Küsken iliskiye girmek ve ardindan sirti dönük uyumak?

Merhabalar gecenin bu vaktinde yaziyorum ama sabahi bekleyemedim.. Esimle 1 hafta boyunca küs konusmuyorduk, ben kendimce hakli o kendince. Karsilikli yanlis anlasilmalar. Birazda inatci bir tiptir. bir gece öncesinde ona gece uyurken sarilma istegimi red etmis uyumak istedigini söylemisti, gündüz isten geldikden sonra nolcak bu durum böyle gibi konusmaya calissamda beni alayci bir tavirla geri ceviriyor konusmak istemedigini söyliyip basindan savuruyor, bu küslügün onu hicte rahatsiz etmedigini benim bunu hakettigimi söyliyip beni kiskirtiyordu. Bende sen bilirsin diyip sessizce uyumusum. Gece uyurken gelip yanima uykudan uyandirip iliskiye girmek istedi, beni özledigini düsünerek geri cevirmedim. Ama iliski boyu gözlerime dahi bakmadi, sonrasinda sirtini dönüp uyumak istemesi, kalk biseyler söyle konus benimle, demelerime uykum var uyu diyip basindan savmasi üstüne tuzu biberi.. Kadinlarin dogasinda var bu iliski sonrasi o ilgiyi sevkati beklemeleri, birde bende durum kavga sirasinda hicbisey konusulmadan olmasi. Kendimi kullanilmis gibi hissettiriyor bu durum bana. Simdi en dogru hareket ne olmali. Ne yapmaliyim simdi ben, o yine kendini geri cekip asla konusma geregi duymuycak ve istedigini zaten aldi beni umursamamaya devam edicek gibime geliyor.
Küsken iliskiye girmek ve ardindan sirti dönük uyumak?