Elimde değil ama cinsel işler bana aşırı berbat geliyo. Nasıl kurtulabilirim bu durumdan?
Psikologa git
Namaz kıl
Diğer (görüş belirtin)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba. İlk önce bu konuda daha derin konuşmak istersen mesaj atabilirsin, ben gay'im.
İstemezsen şöyle küçük bir açıklama yapayım;
Eşcinsellik sadece cinsellikten ibaret değildir. Fakat maalesef ülkemizde LGBT kültürü olmadığı için sadece cinsellik geliyor hemen akla.
Ve şunu da bilmelisin ki eşcinsellik doğuştandır ve herhangi bir bozukluk/hastalık değildir.
Uluslararası alanda eşcinsellik hastalık olmaktan uzun yıllar önce çıkarılmıştır. şu an kalkıp ben eşcinseldim fakat şu an heteroyum diyen birini bulamazsın. Tedavi oldum diyenlerde bastırılmış ve psikolojisi bozulmuş insanlardır. Kısacası hiçbir eşcinselin normal bir insandan farkı yoktur.
Bu yüzden suçsuz bir insanı hor görmek ve onlardan üstünmüş gibi tavır takınmak fazlasıyla gaddarca olur.
Namaz kil ve psikologa git
Teşekkür ederim :)
Rica :D
İstersen konuşarak da çözmeye çalışabiliriz dertleşiriz falan :)
Namaz kılmakla bunun ilgisini hala çözemedim ve homofobi dediğin şey zaten cinselliğe değil, kendi cinsinden hoşlanan insanlara tepkili olmak diye biliyorum ben.
Eş cibsellere daha çok nefretim var ama cinsel ilişkiye girmeyi de iğrenç buluyorum o yüzden kurtulmak istiyorum bu durumdan
o homofobik degil aseksuel oluyor
Cevap
11Cevap
olabilir banada iğrenç geliyor. ama saygı duyuyorum bişeyi senın sevmemen ıgrenc bulman sadece seni bağlar önemli olan saygı duyman.
Saygım var tabi
Namaz kıl , dua et.
'Düzgün' bir psikologa da git. Sonra aklını karıştırmasın.
Teşekkür ederim Allah razı olsun
onun adına homofobik denmez:)) homofobik tamamen ayrı bisey
Ya ben hem eşcinsellere karşı nefret duyuyorum hemde cinsel ilişkiden igreniyirum
Homofobiklik bu değil
Ya hem eş cinsellere karşı nefret duyuyorum hemde cinsel ilişkiden igreniyorum 2side var
Birini sev. Bir erkeği.
Bende sevmek çok istiyorum ama olmuyo
Olur olur
Senin dilinden anlayan bir sevgilin oksun
Allah'ı bul.
Eşcinsel insanlarla tanış
Tek yolu aşık olarak
a şıkkı
aklını basıan al
Nasıl yapacam onu?
Bak şikayet edecem sizi he alakasız görüş diye
Şikayet edecek durum ne