Sevgilimin dolgun kalçaları var ve bir de Pantolonla sıktırınca iyice dikkat çekiyor ben çok kıskanıyorum napmalıyım?

Sevgilimin zaten eşofman giyse dahi göz alan kalçaları var bir de dar pantolon giyince iyice göz alıyor Ben çok rahatsız oluyorum nolur dedim giyme giyeceksen uzun bir hırka giy diyorum kıskançlık yapma diyor... Abi herkesin gözü kalçalarında ben herkesle kavga mı ediyim bakmayın diye... Ben dayanamıyorum istediğim kadar seveyim Artık dayanamıyorum ayrılmak istediğini söyleyeceğim giymeyeceğini söylese bile ayrılacağım o kalçalarının her kıvrımını görüp iç çekerken belki millet onun kalçalarını hayal edip Mastürbasyon yapıyordur herkesin iç çekip dilinde olan birini istemiyorum artık çok düşündüm Beni yoran insan istemiyorum... Ben Kıskandırıyor belki de ama Benim huyumu burcumu bile bile kıskandırılmaktan nefret ettiğimi bile bile bana bunu yapıyorsa Benim canımı yakıp beni bunaltarak zevk alıyorsa onu herkesin önünde ayrılmak istediğimi söyleyeceğim...
Sevgilimin dolgun kalçaları var ve bir de Pantolonla sıktırınca iyice dikkat çekiyor ben çok kıskanıyorum napmalıyım?