Sarhoş halimden kısmen yararlanmaya çalışan sevgilim den ayrılmalı mıyım detayı okuyun lütfen?

Öncelikle o hale gelecek kadar içtiysen bu durumu düşünecektin diyenler yazmasın. Seviyorum güveniyorum ve Ada'm gibi oturalım müziğimizle içelim rakımızı güzel bir anı olarak başladı her şey. Sonra ben çok sarhoş olup aşırı kusmuşum o anları hatırlıyorum sevgilim çok yardımı oldu saatlerce başımda oturdu uyurken kusup boğulmiyim diye ama asıl mesele şu ki henüz öpüşmemiştik ama yeni yeni hatırlıyorum her şeyi öpüştüğümüzü yanımda uyurken onu üzerimde gördüğümü vede son olarak göğüs ü mü emdi diye hafızamda kalan bir şey vardı kafamı yiyordu rüya mı acaba diye ama bugün göğüs çevreme baktım sola ve evet emilme izi kan toplama var delirmek üzereyim ben Nasıl bir günahın içine girdim kızıyorum ona aöa kendime de yanı beni kendime geldim sanıp öpmek isteyin ce mi öptü onunda bilmiyorum Bana fikirler verin lütfen şu saatten sonra Nasıl olup ne yapıp Nasıl bir konuşma yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Hayır ilişkiye girme hatta o bölgeyi açma durumu olmadı ondan eminim o yüzden kısmen dedim Çinkü sütyenimde Kusmuk olmuştı çıkarıp çıkarmak istemediğini sormuştu ama o kafaylada bile ittim çıkaramadım
Sarhoş halimden kısmen yararlanmaya çalışan sevgilim den ayrılmalı mıyım detayı okuyun lütfen?