Paif eşcinselim dün anal ilşki yaşadım ilk defa... ve hala bugün oldu popo deliğim normalden daha geniş gerçi ilşki sonrası çok daha acayip genişti biraz kapandı ama şu an halen daa geniş rahatça parmak falan giriyor yani :( endişe ettim arkdaşlar böylemi kalacak yoksa kapancakmı? sizin nasıl olmuştu yardım edermisiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
hadi fikirlerrr
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Daha çok yeni giderek darlaşır
ciddimisin yaa işn daralır peki normalmi birkaç gün geniş kalması?
Normal daha çok yeni birlikteliğin o yüzden geniş muhtemeln hala ağrıyordur ama zamanla geçer bir ssüre kimseyle birlikte olma yoksa delik öyle kalabilir
hadi yaa teşekkür ederim evet ağrıyor kolay iyileşmesi için yapabilceğim birşey var mı peki? ve ne kadarda bir anal yapmak lazım çok genişlememsi için
Aynı ay içinde yapma iki defa deliğindeki genişleme kapansın ozaman yaparsın geniş delik pek zevk vermez. bilemiyorum acısı nasıl geçer krem felen sür
Zamanla darlaşacaktır
ya birde ilşki bittği an o ilk anda elimi bir attım acayip genişlemişti bu doğalmı?
Evet doğal
tmmdır teşekkr ederim birde hafif tahr, ş olmuş gibi acıyor yapabilceğim birşey var mı hem daralması için hemde acısının geçmesi için yoksa sadece bekleyimmi
Bekle yani gülü seven dikenine katlanır ;)
saolasın uff ama sinir oluyprum şu an yürürken bile geniş hisediyorum arkamı :) sendede böylemi olmuştu
Rica ederim, evet normaldir
Kalsın öyle