Beyler tesetturlu giyinmek erkeklerin kotu gozlerinden korur mu? Acik giyinmiyorum ama beyaz pantolon giydgmde bile igrenc bakislar hissediyorum. Tesetturlu olunca bakmaz mi erkekler yoksa tamamen zihniyet isi mi ne dersiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan nefsi arzularla donatılmış bir mahlukattır. Erkeklerin kadınlara zaafı varken kadınların da şöhret, altın, para, akıllı bir evlat , güzellik gibi zaafları vardır. Elbet erkeklere de zaafları vardır... Allah'ın emrettiği doğrultudaki tesettür , erkekler ya da sapıklar dolayısı ile gelen herhangi bir belanın insana bulaşma oranını azaltır ( yok eder demiyorum azaltır) çünkü dikkat çekmez. Şimdi biz bir kadın olarak bile tesettürlü bir insana mı dikkat kesiliriz yoksa minili dekolteli bir kıza mı? Tabiki de ilk dikkat çeken mini etekli kız olur. Yani bela oklarını üzerine çekmiş olur. Sapık olmayan erkek zaten hiç kimseyi taciz etmez ne gözü ne sözü ne de başka şeylerle... Ancak sapık olmasalar bile diğer erkeklerin de nefsi vardır ve kadınların açık gezip ortada salınmaları erkeklerin nefsine eziyet olur ki o erkekler kendilerini tutsalar bile kadın o anda o kişiyi günaha yaklaştırdığı için ve o erkeğin nefsine zulmettiği için günah kazanmış olur... Fitneye neden olabilir... Bu mevzunun olayları incedir. Bir bez parçasıdır bir pardesüdür deyip geçmemek lazım... Allah ın emir ve yasaklarına her uyduğumuzda aslında farkında olmadan koruma kalkanlarını oluşturmuş oluyoruz...
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet uzun zamandr dusunuyorum ama hakkını verememekten korkuyorum biraz. Cunku her olumsuz davranisini tum musluman kadinlara ortulu kadinlara genelliyorlar.
Cevap sahibi+1 yılAynen çok haklısın. Herhangi İslami bir simgeyi üzerinde taşıyan insan taşımayandan daha büyük bir sorumluluk altında olur, çünkü o kişinin yaptığı yanlış hareketler İslamı henüz tanımayan ya da imanı bu mevzuda zayıf olan kişilerin algısında fitneye sebebiyet verir. Bu da çok tehlikeli bir durum...
En İyi Cevaplar
+1 yıltahrik olmuyorum. mini etek giymesi lazım. ya da kot şort.
03 Yorumla
Soran+1 yılLezbiyen misin?
- +1 yıl
yoo içimdeki testosteron hormonu diyelim.
Soran+1 yılHee hepimzde oldgu kadari ben de bacaga falan bakmam da gogus dekoltesine gozum illa kayiyo😂 usturuplu giyinmek önemli.
Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. kapalı olmak her zaman iyidir cinsel arzuları uyandırmaz
şimdi tesettür var tesettür var
yüksek topuk giy
altınada daracık kot veya pantolon
göğüsler çıkmış belirgin
sadece kafa kapalı
dudaklar kıp kırmızı boyalı
sence tesettür bumu yoksa teşhrciliğin kılıfımı
artık tesettür din için değil tarz olarak yapılmakta21 Yorumla
Soran+1 yılYok o sekilde tesettur olmaz tam kurallarna uygun kapanmayi kastettm o tipin dikkat cekecegi kesin.
+1 yılTesetttür ALLAHın emridir. Sen ALLAHın emrini uygun bir şekilde yap. Bakan günaha girer o ayrı ama sen baktırdıgın için günaha girmessin çünkü farza uygun örtünmüşşen vebal almassın.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 2 kere oldum hepside kapalıydı 1 tanesi ben eski iş yerinde çalışıyorken beyaz tenli bir kız vardı başı kapalıydı mavi gözlüydü kendisi külot giymemiş sanırım her yürüdüğünde vajinası belli oluyordu tüm hatlarıyla içine çekilmişti onda çok fena azmıştım penisim kazık gibi olmuştu hiç anlatamam şu an dershaneye gidiyorum kapalı bir tarih hocam var oda aynı şekilde güzel bir kadın oda benden 4 5 yaş falan büyük çok pürüzsüz bir kadın bembeyaz tenli hemde süt gibi beyaz derisi var ben kendisine karşı pek bir şey hissetmiyordum da bana tarihle ilgili sorduğu sorulara doğru cevap verdim sonra ise doğru bildim bana elini açtı çak diye eli masaya yaslı olduğu için biraz sert yapamadım elimi yavaş çaktım onun eline ellerimiz birbirine temas edince ellerinin sıcaklığını hissettim bir iki saniye ellerimi çekemedim o an mükemmeldi ipek gibide yumuşak derisi vardı o temas olduğu ilk anda penisim öyle bir kalktı ki kazık gibi oldu son 6 ayda kalkmadığı kadar olmuştu hemde o benim öğretmenim konumunda olduğu için ona pişmanlık duydum yalan yok kendimi kötüde hissetmiştim o gün ben ne yapıyorum diye o anlık nefis işte
00 Yorumla
+1 yılBizim burda bir kiz var. Kendi de oynak.😂 Seviyo da bakmalarini. Erkeklerle randevulasip duruyor.
Ama ortulu iste.
bir etegi var uzun ama ici cok belli oluyor.
Guluyor soran olursa. Amaan bana ne bee diyor😂
Tatli bisey aslinda.
Kucukken ortu takmislar diye istedigimizi yapamicaz mi diyor😂
Hem oyle makyajla felan da ugrasmiyor. Rujunu felan surer anca o. Yani basini acsa baskalari gibi giymez belli. Hevesi yok.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yıl32 Yorumla
Soran+1 yılBuna tesettur demiyorum ben zaten ama bu da cirkin gorundugu icin dikkat cekmz heralde
- +1 yıl
Tesettür artık çok geniş bir kavram çünkü.
Afersinizde bazı giyiniş tarzlarına 5 vakit namaz kılan adamda bakıyor ne öyle daracık her yeri meydanda taytlar hele ki bazen kot giyiyosunuz adımınızı 20 cm anca açbiliyosunuz o kadar dar sonra öküz gibi bakıyolar. Hanım hanımcık giyinen kızada bakarlar ama inan o kıza kötü gözle bakmazlar.
00 Yorumla
+1 yılValla mini etek giyen bende cinsel istek uyandırmıyor.. Tesettürlü de uyandırmıyor ben milleti anlamıyorum bacak görüp azacak kadar ne yaşıyorsunuz?
Hayvanlar bile bu kadar abartmıyor. Anlamıyorum bu abazaları.01 Yorumla
Soran+1 yılYa kesinlikle cok haklisin.
Geçen ramazan bayramında basıkapalı bir kadın dapdar bir gömlek ve yine dapdar kumaş pantolon giymişti. Oldukça dolgun hatları vardı. Görseniz sende tahrik olurdun 😜
10 Yorumla
+1 yılBirincisi zihniyet meselesi bakan her turlu bakar ikinci kapali kiz nasil giymis kikisi dar pantolonu vekip cikiyor acik giyse daha iyi yüzüne basiyor makyaji resmen tahrik ediyor insani yani kapali olmak sadece saci kapatmak değil
00 Yorumla
+1 yılmalesef günümüzde öyle kapalı kızlar varki açıklardan daha açık. buna kapalı denemez zaten. tam anlamı ile tesettürlü bir bayana zaten kimse bakmaz. bakmaya haya eder.
10 YorumlaKafayı kapatıp kıcına daracık pantolon bilekler açık olan bayanlar da kapalı sınıfına mı giriyor?
22 Yorumla
Soran+1 yılYok daracik pantolon direk abazanlarn ilgi alanı onu biliyoruz.
+1 yılBakacak olan her türlü bakar. Tesettürle filan kurtulamazsın:(
10 Yorumla
+1 yılbizim arkadaşda kapalı fantazisi var hemde öyle böyle değil, hani ben bakarım güzel açık giyenen kızlara, bu çocuk kapalıların içine düşüyor direk atlıyor o derece manyak :D
00 Yorumla
+1 yılOlmam, yüzü güzelse bir maşallah çeker yoluma bakarım
30 YorumlaBen kapalıya bakmıyorum sevgilim açık olsun isterim ama dar giyinmesin yani gö*ü başı ortada gezmesin tabii ama böyle dekolte açanlara dar giyenlere hayvan gibi bakıyoruz 😂 hak ediyorlar 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Sapik gozler acik veya kapali die ayirim yapmaz, fakat tesetturlu kizlarin o kapalı ama seksi kiyafetleri daha ilgi cekici oluyo ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılUvv daha cok gunaha giriyo o zaman bilmeden. Peki.
Soran+1 yılTemel olarak oyle bakiyorum ama onemli bir yonu bu da. Zaten gunahsa insan icin kotu olan kotu sonuclari olabilecek. olan seyler gunah. O örtüye laf getirmek de cok kotu.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDikkat cekici tesettur giyersen daha cok ilgi cekersin amacina uygun kapanan hanima kimse bakmaz tabi tavirlarda tesetturlu olmali kici basi oynamayacak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Bazi kapali kizlar oyle guzel renkli giyiniyorlarki aciklar degil kapalilar tahrik ediyor o zaman beni
02 Yorumla
Soran+1 yılYani hatlarını belli etmese de renkler bile etkiler diyorsun?
+1 yılNinjalar benim midemi bulandırıyor ne tahrik olması.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye gorusunun farkli oldugu insanlari kucumseme yoluna gidiyorsun? Ninja ne?
- +1 yıl
Küçümserim çünkü brnim burnum havada, mükemmel olan benim. Ninja Japonya'daki ajanlara veya paralı askerlere verilen isim gjxfzjsfj
+1 yıltamamen zihniyet çünkü ne kadar açığa bakılırsa türbanlıyada o kadar bakılıyor bence artık açıklardan çok türbanlılar dikkat çekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
bir çok nedeni var hangi birini sayim
Gizli Üye(36-45)+1 yılDogru duzgun bol giyinen, renklerde cezbedici olmayan tesettur dikkat ÇEKMEZ
10 YorumlaHem tesetturlusunnhem beyaz oantalonmu giydin anlamadim
02 Yorumla
Soran+1 yılYok Şu an tesetturlu degilim. dusunuyorum ama.
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık tesettüründe içine etiniz tesettürden çıktı bir şaç kapalı gerisi hikaye daracık pantolonlar thişörtle falan açıklardan daha çok dikkat çekiyorsunuz
06 Yorumla
Soran+1 yılBen tesetturlu degilim. Hakkini veremeyeceksem o örtunun ona laf getireceksem takmam zaten. Şu an dusunuyorum.
Cevap sahibi+1 yılEdebiyle kapanana sözümüz yok ama bazı tipler tesettürü modaya çevirdi kafa kapalı evet ama allah muhafaza diğer yerleri ortada onlar yüzünden tesettürlü kızlarımıza kötü gözle bakıyorlar gerçek manada tesettür den yani
Soran+1 yılEvet her olumsuzluk genelleniyor haklisin.
Cevap sahibi+1 yılO yüzden dir sözüm sana değil yanlış anlama inşanlah kapanırsın
Soran+1 yılOnce umreye gidicem manevi ortamla baslayaym snra kapalı devam edicem insallah.
Cevap sahibi+1 yılOo düşüncelerin güzelmiş inşanlah amellerine ulaşırsın
+1 yılAçıkçası bikaç küçük şey dışında kolay kolay tahrik olmam. Dolayısıyla olmam.
00 Yorumlatesettür var tesettür var. tesettürlü olup da her yeri belli olan kızlardan değilsen sıkıntı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılZihniyet işi ve o kişinin kapalılığı Nasıl bilmesine baglı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüst tarafa daracik elbiseler giyorlar bazilari o zaman göğüsleri çok belli oluyor bu yüzden tahrik oluyorum ben :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm yazdm bunu da peki.
Cevap sahibi+1 yılsen oyle giyiyo musun daracik
Gizli Üye(36-45)+1 yılZihniyet meselesi ya. Kara çarşafa girersen bakmayabilirler :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Dar pantolon giyip üzerine tunik giyip gezelerdenmisin birde tayt
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsterse tesettürü olduktan sonra tanga giysin.. Midemi bulandırır yani.
00 Yorumla
+1 yılTesettürlüde nefes alıyor sonuçta asjsh
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltesettürlü olunca bakmazlar, açık yere bakılır kapalı yere neden bakılsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu bahsettigin tesettürlü kız nefes alıyor degil mi
00 Yorumlaerkeklerin kötü gözleri derken ...
12 Yorumla
Soran+1 yılYiycek gbi bakiyorlar bazi okuzler. Biliyorsun sayilari hic az degil.
Şimdikiler çok abaza açık kapalı farketmiyor
10 Yorumlaistersen kara çarşaf giy olan oluyor
00 YorumlaDışarı da gözümün önünü görmem ben
02 Yorumla
Soran+1 yılIyiymis
Bana etkileyici geliyor açıkçası
00 YorumlaBen bile olmuyorum erkekler niye olsun 😒
00 Yorumlamesele zihniyet ne giyersen giy fayda etmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Valla tesetturlulere daha çok bakıyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki? Cidden aciklar misin?
Soran+1 yılKendini belli etmek icin kapanmak gbi bir yol secene hic sahit olmadm ama gerekliligine inanmadan geleneksel diye kapananlar onem vermiyor
Soran+1 yılBen kapali dglm dar kot filan da giyiyordum ama ben dikkat cekmeyi sevmiyorum baska erkeklerin gozleri uzerimde olmasin istiyorum benim normal gordugum bu tarz fitratlari geregi onlari tahrik ediyorsa adam gbi tesetture gireyim rahat edeyim.
Soran+1 yılSag ol dikkate alacagm
evet daha seksi geliyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılHer tarafini kapatms neyi seksi geliyor ki
- +1 yıl
gün görmemiş bembeyaz birde kapalı bir çevrede yetişmiş duygularını ve hislerini dışa vuramamış fırsatını buldumu kabak çiçeği gibi açılıyorlar benim bir tane vardı türbanlı hayatımda çok kadın oldu ama onun gibi ateşlisine daha rastlamadım ama düşüncemi sorarsan türbanlı fikirlerine zıt insanım
hayır bakmam kapalı kızlara
00 Yorumla
+1 yılne görücek ki ne baksın
00 YorumlaHayır hic hemde sıfır.
00 Yorumla
+1 yılOnların beyaz tenli olması kuduruyor
00 YorumlaHayır tabii ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAksine daha çok bakılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloluruz biz tahrik olmak için varız
00 Yorumlahayir...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ikiside. ama kapali olursan daha az olur
00 Yorumla
+1 yılolurlar
10 Yorumlazihniyet işi...
00 Yorumlahayır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlurlar
00 Yorumla
+1 yılhayir isim olmaz
00 Yorumla
+1 yılTamamen zihniyet.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. olmam
00 Yorumla
+1 yılEvet te hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakmazlar emin ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayr bakmam
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri