İlişkiye girmeden yanlışlıkla hamile olunabilir mi? Ne bileyiyim , bir yerden sperm bulasabilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılİç çamaşırı ile hamile kalınır mı diye düşünenlere kısaca açıklamak gerekirse böyle bir durum söz konusu olduğunda hamileliğin meydana gelebilmesinin tek koşulu meninin çamaşırdan vajinanın ağzına temas etmesi ve buradan içeriye sızmasıdır ki böyle bir durumun yaşanması oldukça düşük ihtimaller çerçevesindedir. Ancak böyle bir durumun varlığından şüphelenen kişilerin, adet tarihini beklemesi ve adet tarihinde 1 haftalık bir gecikme yaşanması durumunda test yapmaları önerilmektedir. Burada adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yapılmasının sebebi ise adetin kimi zaman stres ve endişeden dolayı gecikebilmesidir. Eğer adetiniz 1 hafta geciktiyse mutlaka bir hamilelik testi yaparak, hamilelik şüphesinin doğrulanmasını sağlamalısınız.
15 Yorumla
Soran+1 yılEn son ne zaman adet olduğumu hatırlamıyorum ama genelde düzensizdir benim adetim. ama şimdiye kadar olmam gerekirdi diye düşünüyorum. Birinin iç çamaşırını giymedim ama özel eşyasını kullandım salaklık edip , bilmiyorum cidden tedirginim yani
- +1 yıl
Çok zor bir ihtimal.
Muhtemelen psikolojiktir yakında adet olursun.
Ama için rahatlasın istiyorsan kan testi yaptır.
Soran+1 yıl@Lollita18 iç çamaşırı gibi
En İyi Cevaplar
Hamile kalmak bu kadar kolay mı? Yapmayın etmeyin, rica edicem.
00 Yorumla
+1 yılÇok çok çok düşük ihtimalle evet kalınır. Diyelimki bir erkek tuvalete girdi klozete boşaldı veya klozete zevk suyu bıraktı hemen arkasindan oturursan zevk suyu içindeki sperm yumurtaya ulaşırsa belki. Ama dış ortam da sperm fazla yasamaz yani bu ihtimal için her sey uygun olursa o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO afacanın içlerde dolaşması gerekiyor. O kadar bulaşması kolay değil :)
Ha bu şu demek değil ilişkiye korunmasız girip hamile kalmayacaksın.
İşinizi şansa bırakmayın. Tedbirli olmakta fayda var.02 Yorumla
Soran+1 yılHmm ya biraz paranoyagim bu konularda. Bur yerden sperm felan girdi bedenime sanıyorum çok saçma ama ne bileyoyim
Cevap sahibi+1 yılTam bir birleşme olmadan ve penisin vagina içine girmeden gerçekleşen ilişki sırasında , dışarıya boşalacak spermin vagina ağzı ile teması sonucu ile gebelik olabilmektedir.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
35Cevap
imkansız yahu.. O sperm içeri gircekteee o kadar uzun kanal gidicekk. içerde rahmine ulaşacak. ha bide yumurtlama zamanınmı bakalım. Yumurta hazır sperm bekliomu oda bir unsur. hadi orda diyelim daha dağları aşacak tepeleri yüzecekkkk o yumutayı bulacakta dölleyecek.. :D
yahu milyon spermi adam içeriye taaa dibine fışkırtıyoda olmuyooo. seninki biraz fantastik olmuş :D00 YorumlaEvet olabilir, o nedenle iç çamaşırlarını özel yıkamak daha sağlıklı. Misalen erkek kardeşinin masturbasyon yaptıktan sonra kalktığı banyo sandalyesine oturarak hamile kalmış bakire kız ile ilgili bir olay hatırlıyorum. Çok düşük ihtimal ama mümkün.
14 Yorumla
Soran+1 yılOff korkuyorum Şu an
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bulasabilir sevgilinin testislerinden buharlasan sperm penisin ucundan havaya karisarak nefes yoluyla akcigerlerine oradan da kana karisir bu kan adet doneminde yumurtaliklara ulasir ve dollenme meydana gelir tabi bu dusuk bir ihtimal yinede temkinli olmanda fayda var sevgilinle birlikteyken agzina maske takmalisin
02 Yorumla
Soran+1 yılSen ciddi misin :/
Cevap sahibi+1 yılTabiki ciddiyim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu Nasıl bir düşünce tarzıdır ya merak ediyorum hep istemsizce sertleşme kabiliyetine sahip o arkadas o yuzden kocanın gönlünü al dicem o da eşşeklik etmiş yataktan gitmek nedir ya
03 Yorumla- +1 yıl
Pardon yanlış oldu 😬😬😬😬
Soran+1 yılYanlış yere yazdığını umaraktan sana sevgilerimi iletiyorum :D
- +1 yıl
Yanlış adrese teslim oldu dur batırma fark ettim zaten özrümü diledim 😁😁
İlişkiye girmeden yanlışlıkla hamile olunamaz ihtimal cok cok cok cok düşük 😁
Bir erkek-kadın ilişkiye girdiğinde içeriye boşalma gerçekleşmese bile öncesinde gelen zevk suyu sayesinde hamile kalınma ihtimali çok çok azmış. %1 falan diye hatırlıyorum.
00 Yorumla
+1 yılMeninin yanindan gevwrsen bile hamilesin , ona gore düzgün takip, bir yere basarken bak meni var mı yok mu, millet pencereden bosaliyor, şemsiye AC yine bak meni düşer falan olmaz:)
00 Yorumla
+1 yılolabılır tabı ucarak gelıp senın yuvaya konabılır. ne bılım süzüle süzüle gelebılır olabılır boyle şeyler :D yaa kızım manyakmısın yok oyle seyler olmaz ürkütme kendını bosuna :D
010 Yorumla
Soran+1 yılYa ne bileyiyim mesela birinin özel eşyasını kullandık diyelim , olmaz mi yine de
- +1 yıl
özel eşya olarak ne kullandın mesela bıraz acıklayıcı yazsan bende ona gore net bısey soylerım sana
Soran+1 yılHavlu gibi
- +1 yıl
1. havludan bulasmaz. 2. evden bırıde havluya bosalıcak değil. 3. havluya bosaldı dıyelım sende havluyu alıp seyıne koyucak degılsındır herhalde o yuzden sıkıntı yok :D
Soran+1 yılBilmiyorum , kendimi kotu hissediyorum ne yapmam lazim. emin olmak için. Relgli de olmadım gecikti. kafayı yicem
- +1 yıl
sen ciddi ciddi bu olayı kendıne sıkıntı etmıssın. yarın gıt bı hastaneye bı anlat bı bayan doktora oda benım gıbı seyler soyler cunku ortada bısey yok ve adet donemınde gecıkmeler olur herzaman bıraz arastır ınternetten bu konuyu cok bılgılı hocalar aydınlatır senı hem kafan rahatlar burdan cozemezsın yanı anlatabılıyo muyum
Soran+1 yılEllerim titriyo şu an , baksana herkes örnekleri var yaziyo yorum olarak gerçekten tırsıyorum
- +1 yıl
sen takma kafana ne düşünürsen o hayatı yaşarsın. takma kendını bıseyın yok senın kendını boyle ürktürme hanı gerek yok anladın bıseyın yok yanı ortada bısey yok
Soran+1 yılTesekkur ederim ama içim rahat değil yani.
- +1 yıl
rahatlat bırazda valla sinirlendım burda bıseyın yok daa yok anlasana şunu
şöyle dandik insanlar dandik konular dandik sorular olmasa iyi bir site olabilirsin KS :/
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet olabilir. Bu sebepten basi derde girenlerde var. Bence uzak dur. Yazik olur.. Nasil olsa erkekler rahat
Olan kizlara oluyo mk. Onlarda ortada kaliyor00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden çekiniyorsun ki zinayı yaptıktan sonra hamileysen caresine bakarsınn. onuda oğlan düşünsün birazda
02 Yorumla
Soran+1 yılNe zinasi ya , sorunu bir daha oku
Cevap sahibi+1 yılkızım oda zina aşağıda yorumları okudum. havluya sarıldım diyorsunn bellike erkek arkadaşın o havluya boşaldı sende çıplaktın kullandın o havluyu sanki o zina değil mi? ...
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhaberlere konu olursun artık "şok şok şok yolunu şaşıran spermler komşu kadını hamile bıraktı"
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılergen sorular mantıgın alıyor mu ıcıne gırmeden sperm bulasmaz hamıle kalınmaz
014 Yorumla- 1 yıl
@Svlbr326 olmaz ama yınede tedbırlı olmak lazım yanı hamıle kalman ıcın 7 cmden fazla gırmesı lazım ııne ve tazyıklı bır fıskırma olmalı tabı yatar pozıyondaysan akıskan sekılde ııne dogru gırme ıhtımalı de var ama yınede hamılelık olacagını sanmıyorum cok kucuk bır ıhtımal
- 1 yıl
@Svlbr326 ozaman rahat ol o donemde ıcıne bıle bosalsa olmaz yanı reglı olduktan sonra kanaman bıttıgı gunden ıtıbaren 3 gun ıcınde hamıle kalman ımkansız
- 1 yıl
@Svlbr326 zaten ılıskıden once olmus olman lazımdı sureyı baz alarak hesapladım yanı ılıskın reglı sonrasına denk gelmıs rahmının kendını temızledıgı zamana rastlıyor demek ıstedım
- 1 yıl
@Svlbr326 zaten ıcıne bosalmadıgı ıcın sorun yok
- 1 yıl
@Svlbr326 boye stres yaparsan reglın gecıkır hormanların strese gore duzensızlesır o yuzden rahat ol reglı olacaksın sorun yok kotusunu dusunme
- 1 yıl
@Svlbr326 rıca ederım bundan sonra daha dıkkatlı ol kendını bu kadar strese sokma guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım
Gizli Üye(30-35)+1 yılIce bosalma olmasi gerekir. Disardan bulasan spermle cok zor.
00 Yorumla
+1 yılahhh bu sperm tanecikleri uzaydan rahimime düştü :D
00 Yorumla
+1 yılHaberlerde çıkıyor öyle şeyler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen..
Dikkatli ol.
Karsinda biri hapşırırsan hamilelik bulasabilir sana00 Yorumlaoratalıkta gezen başı boş spermlere dikkat et 😂
00 YorumlaKalabilirsin ihtimal yüksek
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşı yuksek ya
Çok duşuk ıhtımal ama var yanı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
11 ayÇok zor olaylar bunlar
01 Yorumla- 11 ay
Takıntı yapma bence böyle şeyleri
+1 yılTabi salatalik yediysen olur mesela
00 Yorumla
+1 yılSen meryem ana mısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılParanoyagim ya , boyle olabileceğimi dusunuyorum
+1 yılÇoook zor onuniçi çok sıcak ölür spermler zaten
00 Yorumla
+1 yılEvet olabiliyor tuvalete otururken dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır hamile kalmazsın
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet sperm enjekte edersen vajinana olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuharla bile klabilirsin
012 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalık dhdb
Cevap sahibi+1 yılNeden saçmalık yıllar önce haberlere konu olmadımı hamam sahibinin bakire kızı hamamda yıkandı ve hamile kaldi diye çünkü spermler canlısırlar dışarı akmış dahi olsa bir müddet canlı kalırla bunlar buharlı ortamda hem hareket ederler hemde daha uzun süre canlı kalırlar
Soran+1 yılOhaaa
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle netten ararştır bak
Soran+1 yılBeni korkutuyorsun şu an , bakmaya cesaret edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılimkansız değildir. böyle şehir rivayetleri dolaşmakta ve kesinliğini tam olarak bilmemekle birlikte, geçtiğimiz aylarda çıkan bir haberden hatırladığım kadarıyla; anadolu'nun kentlerinden birinde 15 yaşlarında bir genç kız hamile kalmış ve kız doktora götürüldüğünde kızın bakire olduğu, kimseyle ilişkiye girmediği kesinlik kazanmış. sonradan anlaşıldığı üzre kız babasından sonra duşa girmiş ve babasının spermlerinin üzerine oturarak hamile kalmış. dna testleri de bunu doğruluyor... velhasıl imkansız değil ama inşallah kimsenin başına gelmez. çok korkunç bir şey...
Bak bu haberi netten aldım
Soran+1 yılYa aglicam sanırım , ya benim basıma da boyle bir şey gelirse
Cevap sahibi+1 yılSendeeki durum ne böyle buna benzer bişeyler oldumu
Soran+1 yılYa utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılİstersen özele yaz gizliden çıkabilirim
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılTama yazabilirsin
+1 yılIc camasir varken plmazsan
00 Yorumla
+1 yılSaçmalıyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılYa diyelim özel eşyasını kullandım , olamaz mi yine de
- +1 yıl
Ancak bir iktimal onun iç çamaşırını giyersen işte
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlmaz,
Olsa bile milyar da bir olur...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO spremler ölüyo dışarıda hemen
00 YorumlaOlmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 478 cevap paylaştı. olmazzzzzzzzzzz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor, milyonda bir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMümkün degil...
014 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin , bir yerden bulasamaz mi
Cevap sahibi+1 yılEminimmm. Hic bir yerden bulasamaz imkansiz o
Soran+1 yılOff bilemiyorum çok paranoya oldum
Cevap sahibi+1 yılYa zaten sperm in ömrü saniyeliktir o anda rahime ulasmasi lazim gebe kalman icin. bir yerde kalacak sperm kiyafet falan ordan bulasacak sana sende hamile kalacaksin imkansiz bu...
Soran+1 yılÖmrünün saniyelik olduğunu nerden biliyosun
Cevap sahibi+1 yılBilimsel bir gercek bu hic mi arastirma yapmiyosun sen?
Soran+1 yılBazıları örnekleri var diyor , olabiliyormus '-' efsane mi bunlar
Cevap sahibi+1 yılEfeane degil bee deli onlar :) mümkün degil diyorum sana
Soran+1 yılBunu yazmis biri
imkansız değildir. böyle şehir rivayetleri dolaşmakta ve kesinliğini tam olarak bilmemekle birlikte, geçtiğimiz aylarda çıkan bir haberden hatırladığım kadarıyla; anadolu'nun kentlerinden birinde 15 yaşlarında bir genç kız hamile kalmış ve kız doktora götürüldüğünde kızın bakire olduğu, kimseyle ilişkiye girmediği kesinlik kazanmış. sonradan anlaşıldığı üzre kız babasından sonra duşa girmiş ve babasının spermlerinin üzerine oturarak hamile kalmış. dna testleri de bunu doğruluyor... velhasıl imkansız değil ama inşallah kimsenin başına gelmez. çok korkunç bir şey...
Bak bu haberi netten aldım.
Cevap sahibi+1 yılBöyle bisey mümkün degil yaa. Icine bosaldigi zaman bile hamilelik bir ihtimaldir sadece milyonlarca spermden birinin basariya ulasmasidir. Böyle biseyi aklin aliyo mu senin?
Soran+1 yılHaklisin aslında ama ne bileyim. ya olursa iste. bütün şanssızlıklar beni bulur. Korkuyorum açıkçası.
Cevap sahibi+1 yılYa gizliligi acsam da özelden yazsan bana daha net konussak olur mu?
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılActim. Yaz bakim bana bir
+1 yılO kadar evhamlı olma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılihtimaili var
00 Yorumla imkansiza yakin
00 Yorumla
+1 yılMucize olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmilyonda bir gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabı
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkiye girmeden yanlışlıkla hamile olunabilir mi? Ne bileyiyim , bir yerden sperm bulasabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım