erkek arkadasima "handjob" yapiyorum fakat bosalmiyor..Kisa da sürmedi yani, yanlis mi yapiyorum anlamadim..
Neden olabilir? -
Neden olabilir? -
bazıları çok monoton bir şeklde okşuyor inan ki erkek kendisi okşasa daha çok zevk alır yani o derece.bazıları da tamamen erekeğin ruh halınden anlayarak.testislerle beraber tahrik ederek öyle güzel okşuyor ki insan kendinden geçiyor.
Sevgilin kendini kasmasın.
surekli penise odaklanma, arada gobek bolgesini, kasiklarini bacak iclerini de oksa, ellerinin kaygan olmasi isini kolaylastirabilir ancak sadece handjob ile ona istedigin zevki yasatman zor olabilir
handjob ne ya ingilizce bilgim yetmedi hand el di galiba job iş :D birleştirdim ekledim çıkarttım mantıklı bir karşılık bulamadım
yani elinle penisi sey ediyorsun iste :D benimde turkcem KIT :D
english time terk :D
hahha i think so:D
anladım anladımm elişiii :p
tamam yaa pardon uykum gelmiş ondan algılayamadım az önce şimdi oldu ama bi fikrim yok erkekler cevaplasın :D
baktın olmuo kes at :D
Cevap
15Cevap
doğru şekilde yapmıyosun demektir.
okşar gibi yapıp sertleştireceksin sonrada hızlı bir şekilde başına değerek yapacaksın aslında zor değil. olmuyosa arada öp
vauvv okurken bile bi hoş oluyor adamın içi.senin partner çok şanslıymış...
Vay be
Bende oraldan hiç zevk almıyorum niyeyse? Bu güne kadar kaç .. ıhmp neyse işte olur yani .. Oraldan zevk almıyorum handjob kılımı kıpırdatmıyor . Böyleleri de var artık öğrenin
arkadaşın gayet sağlıklı hatta böylesi daha iyi... ilişkin uzun sürer adam kolay kolay boşalmaz. seni de mutlu eder. aman kaçırma bu çocuğu...
O sizin içinize girip oraya boşalmak istediğinden tutuyordur kendini.
erkeğin o anki piskolojisine bağlı bir durum olarak biliyorum (kendi açımdan )
Yaw arkadas nasıl oluyor da bir penis, güzel bir kizin elindeyken boşalmıyor kafam almıyor, bana ters hareketler bunlar :)
aksine daha rahat olması gerekiyor gariplik varr ...
Eleman kendi 31 çeksin daha iyi. Handjob ile birlikte azınada al bak gör boşalıyormu boşalmıyorm?
Bir sorun var gibi gözüküyor. Daha istekli yap olur o zaman
penisin uc kısmına yoğunlaş gör bakalım nasıl noşalıyor
nedeni erkek arkdaşının cok fazla mastrbasyon yapmasıdır.bir daha ki sefere vazalin ile yapmayı dene syg.
ben de boşalmam mesela, çok önemli bişey diil
:) yapamıyorsun demekki coştur biraz
kes at ölmüş o hissetmio demekki
bende sadece elimle yapıyorum uzun suruyo
Başıyla birlikte okşayarak yap
o ne demek açıkalsaydın keşke
pardon o da ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar