Detay başlık içinde. Okuyunca istemsiz irkilme oldu
Hijyen olmadan oral seks yapınca da mı oluşurmuş öyle yazmıştı bir yorumlayan?
Hijyen olmadan oral seks yapınca da mı oluşurmuş öyle yazmıştı bir yorumlayan?
İyi yıkanmamış zebze yemekten tut eline yumurta bulaşmış kişi ile tokalaşmaya kadar (o el o ağza gidecek) bir sürü sebebi var. Oral seks ile bulaşması hakikaten mümkün değil. (Anüsü yalamadıkça)
Kaşıntının sebebi ve özellikle gece olmasının sebebi kıl kurdunun yumurtaları makat dışına çıkıp bırakması hadisesi. Bu süreç kaşıntı olur, kaşırsın, yumurtalar eline yapışır ve millete bulaştırırsın.
Hijyen ile alakası yok, istersen her gün 1 saat çamaşır suyunun içinde banyo yap, oradan çıkıp dezenfektan ile durulan, sonra kendi başından aşağı asit dök. Bak normal bir hijyeni geçtim. Bu durumda bile sende varsa bulaştırma şansın var, bulaşma yöntemlerinden birine denk gelirsen sana bulaşacaktır.
bunu yaşayan birini mi tanıdınız biliyorsunuz?
meslek?
Her kaşıntı kıl kurdu değildir. hemoroid ya da anal fissür gibi problemler de kaşınma yapabilir. Parazit problemleri de genelde çiğ etten geçer. Hijyen olmadan yapılan oral seksten kıl kurdunu bulaşabilmesi için anüse de oral seks yapılması gerekir.
Kil kurdi korkulacak bisey degl bende senelerdir var kili almazsin. d burnun kasinir ama cok degl daha cok makat kasinir. Kabak cekirdegi cig hali olduruyormus onlari
kurdu görüyor musun, nasıl ürkmüyorsun
Yok be gorunecek kadar buyuk degl
burun ne alaka?
Bilmiyorum ama oyle diolar benim de kasiniyor arada ama cok degl
Cevap
20Cevap
O sorun kicindaki boku tuvalet kagidi ile anüsüne dagitip suvayip birakan modern, entel cagdas insanlarda oluyor, gerici, yobazlar eski Türk usülü teharetlendikleri icin o sorunu yasamazlar..
BIR DOKTOR
batı toplumunu eleştirip sonra müslümanlara gerici diyerek cümleni tamamlaman garipdi.
ironiyi anlayamamis olman daha garip degilmi?
sonradan anladım haklısın doğru söze ne denir.
oral seks kil kurdu sebeplerinden birisidir dogru
www.kliniksankara.com/detay-239-cinsel-gecisli-hastaliklar-taramasi
analla alakası yok oralla zaten hiç yok. pis yiyecekler yenmesiyle oluşur bildiğim kadarıyla. mesela meyveleri yıkamadan yemek gibi
Hijyen olmadan oral seks yapan kadın ya da etmek var mı
kıl kurdu olduğuna emin ol bence emin değilsen pruzon diye ilaç var onu kullan 2 günde geçer mayasılda olabilir.
Kıl kurdu parazit özele yazarsanız yardımcı olabilirim
Olmaz çok titiz ve bakımlı olduğu için oluyor lavabodan her cikistcikista yikadiginiz yeri kurutun düzenli olarak iç çamaşırını değiştir
Hayır ne alaka oral. seks ve kıl. kurdu
Ya yok doktorla git diyorum burası hastane değil
Anal olmasın o, oralla ne alaka
Bağırsakta çatlak vardır
Çok pis kaşınıyo bendede var
Tıbbi bilgi. Doktora göster.
Yok canım hijyen önemli
Anal yapmadim bilmiyorum
kusucamm kesınlıkle kusucamm
ilişkide oradan alma şeyi içine
Makatın yalanması lazım
anal seks yaptın mı?
hayır, onla alakalı mı?
ondan sonra da böyle durumlar oluyor kaşıntı felan
kaşıntı anlarımda kurtla alakası ne
kurt olduğuna emin misin ki sen?
kendimle alakalı değil. burada soru okudum da ondan dolayı sordum.
:D tamam tamam sustum ben
:D.
bekar mısın sen evli misin :)
Evet evli misin
ne evet?
oraldan dolayı mı
oral seks yapınca
neden?
pis.
ağızdan oraya nasıl alaka oluyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar