Ona bakire olduğumu söyledim o da ben de bakirim zaten dedi. Böyle bir şeyde yalan söyler mi erkekler?
Cevabın nedir?
+1 yılSenin yalan söyleme ihtimalin neyse bizde de bu böyle. O nedenledir ki tabiki çok değerli bir mesaj ilk bende yaşayacak olman ama söz ağızdan çıkıyorsa inanmalı çokta takılmamak lazım. Askolan bir birinizi seviyor ve hoşlanıyor olmanızdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 502 cevap paylaştı. kızı kaybetmemek için söyleyebilir
biraz sabırlı olsaydın
kesin öğrenirdin
patlak erkek sabredemez05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlardım söylesene?
Soran+1 yılo kadar da değil ya... bazıları sevgilisi oluyor da sevişmemiş olabilir.. Yani kız vermeyebilir.. Ben mesela kimseyle ilişki boyutuna varmam... varmıcam.. Ama daha önce bir iki erkekle konuşmalarım olmuştu asla ileri götürmedim.. biriyle hiç öpüşmedim bile.. diğeriyle de 2 3 defa öpüştüm sadece zaten baya bekliyorum... kısa sürdü ilşşkilerim.
Soran+1 yılhe heee... abartma abartma.. ben öpüşmesinei sorun etmiyorum erkeğin o basit bişey bence... dediğin kız 12 yaşındadır..
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇogu genel eve gitmis ya da alt komsu kezbani yapmis ama bakir olmuyanda cok var cok sukur
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakir bir erkek olarak söylüyorum. önce ki kız arkadaşım bakire değildi ve yalanları saydırdım , bakire olmadığı için ondan tiksindim hatta ve bitti ilişki. bu son sevgilimde bakire olduğunu söylemişti. bende ona doğruyu söyledim. ama onun salaklıklarına bu ilişkide bitti. temmuzda 23 olucam , ateisttim zaten ilkokuldan beri ve metalciyim :) yani kızlar umudunuzu kaybetmeyin , adam gibi adamlar hala var bir yerlerde. fakat lütfen sizde doğru düzgün durun , milletin altında toplamayalım sizleri
30 Yorumla
+1 yılBen sadece 1 defa yaptım ama hala pişmanım çevre baskısı yüzünden yaptım onuda ama eğer bakirim diyorsa öyledir niye yalan söylesin
30 Yorumlasöyleyebilir. yalan bu. her koşul ve durumda söylenebilir.
söylenmeli mi? hayır. ama sorunun cevabı evet.00 Yorumla
+1 yılMecbur birakirsan soyler tabi😂😂
Bakir mi ariyorsun kendine?09 Yorumla
Soran+1 yılevet.
- +1 yıl
Hmm. Basarilar.
Ben bakire aramiyorum.
Soran+1 yılama ona bunu demedim bakir arıyorm diye.. kendiliğinden atladı ben deyince ben de bakirim diye... belki bn deneyimli istiyorum nerden biliyon ne atlıyorsun :D
Soran+1 yılhmm senin bulma şansın daha kolay.. kriter yok ortada.. zaten yuzde 80 90 ı öyledir.. şansın var baya başarılar
- +1 yıl
😂😂 Aynen.
Ben deneyimli arayan istiyorum. Bana sorsan maceralarimi anlatirdim hemen😂😂 - +1 yıl
Sagol
Soran+1 yılsormuyorm :D ama bişey dicem deneymli arıyon da evlilik için mi?
- +1 yıl
Evlenirsem de deneyimsizle evlenmem. Hep orasinda sorun varmis gibi dusunuyorum. Nasil olur diyorum sasiriyorum. Benim yataktaki hallerimi vucudu kaldiramaz diye endise ediyorum.
Bazisi oluyo üç sefer yaptıktan sonra "tamam bittim" diyo. Sinir oluyorum.
O yuzden deneyimsizi bana gelmez. Sevmem.
Soran+1 yılahahha :d iyi senbilirsin kafana göre :D
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Söz konusu sen isen yani bakireliğin ise söyleyebilir. Ama bu demek değildir ki bakir değildir de
014 Yorumla
Soran+1 yılneden bakireliğim ise söyleyebilir?
Soran+1 yılaşk olsa zaten bakire kızdan evlenmeden beklemezdi herhalde bunu... direk onunla evlenirdi herhalde.. ama neyse ya zaten ben hiçbirinize zerre guvenmem hiçbirinize de vermem.. çok isteyen adam evlensin umurumda değil. zor görür o da öyle düşünüyorsa zaten...
Soran+1 yılherkes buna dogru diyor da hoş dogru mu onu da bilmiyorum.. maşallah erkekler her şeyi yaşıyor yapıyor da biz yapamıyoruz bu da ayrı boyutu zaten.. ama artık erkeklerden öyle nefret ediyorum ki fırsatçı geliyor gözüme zaten direk...
Soran+1 yılha deyince evleniliyordu da.. evlencek adam vardı da? Çoğu ipe sapa gelmez.. kızların çogu da artık tutmuyor kendini ee dışarda kolay varken kim evlencek.. amaan bu düzgünlükle sevgili bile bulamıyom ben şaka mısın :D Evlilik bir de kolaydeğil :D
- +1 yıl
Buna sonuna kadar katılıyorum evlenmeden vermeyin abi bu ne ya :)
Soran+1 yıl@murat-aklc aynen sizde yapmayın !!! Sevişmeyin abi elleşmeyin aaaaaaa... Adam yok ortalık da yaa.. Aklıma geliyor gayet erkeğin geçmişi.. Hoşlanmıyorum benden önceki kızları kıskanıyorum gayet... Olmasın sevişme falan !
- +1 yıl
Ben yapmadım içim rahat nasılkı ilk dokunan ben olmak istiyorsam hakkıdır kadınında ilk dokunduğu olmak ıstemesı
Soran+1 yıl@murat-aklc evet kesinlikle.. böyle kal değişme geçekten.. çünkü bak ben bakireyim kavga çıkarıp terk bile derim üstüne gideceğim o adamın zaten... başına vururum sürekli bana ne... olabildiğince öyle erkek istiyorum.. ya da açık açık dicek hataydı oldu şu kadar kere... buuu... illa bir yerde patlar bence.. 30 defa sorunca... bana ne ortalık malını ben neden isteyim.. gitsin benden öncekilere.. onlarla gönül eğlendirirken ben evde mal mal onu bekliyordum.. onların poposuna memesine kanmasaydı.. yaparken öyle demiyordu.. çoğunu benden güzel bulup sevişmiştir şimdide kendini bana kakalıyor... seven bulmak daha zor.. o kızların hiçbiri sevmiyor.. sevgim bunu hakediyor bence bana ne... bekar kalırım daha iyi..
- +1 yıl
Aslında anlatacaklarım varda burdan yazamam konunlada ilgili yani :/
Cinsellik konusunda 652 cevap paylaştı. Şartları eşitlemek için söylenmemeli. Ama söyleniyor işte.
10 Yorumla
+1 yılSöyleyebilir bu onun insafına kalmış ama ben bakir olduğum için söylemem tabii ki.
00 YorumlaHersey beklenir. Gel ilklerimizi yasiyalim filan der ucu oraya gider. Olur yani
05 Yorumla
Soran+1 yıloooo diyorsun yani :D vay beee... ya ne kdr pisliksiniz ya.. şu seks için on takla atıyorsunuz ne diyim.. öyle bir çocuk dğil ama neyseki.. yani böyle bişey benden beklemediğini söyledi zaten..
Soran+1 yılevet... zaten bncede her şey seks.. her şey oraya çıkıyor sonunda.. slında hayvandan farkımız yok.. freud a katılıyorm çok... :D
- +1 yıl
Hayvanlara degincektim biliyomusun :) hafiften girmek istedim. Tum canlilarin tek amaci yasamak ve cogalmak :) tabi bazi insanlarin agirlik verdigi konular farkli olabiliyor. Aslinda mevzu bu. Bir erkek aslan ciftlesmek icin bir suru erkekle kavga ediyo mesela. Erkeklerin BAZIlarida ayni durumda. Freudun haksiz oldugu bir konu yok ki
Soran+1 yılid super ego ego.. kızlarda da öyle ki.. mesela benim superegom çok gelişmiş.. lanet olsun ki..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenel olarak söylüyorum maalesef yalan söylerler
Nefret edici bir durum bu
Yalan söylemesede aklı ilişkideyse doğru olsa ne yazar ki00 Yorumla
+1 yılhayır tam tersi bakir olmadığı hakkında yalan söyler..
00 Yorumla
+1 yılBunun Kesin Cevabını Öğrenmek İçin Müneccim Büllüğü Yemek Lazım.
00 YorumlaKarşidakine iyi niyetli görünmek için bir çok erkek yalan söyluyor zaten bakirim diye
08 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi? Gerçek olanı nasıl ayırt ederiz?
Soran+1 yılçocuk çok alık gibi... çok heyecanlı yanımda... sonra hiç içki içmemiş ömründe , gece kulubu nedir bilmiyor.. 2 sevgilisi olmuş. biri lisede biri üniversitede ve yurtta kalıyor.. evi de yok yani.. Böyle düşünnce?
Soran+1 yıl:((( zor yaa zorr tamam.. kızlar kabul etmek zorunda kalıyor işte.. hep de aldatılıyoruz işte.. lanet olsun...
Soran+1 yılbana nee... bakir istiyorum... Geçmişindekileri kıskanıyorum başka kızla onu hayal ediyorum iğreniyorum...
bu karındaki güvene göre değişir bende kendimi eşime saklıyorum bu yüzdende bu soru karşısında o derece rahatım. eyer erkek arkadaşında bu güveni veriyorsa güvenmelisin
00 Yorumla
+1 yılBende bakirim :D Ama bu tarz konuların konuşulmasından bile rahatsız olurum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden yalan olduğunu düşünüyorsun? Doğrudur belki yaşı kaç?
011 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşında
Soran+1 yılama çok düzgün bir çocuk hiç içki içmemiş falan ömründe gece kulubu falan bilmez. 2 sevgilisi olmuş bri lisede biri de üniversitede... yurtta kalıyor ayrıca...
Cevap sahibi+1 yılBence olmamıştır olduysa da 1-2 en fazla sende çok dert etme..
Soran+1 yıltek üniversitedekiyle olmuş olabilir diyorum belki... lisedekiyle oldugunu sanmam... ama işte yurtta kalıyor. Yer de yok öyle uzun boylu yaşayacak.. Ne bileyim kmpuste de soyunup komple yapmak çok cesaret işi ne olursa olsun.. o da zor.. ama ufak şeyler yaşamıştır kesin onda şüphem yok zaten de...
Cevap sahibi+1 yılPsikopat mısın :D sakin ol relax :D
Soran+1 yıl:(( hepinizden tiksiniyorum nefret ediyorum... nerde eskiler.. babam 22 yaşında evlenmiş görücü usulü köyde erkenden ve açılmadan.. keşke böyle kalsaydınız.. adam 30 una kdr bekliyor tabi boş durur mu kızlar zaten artık rahat... :((
Cevap sahibi+1 yılHepimizdenmi kızım delirtme adamı ben 19 yaşındayım daha yapmadım bakirim neyin kafası bu herkes aynı felan sakin ol sjnd
Soran+1 yılsen de yapacaksın ama :((( Sen de elden gideceksin :((
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum -_-
Soran+1 yıltut kendini bari nolurrr :((( belki bakire bir kız denk gelir sana.. kıza yazık etmemiş olursun...
Cevap sahibi+1 yılÇok fırsatım oluyor belli olmaz ne olacağı :/ teşekkürler 👍 iyi geceler
+1 yılBen yalan söylemeyen bir erkeğim.
Senin sevgilin yalan söylüyorsa, ayrıl önüne bak00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöylerler. ama bir ihtimal günahına seni şahit tutmamak için de söylüyo olabilir.
00 Yorumla
+1 yılıllakı soyler gururuna yedırmez mısal ben bakır degılım
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılsöylerler tabıkı ınanma sen :)
18 Yorumla
Soran+1 yıloooof gerçekten mi? Ayı ben bu konuyu iyice deşiyim de görsün gününü... iyice sorcam ona... bakir değilse zaten olmasın...
- +1 yıl
Ne degısecekkı olsa ne olur olmasa ne cok ayrıntıya gırersen daha cok yalan soyler sana
Soran+1 yılbana ne ben bakir istiyorum
- +1 yıl
İşte o safhada sıkıntı olabılır tamam haklısın ıstegınle ama daha zıyade haalarıyla bunu ogren mutlaka acık verır bır yerden
Soran+1 yılnasışl mesela tüyo versene?
- +1 yıl
gozunun ıcıne bakarak yanıtlasın ve ozel sorular ıle ona yaklas bakır bırısının bılmemesı gereken sorular
Soran+1 yılhmm o sorular ne acaba :D Çünkü o soruları bnde bilmiyorum ne deyim ki :D Sevişmeyi biliyordur bence izlemiştir p*rno... :D
- +1 yıl
2 dakıka gel yazayım sonra engellersın
+1 yılleğene oturttur baloncuk çıkarsa bakir değildir
20 YorumlaSöylyebilir. ama ben söylemem :)
00 Yorumlasöyler niye söylemesin
00 Yorumla
+1 yılAgir tepki vereceğini filan düşünürse söyler
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaaaa... inanamıyorum yalan da söylüyorsunuz yani...
- +1 yıl
Onun için söyledim. Ben bu konuda yalan söylemedim dürüst insanimdir.
+1 yılsoyler tabiii... neden soylemesin ?
00 Yorumla
+1 yılFazla kurcalama diye söyleyebilir
08 Yorumla
Soran+1 yılyaa iğençsiniz pislikleeer... ben bakir erkek istiyorum... Pislik ayı kim bilir kimlerle yattı... köyden bulcam 18 yaşında
- +1 yıl
İlla öyle diye birşey yok ama ayrıca köyden bulduğunun bakir olacağını neden düşünüyorsun
Soran+1 yılihtimali daha çok... 18 lik almalıyım hem daha yeni yeni... oh miss...
- +1 yıl
Öyle düşünme meselà ben evlenene kadar kimseyle birlikte olmadım
Soran+1 yılkaç yaşında evlendin?
- +1 yıl
24 yaşında
Soran+1 yılhmm o zaman mumkun bu :) ne güzel senin için iyi olmuş :)
- +1 yıl
Mümkün tabikide
+1 yılSöyleye bilir durum eşit olsun diye
04 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya durumu eşitlemek için yani? Bakir istediğimi düşünerek?
- +1 yıl
Olabilir..
Salağa yatan çok ilişkilerde kızlı/erkekli
Soran+1 yıloof pislikler ayılar şerefsizler lanet olsuuuun denk gelmicek.. kandırılıcam.
- +1 yıl
Dur sakin isyan çıkarma..
Önce bir sevgilinle konuş detaylı ön yargıya kapılma hemen bu devir de sağalm birini bulmak zor
dilin kemigi yok soyler
00 Yorumlasöylemez niye söylesin
00 Yorumla
+1 yılYalan söylememesi gerekir.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılbelkide ama o erkeğin hayatından belli olur
00 Yorumla
+1 yılBunu anlamak imkansız.
10 Yorumla
+1 yılSöyler. Kız üzülmesin benden soğumasın diye
00 Yorumla
+1 yılsöyler tabi niye söylemesin :D
00 YorumlaSoyler neden soylemesin
00 YorumlaInsan evladi degil mi soyler tabii
00 Yorumla
+1 yılSöyler ama gercekten bakire olsn erkeklerde var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöoüşmesini biliyosa bakir değildir muhtemelen
04 Yorumla
Soran+1 yılöpüşmeyi bilmek derken? inceliklerini mi? İnceliği ne öpüşmenin?
Cevap sahibi+1 yılbelliki sende bilmiyosun
Soran+1 yılıı ıh... ilk defa onunla öpüştüm.. ama bişey bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yıluzun uzun konuşmak gerek bunları
+1 yılsanmıyorum hacı :D
00 Yorumla
+1 yılben bakirim gerçekler bu
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsöyler tabi
00 Yorumla
+1 yılgit kulak memesine bak anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyleyebilir ama ben söylemem bakirim
00 Yorumla
+1 yılSoyler
00 Yorumla
+1 yılHepsi söylüyor
00 YorumlaSöylüyorlar.
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılKesin söyler emin ol
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılSöyler
00 Yorumla
+1 yılSöyleyebilir
00 Yorumlasöyler
00 Yorumla
+1 yılsöler
00 YorumlaSöyleriz
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılevett
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevettt
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi