Kız arkadaşım birden değişti, amacı ne?

Arkadaşlar 2.5 senedir bir kızla ilişki yaşıyorum, 2.5 senede o kadar çok şey yaşadık ki anlatsam roman olur. Bu kız ilk ilişkisini benle yaşadı, haftada 3-4 kez ilişkiye giriyoruz hatta kızlığını bozdum, zaten kendisi de razı geldi bir sorun etmedi bu güne kadar. Fakat ne oldu bilmiyorum dün gece kız arkadaşıma yanaşmaya kalktım fakat birden tepki gösterdi. İstemiyorum dedi. Neyi istemiyorsun falan dedim, artık ilişkiye girmek istemiyorum, evlenmeden olmaz falan dedi. Dalga mı geçiyorsun diyip güldüm, hayır dalga geçmiyorum dedi. Ya böyle bir şey olabilir mi? 2.5 sene benle beraber ol ol, sonra bir gün çık ve artık istemiyorum de.

Alıştırdı beni buna sonra da artık istemiyorum diyor. Tamam saygım var ama evlenmeden olmaz nedir ya? Bir de hep evlilik hakkında konuşurduk fakat kendisi babası 3 yıl sonra verirmiş kızını. Yani eğer evlenirsek 3 yıl sonra evlenicez. Şimdi ben 3 yıl bekleyecek miyim? Düşünsenize 3 yılı kardeş gibi birbirimize yanaşmadan, sevişmeden, koklaşmadan geçiriyoruz. SAÇMALIK! Ona benim doğal ihtiyaçlarım var falan dedim. Ama anlamıyor. Hayır dese ki bir süre yapmak istemiyorum falan dese saygı duyucam ama evlenmeden olmaz nedir arkadaşlar ya.. Hiç yapmicam falan diyor. Sizce neden böyle birden değişmiş olabilir? Belki kızlar daha iyi anlarlar. Sizce amacı ne olabilir? Yani bana saçma geliyor acaba beni mi test etmeye çalıştı bilmiyorum.. Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler de yorum yaparsa sevinirim.
Kız arkadaşım birden değişti, amacı ne?