Karanfil yağı ağda öncesi kullandığımızda acıyı azaltıyor mu? Ağda acısını karanfil yağı sürüp pudralayıp ağda yapınca ağırmıyor mu hiç? Benim ağda yapacağım bölgeler genital ve koltuk altı sir ağda kullanacağım.karanfil yağı ağda acısını azaltır mı?
Bir erkek olarak bu bilgiyi bilmen beni memnun etti doğrusu. Herkes bilmez karanfilin uyuşturucu etkisi olduğunu. Bilenler de sadece diş ağrısında kullanılabiliyor sanıyorlar. Karanfil yağını ağdadan bir yarım saat önce ağda yapacağımız bölgeye sürüp bekletirsek bölgeyi uyuşturacaktır. Hatta eski zamanlarda ağrıyan bölgeyi uyuştursun diye karanfil yağı kullanılırmış. Karanfil yağı uyuşturur mu sorusuna cevap vermiş olduk böylelikle. :)
karanfil yağı ağda
Karanfil yağı ağda acısını azaltır mı?
Karanfil yağının antiseptik özelliği mevcut. Antiseptik nedir? Antiseptik enfeksiyon gibi mikropları öldürmeye yarayan maddelerdir. Karanfil yağıda antiseptik etkisiyle mikropları uzak tutuyor ve ağda sonrası oluşan sivilceleri engelliyor. Birçok insanın korkulu rüyasıdır ağda sonrası oluşan sivilceler. Bunu engellemek için ağda öncesi ve ağda sonrası karanfil yağı kullanabilirsiniz.
karanfil yağı
Ağda acısını engelleme yöntemleri neler?
Hazır ağda acısını önleyecek bir üründen yani karanfil yağından bahsediyoruz. Uyuşturucu özelliği bulunan diğer ürünleri de ekleyelim. Bunlar;
Ağda yapmadan önce birkaç dakika aralıklarla bacağınıza buz koyarak kan akışını yavaşlatabilir, acı eşiğinizi arttırabilirsiniz.
Eczanelerde de kolayca bulabileceğin bölgesel uyuşturucu kremlerle ağda acısını en aza indirebilirsin. (Emla krem)
Soğutucu sprey kullanıp o bölgeyi bir süreliğine uyuşturabilirsin.
Anestol ürünler kullanabilirsin. Uyuşturucu özelliği bulunuyor.
Ağda öncesi kullanılan uyuşturucu jellerden kullanabilirsin. Hem tahrişi de önlüyor.
Ağda öncesi buz gibi bir duş almakta işe yarıyor.
ağda acısını azalatacak öneriler
Bu önerilerim umarım işine yarar. Erkek tüyleri kadınlara oranla daha sert ve kalın olduğu için acı oranı daha fazla olacaktır. Bu nedenle muhakkak ağdadan önce bir şeyler kullanmalısın. Soğutucu sprey veya karanfil yağı en işe yarayan özelliklerdendir. Ben her ikisini de kullanıyorum. Fiyatları da cep yakmayan türden. Sıkıntı yaşamazsın bu konuda. :)
1-2 kutu rol on alacam bir daha alacam internetten marketten felan utanıyorum çok almayı düşünüyorum 2-3 kutu felan son kullanma tarihleri var mı? Bir de internnetten 100 ağda kağıdından 2 tane alacam.
En İyi Cevaplar