Sadece konuşarak mast. yapan wepcam olaylarına karısmayan bir kız basit midir ?
Basittir
Basit değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
basit değildir çünkü sevdiğini mutlu etmek için yapıyordur herkesle yapmıyordur. aksine el üstünde tutulmalı öyle sevgili çünkü erkeğini elinde tutmak mutlu etmek ihtiyacını karşılamak için yapıyor. fakat herkesle yapıyorsa basitten ötedir benim gözümde.
basitlikle ne ilgisi var ki p*rno izleyerek mast yapmaktansa bence sanal seks daha mantıklı.mesajlada olsa birşyler paylaşarak orgazma ulaşmak çok keyıflı
Cevap
28Cevap
bekar kiza yakismaz
kocasi vermiyorsa ya da kocasinin pili bitiyse real de aldatacagina bu yöntem iyi
genc kiza olmaz
bencee basıt degıldırr kız belkı bakıredırr sadece konusarak tatmın olurr kımseye elını surdurtmk ıstemeye bılır
Hayir degildir neden basit olunsuz..
bizde insaniz
hersey erkekleremi mübah?
aynen zevk alındıktan sonra pek önemi yok. herkes yapabilir saygı duyun. ben yaparım olsa.
değildir , eğlence sonuçta , herşeyi erkekler mi yapıcak sadece.
Hayır, bence hiç bir ilgisi yok. Ben yutdışındaki sevgililerimle çok yaptım. Hepside çok düzgün ve kişiliği sağlam insanlar.
Basitlik midir bilmiyorum ama ilerde alışkanlık yapar hem sanal sex hem masturbasyon... normal sex sana zevk vermez ve evliliğin çok beter bir hal alır ikisinide terk et. tüm samimiyetimle söylüyorum...
Basit olanlar onun bununla seks yapan erkek ve kadınlardır.Sanalsekste yanlış elbette ama basit yapmaz kimseyi.
kesinlikle değildir ben sözlümle yapıyorum ve basit biri olmuyor yani olmazsın merak etme
Evet çok basit ve kolay bir kızdır konuşmayla mastürbasyon yapmayla yetindiği için.
hayır değildir hepimizin hormonları bir dönem tavan yapıyo normal karşılayın artık şunu insanız hepimiz doğamızda var
konuşarakta yapılabilir ben yaparım mesela ama cam açarak yapmakta daha güzeldir ikiside olur tercih meselesidir. basitliklede alakası yoktur
tamamiyle tercih meselesi..kim nasıl mutlu oluyosa öyle takılsın
maldir. bu ne yahu sanaldamis sex konusarak kendini tatmin ediyor.. o tip kizlari her erkek eve atar yani ..
bu tür sanal şeylerle uğraşan erkek kız farketmez basittir.
evet yani... bu gün mast. yârin cam. sorası malum...
basitlik bunlarla ölçülmez arkadaşım, herkez mast. yapar ama herkes herkesle yapmazzz.
ya yapıyosan açık açık söyle :D ne şimdi lafı eveliyon :D
kes cevap ver geç
basittir :D oldumu :D
zevk alındıktan sonra pek önemi yok. herkes yapabilir saygı duyun. ben yaparım olsa.
çok kişiyle yapmamak kaydıyla normal olabilir
hayir. ( cevap kisa değil tamam mi )
basittir.
basit olmak her zaman kötü değildir.
Fazlasıyla azmış bir kızdır.
yapanda yapmayanda basit değildir bence
O kıza basit demek iltifat olur.
bilmem denk gelmedim hiç
bas ittir :(...
hayır degildir ihtiyaç gideriyor sonuçta
Basit değildir bence. Candir :)
evet basittir.webcam olsaydı daha ciddi olurdu :d