Genelde bircok kiz ilk deneyimi üniversite de yaşıyor burda da var mı oyle arkadaslar? Ilki unutmayanlari dinleyelim
v0lkn sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılUniden önce şu an üni birdeyim zaten o zaman 16 veya 17 idim 22.05.2015 günü idi
162 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi :) hala onlayim
Cevap sahibi+1 yılBen herdk bulut ustundeyim kavga etsek bile
Cevap sahibi+1 yılEvet gelecegimi hayatımı emanet ettim ona
Cevap sahibi+1 yılOnun için kaldım
Cevap sahibi+1 yılKlonlamayi becerebilirsen yap :)
Cevap sahibi+1 yılÇok doğru bir söz ya
Cevap sahibi+1 yılBecerebilirsen DNA kodlarimi yazıyım :) Türkler e imkansız de otur izle 'senin de dediğin gibi' boşunadedememişler işte öyle şeyler yapıyorlar ki görünce kalakaliyoruz :)
Cevap sahibi+1 yıl:) harfli mi olsun sayili mi
Cevap sahibi+1 yılYok ya ne zekiyim ne tatlı ne sempatik hiçbiri değilim belki biraz deli olabilirim :)
Cevap sahibi+1 yıl:D anlaşılan sende en az benim kadar delisin gerçi herkes deli
Cevap sahibi+1 yılBiraz mesguldum ya günaydın :)
Cevap sahibi+1 yılHm galiba haklisin :)
Cevap sahibi+1 yılİyi idare ediyoz :)
Cevap sahibi+1 yılAaBBcc falan mi diyim :)
Cevap sahibi+1 yıl:) deli ya :)
Cevap sahibi+1 yılBende :)
Cevap sahibi+1 yılBazen biseylerin bilinmemesi gerekir :)
Cevap sahibi+1 yılOlur farketmez :) bay mudur yardimcisi :)
Cevap sahibi+1 yılYani bazen büyük kavga tarihlerini bazen güzel gunlerimizn mesela 6 ocakta kavga ettik ama 6 nisanda sabah 9dan akşam 9 a kadar harika bir gün gecirdk aynı tarihe denk geldi :)
Cevap sahibi+1 yılPiknik dolaşma yeşilliklerde oyunlar oynadık yaramazlık yaptık falan tüm gün harika idi :)
Cevap sahibi+1 yılEvet :)
Cevap sahibi+1 yılBenim ondan habersiz erkek arkadaşımın olması idi bunu arkadaşımın inst. Attığı fotodan öğrendi onunla takiplesmemize kizmisti bide hesabı acikti dotoyu gorunce delirdi sabah uyandım 75 arama 140 mesaj doğru duruş giyinmeden gittim bilmiyordum bile konuyu bana özellikle şu tisortu giy demişti meğer fotodakini giydirmek istemiş baya kötü kavga etmiştik vize zamanimdi
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi 6 ocak en kötü günümüz o gün olmuştu bu olay
Cevap sahibi+1 yılNıc :) bilmiyor baya zorlu biri ya sadece ortak erkek arkadaslarimiz var o kadar
Cevap sahibi+1 yılYok ya bilmiyor ama şu sıralar konuştuğum bir kız var bilmiyorum hep benim kirginliklarim hakkında konuşmak istiyor supheleniyorum acaba o benim hesabı bulduda bunu fırsata çevirip beni uzdugu şeyleri mi öğrenmek istiyor bilemedim gerçi adımi başka bir yerde gorsede tanır ben olduğumu :) kafam karıştı iyice
Cevap sahibi+1 yılBnde ama çok şüpheli ve dilediği meslekler bizim hayalimizdekiler
Cevap sahibi+1 yılİyidir senden :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk sevgılımm ünide olmustu ılk cınsel bırlıktelıgımde hala unutamadım onu
177 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ilk cinsel birliktelıgımın oldugu kısıyı unutamadım ins unuturum büyük bir hataydı
Cevap sahibi+1 yılHayatdı cunku anlamadım o an ve oda serefsızlıgını yaptı ardındanda hemen numarasını deıstırdı oyle bı karaktersızdı
Cevap sahibi+1 yılYa tecavuz dıyemem yalan olur ama anlarsın ya yakınlasırken ben anlayamadım bı acı olmadı oda soylemedı sormadı
Cevap sahibi+1 yılInan hıssetmedım cok buyuk acılar cekecegımı dusunurdum hep ama oyle olmadı
Cevap sahibi+1 yılHiç bılmıyorum ama o an evet kıtlenmıs gibiydim
Cevap sahibi+1 yıl2 sınıftaydım
Cevap sahibi+1 yılkardeşim işte Allah'ından buldun sımdı nısanlı her baska bı avrupa ülkesinde paraya para demıyo
Cevap sahibi+1 yılYaa küfürü kardesım dıye cevırdı 😂😂😂 y*vsak yazmıstım
Cevap sahibi+1 yılOlmadı 6 yıldır bı erkekle bıle gorusmedım sırf bı gun doner dıye hatıralarım kırlenmesın ıstedım
Cevap sahibi+1 yılYok sevmıyorum ama süreklı stalklıyorum tabıkı
Cevap sahibi+1 yılEvet Allah bılıyo ama. Olması ımkansız donsede kabul edemem kendısının malum partılı oldugunu farkettım en ateslısınden onuda gectim kendısı malum ırk kültürlerimiz cok farklı ve son gorusmemızde bana grup teklıf etmıstı saka yaptıgını dusunuyorum ama yinede cok iğrenç bir duyguydu
Cevap sahibi+1 yılYa acık acık yazmak ıstemedım evet en koyusundan ıste ınsan kondurmak ıstemıyo yınede
Cevap sahibi+1 yılEvet kurtuldum Allah'a sukur
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun ben cocuklardan nefret ederım hemen aldırırdım hem merak etme benı basından atmak ıcın on takla atıyodu bırakmazdı
Cevap sahibi+1 yılOda doğru Allah korumus ıste
Cevap sahibi+1 yılBe gıbı mesela
Cevap sahibi+1 yılYa bılmıyorum ben sevdım Allah bılıyo ama. Sureklı hakaret ederdı bana cocuk gercek bı karaktersızdı
Cevap sahibi+1 yılİşte kalbe laf gecmıyokı sımdılkı aklım olsa tanımazdım bıle
Cevap sahibi+1 yılYok gorusurduk
Cevap sahibi+1 yılArkadasının evınde
Cevap sahibi+1 yılYa Allah askını genclıgı aldı gıttı hayatımı mahfettı daha ne yapsın
Cevap sahibi+1 yılValla ne yalan solım süphelenmıyoda deılım yapar karakterı musaıt
Cevap sahibi+1 yılYanı yanı bısey demıyorum Allah hesabını soracak zaten hakkımı helal etmıyorum
Cevap sahibi+1 yılYa oykede baskasınında ben umutlarıyla oynamak ıstemıyorum yınede benı gercekten seven bı ınsan cıksa gerı cevırmem
Cevap sahibi+1 yılYa ınan umudum yok 6 yılda olmadıysa bundan sonra olmaz
Cevap sahibi+1 yılElden ne gelırkı yınede sımdı cok sukur bı ara antıdepresan bagımlısıydım
Cevap sahibi+1 yılKader her sey kaderde varsa düzülmek ne ıse yarar üzülmek 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKader deısmıyo ya emınım artık bundan 35 kadar zaman verdım kendıme o yasa gelınce ıntıhar edıcrm
Cevap sahibi+1 yılCanım bende sadece gonul ıslerı sıkıntılı deıl her anlamda ıgrenc bı hayat yasadım tabı oyle kotu yola falan dusmedım ama akıllı bı kız olmasam coktan oralarada dusmustum
Cevap sahibi+1 yılDüzelmıyo okadar cabaladımkı baskası olsa level atlardı emın ol
Cevap sahibi+1 yılİns ne dıyebılırkm saol Allah razı olsun senden
Cevap sahibi+1 yılAynen haa benımde hosuma gıttı normalde tek kelıme etmem kımseye
Cevap sahibi+1 yılYok önemlı deıl ya onemlı olan vakıt oldurebılmektı en ıyı sekılde öldürdük dert etme
Cevap sahibi+1 yılValla yalan konusamam buraya sadece kafa dagıtmak için giriyorum konusuruz ama her zaman deıl
Cevap sahibi+1 yılOlur musaıt oldukca yazarım
Cevap sahibi+1 yılTakıp ıstegı yolladım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar Ne Diyor
7
Gizli Üye(30-35)+1 yılUniversiteden sonra çalışma hayatımın 2. yılında
1115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmem yine de keşke olmasaydı dayanmaya devam edebilirdim
Cevap sahibi+1 yılHayır hayatımda su an
Cevap sahibi+1 yılBelki
Cevap sahibi+1 yılYa olacak da önümüzde 1buçuk yıl var benim de sabrim yok
Cevap sahibi+1 yılDoğuda çalışıyorum yalnızim ve artık erkekkkimle olmak istiyorum 😄
Cevap sahibi+1 yılYok be o da doguda. Ben batıya isteyip onu yanıma cekicem. Zaten o batıda olabilseydi evlenirdik bu yıl
Cevap sahibi+1 yılOyleyiz
Cevap sahibi+1 yılÖğretmenler de sevisiyor yani 😄
Cevap sahibi+1 yılHeheheh okulda mast yapmisligim sevgilimle opusmuslugum bile var 😄
Cevap sahibi+1 yılAhahahah 😄😀 yeme içmeden sonra gelen ihtiyaç sonuçta
Cevap sahibi+1 yılE oyleler zaten yani benim çevirmem de öyle kaldı ki ben de dışardan mazbut gorunurum ama içim öyle değil
Cevap sahibi+1 yılVardır elbet sen ne iş yapiyosun
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılHep böyle nokta atışı mı yaparsın? 😄
Cevap sahibi+1 yılİyi denk geldi o zaman
- +1 yıl
Burda ki amacim ks ye girdigimde insanlarla hos sohbet edip kafa dagita bilmek yine o sebeple baktim ve sordum bunu e malum kizlarla daha guzel sohbet ediliyo ve dunden beri bir kac arkadasla tanistim gercekten guzel soru sormusum ki hos sohbetli arkadaslari yakalamisim sansliyim sanirim :)
Cevap sahibi+1 yılSevindim senin adına. Ya burda herkes atıp tutuyor yok kızlar bakire değil yok şöyle bilmem ne kendileri her halti yiyip bizi yargiliyorlar kimse kusura bakmasın da eğitimsiz işsiz güçsüz insanların saftalari bu. Oldum olası insan secerim kötü bir huy ama çok fazla pişman olmadım. Üniversite bitirmisim işime baslamisim kendi başıma yaşıyorum 25 yaşımda bırakın da artık cinsellik yasayayim değil mi? Bana katılmak zorunda değilsin bu arada ☺☺
- +1 yıl
Vallahi yobaz insani sevmem sabit fikirli insanla tartismam cunku ne yaparsan yap ikisini de fikrinden vazgeciremezsin hayati girgir samata icin yasarim gulmeyi severim benim icin hayat = eglenmek gulmek. Insanlarda akil var herkes hayatini istedigi gibi yasar kimse kimseye karismamali Atatürk o yuzden Cumhuriyeti kurdu insanlar ozgur yasasin fikirlerini ozgurce belitte bilsin die :)
Cevap sahibi+1 yılDoğru arkadaşım 👍
Cevap sahibi+1 yılYa burdan bir avukatla konusmustum bana dedi ki seninle konusunca aletim kalkıyor hay senin avukatligina dedim 😄😀😄😀 eğitimli sapık en kötüsü biliyor musun aklıma geldi de sen alet yazınca
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılYoo bunaltmiyorsun, teşekkür ederim. Senin de sohbetin hoş 😊
Cevap sahibi+1 yılBekleyebilirim bitişik yazılır evladım 😄 ben pek bekletmem canım
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim. Sevgilin partnerin yok mu
Cevap sahibi+1 yılAnladım ne diyeyim allah kurtarsin ☺ cinsel hayatınız var mıydı
Cevap sahibi+1 yılAhahahha hepsiyle ve sonuncuyla
Cevap sahibi+1 yılSeven erkek kiyamaz mi yani bunu duyunca üzülüyorum ben biraz
Cevap sahibi+1 yılO da diyor ki insan sevdiğini arzular ister ben seni çok sevdiğim aşık olduğum için arzuluyorum ihtiyaç giderme olsa gider parayla ilişkiye girerim diyor. Onun bakış açısı böyle
Cevap sahibi+1 yılBana da öyle geliyor zaten 😄. O konuşsun öyle ya ben vermiyorum ki yalvarıyor
Cevap sahibi+1 yılbir kere oldu zaten daha ya üstünden de 4 ay gecicek
Cevap sahibi+1 yılOlmadı desem yani güzeldi ama doyuma ulasmadim çocuk memnun etmek için mahvoldu 😄 galiba 25 yılın açlığı olsa gerek sorun bende yani
Cevap sahibi+1 yılİnan sonuna kadar yaptı elinden geleni hem de 1 hafta boyunca 😄 ama yetmedi tabi yeter mi
Cevap sahibi+1 yılAy tatile gitmiştik geri döndüm uçaktan indim eve geldim direkt uyudum 3 gün kendime gelemedim ınan
Cevap sahibi+1 yılBiraz öyle oldu galiba ama benden çok o istiyordu ya sevisiyoruz 2 saat geçiyor yine istiyor yok diyince hiç vermiyosun diyo 😄😄 komikti yani
Cevap sahibi+1 yılSorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün 6 gün bazı gün 2 bazı gün 3 kez filan oldu olmadığı gün de oldu ama açılma vs olmadı. Yani hatta o kadar dardi ki penisim aciyor dedi. Son günlerde de öyleydi hep ilk başta yavaş yavaş girmesi gerekti yoksa giremiyordu
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılUmuma açık bir yer orası da o yüzden tabi sor çocuğum
Cevap sahibi+1 yılZeki insanları severim o yüzden seni de sevdim 😉 acimasiz hocayim ben biraz
Cevap sahibi+1 yılSonra belki zaten uyucam birazdan
Cevap sahibi+1 yılValla yapacak bir şey geçen birisi diyor ki hocam neden 69 notum 70 verseydiniz bari dedim onu benim sana sormam lazım neden 70 alamadin neden 69da kaldın 😀😄😀
Cevap sahibi+1 yılErkek değil ya kızdı bilmem sevmediğim için vermedim iste 😄
Cevap sahibi+1 yılYansitiyoruz tabi ki
Cevap sahibi+1 yılSevmediklerine karşı da kanaat kullanmiyorlar iste durum bu😊
Cevap sahibi+1 yılEhhehhe
Cevap sahibi+1 yılTunaydin 😊
Cevap sahibi+1 yılAhahahah evet yağcı öğrenciler düzenli olarak der her gün 😄
Cevap sahibi+1 yılVe böyle derler 😄
Cevap sahibi+1 yılEfendimm
Cevap sahibi+1 yılGünaydın
Cevap sahibi+1 yılEvet ya malesef
Cevap sahibi+1 yılYogundum biraz
Cevap sahibi+1 yılYani biraz öyle
Cevap sahibi+1 yılOlayım bariii 😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılilkler unutulmaz üniden önce :)
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyoo değil bence 17 18 yaşlar
Cevap sahibi+1 yıllise bitmişti ilk ilişkiyi yaşadığımda ama daha geçmişte farklı şeyler vardı
Cevap sahibi+1 yılbirazcık olabilir :)
Cevap sahibi+1 yılnasıl mıyım mesela
Cevap sahibi+1 yılya yaramazlık derken tek bir kişiye birebirken yaramazdım yoksa aklım başımda şimdi de dışarda normalim öyle sürekli birilerini bulayım onlarla olayım değil aylardır da olmadı zaten benim deli doluluğum partnerimle özelde :)
Cevap sahibi+1 yıl:) öyle diyosan öyledir
Cevap sahibi+1 yılsorun değil çok da yanlış sayılmaz da tabirin ilginçti :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince yaşanır bizde
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır bakireyimm
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bende üniversitede yaşadım ilk ilişkimi
139 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır pisman degilim yine olsa yine yapardım çok sevdim ben onu
Cevap sahibi+1 yılOlmadı
Cevap sahibi+1 yılYabancıydı o ailem istemedi dinlerimiz farklı diye 😐
Cevap sahibi+1 yılBen müslümanım o hristiyandi ailelerden dolayı birleşemedik unutmadım onu unutamamda 4 yıl oldu hala o içimde
Cevap sahibi+1 yılYo aslında değiller ama hristiyan olunca iş çığırından çıktı maalesef aileside irkciydi zaten türkle olmaz falan dediler her iki tarafta olumsuz oldu olan bize oldu
Cevap sahibi+1 yılAlmandı o
Cevap sahibi+1 yılYok kimse bilmiyor ben bişey demedim hiç kimseye
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ama bisekilde sürdürüyorum hayatımı artık. başka erkeklerle konuşuyorum ama hiç kimseyi almiyorum hayatıma onlar aldığımı düşünsede
Cevap sahibi+1 yılSanal olarak genelde
Cevap sahibi+1 yılYok niye kiziyim üzüldüm sadece aklıma gelen geçmişle
Cevap sahibi+1 yılYok aynı evde yaşamadim
Cevap sahibi+1 yılOnun evinde olmustu ilk sonra nereyi bulduysak genelde onun evinde zaten
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani anlamadım tam?
Cevap sahibi+1 yılYok canım daha neler oralarda pek o tarz şeyler olmuyor zaten
Cevap sahibi+1 yılEvet yurtdışında okudum sonra donus yaptım olaylardan ötürü
Cevap sahibi+1 yılYo kalmadım nedenki
Cevap sahibi+1 yılYok sevdik ama çocuk için gençtik zaten korunduk oyuzdn
Cevap sahibi+1 yılEvet en etkilisı ilaç zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok ben yasamam
Insallah19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTbi
Cevap sahibi+1 yılGuveniyorum olmaz kesnlikle
Cevap sahibi+1 yılBakirmisin :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşime saklıyorum
146 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiiiç olmadı
Cevap sahibi+1 yılOnunla ilgisi yok ya:) lise aşklarının geçici olduğunu düşünyrm yakınlarımdan da görüyorum genelde sonu hüsran bununla beraber çöken yıpranan bir psikoloji kalıyor. Buyüzden o Zaman'larda hiç düşünmemiştim şimdide olduğu gibi devam ediyor. Sevgilim olsa bile adımlarını bilmesi gerekn biri olsa , herşeyin ilkini beraber yaşasak çok hoş olur diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıl😊 herkes ister ama önemli olan kendini dizginleyebilmek
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen çok doğru 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılAynenn öyle diyorum nikahımz olsun ondan sonra sınır tanımayalım birbirimize.. Okul bitsin tabi ilk önce
Cevap sahibi+1 yıl😄 olayları çok iyi çözümlüyorsunz... öyle yani gerçekçi olmak gerekirse 😇😇
Cevap sahibi+1 yılAlmalısınız :) rica ederimm..
Cevap sahibi+1 yılKısmen oldu aslındaaaa 😊 teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılhahaha est. :D
Cevap sahibi+1 yılYok ahhah rahatsız olmuyorum ama konuyu bitirdik sanırımm 🤔😄
Cevap sahibi+1 yılAslında kızlara özel yaptığınızı baştan fark etseydim gizliden yazmazdım 🤔 Ve neden?:)
Cevap sahibi+1 yılAnladımmmm😄
Cevap sahibi+1 yılRicaaa ederim bayım
Cevap sahibi+1 yılEvet biraz :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha kime vermişim 😄 Bilmiyoruuuum şeytan değilde başka birşeydir o ya 😇😄
Cevap sahibi+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılHaha yine çözdün cevaplarımı bilmiyorum ama bildim bileli Mutlu keyifli biriyim😊
Cevap sahibi+1 yılAnladımm 👍🏻😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim memnun oldum öyleyse :)) sizde iyi birine benziyorsunuz 👍🏻
Cevap sahibi+1 yılYa orası öyle tabi amaaaa en azından samimisinz bana öyle geldi bilemiyorm:)
Cevap sahibi+1 yılAhah en iyisi :D
Cevap sahibi+1 yılYaaa olur mu öyle şey😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim
11 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri