Sevistikten sonra aglamak?

Merhaba arkadaslar. Sevgilimle 1 bucuk yildir beraberiz. 1 aydir gorusmuyorduk. Yasadigim yere ziyarete geldi. Beraberr kalma firsati bulduk. Biz daha once iliskiye girmedik. Opusme olayi bile 1 sene gectikten sonra oldu. O gece sizinde tahmin edebilceginiz gibi uyumadan once biraz yakinlasma oldu. Birbirimizi optuk vucutlarimizi optuk heycandan ölucektim biraz ileri gittik. Oda bunu anladi ve gel deyip beni gogsune yatirdi. Kendime inanamadim boyle bir insan degildim. Sen benim icin tertemizsin her zaman dedi. Bana ilk kez dokunan insanin agzindan bu sozu duymak bana o kadar iyi geldiki. O an hickira hickira aglamaya basladim neden bilmiyorum ona simsiki sarilip agladim. Sonra sustum basimi kaldirdigimda onunda gozlerinin yaslarla dolu oldugunu gordun. Sonra ben ona gel dedim kalbimin tam uzerinrme yatirdim. Bana sarilip agladi. Onu ilk defa oyle gordum. Normalde eli kopsa sesini cikarmayacak bir insandir. Sonra sen hala. kizsin ve hep benimsin dedi. Sonra biraz konusup uyuduk. Sizce beni sevdigindenmi boyle oldu. Yoksa o an benim aglamamami dayanamdimi. Cok guzel ve degisikti. fikirlerinizuimerak ediyorum..
Sevistikten sonra aglamak?