Sadece dış kısmı temizlemek yeterli olur mu?
Öyle yapsam ilişki sırasında pislik olur mu lütfen yardım?
Öyle yapsam ilişki sırasında pislik olur mu lütfen yardım?
Sorunun net oluşu senin bu anal ilişkiye karar verdiğini gösteriyor. Ancak;
Nelere dikkat etmen gerektiğini anlamaya çalışıyorsun.
Sen ne kadar karar versen de ben olayın sana yaşatacağı olumsuzlukları kısaca özetleyeceğim.
Biliyorum. Sözlerim pek hoşuna gitmeyecek. Ama ben doğru olanı söylemek zorundayım belki yanlış olan bu kararını gözden geçirmeni sağlayabilir umarım.
" Anal " denilen ilişki cinsel sapkınlıktır. Kadına acı verir, erkek için fark etmez.
Hiç bir kadın bu ters ilişkiyi kendi isteği ile yaşamak istemez. Erkeğin isteği ve baskısı ile yaşar ve kesinlikle sonradan pişman olur. Sağlık sorunları yaşar.
Herş eyden önemlisi kendi başına düşündüğünde kendisini " kirlenmiş " hisseder.
Erkekler kendileri ile kendi baskıları sonucu ters ilişkiye giren kadına belli bir süre sonra saygılarını kaybederler ve o kızı " evlenilecek " kız olarak görmezler.
Bu yanlıştan kaçınmanız gerekir. Benden söylemesi. Yazık etmeyin hem kendinize hemde ilişkinize...
Olmaz. İlişkiye girmeden once tuvalet ihtiyacini gidermen lazim. Benim ilk deneyimimde oyleydi pislik olmustu karsimdakinde. Bir yontemi var ama bilmiyorum ben denemedim ilginçti. Kalça deliğine hortumu sokup suyu açıp ıkkınmak. Temizleniyor deniliyordu ama denemedim
anal diyip duruyor ısrarla yaa.. skilecek gtten hayır gelmez bize git naparsan yap
Erkekler! Buyrun bakire sanıp evlendiginiz kızlar :D
Ya palavra sallıyor aynı konu aşağıda vardı.
Ohoooooo çevremde çok şahit oluyorum. Benim umrumda olurmu olmaz. Herkes hakkına düşeni alıcak.
Sen bakire kal yinede ambalajı açılmış telefon bile ikinci el diye satılıyor sonuçta
Cevap
31Cevap
Yüzeysel temizlik kesinlikle yeterli olmaz, keyif almazsınız, koku ve pislik olur, rahatsız olursunuz. Detaylı anlatmamı isterseniz öm atın.
Anal yapmayın , 1. haramdır , Allah lanet eder 2. Sağlıksızdır , evet pislik olur. Anal ilişki anormal ilişkildir. Hangi cinsellik kitabını okursan oku böyledir.
Anal a karşıyım... hayvanlar bile nerden yapıldıgını biliyo ters iliski yapmıyo... igrenc
içi yıkamazsan domates kabuğu bile düşebilir partnerine :D
Öncesinde lavman yaptirmani tafsiye ederim. aslında anal hiç tafsiye etmem
Icinide tdmizlemelisin aksi halde penise pislik bulasir ilk defami yapacaksin
içinide temizlemen lazım. bo. klar dışarı çıkar o kokuya nasıl dayanılır bilemem.
ayno soru tekrar açılmış sen git istediğin gibi yap alan her türlü alır dalar içeri merak etme
İçini temizle penise dışkı bulaşıyor ve arka giriş te batıyor
Ne kadar temizlesende içinden çıkarttığında pok oluyor ☺☺☺
valla bu ne analcılıktır yav. bırak bu işleri. yapacaksan yap
Bir Çin ata sözü derki s. k. l. m.. a.. n. davası. olmaz.
Her türlü olur sıkma canını
burnunuza mandalı takın gitsin :D iğrenç insanlar
İçini giren temizler sen merak etme 😜😜😜
lavman yapman lazım yoksa etrafı batırırsın :D
Neden
ne neden acaba neden? lavman yapmadın mı hiç.
valla içeriyide temizle bence
Lacman yap drrim bence surpsiz olmasin diye
Bide su var kalin denk gelirse ne olucak?
İğrenç. Hiç yapma.
içi zor biraz sanırsam
Ağzıma sıç, kalanınıda ben Vakumlarım :)
Yeterli değil daha detaylı yapmalisin
domates yeme bu aralar :)
Yok birsey olmaz biz cok denedik
Biz nerden bilelim senin analını durumunu
ya aynı soru aşağıdada var kimi kandırıyorsun sen
lavman yapman lazım birde
İç temizlik daha önemli
pislikkkkkk
yapıyomusun anal
Yeterli
detaylı temizle
İç temizlik de şart