aklıma takılan iki soru var 1 kadında mı kılmalı 2 bu namaz kaç rekat kılınmalı
not: kategori cinsellik diye sapıtmak zorunda değilsiniz .
not: kategori cinsellik diye sapıtmak zorunda değilsiniz .
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Damat, tebessüm ve nezaketle içeriye girmeli, geline selam vermeli ve onu tebrik etmelidir. Moral verici sözlerle gelinin gönlü alınmalı, heyecanını yatıştırmaya çalışmalıdır. Gelin de ona güler yüzle karşılık vermeli, lüzumsuz somurtkanlık ve çekingenlik göstermemelidir.
Bu gece, iki rekat nafile namaz kılıp dua edilir. Bugünlere kavuşmanın şükrü ve gelecek günlerin saadeti için, Allah Teâlâ'ya dua edilir. Bu arada, oturup, bir müddet sohbet etmelidir. Böylece, fazla heyecan atılmaya çalışılır.
Her kız, bu ilk gecede, az-çok ürkeklik ve çekingenlik gösterir, utanır, sıkılır. İlk defa bir erkekle baş başa buluşmanın, ona açılmanın utancını hisseder. Bu hali, gayet tabiidir, hoş karşılanmalıdır.
Ne diyon sen yaa :))
Kaldimi böyle durumlar.
2 rekat ve kadın ve erkekte kılmalı.ilk gecede namaz nasil kılınır
Evlenenlerin ilk gece kildiklari iki rekat namaz hakkindaki bilgileriniz nedir? Bu namazin delili nedir? Nasil kilinir? Rekatlarda hangi dualar okunur vs vs ?Gerdek ( zifaf) gecesi damat ve gelin, Allah rizasi icin ikiser rekat namaz kilarlar 1rekatta Kafirun suresi, 2rekatta ihlas suresi okunur sonra: ** edit ( Allahim Ailemde bana bereket ihsan eyle,Beni de aileme bereketli kil Allahim, Ailemden bana, benden de aileme rizik ihsan eyle,Allahim, birlesmelerimizin hayirlilarinda bizi birlestir ve hayirli olmayanlarinda bizi ayir)
Bu namaz sünnet bile değildir. Müstehap denir . Uydurmanın başka bir anlamıdır.
Farz falan değildir. İslamıyetın içine farz gibi sokuluyor ise şirktir.
Erkek biraz Önde durur bayan arkasinda iki rekat beraber namaz kilinir.
teşekkürler
Cevap
14Cevap
Sapık bir din icat ettiler.
He, Allah ile irtibata geçiyorsun eşinle beraber olmadan önce...
Allahı neyin çetelesini tutturuyorsunuz birde kasıla kasıla dinim islam diye dolanıyorsunuz.
Laf ettik mi, gücenir kem küm ediyorsunuz.
Soruyu soran arkadaşa demiyorum, bu her yerde söylenir insanların hepsi araştırıp doğruyu bulamayabilir.
Ama akla ve mantığa vurup icabını yapmak yeterlidir.
rabbim doğruyu göstersin çok değil 4-5 ay önce senin gibiydi doğru olan islam huzur islamda var umarım doğruyu öğrenmeden önce ölümü tatmazsın
Nerede yazıyor gerdek gecesi namazı?
Yahu bırakın bana hikaye okumayı, nerede yazıyor diyorum? nereden öğrendiniz?
seni benden iyi kimse anlayamaz hiçbirşeye inanmayan biriydim 24 yaşıma kadar kim ne dese sağdan gelir soldan giderdir sürekli sorgulamalar bitmek bilmeyen iç savaşlar ooo ne desem boş sana hadi by
aklini.
İşin komedi tarafı birde akıl vermeye yelteniyorlar utanmadan...
bence öyle yekten namaz kılmakla olmaz. tüm cemaat yatak odasına çağrılmalı sonra bir de imam getirilmeli, toplu halde namaz kılınmalı. sonra cemaat ve imam ilahiler okurken ilişkiye girilmeli. budur. yoksa cehennem.
Gerdek gecesi erkeğin 2 rekat şükür namazı kılması gerekli. Bence kadın da kılsa iyi olur... Neden olmasın ki...
biz senin için bekledik demektir aynı zamanda Allah'a... güzel olurdu.
gerdek gecesi sevişilir diğer gece de sevişilir sonrakilerde de hep sevişin namazla vakit kaybetmeyin
Bir ilmihal al oku. Gerdek gecesi iki rekat şükür namazı kılınır. Dua ederken hayırlı bir hayat hayırlı bir evlat istenir. Allaha salih kul olmak için duada bulunulur.
hayatı bu kadar zorlaştırdığınız için, Allah-u teala kullarına verdiği beyni kullanmayan böyle kullarından öbür tarafta hesap soracaktır...
Sevismenin bile bir kurali mi var arkadas. Icinizden geldigi gibi kafaniza gore takilin :D.
bayanda erkekte 2 rekat namaz kılar.
ikisi de 2 rekat namaz kılmalı ilişkiden önce.
kadında kılabilr. 2 rekat bir namazdır. sünettir.
2 rekat kılmalısnız ikini zde
yıl olmus 2013 hala böyle seylere inananlar var
marjinal olma çabaları eğrelti durmuş
sen marjşnal değilsin olma çabalarındasın
ok uza
düğün ne zaman
düğün yokta merak ettim ben dini yönden fazla zayıfım yavaş yavaş herşeyi öğrenmek istiyorum
2 rekatr
2 rekat kılınıyor !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar