Bir kızın azgın olup olmadığını nasıl anlarsınız? Günlük yaptığı mast sayısından mı bakışlarından mı ne kadar seks yaptığından mı? Bakire olup olmadığından mı? Yani nelere dikkat edersiniz
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki yaptigi mast sayisindan, bakislarindan anlasilir heralde.
Bazilari erkek arkadaslariyla konusurken icine dusecek oglanin agzina girecek neredeyse.
Onun harici meme uclari ile alakali bir durumda var.
Da sen erkek misin neden bunu bize soruyorsun? :D27 Yorumla- +1 yıl
meme ucu ne alaka cok yapan ınsanın buyuk mu oluyo
Cevap sahibi+1 yıl@calimera06 Hayir :D azanin ki butan gibi cikiyor. Tabi cikmasinin farkli sebepleri de var.
- +1 yıl
yani ilktir cok azmıstr o zmn oluyr oyle mı bıde farklı sebeplerı ne
Cevap sahibi+1 yıl@calimera06 ilktir sondur demedim de bunu bana neden soruyorsun :D Sen erkej misin
- +1 yıl
sende taktın erkk mısn diyp duruysn merk eddiyrz erkk dglm
Cevap sahibi+1 yıl@calimera06 Yasin 23 olmus ve bilmiyorsun bir bayan olarak ne tuhaf.
Daha oncede mi sordum? :D
Soran+1 yılYaşım o aralıkta değil öncelikle ve kesinlikle bayanım.. Sorum erkeklerin düşünceleri. Yani bir kız mini etek giyinirse ne düşünürsünüz kadar basit bir soru ve merak etmem çok normal bence😏 Ayrıca bende merak ettim diğer sebebi neymiş meme ucunun
En İyi Cevaplar
Hal ve hareketlerinden anlaşılır. Yani çoğu erkek bunu anlayamaz ama anlayanlar olur
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela birazcık açar mısın?
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her kadın içinde tutkulu bir kadın taşır siz buna azgın da diyebilirsiniz sadece uyanmayı bekler
71 Yorumla- +1 yıl
Haika bir yorumdu +1 :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben belli etmem. ve bir kızın belli etmedikten sonra erkeğin anlaması da mümkün değildir.
126 Yorumla
Soran+1 yılBende etmiyorum 🙋🏼
Cevap sahibi+1 yıl@soran en iyisi belli etmemek canım. burada abazanlara kendini malzeme etmeye hiç gerek yok. dışarıda da yanlış anlaşılmaya gerek yok. zaten uygun kişi karşımıza çıktığında her şeyi yapacağız belli de edeceğiz isteğimizi.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
54Cevap
+1 yılBir kızın ne kadar mast yaptığını ya da yapıp yapmadığını, biriyle ilişkiye girip girmediğini, bakire olup olmadığını nereden bilelim anlında mı yazıyor bir insan kalbinde ne varsa karşısındakinide öyle görürmüş
28 Yorumla
Soran+1 yılBazıları bakışlarından anlıyormuş bazıları öpüşünden. Bunlardan anlamayanlar konu ilerleyince benim bahsettiğim şeylerden mi anlıyolar? Adı altında bir soru. Ne alaka müneccimlikle
- +1 yıl
"Bir kızın" diye soruya başladığında tanımadığımız bir kız ile ilgili düşüncemizi soruyorsun ve ben tanımadığım kızın özel hayatını nereden bileyim ayrıca yine diyorum bir insanın kalbinde ne varsa karşısındakini de öyle görürmüş erkek olsun kadın olsun azmış olan kudurmuş olan karşısındaki insanın bir hareketini yanlışa çekebilir tam tersi dürüst ahlaklı yapıdaki bir kişide beklentide olan bir insanı kötüye yormayabilir.
Soran+1 yılBen öyle düşünmüyorum ama konu uzasında istemiyorum
- +1 yıl
azgın olmak ile kaşar olamayı birbirine karıştırma. Eğer bunu soruyorsan şöyle söyleyeyim bir insan azgındır, arzuludur ama ahlaki değerler yüzünden içinde yaşıyordur. Bir insan kaşardır bu yüzden hoşlandığı her erkeğe ihtiyacını gidermek için kuyruk sallayıp bakışlarıyla yiyip bitiriyordur bu da başkadır inaçlı olmaması her önüne gelecek erkeğe kuyruk sallayacak anlamına gelmiyordur varsa da ben bilmiyorum
Soran+1 yılAzgınsa ister istemez kuyruk sallar. Ona göre yaptığı hareket normaldir. Vücut uyarıyo onu. Herkesi kendi sanar... Bunu gayler gibi düşün veya travestiler. içlerinden gliyo kız gibi konuşmak
- +1 yıl
Senin lafına göre çok azan istekleri tavan yapan kız isteyerek veya farkında olmadan erkeği tahrik etti ve erkek kızın arzulu olduğunu anladı bu erkek ilk defa gördüğü yakışıklı biride olabilir bir kaç gündür tanıdığı hoşlandığı da olabilir. sonuç?
Soran+1 yılKızın hal ve tavrından istekli olduğunu anlamış oldu
- +1 yıl
Kızın ne kadar ileri gideceğine bağlı ve kızın kafasına ne koyduğuna bağlı Yani kız erkeğe bakıp yalanıyorsa, orasını burasını gösteriyorsa, veya gidip bahanelerle sürtünüyorsa bu kız aranıyordur.
+1 yılKesin anlaşılır bir durum değildir.
Yollu olmasından bir çıkarım yapabiliriz fakat çok sakin hanım hanımcık birinin içinden de canavar çıkma ihtimali her daim vardır:)32 Yorumla
Soran+1 yılİşte haklısın ama bunu anlayamaz mıyız😁
- +1 yıl
Sen anlayıp ne yapıcan yahu😂😂
Eğer öyle kolay anlaşılabilen bişey olsaydı şu an burada mesaj yazmıyor olurdum mesela😂😂
+1 yılmalım ben anlamıyorum
1.bp.blogspot.com/.../üüü+(2).jpg02 Yorumla
Soran+1 yılAnlayanda pek yokmuş zaten
- +1 yıl
ben düz adamım
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Bunu kızlar istemediği sürece belli etmezler anlayamazsın ta ki o senin bunu anlamanı istediği Zamana kadar
50 Yorumla
+1 yılHal ve hareketleriyle azgın kadın belli eder zaten azmış kadın pimi çekilmiş boba gibidir
00 Yorumla
+1 yılvalla hiç belli olmaz orası ummadık taş baş yararmış çok dafe yanıldığım olmuştur.
50 YorumlaDikecek gibi bakar dil gösterir diş atar Oraya buraya sürter biz tıpta buna Kızana gelmiş diyoruz 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç öyle azgın mı? değil mi? konusuna odaklanmamıştım. Önemli olan spontan gelişmesi ve de bu duyguyu severek yaşaması.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın ima eder, ufak belirtiler verir. Beni becer demez ama anlarsın.
40 Yorumla Akıllı bir erkek yürüyüşünden dahi anlar.
Siz bizi salak mı sandınız?
Heey hey.12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Enteresan bir soru 😀 teşekkür bunu Da sayende öğreneceğiz
17 Yorumla
Soran+1 yıl😁😁😁
Soran+1 yılO bilgiye bağlı
Soran+1 yılYok artık
+1 yılyan genellkle hal ve hareeketleri belli ediyor bakısşalrı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkutusuna termometre tutarım. 39ve üzeriyse yanıyodur.
60 Yorumlabana karşı bakışlarından hareketlerinden ve konuşmalarından :) ve tabi onun bu azgınlığına karşılık vermek ayak uyurmak boynumuzun borcu ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben gözlerden ve bacak arasını sıkıştırmasından anlıyorum bacağını oynatarak sıkıştırır ve zevk alır bundan
51 Yorumla- +1 yıl
nası sıkıştırıyor bana anlat bakıyım bro
Gizli Üye(30-35)+1 yılGider ve bana ver derim. Verirse azgındır vermezse değildir
30 Yorumla
+1 yılAnlamak her yiğidin harcı değildir :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkendini belli eder bir süre tanıdıktan sonra :D tercihim azgın bir partner her zaman :D
10 Yorumlakonuşmalarına küfür edip etmemsine giyimine
00 YorumlaGözlerinden ve dudaklarından
02 Yorumla- +1 yıl
öperkn mi anlrsn
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbunu bilen müneccim varmıymış? ergen hariç !!!
21 Yorumla
Soran+1 yılBende onu merak ettim
+1 yılBunların hepsini toptan ele alarak anlarım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖpüşünce anlarım ben.
011 Yorumla
Soran+1 yılO ayrı ama öpüşünce vücudu çoğu kişinin durmaz
Cevap sahibi+1 yılHmmm bende hepsini azgın sanıyordum :/
- +1 yıl
öpüşünce herkes anlar, boşalırken ağzından koku oluşur her kızın istek kokusu, çok iyi olmasada çokda itici değildir erkek anlasın diye yaratılış mucizesidir bu
Soran+1 yıl@bigaripdunya ilk kes duydum ağızda kokuyu
- +1 yıl
evet çok öpüştüm burdan bile üye olan enaz 10 olmuştur, kız çok istekliyse ve öpüşürken mezi çıkıyorsa alttan (giyimli olduğu halde) ağzında tere kokusu gibi bir koku oluşuyor bende soruyorum bkr değilsen arzunu hissettim yapayımmı diyorum ya da bkryse istersen yalayım rahat boşal diyorum
Soran+1 yıl@bigaripdunya ilginçmiş
- +1 yıl
ilginç, insanlarda böyle, hayvanlarda ise 2 türlü bu davetkarlık
- +1 yıl
@bigaripdunya farklı ınsanlarla öpüşünce mi çıkıyo bu koku yoksa aynı ınsanlaa öpüşürsede zamanla çıkıyo mu
Cevap sahibi+1 yıl@calimera06 yok öyle bir koku falan adam trolluyor :) bayanlarda ve erkeklerde ter bezleri tarafindan salgilana bir koku var. Sevdiğimiz insanin kokusu bundan hos gelir bize. Adam trolluyor sizi
- +1 yıl
bir kaç yorum daha var ama böyle
- +1 yıl
@calimera06 ve görüş sahibine atfen; https://i.hizliresim.com/4rv9YQ.jpg
kadınlar her zaman anlaşılmazdır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bakışlarından, Hal ve Hareketlerinden
Rahat20 Yorumla
+1 yılHemen anlasilmaz zaten kendide belli etmez 😏
00 Yorumla
+1 yılMikerken belli olur o iş
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne yapar?
- +1 yıl
Yani özellikle birşey yapmasına gerek yok işi bilen adam çözer zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜstüne atlarsa azgındır
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@CAN_01 çok ayıp 😀
seks esnasındaki davranışlarından konuşmalarından
10 YorumlaKonuşmasından ya da sevismesinden
019 Yorumla- +1 yıl
sevişemiyo gibi yapar
- +1 yıl
evlndkten sonra anlar erkek o zmn
ama neden taklıt yapamasın cok ıyı sevısıyodr kadın evlendgnde beeceremıyo gbı yapar abartır cok zevk almıs sımdıye kadr hiç zevk almamış gibi yapablr yatakta hiç bişy yapmadan yatabılır adamda cok saf tecrubesz dyeblr
Soran+1 yıl@calimera06 doğru söylemiş
- +1 yıl
ben çok görddüm her boku yiyp kocasını safım diye kandıran erkkler kendınden cok emın ama kabul edın anlamıysnz işte
Soran+1 yılÖyle bir taklit yapmışki sen yaptığını anlamamışsın😏
- +1 yıl
tmmda kadın tecrubeszsede orgazm olablr tecrubelısede bu bı kıstas değil anlaman içn
- +1 yıl
@calimera06 +1
- +1 yıl
iiyiysen taklide gerek kalmaz benim dediğim farklı bişey
- +1 yıl
yatakta iyiysen taklit yapmaz kadın gerek kalmaz dedim ama daha önce biriyle yatıp yatmadığı orgazm olmasıyla anlaşılmaz
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
sevişmedim
çevreye bakışlarından
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevreye bakışıyla ne alaka
Bukelamun gibisiniz la eskiden anliyordum 😂😂
00 YorumlaAzgınlığını genellikle yatakta belli eder ;-)
00 Yorumla
+1 yılKonuşma hal ve hareket
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakireyse dahada azgındıe bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılFazla merak bol seks demek
Soran+1 yılAma bu zamana kadar seks yapmamış durabilmiş olması da azgın olmaması demek değil mi?
Cevap sahibi+1 yılYa çoğu ya güvenceği birini bulup yapamıyor ya da çevre ve toplum baskılıyor buda içlerinde azgınlığın biirkmesini sağlıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasttan ve seksten anlarım:)
Mast Yapıyomusun?02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bunları öğrenmeden anlaman mümkün mü?
Cevap sahibi+1 yılHayır bunları bilmeden yorum yapanlara inanma. Insan nasıl anlar bunları bilmeden.
Ne sıklıkla mast yapıyorsun?
+1 yılbakire olup olmadığından,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. gözler herşeyi belli eder bence ve dahası...
00 Yorumla
+1 yılisteklilik durumuna bakarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakışlar tavırlar tip
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Test yaparım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiyim kıyafet hal hareket ve tavırları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılazginmisjn diye sorarak kaksdk😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlayamazsin, cok iyi rol yaparlar
10 YorumlaAhlakından anlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılagzına almak ıstemesıyle
00 YorumlaSorarak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 478 cevap paylaştı. hal hareketlerııı
00 Yorumla
+1 yılyoklarım
00 YorumlaKokusundan
12 Yorumla- +1 yıl
nası yanı
- Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılSesinden
00 Yorumla
+1 yılbakislari belli eder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Seni yatağa atarsa
00 Yorumla
+1 yılbakısları yetr
00 YorumlaBen hissediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakışları elbette
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında