Gizli Üye(25-29)+1 yılKitliktan killi severim demez ya ses cikarmaz sen sorarsanda olmasa daha iyi ama olsun böyle de yaparim ben der digerleri de gogus alınmaz zaten gobegindekilerde ayva tuyuyse hic dokunma ama hormonal bir problemden dolayı cok çıkıyorsa agda mumkunse lazer :) bir de soyle düşün bir bak ben bu kadar kıllı yeri yalarken rahatsiz olur muyim cevabin evetse kurtul o tuylerden hayirsa bir daha dusun erkekler kil tuy konusunda bizden daha hassas uzun degilse ya da erkek vucudunun herhangi bir yerondeki killardansa ben onun killarindan rahatsiz olmuyorum ama o bendeki onun yarisi uzunlugundaki killardan bile rahatsoz olur bunu biliyorum ve onlarla ugrasmak kötü :(
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılerkeklerde post gibi kıllarıyla kadınların vücudundaki 3-5 tüye yorum mu yapıyorlar
52 Yorumla
Soran+1 yılben seviyorum kıllı adam :)
buldunda kılsızını arıyon diye bir deyim üretmiş bir millet tüye mi takılır sence
tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz bacım herbirinin bir müdavimi illa vardır02 Yorumla
Soran+1 yılben ideal olmak isterim ığğ demesın yanı duzgunce yaşayalım
+1 yılBende severim
15 Yorumla
Soran+1 yılhangı bolge
- +1 yıl
Her yer olablir sorun yok mat bir görüntü veriyor hoş
- +1 yıl
Kıl ayrıdır tüy ayrı şeftali gibi tüylü olsun benim olsun
Soran+1 yılmat derken detay göstermiyo pütürsz gosterıyo açısından mı
- +1 yıl
Fotoğraf gibi düşün normal ve mat vardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yılhiç ugrasma gayet guzeller erkekler takmaz o kadarına
11 Yorumla
Soran+1 yılgercek erkek
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosu bosuna alma gobegindekileri ama gogusundekileri alirsan iyi olur ilerde sende alısıyosn oda alisyo zaten alısıncada kıl tuy sorunu kalmıyo kılı brak temiz olmaya bak
013 Yorumla
Soran+1 yılgogustekı nasıl alcm neyle alınıyo acımıyo mu
Cevap sahibi+1 yılAgdayla alabilirsin evde sicak suya isitip acımaz ama gobegine hic dokunma cogalabilir yani ayva tuyu gibiyse kıl olur oyuzden
Soran+1 yılgobegı lazer düşünüyorm cok az bışy vr
Cevap sahibi+1 yılGobegindekileri gorebilmesi icin sıklıkla jiletlemen lazm kıl koklerinin sertlesmesi ve siyahlasması lazm lazern gorebilmesi icin
Cevap sahibi+1 yılGobek degil ama gogus cok onemli kesinlikle hic tuy kalmasın gogsunde almanın hic bir zararı yok
Soran+1 yılacıyo orası ama alcm
Soran+1 yılgöbeğide aynen once jılet sonra lazer cok dagılmazdr ya bılmıyrm dagılırmı
Cevap sahibi+1 yılKim diyo acıdıgını ya bacaktan az acıyo hatta hic hissedilmiyo bile abartılcak bisey yok
Soran+1 yılmeme ucu hassas çekince acıyo meme ucunu dyrm
Cevap sahibi+1 yılOnceden aldınmı? Acıdımı? Acımaz koklu kıl degil ordakiler
Soran+1 yılağdayla mı az acıyo
Cevap sahibi+1 yılYavrum baska neyle almayı dusunuyosun cimbizlamı lazer yapilmaz goguse mecbur agdayla alcksn
Soran+1 yılevt cımbızla al dedılr
evet çok minikse sorun değil
yalamayı çok seviyorum ama kıllıysa yalayamam
keşke sadeece yalamak için sana gelseydim ağzıma otur emeyim 2 deliğini01 Yorumla
Soran+1 yılben kıllıyım başka kapıya
Yoklukla alakasi yok purussuz seven olur killi seven olur degisir yani o
04 Yorumla
Soran+1 yılbende sakal seviyorum ve kılllı adamda severım goguste falan olması tercihim oyle düşündüm
Soran+1 yılo nası oluyo şekilli
+1 yılErkekek arkadaşın, @m bulmuş kılsızını mı arayacaktı bir de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok öyle bir şey adam gibi temizlenin bal kaymak olacaksınız işte o kadar!
01 Yorumla
Soran+1 yılbikinide aynen katılıyorum ama goğüsteki alınmaz dedi doktor erkek onu farketmez o an dedi belki de farketmiyosunuzdur
Kadında ki gögüste ki tüyleri görüyorum ben, net görür gözlerim
08 Yorumla
Soran+1 yıloda senın gozlerın sorunu :) cok mu kotu ya uzun mydu onların yoksa az bıse de rahtsz mı edıyo
Soran+1 yılhyr meme ucundakınden bahsedıyrm ortada yok benm
Soran+1 yılortada olanlarında uçlarında olur uçta her türlü oluyo ki ben az kıllı bırıyım
Soran+1 yılyanı bence mılltı bılmemde ortada olanların ucta olmaz ya da uctaysa oortada olmaz ddye bıse yok bnce
Vallw bana. Hic fark etmez * buldum mu diller gecerim.
00 YorumlaYokluktan demistir tabii
Kim agzina tuy gelsin ister012 Yorumla
Soran+1 yılbende sakal seviyorum ağzıma almayı sevıyrom belkı o da o tur bişey kestirmesini istemem sevgilimin
Soran+1 yılgogus flnda severm bacak
Soran+1 yılerkkte gogus bacak kol kılı severım dıyrm
Soran+1 yılanlamadım
Soran+1 yılAgda yapmid erkege yaklasman sakat olur bu ne dmk
Soran+1 yılyaklşmk sakat olur dysn
+1 yılevet lütfen alırsan...
118 Yorumla
Soran+1 yılben almayı tercih ederim bikini ama oyle seven de varmış ya da oyelesıne mı dedı
bikinide aynen katılıyorum ama goğüsteki alınmaz dedi doktor erkek onu farketmez o an dedi belki de farketmiyosunuzdur- +1 yıl
göüğs dedıgın meme uclarında cıkan tek tuk mu yoksa 2 meme arasında cıkan asırıkıllanmamı
Soran+1 yılucunda çıkan :)
Soran+1 yılözellikle gögus demedım meme dedım yanlıs anlamayın dıye yoksa tarzım degl meme demek inek gbi
- +1 yıl
onların alınması zararlı dogru hatta gerıgınden fazla acı verır lakın jiletle filan keserk en kısa seviyeye getirebilirsibn sevgılınde emerken rahat eder :)
- +1 yıl
inek gibi asgfagasfasf
Soran+1 yıljieltle alırsan her tarafa dagılır kalınlasır almam oyle evet bncede kotu duruyo erkkler farketmıyo bıle denıldı bana demkkı yalan ztn bnde sevmıyorum :(
meme diyince inekteolur meme aklımda ınek memesı canlanıyo :)- +1 yıl
erkek arkadaşınla konusursun bu durumun detaylısını naısl olsa grcek olan o :) bikiniden filan bellı olmaz zaten :)
Soran+1 yılbikini bolgesı dedım kıbarca bıkınılı falan gormedı kı konusurkn dedı bayılırım az tuyler tam yalamalık falan demstı
- +1 yıl
oda ne mıdesızmış alınmada
Soran+1 yılbanada öyle geldi hatta ne vr seviyorum bişy mi vr falan dye garıpsedı bıde svemzmıyım dedı niye alınıyım mıdesz erkk severm kokoş gbı ıyy falan dyn erkk sevmm
- +1 yıl
yok erkek arkadaşına geciriyomda ondna alınma diyrum tamam mıdesız olcak yerlero varda kılda cok itici kıldan o guzellıgı ıslaklıgı grmezsınkı ınsanı azdırmaz yanı ayrıca kafayı gomunce dıle yanaklara batma sıkıntısı var neyse sıze mutlulukar ;)
Soran+1 yılo kdr orman gibi kıldan da bahsetmıyrm eskı arkdsm demstı mutlulk falan dıleme :)
Soran+1 yılayrıca ıslaklığın falan nesi güzel
- +1 yıl
yorumum asırı cınsel icerik die kaldırılmış bn yazmıştım :D
Soran+1 yılhangi yorum kalkmış :)
Soran+1 yılbenim gibi bir insanın yorumunu kaldırmak nedir
- +1 yıl
işte bida yazarımda kalkıyo aşırı cınselık iceriyomuş halbukı ıslaklıgın guzelııgını anlatmıstım ^_^
+1 yılBen oylelerine buldun da kilsiz mi ariyon putperest güzel kardeşim diyom :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi de göğüste tüy farkedilmez mi sence iğrenç bir durum
03 Yorumla
Soran+1 yılmeme ucundaki dyrm herkeste olan
Soran+1 yıldgeri hormon bozukluğu
Cevap sahibi+1 yılBenim sadece iki tel var sende bir bozukluk var demek ki ve tabiki farkeder erkek öyle durulur mu ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılben farkediyorum
hiç iyi durmuyo bırak tüy kıl kökü bile kötü duruyo07 Yorumla
Soran+1 yılbikinide aynen katılıyorum ama goğüsteki alınmaz dedi doktor erkek onu farketmez o an dedi belki de farketmiyosunuzdur
Cevap sahibi+1 yılbenin eski sevgilimde vardı, ben farkettim
ama sizde haklısınız nasıl alcan :D ağda bile yapsan acır onlar kıyamam :D
Soran+1 yıldoktor çok azgınmış o zaman :) farketmemiş
Cevap sahibi+1 yılne doktoruymuş bu merak ettim doğrusu :D
ama şimdi siz taze çıtırsınız, çok sevimli tatlı göğüsleriniz var :D doktora bir değişik gelmiştir :D
Soran+1 yılgogustekı kılları nası yok ederım dıye sormus arkadas sacmalama alınmaz onlar erkk onları anlamaz bıle demıs
Soran+1 yılgormedi yanı
Cevap sahibi+1 yılhıım öyle desene :)
Dikkat etmedim ama gogsunde tek tuy vardi kotu durmuyidu bisey demedin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevenler var ama ben kesinlikle sevmiyenlerdenim bence bir kız da hiç bir yerinde tüy olmamalı
00 Yorumla
+1 yılnabız atıyorsa
gerisi teferruat10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen dogallik taraftariyim
14 Yorumla
Soran+1 yılgerck erkk
Cevap sahibi+1 yılGercek erkek midir dogali seve))
Soran+1 yılerkk dedğin ay ora pis ay bura toz ıgg falan demez yanı :)
Cevap sahibi+1 yılHimm acta isirayim canimi cektirdin
+1 yılçok rahatsız olurum
16 Yorumla
Soran+1 yılgogustekı fark edılıyo mu o an gozu bıse gormuyomus
- +1 yıl
ediliyor tabiki göğüsünde kıl tüğ olan kadınları hep reddettim yata çok azdıysam 1 kere yaptım hiç sevmiyorum göğüsü kıllı tüğlü gitsin lazerde aldırsın banane ama doğru değilmi
Soran+1 yılnerden bılıysn kıllı oldugunuda reddeıyosun ya da yalamadan dire hedefı mı terch edıysn
- +1 yıl
görünen köy kılavuz istemez ata sözünü hatırlatırım sana gördüm tabiki nerden bilecem başka :)
- +1 yıl
kıllı kadının göğüsünü yalamam ben kıllı vajinasını yalarım ama kıllı göğüs yalamam
- +1 yıl
beğendiğim ve sevdiğim kadının vajinasını yalarım yanlış anlaşılmasın her önüme gelen kadının vajinasını yalarım manasında konuşmadım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılgöğüste hiç bir tüy bırakma
05 Yorumla
Soran+1 yılalınmıyo onlar zararlı almayın dıyorlar bıde erkkler farktmıyomus o an ediyo musunuz
- +1 yıl
mal mıyım fark etmiyim.
tabi normal tüylerden bahsetmiyorum, kıl gibi olanlardan bahsediyorm
Soran+1 yılbunu mallıkla ne alakası var o an gözün bişy görmuyo olalr ayrıc gogus ucu kıllarından bahsedyrm
- +1 yıl
pardon abartmışım ama o bölgede çok itici oluyor
Soran+1 yılevet ora nasıl alınck bılmıyrm ya ama bnde rahtszm
Okadar onemsemezler erkekler
10 Yorumla
+1 yılDoğrudur şekilden falan kastetmiştir o
09 Yorumla
Soran+1 yılne doğrudur
- +1 yıl
Bikini bölgesi dediğin yeri kıllı seviyorum dediği doğrudur yokluğa vurma onu fantezi gibi duşun
Soran+1 yılbende sakal seviyorum öyle bişey düşündüm bilmiyorum ama yokluktan gibide geldi :)
- +1 yıl
Orasını bilemeyiz tabiki ama yoklukta falan değilim ben kıllı severim ama aşırıya kaçmıycak şekilde seyirliktir tam 😃
Soran+1 yılbende sevdiğim için bilemiyorum doğru olup olmadığını hatta kılsız kabak gibi açıkta kalmısım gibi hissediyorum :)
- +1 yıl
Ne kadarlık bir kısmını öyle bırakıyosun ki
Soran+1 yılbacağın baldır kısmı yukarıkısmı cok az hıç agda yapmadım bıyıktı favorıydı onlar kollar yanı gogus ucundakı rahtsz edıyor benı bikini ve koltuk altı bıde bacak altı alıyrm gogus ucunu bilmıyrm alınmaz dıyolar
- +1 yıl
Sorun etme onları alırsan daha kötü olur sen diğer yerlerinin bakımını yap bıyık vs goğus karın kalsın daha büyük sorun olur
Soran+1 yılgogus alcm ya sevmıyorm
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAyva tüyleri tamam da sakal gibiyse alınmalı.
00 Yorumla yok yaa o kadarda olsun bee :D
04 Yorumla
Soran+1 yılgerçek erkek
Soran+1 yılıyı oral yapan erkk sectım senı ıgg falan demessın :)
+1 yılbende merakederim hep
00 Yorumlamemedeki tüyleri severim
04 Yorumla
Soran+1 yılne farkı var onla baka şeyin?
Soran+1 yılyok yumuşak değil kazık gibi ama hıjyenık
+1 yılhiç sevmem alakası yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. yokluktan demiş.. tertemiz olacak palıza gibi :D
00 Yorumlasarı tüyse sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılgöğüs ucunda kıl varsa kesin çirkinsindir sen
04 Yorumla
Soran+1 yılherkeste oluyo sen sımdıye kdr farketmemsn bn sarışınım bıyık falan yok bnde
- +1 yıl
bir kızla seviştim esmerdi ama onun göğüs ucunda felan yoktu çatal kısmında sarı tüyler vardı sadece
Soran+1 yılalmıştr ne bılım bnaçırkın dysn bn sarışınım sarışına yakın
- +1 yıl
sarışınlarda fazla olmaz diye biliyorum aslında. sen yinede emdireceksen al tüylerini
+1 yılD ilimle gezinirim o tüylerde
05 Yorumla
Soran+1 yılseviyo musun yokluktan kabul etme mi?
- +1 yıl
Sırtını dil ucumla yalarken o tüyler bana heyecan kıza zevk veriyor
Soran+1 yılsırttakı kıl mı anlamadım
- +1 yıl
Sırttaki tüylerrr
Soran+1 yılsırtımda cok sukur ugrasmak ıstemıyrm ztn
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. olsada rahatsız etmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. bence alınmalı lazer epilasyonlu kadınlar tercihim
00 Yorumlabenim midemi bulandiriyir tuy
00 Yorumla
+1 yılTüy ve kıl Asla sevmiyorumm...
00 Yorumla
+1 yılOlmasa iyi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılResim gorebiliyormuyuz yorumlasam?
00 Yorumla
+1 yılolmam
07 Yorumla
Soran+1 yılgerçek erkek iyi oral yapar :)
Soran+1 yıliyi oral yaparsın
- +1 yıl
oralı sevmem ben igrenc bişi bence
Soran+1 yılee kıldan rahtsz olmayıpta oral sevmeyen erkk mı olur ilgnc ya o zmn partnerını mutlu edemezsn sana yapılmasını da mı sevmıysn
- +1 yıl
yok bende sevmem :D direk ilişki benimki iğrenç geliyo bana ama yapsaydım tiksinmezdim kıldan
Soran+1 yılkendine yapılmasını ıstemez mısn
- +1 yıl
istemem
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler