Kadınların kulak arkasına üfleyince azdıkları ve cinsel haz aldıklarını duydum doğru mu
ya da ne hissederler
ya da ne hissederler
Benimki de bunu duymuş olmalı ki geçen yaptı. .
Napiyorsun bu ne simdi dedim..
Aklından cikmiim diye dedi 😒
Hey allahım ya nerden bulur nerden duyar bu adam bunu? Birde namuslu ayağına geçiniyor. .😒
Ama güzeldi Allah için tahrik edici 😊
Sevgilini arzuladın mı
Bn onu her zaman arzuluyorum zaten de neyse 😅
Ya ama öyle yapmasi hem farklı hem de işte onun ateşli olması bir de tahrik ediyor tabi😌
Ama işte değişik geldi her zamn yapsa bu kadar etkilemezdi sanırım. arada iyi yani 😅
Birde zaten bn kulaktan aşırı zevk alan biriyim blki ondan
Son bir soru daha kulak arkası etkiliyor peki bunu sevgiliniz dışında biri yapsa
Yok ya bn sadece Sevgilimi arzularım. . seks öncelik değil benim için önce duygusalliktir esas olan. benim için öyle yani.. o yüzden isterse uflesin isterse öpsün. . etkilenmem açık ve net..
Ama önceden tanıdığım hoslandigim biri ise ve ben de boş değilsem ve o kişi yaparsa bilemem. . ateşle barut yan yana durmaz sonuçta.. o yüzden de bn uzak dururum zaten öyle bir durumda da..
teşekkür
Rica :))
Evet çok hoşuma gidiyor cidden hoşuma gidiyorRR nefesini hissetmek onu yavaş yavaş
Hoşuna gidiyor cinsel duygular hissettiriyor mu
Tabiki cinsel yönden kıpır kıpır oluyorum zorluyor ateş ateş
Sevgiliniz dışında bir erkek yaparsa
Eğer hoş çekici biriyse evet etkilenirim
teşekkür
Kulak memesi
Boyun bölgesi baldırları içi on kolda dirseğe yakın iç kısım göbek bölgesi gözler sırt kadinlarin ekstra zevk noktalarıdır
Kulak arkasına üfleyince azarlar mı
Tabi ki
teşekkür
Içi gidiklanir bayanların.
Bir nevi ilişki öncesi doping etkisi yaratır.
Sevgilime yaptım içim gıdıklandı huylandım dedi
Azdım demedi azmışmıdır
teşekkür
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar