cinsel ilişkide kac pozisyon var ve nasıl yapılır ?
hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum.
hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum.
arkadaşım bu işi ezbere tören vari gösteriye dökmeye gerek yok. yani şunu söylemek istiyorum. standart değildir. kişi istediği şekilde ilişkiye girebilir. nasıl rahat ediyor nasıl mutlu oluyorsa. bunun sınırı yok. kendin pozisyon yaratabilirsin. bilinen temel pozisyonlar var. ama çok değişik pozları siz kendiniz oluşturabilirsiniz. önemli olan vücut yapınıza göre seçim yapmanız. her pozisyona her vücut uymaz. kafana göre takıl
şu linke bakarak temel pozisyonlardan fikir alabilirsin
link
pozisyon senin duşuş şekline bağlıdır şimdi sen hayal et ben böyle durusam böyle saplarlar böyle durusam böyle patlar diye sonra saymaya başla olurmu olmadı bir yazıcı tut siz pozisyon yaratırken o da kayda alsın
link
bu siteden bakabilrisn Sex Positions Guide yazan yerdekilere bak
kac pozısyon var bilmem ama nasıl yapıldığı cok basit :):
Cevap
16Cevap
en az futboldaki kadar çeşit pozisyon zenginliği mevcut :D Bi maçtaki pozisyon zenginliği futbolun kalitesini belirler :d
nasıl mı yapılır?
malzemeleri sayıyorum:
250 gram kıyma.
1 baş soğan.
2 domates..
5 biber...
tuz...
meşhurrr kamasutra sanatı var tüm cinsel pozisyonları görebilirsin yaz google ye orda çıkar ok?
karikatür resimler mi
çok eşitli pozisyonlar mevcut. kama sutrayı okumak bu pozisyonlar hakkında bilgi almanı sağlayacaktır. her ilişkide standart bir pozisyon olmaz. kimi 69 severken kimi bundan tiksinebilir
burda sormıcaktın yeminnen sexten soğutur birazdan seni burası:D
tek pozisyon vardır. oda zevkten dört köşe olmaktır
yaşın gelmedı daha galıba yoksa oğrenmış olacsaktın
çok merak etme erkeğin seni pozisyondan pozisyona sokar
evlenince ogrenirsin :D
bunları partnerinle konuş ve onunla paylaşmalısın
her türlü pozisyonu öğretebilirim :)
Nette kamastra yaz çıkar hepsi
kamasutrayı bir incele
sen istediğin pozisyonu al önemli olan haz almak
kitaba uymak gerekmez kafana göre takıl yatakta
Sınırsız diyelim.