Sorum erkeklere ve kızlara kullandığınız en iyi geciktirici sprey hangisidir ismi nedir ve ne kadar uzun sürdü boşalmanız? Bir de şey sormak istiyorum, piyasadaki en iyi geciktirici sprey hangisi, his kaybına neden olmayan geciktiriçi sprey hangisiboşalma süresini uzatan en iyi geciktirici sprey markalarıErken boşalma sorununa geciktirici sprey ve kremler bir çözüm mü?
İlişki sırasında erken boşalma sorunu erkekler arasında sık görülen bir sorundur. Erken boşalma sorununun en kolay çözümü ise geciktirici etkili ürünler kullanmaktır. Bu geciktirici etkili ürünlerin içinde geciktirici spreyler, kremler ve geciktirme etkili prezervatifleri sayabiliriz. Özellikle geciktirici spreyler oldukça sık tercih edilen geciktirici ürünlerdir. Ben de seçim sırasında sana kolaylık sağlamak için, piyasadaki en iyi geciktirici sprey hangisi sorusuna cevap bulabilmen için sana en iyi geciktirici spreylerden bahsedeceğim.
En İyi, Kaliteli Geciktirici Sprey Hangileridir?
Stag 9000 Delay Sprey
en iyi geciktirici yorumlar
En etkili geciktirici sprey hangisi diye sorarsan sana Stag Delay 9000’ü söyleyebilirim. Sprey yapısında olması uygulanmasını kolaylaştırıyor. Ancak yapılan yorumlarda Stag Delay 9000 spreyin his kaybına yol açtığı söylenmiş. Bu yüzden uygularken prospektüsünde yazan dozun aşılmamasında fayda var.
Viga 50000 Sprey
geciktirici en iyisi
Viga 50000 de sık tavsiye edilen geciktirici spreyler arasında bulunuyor. His kaybına neden olmayan geciktiriçi sprey olarak da geçiyor. Ancak kullananlardan bazıları geciktirici etkisinden o kadar da memnun kalmadıklarını söylüyor. Yine de his kaybına neden olmaması nedeni ile dikkat çeken bir geciktirici sprey.
Joy Geciktirici Sprey
en iyi geciktirici hangisi
Joy geciktirici sprey de piyasada kolaylıkla bulacağın geciktirici spreyler arasında bulunuyor. Geciktirici etkisi genel olarak beğenilse de Joy geciktirici sprey kesinlikle en iyi geciktirici sprey hangisi sorusuna cevap olarak gösterilemez. Nedeni ise erkeklerde sıklıkla ereksiyon kaybına yol açabiliyor oluşu.
Black Berry Geciktirici Sprey
en etkili geciktirici sprey hangisidir
Sık kullanılan geciktirici spreyler arasında Black Berry geciktirici sprey de gecek. Black Berrry geciktirici sprey yorumlarına bakarsak etkisinin çok minimum düzeyde olduğunu görebiliriz. Ancak Black Berry geciktirici sprey kullananlar bu spreyin his kaybı yaratmadığını da söylüyorlar. Bu yüzden Black Berry geciktirici spreyi en iyi geciktirici hangisi listelerinde sıklıkla görebiliyoruz.
Nelly8 Long Time Geciktirici Sprey
his kaybına neden olmayan geciktiriçi sprey
Nelly8 geciktirici sprey de sıklıkla karşına çıkabiliecek geciktirici spreyler arasında olacak. Geciktirici spreylerin yaşattığı his kaybı gibi sorunlar bu spreyde de maalesef karşına çıkacak. Geciktirici en iyisi olsa da maalesef genel olarak cinsel ilişkinin verdiği hazzı azaltmaya yönelik etki ediyor.
Fisting Geciktirici Serum
en iyi geciktirici sprey hangisi
Geciktiriciler aynı zamanda sprey formatının yanında serum formatında da olabiliyorlar. Fisting geciktirici serum da damlalıklı yapısı ile uygulama kolaylığı sağıyor. Aynı zamanda sprey formatından hoşlanmayanlar için de iyi bir alternatif olabiliyor. En iyi geciktirici yorumlara bakarsan geciktirici serumların da en az geciktirici spreyler kadar etkili olduğunu görebilirsin.
Adams Bold Geciktirici Sprey
piyasadaki en iyi geciktirici sprey hangisi
Sana en etkili geciktirici sprey hangisidir listesinde bilgi vereceğim son sprey Adams Bold geciktirici sprey. Adams geciktirici de sprey yapısında bir geciktirici ve diğer geciktiriciler gibi genellikle etkisini his kaybına neden olarak gösteriyor. Bu yüzden çok tercih edilen ürünlerden değil.
Geciktirici Sprey Dezavantajları Nelerdir?
his kaybına neden olmayan geciktiriçi sprey
Geciktirici spreyler genellikle erken boşalma tedavisinin ilk seçeneği olarak görülürler. Ancak geciktirici spreylerin etki mekanizmaları penisi ilişki sırasında uyuşturmak üzerinedir. Bu yüzden ilişki süresini uzatsalar da his kaybına neden olduklarından ilişkide alınan zevki azaltırlar. Örneğin en etkili geciktirici sprey hangisidir diye sorarsan muhtemelen karşına en çok his kaybı yapan ve en uzun süre uyuşma hissine sebep olan sprey çıkacaktır.
Aynı zamanda geciktirici spreyler ile oral seks yapmak da mümkün değildir. Çünkü oral seks sırasında partnerin ağzında da uyuşmaya sebep olacaktır. His kaybına neden olmayan geciktiriçi sprey adı ile satılan ürünler ise genellikle istenilen etkiyi vermezler.
Piyasada bulunan geciktirici spreylerin hepsi bakanlık onaylı ürünler değildir. Bu yüzden geciktirici sprey alırken iyi araştırma yapmak ve geciktirici sprey yorumları iyi okumak önemlidir.
Geciktirici Spreyler Yerine Ne Kullanılabilir?
Daha önce de bahsettiğimiz gibi geciktirici spreylerin etkisinin his kaybı yapmak üzerinden olması ve geciktirici sprey ürünlerinin genellikle bakanlık onaylı olmadığından çok fazla tercih edilmesi önerilmez. Bunun yerine geciktirici etkili prevervatif ve kayganlaştırıcı kullanmak her zaman daha güvenlidir ve daha sağlıklıdır. Geciktirici etkili kayganlaştırıcı ve prezervatif önerisi arıyorsan sana şu ürünü önerebilirim.
OKEY Rötar Prezervatif
en etkili geciktirici sprey hangisidir
Okey Rötar geciktirici etkili prezervatiflerin başında gelir. His kaybına neden olmadan gecikmeyi sağlar. Normal bir prezervatifi kullanır gibi kullanabilirsin. İlişki süresini sağlıklı bir şekilde ve zevki azaltmadan uzattığı için OKEY Rötay en iyi geciktirici ürünler arasına girebilir.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Vemcaine Pump Sprey eczanelerde var. Birçok farklı amaçla kullanıldığı için eczaneden utanmadan alınabilir. Eczacı zaten hangi amaçla kullanılacağını fark etmeyecektir. Penisi hissizleştirir boşlukta gidip geliyor hissi yaratır. Aşırı doz kullanılmamalı penis ucunda yanma yapar. Kullandıktan sonra kesinlikle oral yapılmamalı. Partnerin ağzı uyuşur sonra.
Çeşitli ürünler kullanabilirsin. Marka çok önemli değil temelde hepsi aynı şeydir. Uyuşturmaya yarar. Gecikmenin sebebide uyuştuğu için hissetmenin azalmasıdır. Ortalama 5 - 10 dakika önce kullanılması tavsiye edilir.
vemcaine iyidir,3 fıs boyun ve gövdenin iç kısmına sıvazlayarak yedirilir ( alet sertleşmiş olacak ). Az miktar da kafasına.15-20 dk sonra hazır olur, aralıksız 45 dk pompa yapabilirsin :)
Kalıcı tedaviye yönelmeniz daha mantıklı. Veya geçici çözüm stag, drogon 3000, yarım yutulmuş antidepresan vs.. Fakat bunlar bünyeyi bağımlı hale getirir. Tedavi yoluna gidin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Geciktirici sprey his kaybına neden olduğu için genelde uzmanlar tarafından çok da tercih edilmiyor. Temelde aslında cinsel birleşme için de doğru bir ürün olmayabilir. Bunu sıktığında oral seks tercih edemezsin veya doğrudan birleşme yaşayamazsın. Bir süre beklenip sonra yıkanması gerekiyor sağlıklı birliktelik için. Hal böyle olunca yerine geciktirici özelliği olan ancak sağlık açısından bu kadar dezavantaj içermeyen geciktirici prezervatifleri kullanabilirsin. Okey Rötar kullanıyorduk biz, birliktelik süresini yeterli ölçüde uzatıyor. Erken boşalma zaten biraz da kafada biten bir sorun. Yardımcı ürünlerden önce bir uzman desteği almak iyi olabilir.
Ben 2 yıldır Stag 9000 geciktirici sprey kullanıyorum. Piyasada satılan birçok markayı denedim ve en son bunda karar kıldım. Yanlız orjinal olmasına dikkat edin. 2 yıldır, çok memnunum.
ben normalde kullanmıyorum eğer sevgilim daha uzun sex yapalım derse stag diye bir sprey var onu kullanıyorum 30-45 dakika geciktiriyor ama sonrası tam bir boşalma anlatamam.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
30 45 dakikamı bayagı iyiymiş peki bunun fiyatı nedir ? ayrıca sondaki boşalma dahamı zevkli
valla zamanında doyumsuz bir partnerim vardı normalden uzun boşalırım ama o dahada uzun boşalmamı istiyordu internetten almış penis alt kısmına damarlara sürdü yararı oldu ama aynı zamanda prezervatif kullanmadığımız için onuda etkiledi saatlerce boşalamadı birdaha kullanmadım
Sprey falan cozum degil.. masti azalt.. iliski yasamaya bak.. iliski anindada orgazm olucani hissettigin an geri cek kendini partnerini oksayarak operek aktif dinlen bu sekilde iliski aninda aktif molalar ver zamanla goreceksin kendini kontrol etmeyi ogreniceksin is kafada bitiyo dostum.. mast mutlaka azalt iliski yasayarak rahatlamaya calis ancak boyle yenersin bu sinir durumu
spreyle, kremle olmaz. onlar sağlıksız şeyler. üstelik hissizlik duygusu yaratarak geciktiriyor ki bu da zevkin düşmesi demek. zaten kremi sana da bulaştırdığı için o hissizlik sana da geçiyor. erken boşalmanın en iyi tedavisi zaman ve tecrübe. bir de erkekler için bazı egzersizler var bu konuda. internetten kolayca bulup uygulayabilirsiniz.
Krem mrem traş işler kocan boşalmaya yakın geri çeksin kendini bunu birkaç defa tekrarlayıp kasık kısmını kasıp kasıp bırakırsa sonrasın da boşalma kontrolü kendin de olur sen burda o firmanın reklamını yapıyorsun başka bişey değil.
0
3 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Ne reklami ya neyin kafasindasin? Bakis acin harika
Benim bildigim kadariyla da pskolojik fakat spreylerin etkili oldugunu da duymstum. Ama hangisini kullanacagiz insan tedirgin oluyor. Sonucta önemli bir yer.
Hocam spreyi dene, ben sprey denemedim ama deneyen arkadaşlar tavsiye ediyor. Ben deneme amaçlı geciktiricili prezervatif kullandım ve etkisini gördüm. Hiç birini kullanmadan geç boşalmak için ise aklını o an başka şeylerle meşgul et, o an ki zevke teslim olma.(dağ, bayır, güneş, ot ne bileyim o konudan uzak saçma şeyleri düşünmeye çalış)
Düzenli seks ile ilişki sürelerini uzatabilir kendini kontrol altında tutabilirsin. Dışarıdan edicegin müdahale alicagin kimyasal o an işini goresede daha sonrası için yıkım olur...
1
1 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
ortalama seks suresi 35 ile 50 dakika arasinda değisiyor ön sevişme filan haric dahada uzatmak icin sordum soruyu tesekkur ederim
spreyler pek işe yaramıyor ben bugüne kadar çok ürün kullandım bence geciktirici krem daha iyi, aurex geciktirici krem diye bir ürün var ilk seferde en az 20-25 dakika erken boşalmayı önlüyor, bence en iyi ürün
olduğu zamanda oluyo , kendime şaşırdığım zamanda. kafada bitiyo malum olay.. ama varsa bir yolu hep uygulayalım.. imalı konuşmana da gerek yok , gayet açığım
Epimedyumlu macun var onu kullanmayi denyin. Belki işe yarar
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Kocanin boyu kilosu yaşı kaç? Kilo verirse geç gelir. Ben zayifim ve gec geliyorum. Icinden çıkarmadan 2 garanti 😊 ama ikinci çok uzun sürüyor benim 1 saati buluyor bacaklarim cok kasiliyor 😀😀
Iste mesele ikinciyi yapabilmekte tam bosalacagini dusundugun an cik oral yap sonra tekrar gir tam bosalacagini düşündüğünde kendini sikma rahat birak sikarsan kendini istemsiz sekilde bosalirsin tutamazsin o an cikar aklindna bosalmayi kontrolu sagla ilk tehlikeyi atlattiginda zaten 10 dk daha gidersin