Tampon olayını yanlış anlamış olabilir mi?

Kafayı yicem. 8 aylık sevgilim var göz doktoru. her şey çok iyi çok mutluyduk ta ki bugün öğlen 2 ye kadar. Bugün normalde buluşmayacaktık ben alışveriş için bir kozmetik mağazasına gittim o da o aralar hastaneden çıkmıştı Yakınmış bana geleyim dedi tamam dedim. bende acele ettim kasada iken yine aradı dışarda bekliyorm 10 dk dır dedi gayet mutlu idi ama. Sorun yoktu. Kasadayım dedim içeri girdi yanıma geldi ben 2 saç kremi, 1 Ped, 1 de anneme tampon almıştım. Almış olduklarımı böylece gördü yüzü değişti suratı asıldı bir garip oldu çıkınca yüz kere sordum neyin var diye burnundan soluyordu cevap vermiyodu bende inecem dur dedim sinirlenip, indim. Bunlar saat 2 de oldu akşam 7 ye kadar hiç konuşmadık mesaj attı yalana tahammülüm yok yazdı ne demek istiyorsun dedim cevap vermedi aradım açtı ve neyse iş yerinde gergindim kusura bakma dedi. Ama hiçte öyle değil işten çıktığında hatta kasaya gelene kadar çok mutluydu. Tampon aldığım için beni yanlış anlamış olabilir mi. Bakire olduğumu biliyor bunları ilişki başında sormuştuk. Tamponuda ben kullanıyorum sanıp ilişki başında bakire oldugum konusunu yalan söylediğimi mi düşündü
Tampon olayını yanlış anlamış olabilir mi?