Hic agziniza bosaldilarmi, bosaldilarsa yuttunuz mu nasil bir zevktir anlatirmisiniz MERAK (:
Cevabın nedir?
+1 yılKızlar siz ne kadar aciz ve ucuz varlıklarmışsınız öyle. Şuanda bir sevgilim olmadığı ve geçmişte de sizin gibi kız arkadaşlarım olmadığı için Allaha şükür olsun ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılSus patron sus daha neler cikacak ((: bizde kizlari nasil zannediyoruz ((:
- +1 yıl
yo zaten biliyodum da bu kadar aşağılıkça toplumda dile getireceklerini bu kadar düşeceklerini düşünmüyodum. gizli olunca namuslu oluyolar.
Soran+1 yılEvlenesim gelmiyor (:
En İyi Cevaplar
+1 yılkişinin beslenme alışkanlıpğına göre değişir boşalma sıklığına göre değişir
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladik tecrubelisin ((: iste kizlara soruyorumki bakalim neye benzetecekler (:
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk suyu zaten akıyor yani ağzına bundan tiksiniyorsan hiç yapmayacaksın. Boşalmaya gelincede evet boşaldı başlarda iğrenç geliyordu ama alışıyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yılSevdin mi bari (:
- +1 yıl
zamanla alışılıyor ama temız vajına olması çok onemlı
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılKac defa yuttun ki
Cevap sahibi+1 yılonu mu saydım arkadaş
- +1 yıl
:)
haklısın ne dıyelım sen yutarken oda senın sularını yutuyormu 69 vs
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok yuttum ama hic bir zaman sevmedim cok azgindim diye yapmistim hep oda azgindi diye yoksa tadi cok kotu bildigin tuzlu balgam/yumurta akisi
464 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin :( migdemi bulandirdin o kadar kotu yani (: ee yutmasaydin tukurseydin olmuyormu kac defa yutmussundur tahmini?
Cevap sahibi+1 yıl10+ yuttum iste azginken insan unutuyor ama tukurdugumde cok olmustur
Soran+1 yılSimdi azginliktan eser yok heralde, simdide seksten biktin mi (:
Cevap sahibi+1 yılHalen azginlasiyorum tabi sevdigimle seks yapmak cok ayri bir duygu
- +1 yıl
Ohh iimş
Soran+1 yılGercekten nasil bir duygu hic yasamadim onu mutlu etmek icin istedigi herseyi yaparmisin, ya da yapiyormusun
Cevap sahibi+1 yılYaparim yapiyorum ama oda benim istedigim herseyi yapiyor
Soran+1 yılbir iliskide sınır olmali mesela anal istiyormu yapiyormusun
Cevap sahibi+1 yılYaptim ama senede 1/2 defa fazla sevmem
- +1 yıl
Şimdi npıon
- +1 yıl
neler ıstıyorsun
- +1 yıl
evet zaten azgın anında yutuyor ınsan
Cevap sahibi+1 yılBen kotu konusmadim sen kotu konustun aynisini sana iade ediyorum annene bide
Soran+1 yılİnsanca konusurmusun? Benim anneminde hakkini aliyorsun ya daha ne diyeyim az daha gunah kazan canim ayrica neyse demiyecegim (:
Cevap sahibi+1 yılSen baslattin
Soran+1 yılBen neden baslatayim bak cok ciddiyim sadece anal oral yaptigin icin dedim o lafi ha o laftan dolayi alindiysan kusura bakma sen yanlis anlamissin, her olaya ana baciyi karistirmak hic hos degil demi?
Cevap sahibi+1 yılKarsinda bayan var seni adam yerine koyup sana cevap veriyor sende gelmis diyorsun her delige sokmus sokucak delik kalmamis sonra diyorsun annene cekmissin yok sana sokuluyor filan falan hic hos degil karsinda bayan var ole terbiyesizlesirsen oyle cvp alirsin yoksa tabi hic hos değil bir daha kimseye ole terbiyesice davranma kim naparsa kendine yapar
Soran+1 yılİyide anneyi katan sensin ayrica karsimda bayan varsa biraz bayan gibi davransin ! Kendinizi ilahlastirmayin yaw
Cevap sahibi+1 yılSen her delige sokmus diyosun bende karsinda bayan var senin anana bacina oyle davransalardi nasil hissederdin ondan oyle dedim
Soran+1 yılO Lafim biraz kaba olmus olabilir kisura bakma, sen benim annemi bu olaya kattin diye oyle yapiyor demek degildir, zaten ben anneyi kattin diyede sorun etmiyorum sadece her olaya senin anana bacina yapsalardi acisindan bakmayin (:
Cevap sahibi+1 yılOyle konusursan bende hatirlatirim saygili olmak belestir saygisiz olmakta oyle ama saygili olmak yurek ister kisilik ister
Soran+1 yılCok sukur o saygi bende varda, karsi tarafta olmayinca bende karsi taraf gibi davraniyorum arkadasim!! ((:
Cevap sahibi+1 yılOndanmi her deligine sokmuslar dedin? Bunun neresi saygili konusma terbiyesiz
Soran+1 yılBak ben sana diyorum agzimdan kacmis olabilir kusura bakma, ama sen uzattikca uzatiyorsun bence !! Terbiyeli!
Cevap sahibi+1 yılOzaman bana terbiyelimissin gibi mualeme yapma
Soran+1 yılPeki cok terbiyelisin ya ((: o zaman burada neden herkesin okudugu biyerde cinsel yasantini paylasiyorsun? Nerede terbiye hanim abla ((:
Cevap sahibi+1 yılBen sana diyorum terbiyelimissin gibi davranma - terbiye baska cinsel konusmak baska. Sen sordun bende cevapladim sorunu. Tesekkur edicegine terbiyesizlige devam. Ne bicim yetistirmis senin ailen seni evlenince karin ya da annen hicmi cinselden bahsetmicek? Bahsederse terbiyesizmi olucaklar? Biraz kafa kullan ya 😊😂😂
Soran+1 yılYaw git ötede oyna, allah askina ((: hadi senin hatirina tesekkurde edeyim, oldumu rahatlaya bildin mi? ((:
Soran+1 yılEvet cok haklisin terbiyesiz oldugunu her yazinda gosteriyorsun, biliyormusun ben kopekleri cok severim o yuzden senide seviyorum ((:
Cevap sahibi+1 yılKopek olmak kedi olmaktan iyidir kopekler sadik ama kediler sapik sinsi ve terbiyesizler nerde olduklari kim olduklarini unuturlar 😂😂 ondan tesekkurler dermisim kopek olmak senin gibi "insan" ya da kedi olmaktan 100999 kez iyidir 😊😂😂😂😂
Soran+1 yılBen butun hayvanlari severim o yuzden kedi olmakta ayri bir guzel (: kediler sapik degil dogasi geregi ciflesirler Mart ayinda (: ama senin gibi surekli orasina burasina sokturmazlar acaba sapin hanginiz ((: sen sözde temis aile kizi goruntunu bozma, bosuna tartisma yaratiyorsun heralde sevgilin yaninda yok oyalanacak bise ariyon
Cevap sahibi+1 yılBak halen cirkinlesiyorsun orasina burasina sokmak ne demek lann ya demekki hosuna gidiyo terbiyesizlesmek annene baban sokunca nasil hosuna gidiyosa kesin gizli delikten izliyorsundur 😂😂 kedileri sevmek sapiklik onlarin nezaman nerde olduklari anasi babasi belli olmuyan hayvanlardir 😊😂😂 her hayvani seviyorsan benide seviyorsundur ben kopegimdir en sadiki kendin soyledin 😂😂😂 bizim mahalleye gelsen varya senin ecdadini yaparlar 😊😊
Soran+1 yılSana kiz diyecem ama degilsin, koca KADİNsin demekki senin babanda annenin her tarafina sokmus cunku kizlar annesinden gorduugunu yapar ((: ayrica kedilerde bize emanet o konuda sorun yok küçük kadin ((:
Cevap sahibi+1 yılBaban senin annende olmuyan delikler açmis sen neyin pesindesin 😂😂😂
Soran+1 yılHadi onlar evliyken yapiyor ki bizler olmusuz (: sen evli olmadan sokturdugun yerlerini dusun o sevgilin herkese anlatiyordur emin ol orasina soktum burasina soktum diye (: bide video cekmisse herkez izliyordur seni ((:
Cevap sahibi+1 yılSevgilim degilki kocam "sevdigim" yazmisim 😂😂😂😂 kocam adam gibi adam sizin gibi sokak basinda her kiza bakip çekirdek çitlatan yagli saçli zayif killi sapik kiro değil 😂😂 kiro seni 😊😊
Cevap sahibi+1 yılAl buda sana guzel kapak olsun yavrum hadi baska kapiya pisi pisi 😊😊
Cevap sahibi+1 yılSen neden durmadan iliskisi olana satasiyorsun 😊😊 kiskanc kiro seni seninle zaten kimse evlenmez once terbiyeli ol
Cevap sahibi+1 yılVajin genetike gore degisen biseydir benimki tas cikarir yasitlarima puresiz yumusak püflu vajin herkezin hayalidir ama herkeze nasip deildir 😊😊
Cevap sahibi+1 yılPufidik kaymak gibi 😊😊 sen asla goremiyecek tip vajin kiskanmismi bizim mahalle oglani 😊😊 kurban ol sen benim vajinime 😊😊😂😂
Soran+1 yılSeninle tartismak guzel pek ettin, tabi sende baktinki ben hakliyim ((:
Cevap sahibi+1 yılKurban ol benimkine kiz kiskanc ☺️☺️☺️😊 sikayet neden ediyorsun ne guzel sohbet ediyoru
Soran+1 yılYok sikayet etmiyorum bende sana diyecektim neden sikayet ediyorsun diye (:
Cevap sahibi+1 yılYok kiz benim isim gucum var buraya anca zaman öldurmek icin girerim 😉
- +1 yıl
Ya yeter be sixin yüzünzdennsürekşi bildirim li alacağım gidin özelden knşn
Cevap sahibi+1 yıl@Köpüksüz-Kahve bu benim ve soranin arasinda olan yorum sende girmeseydin araya boyle cekersin
Soran+1 yılKiz senin yuzunden kac gundur engel yedim ((:
Cevap sahibi+1 yılne engeli kiz
Soran+1 yılBirazcik atismamiz oldu ya (: aykiri konusmusum güya ((: kac gundur hesabim donduruldu yazamadim bise (:
Cevap sahibi+1 yılsakami 😮 ben sikayet etmedim hic valla ama benimkide sikayet edilmisti hep durmadan mesaj geliyodu kesin birileri etmistir
Soran+1 yılO mesajlarda altta yazana bak otomatik mesajdir falan diyo bende sikayet etmedim, ama senin yuzunden burada engel yedim ((: bir kaldirsana gizliligi ozelde bise diyeyim ((((:
Cevap sahibi+1 yılozamani benim yuzumden değil kendi yuzunden yazmasaydin sende oyle
Soran+1 yılTamam ben ozur dilerim soylediklerim icin ((: sende bir ozur dilersin artik (:
Soran+1 yılNickim aspoem bir yazarmisin bana
- +1 yıl
yut canım yut dol kadının cıldıne faydalıymış dıye duydum ama yalan doğru bılmem
Soran+1 yıl@çapkın6969 evet cilde iyi geliyormus hatta bir yabanci unlu hergun sperm satin alip yuzune suruyormus
Cevap sahibi+1 yılAynen ama simdi kadinin cildi delik tesik
Soran+1 yılNeden delik desikmis? Sonrasini bilmiyorum
Soran+1 yılOrdamisin ((;
Cevap sahibi+1 yılUlan benimle tartisip sonra eig seciyosun ne ayak ya
Soran+1 yılCok oldu seceli, secmesemiydim sanada iyilik yaramiyo ((:
Cevap sahibi+1 yılSordum
Soran+1 yılSen bana bir ozelden yazarmisin aspoem nickim (:
Soran+1 yılOrdamisin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcımsı çirkin bir tadı var. Ama sevdiğin biriyle yapiyosan tiksinmiyosun
116 Yorumla
Soran+1 yılKac defa yuttun? ((:
Cevap sahibi+1 yılsigara içince dölün tadıda değişiyor. içmeyin
Cevap sahibi+1 yıl5ten fazla 10dan az
Soran+1 yılAaaa ciddimisin sigara etkiler mi orayi ((: 2 yildir biraktim sorun yok (: zevk suyu akiyor onun nasil tadi (:
Cevap sahibi+1 yıldölden daha iyi bir tadı var
Soran+1 yıl((: zorlami yutuyorsun isteyerek mi? İnsan agzina 3cm bile bise alsa midesi bulaniyor siz nasil 20 cm lik seyi agziniza aliyorsunuz nereye sigiyor ((:
Cevap sahibi+1 yılisteyerek yutuyorum
Soran+1 yılSevgilini mutlu etmek icin mi yoksa bagimlilikmi yapiyor (:
Cevap sahibi+1 yılbagimlilik değil o an çikaramiyosun ağzından yutuyosun. o da mutlu oluyor onu mutlu görmek sana iyi geliyor
Soran+1 yılPeki anal istese yaparmisin?
Cevap sahibi+1 yılanal tercih etmiyoruz
Soran+1 yılKolay gelsin (: peki o oral yapiyormu
Cevap sahibi+1 yıltabiki.69 devam...
Soran+1 yılOo siz işi cozmussunuz kolay gelsin ((:
- +1 yıl
Aynı kisimi farklı kisimi
- +1 yıl
Dolunu yuttuklarin
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk suyu ister istemez akıyor odan kaçış yok boşaldığındada tiksinmiyorum ama ilk başlarda sevmiyordum sonrada alıştım
12 Yorumla
Soran+1 yılYutuyormusun peki, insanlar birbirinin bardagindan su bile icmezken yutmak viraz cesaret istiyor ((:
- +1 yıl
evet vajına yalarkende gelıyor
zevk suyu tuzlu ekşı
sevgılım de yutuyor zevk suyumu da dolumude
+1 yılZevk suyu ister istemez akıyor zaten kaçış yok 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılSen kac defa yuttun (: peki spermin tadi nasil
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeske bosalsa yutsam diyorum
44 Yorumla
Soran+1 yılNeden cokmu istiyorsun
- +1 yıl
hadı canım gerçektenmı hıc yuttunmu
- +1 yıl
gel ben boşalayım
Gizli Üye(25-29)+1 yılOral kondomu kullanıyoruz
17 Yorumla
Soran+1 yılO nasil bise (: cahilligime ver (: ince mi?
- +1 yıl
o ne ya nasıl kullanılıyor
Cevap sahibi+1 yılAynen normal kondomdan daha ince, yırtılma ihtimali baya fazla. Hissiyatı azaltmıyor sadece hijyen için kullanılıyor.
- +1 yıl
ya bazen goruyorum muzlu cıleklı lımonlu vs onlarmı bu oral kondomu
nerden allıyoruz ne dıye ısteyecegız
pekı vajına ıcınde var mı
Soran+1 yılKondom kullanmazsan igreniyormusun agzina bosaldimi hic?
Cevap sahibi+1 yılVajina için yok ve evet kullanmazsam iğreniyorum çünkü sperm kötü kokuyor ve zevk suyunun tadı berbat. Vajina için jeller var doğal kokuyu ve tadı güzelleştiriyor.
Soran+1 yılSen oral yaptiriyormusun? Nasil bir zevk veriyor acaba (:
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazılarının hoşuna gidiyormuş o sular diye duydum
228 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin, spermdenmi bahzediyorsun yoksa zevk suyundan mi? Sen hic yapmadin mi
Cevap sahibi+1 yılKadının zevk suyu dedim ben ama sen sperm mi sordun
Soran+1 yılHmm erkeklerin mi sevk suyu hosuna gidiyormus bence gitmiyordur vaginaya yakin olabilmek icin mecbur yapiyolardir ((: erkeklerinkindense kizlarin zevk suyu daha igrenc bence vicik vicik her tarafi islak ((:
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılNiye sende islanma olmuyormu? Sen hic yuttun mu peki
Cevap sahibi+1 yılben bunları ilk olarak eşimle yaşamak istiyorm
Soran+1 yılTamam en iyisini yapiyorsun, ama hic zevk suyu gelmiyormu islanmiyormusun ondan bahzediyorum
Cevap sahibi+1 yılgelmez mi çok geliyor benden
Soran+1 yılOnu diyorum iste (: cok derken? Hic rahatsiz etmiyor mu ya sokakta ya da uygun olmayan biyerde sulanirsa napiyorsun (:
Cevap sahibi+1 yılBir şey yapamıyorum kalıyorum öyle sonuçta her ay regl oluyoruz o daha kötü buna şükür
Soran+1 yılEvet ya sizin durumda zor, peki haftada kac defa mast yapiyorsun
Cevap sahibi+1 yıldeğişir
Soran+1 yılbir rakam verirsen ortalama kac defa (:
Cevap sahibi+1 yıl4-5
Bilirsin reglken hormonlardan dolayı artış oluyor
15 rahat oluyordur o zamanlar
Soran+1 yılOooo baya yapiyormussun (: yani hergun yapiyorsun ortalama (: bugun yaptin mi (:
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılPek bilmedigimden soruyorum oksayinca cokmu kabariyor (:
Cevap sahibi+1 yılevet öyle
Soran+1 yılOzelde konussak olurmu (:
Cevap sahibi+1 yılHyr
Soran+1 yılNeden soracaklarim var lutfen ben gizliligimi kaldirayim yaz olmazmi
Cevap sahibi+1 yılSoru sadece?
Soran+1 yılTabi baska ne olacakki
Cevap sahibi+1 yılTamam o halde
Soran+1 yılGizliligi nasil kaldiriyorduk ((:
Cevap sahibi+1 yılYukarıdan.
Soran+1 yılBulamadim :( nick aspoem
Nickten bulabilirmisin ya da sen ac ben yazayim hemen- +1 yıl
sen denedınmı hıc zamanla senınde gıder yapmam dıye sakın deme
Gizli Üye(25-29)+1 yılCidden tadi nasil bende merak ettim cok 😄
17 Yorumla- +1 yıl
tad bak git
Soran+1 yılNe zamandan beri merak ediyorsun (:
Cevap sahibi+1 yılBayadir
Soran+1 yılNeden denemedin, denemene vesile olacak cok kisi vardir bence (:
- +1 yıl
ee taddd engel ne
- +1 yıl
bakman lazım
- +1 yıl
yala em boşalt anlarsın tadı nasıl ben yardımcı olurum sana ısersen
Gizli Üye(36-45)+1 yılTedirgin olmazlar. Yalvarmaya ne gerek var anlamadım.
00 Yorumla
+1 yılsağlıklı degıl ve gunah
10 Yorumla
+1 yılAmaç bu zaten :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYutturdum
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kizlar oral yaptiginizda hic mi zevk suyu gelir ya da bosalir diye tedirgin olmuyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler