Benim evleneceğim adam bakir olsun. Öyle onlarca kadının yatağından geçmiş olmasın, ama bilgisiz de olmasın. İkimiz de herşeyin ilkini birbirimizde yaşayalım. Var mıdır böyle erkekler?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılben çok yakışıklı biriyim kadınlardan ilgi görüp teklif bile aldım. atmıyorum bunuda övünmek için söylemiyorum ve bi ton kadınla kızla görüştüğüm halde hiç deneyimim olmadı. kız arkadaşımda oldu ama olmadı. sebebine gelince bi çok sebeb diyebiliriz. ama mutlumusun desen hem çok mutlu hem çok mutsuz. mutluyum çünkü belki evleneceğim insan bana daha çok değer vercek mutsuzum öyle yakışıklılar ki var ki her çiçekden bal alıyor. bizede yakıştırdıkları bir laf var ki oda ayrı üzüyor: abaza
cinsellik ihtiyaç ama her ne olursa olsun her insanın üzerinde yaşanmamalı. ve benim bildiğim birşey var.
ucuz etin alıcısı çok olur. gerek kız olsun gerek erkek o insan önüne gelenle yatmıyorsa ve hiç yatmıyorsa ki çok kalitelidir
sevgiler..130 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tabi ki vardır? İstanbul'u bilmem ama Anadolu'nun birçok yerinde seks "paralıdır".
Kızlar çok aşık oldukları için kimseyle yatmaz ya da erkekler sevgilisine zarar vermemek için kadına gitmez. El işiyle halledilir böyle şeyler. Benim de yaptığım gibi :D51 Yorumla
+1 yılya eski sevgilim öyleydi. varsa ben de isterim benim için önemli ben nasılsam o da öyle olmalı:)
80 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
327Cevap
var..evet var ve o da benim..33 yaşındayım ve hiç cinsel deneyimim olmadı..
çünkü benim son 6 aya kadar hiç bayan arkadaşım olmadı..şu son 6-7 aydır..internetteki tanışma sitelerine gold üye oldum..iki bayanla tanıştım..birisiyle 5 günlük telefon aşkı yaşadım,öteki ile de 3 ay çıktım..birisi beni ağladığım için..öteki de asosyal olduğum için terketti..:(
biliyorum bu yazıyı okuyan bazılarının "salağa bak,aptala bak" dediklerini tahmin edebiliyorum.. tamam bu zamana kadar hayatı boşvermiştim..ama şimdi aklım başıma geldi..ama geç oldu..ama dediğim cinsellik anlamında değil,bayan arkadaş,sevgili edinme konusunda..
ama emin olduğum şöyle bir gerçekte var : BU ZAMANA KADAR BAYAN ARKADAŞLARIM OLSA DA BEN GENE BAKİR OLURDUM..ÇÜNKÜ BEN MÜSLÜMANIM ve DİNİME BAĞLIYIM..VE BENİM DİNİMDE EVLİLİK ÖNCESİ CİNSELLİĞE İYİ BAKMIYOR VE HARAM DİYOR.
Varın dalganızı geçin,alayınızı edin..Evet ben 33 yaşında bir erkeğim ve bakirim..Ama rabbime binlerce şükür ki Huzurullah'ta Rabbim'in karşısında yüzümü öne eğmeden çıkabileceğim..150 Yorumlatabiki var bende bakirim ve 2.el kullanılmış bir erkek olmadığım için çok mutluyum.
tecrübeye gerek yok öyle tecrübe olmaz olsun . 2.el erkekler ne hakla bakire ararlar onada şaşarım. bu normal bu durummuş gibi bahsederler ama kendi kız kardeşleri sözkonusu
olunca namus diye yanarlar .181 Yorumla- +1 yıl
Ve 32 yaşındasın?
+1 yılBen 23 yaşındayım.. Bakir erkeğim utanılcak birşey değil.. Kendimi birgün evlenirsem evleneceğim kızla herşeyi yaşarım diye kendimi kandırıyorum kısacası.. Bu yaşa kadarda ergence şeylerle idari ettim artık cinsellik çok ağır basıyor ama kendimle dövüşüyorum kısacası bende napcagımı şaşırdım yanlış yapmışım diye kendimle dövüşüyorum hic bir kıza bakmadım bilerek yanlış yapmışım diye bu yaşa kadar utanılcak birşey yapmıyorum ama artık cok zor dönemlerim cinsellik çok ağır basıyor artık bende napcagımı bilmiyorum artık... Utanılcak birşey yapmıyorum
30 Yorumlavalla ben en son dinci denilebilecek bir insanım ama ilk birlikte olduğum kızla evlendim. daha önce elime fırsat geçse olurdum başkasıyla ama olmadı. sadece cinsellik için evlenmeyi düşünmeyeceğim bir kızı kandırıp bir şeyler yapmaya çalışmadım. haliyle kimse benle yatmadı. fahişelerle de olmadı. çünkü bana oldukça üzücü geliyor, modern kölelik yani. ama tabi tüm bunların karşılığını abazalık olarak aldım. şimdi çocuğumuz var eşim de pek yanaşmıyor artık. herkesin bir sınavı var. umarım benimki sadece budur.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa ne gereksiz şeyler düşünüyorsunuz siz kızlar ya, erkekler bakire istiyor diye siz de erkeklerle sidik yapıştırmaya çalışıyorsunuz.
Bekaret bir kere elle tutulur gözle görülür bir şey degil bunu kafanıza sokun, erkeklerde, kızlarda tamam mı.
Hadi erkekler kızlik zariyla kendilerini avutuyor, bu kız anal mı yaptı, ralli mı yaptı, sürtünme mi yaşadı demiyor,
Kızlara gelince daha vahim erkeğin kimle ne yaptığını nasıl anlayacaksın, erkek bakirim deyip, birazda acemi takliti yaparsa yedin gitti, hanımefendi hala bakir isterim , falan filan, kız olsun erkek olsun iyi insan olsun diyeceksin, ha bahtına bakir/bakire çıkar o zaman kaymaklı ekmek kadayıfı olur.08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDiyelim yaşı yaşına, huyu huyuna biri çıktı karşına ilişkiyi ilerlemenizi ve ikinizde çok aşık oldunuz, çocuk sana bakirim dedi, ama değil evlendiniz ve bir şekilde öğrendin ne olacak sonra, ya da bunu öğrenmeden yutmaya gibi şansın var mı?
Gizli Soran+1 yılİstediğimi isterim neden zoruna gitti. Bakir değilsin anladık da sen ellenmiş kız istiyorsun diye ben de ellenmiş istemek zorunda mıyım? Sen al kullanılmış kızı karım diye ailene tanıt. Haram helal umarsamayan iradesine hakim olamayan karaktersiz eş istemem. Benim tercihim kimse yargılayamaz.
Cevap sahibi+1 yılYargılayan yok, ellenmis diyorsun , ben de diyorum bu domates mi nerden anlayacaksın, adamı deli etme hakkını değil demiyorum, hadi biz anlarız sen nasıl anlayacaksin
Cevap sahibi+1 yılHem ben yaşını başını almış evli adamım ben aldım alacağımı, üstelik ilk gece kizligini ben aldım, senin teorine göre ellenmemisti, ama başka şeyler yapmadığını nerden bileceğiz? Ha ben güvendim kendisine o ayrı mesele, hem sen bana niye eksi verdin çok ayıp.
Gizli Soran+1 yılEksi veren ben değilim. Yalan söylüyorsa ve ben bunu anlamadıysam hakkıma girmiş olur zaten. Ayrıca bu benim tercihim. Güvenip inandıktan sonra... Sana kalsa kimseye inanmayalım mantığa bak
Cevap sahibi+1 yılTam tersi bu bakirlige takarsan koca bulamazsın, ben insanlara inan diyorum, bir erkek senden önce bir şeyler yasadiysa senden sonra sana sadiksa ne var bunda yani
Gizli Soran+1 yılBen ellenmemiş istiyorum. Benim düşüncem. Tek kriter bu değil tabiki ama buna da bakıyorum.
Cevap sahibi+1 yılTamam saygı duyuyorum kardeşim, ama ellenmemis olduğunu nasıl anlarsın onu söyle de herkes bilsin madem.
Var benim esim. 32 yasindayken evlendik ( Yani o 32 yasindaydi)
Sevmedigi bir insanla birlikte olamayacak kadar karekterli oldugunu soyledi.
Sevgilileri olmus ama hic yatmamis. Onun icin ask ve sevgi cinsel durtulerden once geliyormus.
Yalan soyledigini bir gun bile dusunmedim. Cunku esimi 6 yildir taniyorum yalandan onun kadar nefret eden baska bir insan gormedim. Yalan soyleyen arkadaslariyla bile aninda iliskisini keser.52 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇok şanslısın!
+1 yılErkek bakirse, hiçkimseyle yatmadıysa, bir kadını yatakta mutlu etmenin ince detaylarını ancak okuyarak öğrenir. Pratik yapmadığı için, yatakta pek bir şey bekleyemezsin gibime geliyor. ("Bilgisiz de olmasın" bölümüne takıldım da...)
Ama bakir erkek vardır tabi ki.
Benim kuzenim 28 yaşında. Kapı gibi adam, homoseksüel falan da değil, ama hayatında sadece üç kız arkadaşı olmuş, üçü de "yaz aşkı" imiş... Hiç yoktan öyle diyor. Ben inanıyorum, yalan mı söyleyecek koskoca adam kuzenine?10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. ya gerçekçi olalım. el değmemiş kimse yok. eğer sen prn film ile izliyorsa kendini başka birini düşünerek tatmin ediyorsan olay bitmiştir. Zina sadece fiilen biriyle birlikte olmak değildir. bu eylemi zihnen gerçekleştirmektir. Zina göz zinası, fikir zinası olarak başlar. sonra bedene nakil edilir.
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKötü düşünce dinen günah olmuyor onu eyleme çevirirsen günah oluyor yalnız. Çünkü irade davranışlarda ortaya çıkıyor. Düşünceler kontrollü olmuyor çünkü.
+1 yılBakire kadın kaldı sanki bakire ne demek önden yememiş kadın mı azını ve kıçını amacı dışında kullanan kadınlar bakire mi hayır peki eline erkek eli değmeyip sanal da yüzlerce erkeği boşaltan kadın bakire mi bence oda değil şimdi bakir ararken bir daha düşün..
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBakireden ve bakirden kastım bunlar zaten.
- +1 yıl
Bunları bakirlik ve bakireliğe kasıt olarak görmeyen binlerce embesil var onlar için dile getirdim..
inşallah bulursun ama hiç bir cinsel ilişkide bulunmamış erkek de sürekli aranan aç erkek oluyor bu devirde maalesef ama sen kimseyle birlikte olmamışsın bunu karşı taraftan beklemen de en doğal hakkın
23 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNiye o zaman hiçbir ilişkide bulunmamış kadın da sürekli aranan aç kadın olur?
Gizli Soran+1 yılAmin bu arada sağolasın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım :) ve ciddiyim
Kızlar serseri küstah erkeklere takılıyor sonra bekaretini kaybediyor Serseri olmayan dürüst olanlar da mast yapıyor
Bekaretini koruyan erkek de var kadın da ve hatta bekaretini güvendiği için kaybedip hayatı kararan ve sonra asla yapmamış olan da çeşit çeşit var ablacım
Gönül ister ki her çift birbirinin ilki ve sonu olsun12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılIşi gücü mesleği olanlar bile kızlarla bir şeyler yaşamış oluyor.
Cevap sahibi+1 yılYani
- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılbenim tanıdığım birisi vardı, dini gerekçelerden dolayı evlenecek kafasına uygun birisinide bulamadı tabiki, ve hala bakir olma ihtimali yüksek
ama birde şu olay var tabiki 30 yaşına kadar bayan olsun erkek olsun hala bakir veya bakireyse kesinlikle sağlıklı düşünme yetilerini kaybetmiş demektir00 Yorumla
+1 yılbu soruyu sordugnda aklima su geldi seni kapatmak isteyen biri Mi var El degmemis erkek vardir soruna gelirse ama dogrumu soyler yalanmi soyler bilemem önemli olan o degildir bence önemli olan güvenmektir ciddiyeliktir...
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBir arkadaşımın eşi var. Çocuk böyle bahsettiğim gibi biriymiş arkadaşım söyledi ama kızın içinde erkek bulunan bir ortama bile girmesini bile istemiyor. Bu bana biraz aşırı geliyor. Çalışan bir kadın ister istemez erkekli ortama girebilir ve konuşabilir bence. Ayrıca yalan olayını da hemen yakalayıp o işe noktayı koyarım eyvallahım yoktur.
- +1 yıl
demekki kiskaniyor veya dinimize göre yasamak istiyor seninle olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Vardır..
Dini, imanı sağlamdır, evlenmeden yapmam ben bu işi düşüncesi hakimdir.
Bakirim diyen neden yalan söylesin ki!? (Sadece bunu uluorta övünerek söylemez, utanır, sıkılır.)22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki bakir olsa ama öyle çok dindar olmasa..
O zaman neden girmemiştir ilişkiye?
Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Bakir erkek bulmak bakire kız bulmaktan daha zor.. Anca 9-10 yaşında bir çocuğu alıp büyütürsünüz 20 li yaşlara gelince evlenirsiniz.. Ama o bile nekadar korusanız dahi bir şekilde cinsellik yaşar..
00 YorumlaYediniz kafayı s2şle... aklınız fikriniz ya zarda ya da ilk gecede... mk... ne çok s2şme konusunda kafa yoruyorsunuz...
Bunu yerine bilim teknoloji olsa şu an g8 de g1 bizdik mk...10 Yorumlaçokmu önemli?
1. var olabilir adamı yokla yani geçmiş yaşantısını sor okuduğu okul arkdş çevresi ztn anlarsın
2.din,asosyal hayat,daha rezil bir yaşam...
3.belki seni etkilemek için evet;)00 Yorumla30 yaşını aşkın bakir erkek vardır
Bakir kalmasının nedenleri arasında özellikle dini sebepler ve kendini evleneceği kıza saklama düşüncesi vardır
Bakirim diyen yalan söylüyor olabilir evet bu da bir ihtimal10 Yorumlabende bakır bir erkeğim.ama kız arkadaşımla sevişsem bile ileri gitmedim.kendimi açıkçası evlenmemin ilk gecesini bekliyorum niye bilmiyorum ama erkeğim saçma gelebilir ama bence doğrusu bu.asla bir kızı üzmem kendi istemedikçe..
61 Yorumla- +1 yıl
o zaman bakir sayilmazsin. bosuna bakirin deme.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakirim. Ve evet hala bar sadece sen de hem ruhunla hemde bedeninle bakir kal. Bedeninleden kastım fiziksel temasta gerektiğince bulunmamak.
Evlenirken eş seçiminde aileni ve aklını dinle, başka yerlerini değil. Bunları yaptığın sürece sen nasılsan, karşına öyle biri gelir merak etme.26 Yorumla
Gizli Soran+1 yılZaten öyleyim çok şükür ailem iyi terbiye verdi Allah korkum da var. Ama sanki hep yalnız kalacakmışım gibi bir his..
Cevap sahibi+1 yılyalnızlık demeyelim ailen var sonuçta.
Evlilik çağına geldiğin zaman önüne taliplerin çıkar merak etme. Sakın evde kalacam korkusuyla hareket etme mahvedersin hayatını. Dediğim gibi, aileni ve aklını dinle o zaman😉
Gizli Soran+1 yılöyle zTEN :)
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Gizli Soran+1 yıl25.
Cevap sahibi+1 yılHmm işin var mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye olmasın adam saklıyodur evleneceği kadına kendini. sanırsın herkes amerikan pastasından fırlamış bakir olmayan tip ya milletin alayı özenti olmuş ilk önce seviyorum deyip milletin altına yatıyonuz tekmeyi basıncada bütün erkekler aynıda bilmem ne. o bakirlerden hala var evleninceye kadar merak etme
00 YorumlaEvet ben bakirim Allaha şükür ve bu yaşıma kadar hiç ilişkim sevgilim falanda olmadı hiç yakınlaşmam bile olmadı zaten büyük bir ihtimalle evdede kalcam çünkü yaşamayı beceremiyorum
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAllah gönlüne göre versin. Senin benim gibi temiz olanlar evde kalcam diye düşünürken zina etmiş ya da farklı yollardan zinaya yakınlaşmış insanların evlenme konusunda bizden umutlu olmaları ironik.
+1 yılÇüüüüşşşş, yuuuuhhhh.
Tabi ki var. Bir çok erkek bakirdir Türkiye'de. Bakma sen atıp tuttuklarına...13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBurdaki herkes birer Johnny Sins
- +1 yıl
Ahahahaha. Vay arkadaş isimleri biz bilirdik eskiden yaaa. Şimdi tersi olmuş !!!
Gizli Soran+1 yılSanal alem sağ olsun
+1 yılYıl 2016 bayanların bile bir çoğu bakir değilken erkeklerin kalması zor. Ama istisnalar olabilir tabiki.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı. İşsizse, parasızsa, dini inancı sağlamsa kalır yani fakat bu devirdeki kızlara yaramaz saydıklarım cunku kızların evlenmek istedigi yakisikli be zengin olanlar bakir kalamaz
00 Yorumlaolabilir,bence neden olmasın,inançları geregi yaşamamıştır böyle bir şey ikincisi,
ilk denemesinde kötü bir tecrübe yaşanmış kötü bir olay cinsellikten soğuttuysa ,bu korkusunu yenememiş olabilir,20 YorumlaArkadaşlar yapmayın tüm erkekler bir zamanlar bakirdi ve 20 yaş üstü 4 arkadaşım var bakir
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hic bir kızla cinsellik yaşamadım yaşamamda hiç bir kızla sevişmedim hic bir kızla yanlış bişi yapmadım
Birgün evlenirsem evleneceğim helalim olan kızı bekliyorum...
Benim evleneceğim kızda benim gibi olcak20 Yorumla
+1 yılcogu yalan soyluyodur bu zamanda.nedenlerı kısıden kısıye gore degısır.bi de bakır olmak suc mu artık ya
31 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNerden çıkardın bu sorumdan bakir olmanın suç olarak düşünüldüğünü?
var tabi neden olmasın .. ben çok tanıyorum kendini kadınlardan uzak tutup eşine saklayan..yaşam tarzı ile alakalı
40 YorumlaBenim tanıdığım dolu bakir erkek var: hepsi de dindar ve ağır başlı.
Ama siz kızlar hak etmiyorsunuz. Bunu bilir bunu söylerim.02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNiye genelliyorsunuz? Ben öyle biri değilim.
- +1 yıl
Çoğunun canı acımış.
Kandırılmış, aldatılmış ve yarı yolda bırakılmış.
Bir tanesinin 11.000 TL parasını borç diye isteyip kayıplara karışmış, bir tanesi evini kızın istediği gibi dayayıp döşemiş ama evlilikten vazgeçtim diyerek borç bırakıp gitmiş.
Türk kızlarından tiksinmemizin sebebi çok...
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla benim abim 41 yaşında ama hala bakir zor tutuyor kendini bir türlü beğeneceği biri çıkmadı karşısına :) 26 yaşında evlenirken bende bakirdim sakladım kendimi eşime ama ayrıldık neye yaradıysa artık
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAllah korkusu olan yapmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılOda var tabi ama bir yere kadar sonuçta
+1 yılbakır erkek dedıgınız hanı gozlerıne perde ındırmıs kalbıne kılıt vurmus aklı fıkrı dusuncesı gozlerı ılede namuslu olan kısı mı
evet tabıkıde kaldı00 Yorumla
+1 yılVar evet ama bu kızlar kendileriyle mi iliskiye giriyo demişsin bu tuhaf bir dusunce her bakire olmayan kiz bütün bakirlerle yatiyo olamaz dimi?
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKim Karşıma çıktıysa hep kızlarla bir şeyler yaşamış. Masum olduğunu düşündüğüm erkeğin bile kızlarla bir şeyler yaşadığını öğrendim. Hatta bakir olduğunu söyleyenler de daha sonra kızla ilişkiye girmiş oluyor.
- +1 yıl
Bazilari da girdim der ama girmez 😊
Gizli Soran+1 yılHangi beyin yapısı yoğurdum ekşi der?
- +1 yıl
Haklısın tabiki ama bazıları girdim der derken hani bakir olanlarin ayiplandigi bir devirde yasiyoruz. Yapmadim diyene sen erkek değil misin kalkmiyo mu gibi yorumlar yapiliyo o yüzden.
Gizli Soran+1 yılAnladım. Ama ben çoğu erkeğin böyle şeyler yaşamış olduğunu biliyorum.
- +1 yıl
Evet ÇOĞU yasamistir tabi
vardır tabıkıde ancak bakir olmayanla bakir olan arasında donanım olarak çok fark oldugunu sanmıyorum ben :)
00 Yorumla1 - 27 yim ve bakirim :)
2 - evlenmeden girmem :)
3 - yalan söyleyen var söylemeyen var54 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvlenmeden neden girmezsin? Dini inancın yüzünden?
Gizli Soran+1 yılHer şeyini söylemişsin zaten bi sebebi kalmış :)
Vardır muhakkak herkesin kararına saygı duymak gerekir.. ben bakir degilim defalarca seks yaptım sevişmek ve seks yapmak çook güzel birşey...
00 YorumlaBir kız bir bakirelik bozabilir. fakat erkek bir çok kızlığı bozabilir. Güncellemenin cevabı.
10 Yorumla
+1 yıl
+1 yılerkek dediğin yaşanmışı olur erkek olucak 25 yaşında olucak bakir olucak. eğer bir erkek 20den sonra bakirse kesin ötmüyordur. ya da tercihini farklı kullanmıştır.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBöyle mi teselli ediyorsunuz kendinizi ellenmişler?
- +1 yıl
yooo ben gayet mutluyum kuzu.
+1 yılaslinda benim sinirlarim var yapmadim fakat yapmak istedim mi evet ama malesef ve iyi ki olmadi cunku olmasi sikintili olucaktir bu yuzden eger ki sence de mantikliysa bu kisinin daha basit bir kac ozelligi var
01 Yorumla- +1 yıl
ya acaba burda istyen herkes hakediyor mu o kisiyi
Ben Evleneceğim Kişi Kim Olursa ona saklıyorum Kendimi :)
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. karakterine bağlı..
çok utangaçsa eğer olabilir..
ama yok denecek kadar azdır..14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYok artık, abartsaydın
Gizli Soran+1 yıl"yok denecek kadar azdır" demişsin, bence çevreye bakarak karar veren sensin..
+1 yılDinci cahillerle değil dindar akıllılarla evlen. Onlarda aradığını bulabilirsin. Var hala emin ol.
00 YorumlaEvet elbetteki kaldı. hic bir kzla cinsellik yasamadm :)
10 Yorumla
+1 yılkadınların hepsi böyle düşünsede biz bakirlerde bakire kız bulup evlensek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Namus bacak arasında diildir :))
Hep bunu bir kıza da söylemek istemiştim.. saol03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBacak arasından bahseden kim?
Gizli Soran+1 yılbeden ve ruh ve zihniyet.
Cinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı. manavcı hayri abiye sor bir abla onda vardır belki
00 Yorumla
+1 yılÇok ararsın.😅 anca süt bebelerine kalırsın evde kaldın boş yere arama.
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılArayışta değilim zaten ama öyle işte :)
- +1 yıl
Bakir kalan varsada helal olsun ama çok şey kaçırdılar😅 süt bebeleri ile evlenvilrisin
Gizli Soran+1 yılSüt bebeleri dediğin insan benim için dünyadaki tüm bakire olmayan erkeklerden öndedir
- +1 yıl
Önde olsun😅evlenin işte
zor bulunur ama bulunur yani. tek tük. iyi bir kız olursan belki sende bakir erkekleri görebilirsin :)
00 YorumlaMümkündür tanıdığım böyle olduğunu tahmin ettiğim bir sürü arkadaşım var.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBenim öyle olduğunu tahmin ettiğim erkekler bile bir şeyler yaşamış oluyor.
Ben varım bekleyen bozulan kızları görüyoruz nasillar adamın eşi var hala peşinde koşuyor benide gotur arada diye..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir baba olacağı değil de vücudunu başkasının öpmüş emmiş olması kriter yani 😂 Aradaki sevgi değil de geçmiş önemli.
Herkesin keyfi bilir tabi 😂😂😂😂02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılMidem almaz. Kıskancım aklıma gelir. İradesine hakim olabilmiş güçlü karakterli bir eş isterim. Benim tercihim. Senin ellenmiş kızla evlenmeyi sorun olarak görmediğin gibi ben ellenmiş erkekle evlenmeyi sorun olarak görüyorum. Kişisel tercih karışamaz kimse.
- +1 yıl
Ben de onu dedim herkeein keyfi bilir 😂😂😂
+1 yılörnek ben hamd olsun ki
Ya nasip diyor kendimi koruyorum10 YorumlaYa aseksüeldir
Ya evlenememiştir ve zina yapmak istemiyordur.
Yada yalan söylüyordur.10 Yorumlaben varım... ve az da olsa var malesef bakire kız bulamıyorken bakir erkek ne kadar xbulursun bilmem
40 Yorumla
+1 yılAz kullanılmış, değişensiz birini bulursan kaçırma illa ki bir kaç parça lokal boyası olacaktır o kadarını da idare edeceksin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Yok bir tanesi var hepsini birden götürüyor. Turkiye istatiklerine göre 1 erkege 3 kiz dusuyormus. Ben daha bir tane bule bulamadim. Benim hakkimi yiyenlere helal değil...
00 Yorumla
+1 yılElime kız eli değmedi hiç. Neden dersen tipsizliğimden
10 Yorumla
+1 yılvardır, ama takılma fazla hayatı zindan edersin kendine
00 Yorumla- Devamını Gör (308)
Devamını Gör(353)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!