AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Erektemiydi
Evet
e kac istiyorsunuz ne kadar istiyorsunuz?
:)))))
Kalınsa sorun olmazda değilse sıkıntı
bence 17 cm uzunluyu, 8 cm kalinliginda bir penis idealdir...
@Garip2540 tecrübelerin konuşuyor değil mi?
Yarin zevkte vermez sana bu
ilişki mi yaşadınız ne zaman gördün
Çocuğun psikolojisini mi bozacaksın
Tek care takma penis😂😂😂
Ne kadar küçük ki
Viblatör al yapacak bişey yok
Ayrılacak misin şimdi
Büyük benimde lanet olsun BE
Neden boy bu kadar önemli
Laxim olunca benimkini kullanirdin
kalkıkmıyıd penisi
Evet
kaç santimki
12-13 santim falan yok mu
Bilmiyorum santimini
çok küçük olduğunu nasıl tespit ettin parmak kadar bişeymi görünüyor
Birazcık ucu gözüküyor
ne diyorsun bu kadar vahimmi yani durum ileride sorun olabilir bu durum hem fizyolojik hem piskolojik sorun olur bence şimdiden önlemini almalısın önünde uzun yıllar var
Ayriliyimmi yani herkes beni suclamis ama cibsellik benim icin cok cok onemli ben nasil tatmin olucam
ayrıl iyice sorun büyümeden ayrıl ileriki yıllarda gerçekten çok büyük sorunlar ortaya çıkacak yani sadece kafası görünüyor diyorsun ya işe yaramaz o kadar şey bekaretini bile bozamaz
Valla bende bunu düşündüm. Zarima ulasirmi diye. Ama nasil ayrilacam utaniyorum.
aslında bütün kızların evlenmeden önce nişanlısının vücuduna bakması gerekir serkeklerde aynı şekilde bir ömür geçireceksin yani bakmasaydın şimdi gerdekte görseydin ne olacaktı sakat ya aynı şekilde erkeklerde evleniyorsun kızla gerdeğe giriyorsun göğüs diye bişi yok vücudu kıllı zor ya en güzeli önceden bakmak ayrıl gitsin hiç düşünme bile
hiç utanacak bişey yok bir bahane bul ve ayrıl onuda kırmadan yani penisin çok küçük deme ona yıkılmasın iyice belki öyle küçük penisli isteyen biriyle evlenir o senin sorunun değil sen hemen ayrıl hayatını karartma
Sagolun banq cok yardimci oldunuz. Ben başka birşey söylesem bile penisten olduğunu bilecek cnku görünce yüzüm düştü resmen ama napiyim
senin suçun yok o adamla evlenirsen hayatının hatasını yapmış olursun
evlilikte uyum çok önemli insanlar birbirinden hem fizik olarak hem yapı olarak çok farklılar evlilik konusunda acele etmeyin sonra devam ettirmek zor oluyor yani fiziki problem olmuyor bazende isteksizlik oluyor kadın olsun erkek olsun hayatı karşındaki insan sana zehir ediyor
Evet ayrilicam ama iste bakalım ailelere falan ne söylerim
bende eski nişanlımdan ayrılmıştım hiç bir açıklama yapma gereği dahi duymadım ona ben seni istemiyorum sen at yüzüğü beni uğraştırma dedim oda ağladı falan sonra tamam dedi
o salakta tamam dedikten sonra benim ona böyle böyle dediğimi söylemiş bütün sülale üstüme geldi neden böyle diye hiç birisine açıklama yapmadım size açıklama yapmak zorunda değilim istemiyorum o kadar dedim
hiç kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ve kimseye söyleme o çocuğun penisinin küçük olduğunu
Yok Yok söylemem zaten. Sen neden ayrildin
istemedim önce nişanlandık gözüme güzel geliyordu sonra vakit geçirmeye başladık oturup kalkmasını konuşmasını beğenmedim sevişirken bile salak salak bakıyordu herşeyi bana bırakıyordu beni etkilemiyordu hiç benimkini eline veriyordum öyle tutup bakıyordu okşa diyordum öyle okşuyordu ağzına almasını istiyordum sağa sola bakıyordu ne bileyim ya çekici gelmedi bana istemedim
soğuk ve şaşkın mahallenin koca karıları gibiydi çok ciddiydi onunlayken mutlu olamıyordum
Onun ilk iliskisimiydi utanmistir belki. Ama sende mi hemen soguyorsun ben hemen soguyorum küçük bir şeyde. Ve bence evleniyorsak birbirimizi her anlamda mutlu etmeliyiz.
kesinlikle aynı fikirdeyim avleneceğin insanın yanında mutlu hissetmelisin tek sebep utangaçlığı değil ne bileyim ya biz birbirimizden farklıydık ben onunla anlaşamadım ona göre sorun yoktu beni çok seviyor gayet iyi anlaştığımızı düşünüyordu ama bana göre sorun vardı ben onun yanında hiç mutlu değildim soğudum işte cinsellik iki kişi yaşanır tek taraflı olmaz herşey cinselliklede bitmiyor aslında herşey önemli ama en önemlisi cinsellik bence evlilikte kardeş gibi yaşayacağım bir eş istemem ben
Evet herşey cinsellik değil ama haz duymadığın zevk almadığın biriyle evlenmekte resmen sacmalik. Neden ayrildiginizi anladim hayirlisi olsun
yani yetecek kadar olsa penisi ayrılma derim tek sorun buysa derim ama senin anlattığına bakılırsa çok aşırı küçük sen hiç düşünme ayrıl nişanlından pişman olmayacaksın ayrıldığına ama ayrılmazsan çok pişman olacaksın seni ikna etmeye çalışacaklar ayrılma diye sakın ikna olma hayatını berbat edersin sana şimdi akıl verenler ileride kendi işinde gücünde olacaklar
iyikide ayrılmışım hiç pişman olmadım sonra o kız benim bir arkadaşımla evlendiler ben başkasıyla evlendim herkes mutlu sorun yok yani sizinde aynı olur sen başkasıyla evlenirsin o başkasıyla evlenir herkes kendi hayatına bakar yani
Arkadaşınızla nasil evlendi ya
Evlendiniz mi yeniden ne güzel Allah mutlu etsin
evet arkadaşla evlendi çok samimi arkadaşım değil kızı görmüş beğenmiş onunla evlenmek istemiş evlenmişler allah mesut etsin herkesi ben evliyime evet 36 yaşındayım evlilik güzeldir kiminle evlendiğine bağlı ama :)
Siz mutlumusunuz
bu konuda burda yazamam
Tamam mesajlarınızı acarmisiniz
kapalı olduğunu bilmiyordum :) tamam
açtım kapalıymış
oldumu acaba
sence ayrılma sebebimi?
Nisani at bir omur onla gecmezz
böyle düşünüyorsan sevmiyorsun
Kaç cm? İniş mi gördün kalkık mı?
Tam bir güzelsin ayrıl ondan..
Nedir senin beklentin? Ne kadar daha olmalıydı?
Arada ugrarım sana sıkma canını
iyi mikemez diyemi korkuyon?
afrikali bul kendine
Kilolu mu nişanlın?
Hayir zayıf
Anladım bildiğim kadarıyla 7 ile 10 cm arası zevk için yeterli kalınlık daha önemli benim penisimde çok uzun çok kalın ıslanma olmaz ise acı verebiliyor bu açıdan da düşün bence büyük her zaman iyi demek değil
Ayrıl begenmıosan yapacak bişi yok 😉
Kaç cm vardır?
Ugrasirsen buyur o
Sonun zor biraz
Niye
Tatminsizlik olursa ilerde diye
bışey olmazzzzzzzzz
zenciyle evlen
yapacak bisey yok
Şansına küs.
Kaç gibi görünüyor
benle nişanlan :D
Olsun mutlu olursun
bakmasaydın çok ayıp
Ayrıl o zaman
Kac cm
Bilmiyorum o kadr soramadim cok küçüktü ama ya
İs gorurse o bile doyurur seni
benimkini gör bide
At la evlen bence:))
Yazik a. mk :/
Niye
Kucukmus ikinizede yazik :/
yapacak bişi var mı
nerden biliyon küçük olduğunu daha önce gördünmü canlı penis
kalkmismiydi?
daha dogrusu kaldirmasi icin birsey yaptin mi?
Evet
o zaman icin zor, kalin olmasi bir sey ifade etmez, cunki icin de iken g nottana ulasip seni doyuma ulastiramaz, kalin olup ta yirtilma hissi duyacaguna, uzun olup zevk noktalarina ulamaliki bir ise yarasin
sanirim evleneceksin, hayatin soyle gececek, seviseceksiniz ve o seni doyuma ulastiramayacak, sen onu ulastirip, sonra gidip kedine mast yaparak bosaltacaksin, baska turlusu sana uzak gibi duruyor , canim
Hayir ya
olacagi, bu hayatim, he hayir evlenmeyecegim anlamindaysa dogru karar derim
Ya herkes bana laf etmis ama cinsellik benim icin cok önemli ben nasıl tatmin olucam. Ayrilmak istiyorum ama utaniyorum
ben sana laf etmedim, sadece basina gelecegi soyledim, kendini , erkegin seni tatmin edemeyecegi icin yapacaksin, ya da arayis olup birini bulup onunla sevisecek doyuracaksin kendini adaminki kucuk ne yapsin ona ne diyelim :))
Ayrilicam galiba evlenmek istemiyorum ama nasil soyliycem aileme ne diycem onun ailesine falan offf
bir bahane uydur, bir omur o kucucuk seyle gecmez
Gecmez dimi yanlış düşünmüyorum.
Ve bunu cinsellige cok düşkün olan bir kiz yaziyorsa hic geçmez dimi
hayir, duskun oldugunu belirttigin icin dedim zaten , hic gecmez diye, mutsuz olursun her daim
Tamam teşekkür ederim dinledigin icin
ne demek, her zaman dinlerim, sikinti yok
☺...
gelismeleri bildir, merak ederim
Tamam buradan mi yazayim
bilemedim birden
Neden bilemedin
peki buradan yaz madem
Tamam hoşçakal ozmn
hoscakal, umarim halledersin hersey yoluna girer
Sağol. Ben yazmayi kesin unuturum simdidien haber veriyim. bye
peki bye