Üstteki abartı değil mi çok neresi güzel? Alttaki çok daha iyi bana kalırsa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Hiç mi kitap vs makale okumazssınız , büyük kalça doğurganlığı ifade eder bu da erkeklerin içgüdüsel olarak büyük kalçalı kadınlara yönelmesini sağlar ha büyük dediysek yukarıdaki resimdekini geçmeyecek kadar büyük.
Kızlar içinse uzun boylu geniş omuzlu erkekler güven vericidir. Bunu anlamayacak ne var yani
Doğal değil zaten. Ayrıca doğurganlıkla alakası yok büyük kalça sevmenizin nedenlerinin hepsi önünüzde taşıdığınız şey ile alakalı.
yaw neyin kafasını yaşıon neyi kıskanıon evet büyük kalçalı kadınlar erkeklere daha çekici gelir içgüdüsel olarak beynin almıyor mu? anladık seninkiler küçük.
Ben aksini iddia etmiyorum zaten. Erkeklere çekici geldiği için bu soruyu sordum asıl bunda anlamayacak ne var? Ayrıca, hiç bir şekilde utanmıyorum, evet küçük. Bunun seni ilgilendiren kısmı?
Cevabını bildiğin soruyu neden soruyorsun o zaman.
Anlamıyor musun? Neden çekici geldiğini soruyorum ben, çekici mi geliyor demiyorum?
Siz niye büyük penis seviyonuz siz sevince iyi oluyo biz sevince mi suc oluyor? Sen onu bunu bırakta Türkiyedeki kızların neden empati yeteneği sıfır? Eee sen bilmiyör mısın? Sizin empati zıfır zıfır zıfır.
Dediğin şey ile alakası yok ben demiyorum ki dümdüz popo olsun ama her şeyin de bir orantısı olmalı hiç bir şey aşırıya kaçınca güzel olmuyor bu erkeğin penisi de olsa aynı kadının poposu da.
Aşırı değil gayet normali o ve güzeli o aşırı dediğin ne sanki koskocaman mı yaa alaka yokmuş tabi canım tabi size gelince ne alaka var ki büyük gögüse alaka yok büyük kalcaya alaka yok uzun boya alaka yok hepsinde ben kızım bize gelince boyu kısa olmasın 180 olsun en az penis büyük olsun kaslı olsun :D oldu size gelince normal olsun o kadar büyük ne gerek var alaka yok he tabi canım tabi :D cok alaka var öyleleri daha güzel bir bak bakalım ne kadar hos duruyor bide diğerine bak sönük duruyor. ;) Sen avut kendini öyle :D :D :D :D :D
Bak arkadaşım kendimi avutmuyorum ben emin ol ki yolda bu kadar büyük poposu olan bir kadın görseniz bu ne ya kocaman götü var der dalga geçersiniz, ama yanınızdan fit bir kadın geçse ağzınızın suyu akar. Siz sadece sanaldan bakarak güzle diyorsunuz, kimse istemez böyle bir karısı olsun anlatabiliyor muyum? Uzun boylu erkeğin yanına onunla aynı boyda değil, daha minyon daha kısa bir kız yakışır anlatabiliyor muyum? https://www. google. com. tr/url? sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiWnf3Ex4nMAhUHOBQKHVuRAEAQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Ffavim. com%2Fimage%2F1059849%2F&bvm=bv.119028448, d. bGs&psig=AFQjCNGX4bvE85UD6j9cfUKVzqk1INhoIg&ust=1460566259838604
Çok karışık gelmiş kusura bakma
Hahaha sen 100 kilo kadınlarla karıstırmısın bu zaten fit o döt calısarak olunur hiç bilmiyon mu erkeklerde şişiriyorsa kasları kadınlarda oraları şişiriyor hiç de agzımın suyu akmaz merak etme begenirim ama ben abaza değilm+ senin dediğini değil diğerini begenirim 100 kiloluk kadınlarla karıştırma kasa geniş olması ayrı bu ayrı. Araştırma yap biraz :D Avutuyon arkadaşım kimse istemez diyon sen nerden biliyon isteyip istemeyeceğini sen misin erkek illa evlenmek midir konu sevgili olur alla alla :D :D minyonmus yoo ben minyon sevmiyom niye genel konusuyon :D hahaha tövbe tövbe git bu kadar mı zoruna gitti yazdıklarım tamam sen haklısın bacım hadi kimse istemez öylesini one öyle kocaman :D :D :D :D :D :D Hadi bye bye.
Biraz hemcinslerinin yorumlarına bak asıl genellemeyi sen yapıyorsun. Ayrıca, sende küçücük bir popo olsa bile çalıştıra çalıştıra bu dereceye gelemez. Bunlar estetik, dolgu. Bana diyeceğine kalk biraz sen araştırma yap.
Aynen
Milyonlarca yıl evvel yaşamış Homosaphiens atalarımız da dişilerini kalcalarindan tanıyordu, cunku bir veriye göre o donemde insanlar yerde bebek gibi abanarak ilerliyordu, ayrıca sağlık ve çekicilik işaretidir, sanırım o kıvrımları görünce ilk hayalleri penislerinin o kıvrım arasında olduğudur
Üstteki kötğ modası geçecek yapay popoların 😄😄 geriye orhinal bizler kalıcaz 😊😊 o değil de bırak sevsinler meme de seviyorlar kimi de popo sevsin 😉
Cevap
71Cevap
büyük ihtimal senin popon altdaki gibi ve üstdeki fotodaki gibi bir popon olmadığı için kendini avutuyosun bence :)
Kendimi avutmuyorum aksine şükrediyorum bu kadar büyük popom olmadığı için ayrıca hiç de utanmıyorum sonuçta dümdüz değil.
sadece göze hoş gelir başka sebebi yok netice her popodan bok çıkar
Büyüklüğü değil küçüklüğü sıkıntıdır poponun. Biçimli ve normal büyüklükte bir popo idealdir, büyük ve biçimli popo tabi ki vazgeçilmezdir. Bunla birlikte biçimsiz büyük popoda aynı şekilde iticidir. Yani önemli olan sıkı durması.
Büyük olması önemli değil onun ahank içinde dalga etmesi aslında önemli olan :D
Büyük popo değil sevdiğimiz. Onu taşıyacak yürek isteriz.
analda şaplatma fantazisi olanlar için anlaşılabilir ama böyle diri ve sık bir kalça ideal bana göre.
Çünkü squatlı popoyu her daim bulamzlar o yüzden büyük popo candır derler :D
İlişki sırasında kasıklarimiz kalçalara çarptikca çıkan çat çat sesi ve o büyük kalçalara atacagimiz tokat hoşumuza gidiyor.
abartı tabiki biz Türk erkeklerinde zenci şeyi yokki girmez bunlara seks yaparken zorlanırız :D :D :D
üstteki igrenc zaten. büyük degil şekilli olmalı bence
Mıncıklaması güzel ondan , sevgilimde çook seviyordu
Erkeklere kalırsa kadının beynini de poposuna monte ederler 😃
üstteki abartı alttaki bir hoş insanın dayayası geliyor ama bok yoluna niye tenezzül edeyim ki
Kim demiş büyük popo sevdiğimizi?
Yok öyle birşey, sakın bunlara kanıp büyütmeye çalışmayın.
Bencdde alttaki daha guzel bence ama erkekler acisindan minciklanmasi daha kolay ve guzel oldugu icin sanirim
Peki seninki
Sadece ve sadece cinsel olarak çekiyor başka bir esprisi yok
Tabiki alttaki iyi alttakinin 1 tık üstü daha seksi olur
bir numara berbat ama ıkıncı sert ve sıkı iri olacak ve di, k muhtesemdir ben vayra kaybıolurum orada
off yaa
Erkekler büyük popo sevmez kim söylemişse yalan söylemiş
Yorumlarda bir çok kişi üstteki iyi diyor ama
Atıyorlar bakma sen , kadınların önemli olan iç güzelliği demesi gibi bişey bu. Alttaki süper :)
üsstekini seven var mı bilemem.. bence de altraki iyi.. başımı araya gömdüğümde boğulmak istemem...
Seksi geliyor bizi azdırıyor şaplak vurasımız geliyo.
Sen mi dikecen ben mi demekki toto ne kadar büyük olursa o kadar kaldırıyor direği
Kesinlikle abartı alttaki daha iyi ama iri kalça her zaman tercihimdir
Offff. Yemekte salça kadinda kalça. - pantolonu gösteren ütü kadını gösteren g... tü
aksine bana göre büyük çok itici ve vücuda göre orantısız duruyo ama küçük candır :)
ben kucuk siki selulitsiz severim buyuk kullanisli gelmiyor bana
Dominostan bolmazzemos yerim bilmem anlatabildim mi 😊
üsttekini beğenmedim. alttaki ideal.
Ben büyük göğüs severim.😅😅
Katılıyorum. Alttakini bulayım basıcam nikahı :D
Küçük ve sıkı daha iyi..
Kalcayi tutunca ele avuca gelecek ;)
Usteki gote bülbül öthee 😂😂
Popo candır gerisi heyecan 😊
Bencede alttaki cok ideal
Daha tahrik edici ve avuca sigmaz
şu sıra hangisi olsa sevebilirim