi düşün. :)
O da doğru:) evet. Heyecan:)
Neyse biraz işim çıktı galiba. Nereden aklıma soktuysan. :)
Yavaş yap :)))
İnan ben işimi bilirim. Daha önce görseydin yanımda olmayı isterdin. 😉
😊 belki.
Biliyor musun bence biraz sohbet etmeliyiz. :)
Sanki frekans tutmadı ya öyle hissettim şahsen :)
Sesi net almadığın sürece tutmuş sayılmaz bence. Buradan da net ses alınmaz. Neşen bilir. :)
😊 😊
Yavaş seksi hepimiz seviyoruz.
www.kizlarsoruyor.com/.../a62495-kadinlari-orgazm-edecek-bence
Burda da anlattım
gayet yumuşak hassas dokunuş ve hissederek tam da isteğim bu :D
Beni anlatmissin. Gecistirilen değil detaycı seksi severim.
oh be bende genel olarak erkekler sert ve hızlı seviyor sanırdım rahatladım:)
Duruma göre değişir etki tepki ne dersen tatlım partnerim yumuşak isterse yumuşak slow sert isterse sert bir anda da değişebilir yavaşken hırçın bir seks olabiliyor yani
Saatlerce sevişebilirim tadını çıkara çıkara yavaş yavaş özellikle ilk gece
Bende yavaş seviyorum sakince usulca seks sırasında içindeyken dudaklara yapışmayı uzun uzun öpüşmeye bayılıyorumm 😍
Çok fena anlattın:)
Ben de yumuşak seviyorum. Sert çok yorucu oluyor canım çıkıyor
hızlı seks nedir ya alel acele yenen yemek gibi. seks dediğin yavaş yapılmalı hissede hissede sindire sindire. sadece finalde hızlı olmalı tadı öyle çıkıyor...
Bende senin gibi düşünüyorum :)
Agzinin tadini biliyorsun o zaman ;)
yavasca baslayip ritme girip final öncesi ve final sert
Kizdan hoslaniyorsam soyledigin gibi olsun isterim.
Klasik müzik eşliğinde sevişiyorum inanırmısın bayan..
bende seksi severim yavaş yavaş tadında olacak ama :D abazalığıam dekkelirse de klasik müzikten rap müziğe geçiş yaparım :D
Sanmıyorum genelinin sert sevdiğini. Kimisi soft sever kimisi sert. :)
Finale doğru sertleşmeli
Ne serti be seks dedigin buram buram tutkulu sehvetli tadini ala ala hazmederek her saniyeyi yaşayarak yapılır
Bence yani:)
işte benden biri:)
Bizden birileri daha cok vardir bence
umarım denk geliriz yoksa istek mistek gider bende:(
Zaten denk gelmedik mi ne icin bir mesaj atmayi denemiyorsun? Ama hersey sex'den ibaret değil. Denk gelmisken kaybetmeyelim derim
ha yok ben seni denedim umarım öyle biriyle denk gelirim anlamında yazdım onu:)
Anladim nasil istersen. Bende denk gelmiş olabilirim sana. Karar senin saygi duyarim ;) ama sevindim neslim tukenmemis varmis benim gibileride:)
Yok yok baksana hakkaten çok varmış :)
Tamam, düşünürüm :)
Peki nasil istersen.
Annenler gunun kutlu olsun gelecegin annesi olarak kutlamak istedim
Çok teşekkür ederim ya:) 💖
Rica ederim gunaydin nasilsin neler yapiyorsun? Günün nasil geçiyor?
Günaydın :) iyiyim güzel bir pazar günü , pazarlar hep kötü olurdu ama bugün güneşli :) sen?
Gunaydin bende iyi olmaya calisiyorum grip oldum burnum tikali nefes alamiyorum biraz konusalim istedim onun icin yazdim neler yapiyorusn. Bu pazar bursa da günlük guneslik bayagi sicak birazdan hazirlanip disari cikicam:)
Uyudunnn muuu orada misinn?
Mmm. Böyle her giriş çıkışı tüm ayrıntısına kadar hissede hissede. Severim ben de :)
Tam aradigim gibi romantizm on planda bol on sevisme
yumuşak seksi severim yavaşça acıtmadan tat ala ala
yavaş yavaş tadını cıkara cıkara olmalı seks paldır küldür sok cıkar sacma geliyo
öpüşmeli heryerine dokunmalı
ben daha çok soft başlayıp hardda bitiriyorum ama tabi partnere göre de değişiyor :)
Bencede öyle olmalı nazik nazik hissederek
aynen:) böyle ayrıldığında tüm koku ve öpücükler üstüne sinmiş gibi
Bemcede
Ben de öyle severim sanırım. Hatta kıyafetlerle.
o da güzel:)
her turlu su var yumusak ağır sert sen iste yeter partnere gore her yol var
Hertürlüsü Juzel Olur..
Ser daha güzl çünkü ASD:AS
yoo, değişiyor :)
Sor ks de benı bilenlere ;)
neymiş :)
Soft başlarsın sert biter
erkekler yavaşı daha çok sever kızlarsa hızlıyı :)
yanılıyorsun:)
hayır böyle bu :)
Ben bir kızım yalnız:) ve yavaş seviyorum benden iyi bilemezsin.
işte istisnasın sen :D ne güzel bende yavaş seviyorum :D. D
:) öyle galiba baksana kızlar hep parçalasın, sert seviyorum gibi şeyler söylemişler :) işi biliyosun :)
onların %90 ı eliyle sevişenler :D sevdiğin kişi olacak ait olduğunu bileceksin gözlerinin içine bakarak noluyo lan kaptırdım kendimi :D öyle işte :D
Hahah:) aynen..
:) :)
Soft olacak yavaş yavaş 😊
aynen :) böyle tam noktaları buluyosun sanki hiç bişeyi kaçırmıyosun :) birde daha duygulu hisli ve tutkulu oluyor bence
kesinlikle. ayrıldığınızda bütün vücuda o kokular ve bütün öpücükler sinmiş gibi:)
:) :)
seksi kadınına göre yaparız
siparişe göre önce sorarım
İlginç bir kişiliğin var :)
Nedenki? :))
bence arada sert olmak gerek
parcalasın
Gidişhata göre değişir Ama yumuşak iyidir
Var... .. .
yavaş başlayıp sert bitirmeyi seviyorum
altında ezileceksin erkeğinin :)
sert mi yani?
hayır sadece altımda olacak bütün ağırlığımı hissedecek bir de malum şeyi tabi :)
Var cankiz ama bizi oyle sevicek kiz tok
Yawaş çok denedim olmadı 😄
Ben çok sert sevmiyorum.
var bebeğim sen nasıl seviyorsun?
ben de yumuşak, tutkulu, böyle somura somura seviyorum... şefkat dolu
şu an olmanı istedim :) real görüşelim derim
sen de seviyorsun sanırım? :)
evet ama bende daha farklı şeyler de var yaşamanı isterim.. bütün vucudu öpmek masaj yagıyla masaj yapmak her noktaya :)
öpülmeye bayılırım ben:) masajdan pek hoşlanmıyorum :)
öyle bildiğin masaj değil ya :) seksi tahrik edici bir masaj
gerçi hayali konuşuyoruz gerçeğe geçecek cesaret yok sende bence :)
şu an hoşlandığım biri var aslında :) sevgilim değilde
kafa dengisin sevdim seni tabi tercih meselesi ısrar yok
Sağol:)
sende sağol bebeğim
slow başlayıp sert devam :D
En güzeli bu bence.
Sert candir.
Ben de bazen oyle
Saygılar bacım 😊
Sert iyidir
Vardir
Orta hızlı yumusak