Patronumla İşi Pişirdim Lütfen Yardımcı Olun?

Benden büyük kardeşim bir şirkette çalışmakta orada çalışan patronu için özel asistan mı ne arıyorlarmış modadan anlayan , güzel fikirleri olan güzel resim çizebilen birisi aranıyormuş kısacası çok da başarılı veya zeki olmaya gerek yok 600 tl lik maaşları varmış aylık kardeşim
orada sevip sayılan birisiymiş o yüzden beni önerdiğinde onu ciddiye alıp beni görüşmeye çağırdılar normalde hiç umudum yoktu orada çalışmak için
biz size döneriz vb. dediler zaten hep böyle olur evime gittim hiç birşey yokmuş gibi yaşamaya devam ettim 3 gün sonra telefon geldi
ve tekrar çağırdılar daha sonrasında işe beni aldıklarını söylediler nasıl sevindim anlatamam sizlere çünkü hayatımda ilk kez düzgün birşey yapıyordum
Patronum bayan Kadın herkesle kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor resmen
benim fikirlerimi silip atmış resmen 4 saat uğraşmıştım çöpe atmış çizimlerimi moda tasarımcısı gibi birşeyim şu an aynı zamanda da özel asistanıyım sürekli beni iş dışında kendi kişisel çıkarları için kullanıyor
buradaki en üst mevkideki kişi o istediğini yapıyor gitsin diye dua eder oldum resmen Sinir oldum kadına
çok sinirlendim kadına resmen hesap sordum dedim böyle böyle benim o kadar emek verdiğim çizimlerimi neden attınız vb. içimden de kesin kovuldum
şimdi diye geçiriyordum tam aksine Kadın beni tebrik etti diğer çalışanlar hiç birşeyi sorgulamazlar anında dediğimi yaparlar ama sen farklısın hep böyle hakkını ara çizimlerini zaten atmamıştım bu senin gibi herkesi tabii tuttuğum bir testti dedi resmen herkesle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor neyse konuşuyorduk bir süre saat akşam 9 gibi falanda herkes
evine gitmişti orada bir patron bir ben kalmıştık ikimiz baş başa patronun kişisel odasında kameralar heryeri çekiyor sadece kameraların çekmediği
tek yer patronun kendi kişisel odası Patronumla tartışırken kendimi bir anda patronun koltuğunda çırılçıplak buluverdim geceyi patronun odasında geçirdim şimdi üzerinden 2 gün geçti kadın hiç birşey yokmuş gibi davranıyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
sanki bunların hiç biri yaşanmamış , benimle hiç yatmamış gibi
gayet sıradan bir şekilde her zamanki gibi davranıyor şimdi gidip o gün hakkında birşeyler sormak istiyorum benim
için çok iyi bir gündü ama kadın patronum sonuçta ve ne olacak yani sormak istiyorum sizce de şu tür cevaplar mı alırım : ben senin patronunum
ben senin patronunum
o gün bir hataydı , tekrar bu konuyu açarsan kovulursun , bir anlık birşeydi unut gitsin vb. cevaplar mı alırım? :/ sizce nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım?
Patronumla İşi Pişirdim Lütfen Yardımcı Olun?