freud seni görse asistanı yapardı. id tavan yapmış durumda. en tatlı sabahları vurgulamışsın bu paylaşımında lakin evli çiftlerin çoğu haftasonları neysede haftaiçi çorabını zor giyinip kahvaltı bile yapamadan çıkıyor. sekse vakit ayırmayı geç seke seke gidiyorlar zaten:)
Aynen öyle istiyoruz da gel gelelim evli lerin çoğu norml vakitte bile tiksinrcesine bir birlerinin yüzüne bile bakmıyorlar. Çünkü herkes bir birine kzık atıyor, gerçekte aşk yok aralarında. Mesela sen ve ben şu an burada yalnız ve baş başa neleer olurdu kim bilir? Gelde hayal et işte!
Kanlar yatınca çekiliyor sabah da erkek ve bayanın özellikle erkeklerin biraz daha fazla istekli olması gayet normaldir ve zamanı gelince yaşarsın şu an küçük birşeyler yap bence kendince
evlenince anlarsın ben eski polisim ne sabahım oluyordu ne akşamım ne bayram ne cenaze ne düğün o yüzden bıraktım mesleği senin de başına gelirse diye söyledim bak benim abim de polis 150 gündür şırnakta ailesi İstanbul'da oradan pay biç
@aydın399 iyide o ayrı mesele. Kocam görevde olacak orada burada olacak gidip başkasıyla yapacak değildim sabredip beklerim senin dedigin çok farklı bir konu.