Sevgilimle ilk ilişkimizde Bana Aşkım Seninim, aşkım çok iyisin, aşkım çok fena oldum demesi yüzünden mi erken boşaldım?

Bana aşkım aşkım aşkım diyordu durmadan derin derin. Hisettiğini benle paylaşıyordu.. Orgazm olmasına yakın kendinden geçti Gözü felan karardı sesi nefesi kesildi zannettim resmen kıvrandı uzun süre.. Beni en çok konuşması Beni bitirdi resmen Hayatımda hiç böyle hissetmedim içim dışıma çıkıyor sandım çok fena boşaldım... Benle konuşması bana hissettiğini anlatması beni kendimden geçirdi resmen transa girdim...
Güncellemeler
+1 yıl
Çok masum ve naziktir ben kendimi ona bırakıyorum onun yönlendirmesine uyuyorum ben kendimi kaptırınca canı yanıyor birbirimizin ilkiyiz biz beraber öğreniyoruz her şeyi.. Ruhum öyle huzur buluyor ki bana her zaman erkekliğimi hissettiriyor sevgisini göstermesi yürekten sevmesi çekinmeden korkmadan dike getirmesi beni çıldırtıyor onu daha çok seviyorum.. Sekste beden, ruh, beyin, kalp rahatlamalı hepsi huzur bulmalı doymalı gerçek orgazm budur
Sevgilimle ilk ilişkimizde Bana Aşkım Seninim, aşkım çok iyisin, aşkım çok fena oldum demesi yüzünden mi erken boşaldım?