Araştırmalara göre Fransız kadınlarının % 90'ı evde çırılçıplak gezerlermiş ...Sanırım libidoları Rus kadınları gibi :)
İşte Fransız kadınlarının büyüleyici ve çekici sırrı ; link
İşte Fransız kadınlarının büyüleyici ve çekici sırrı ; link
fransiz kadinlari guzel degil belki cekici olabilirler kiskaniyorsun demeyinz alakasi yok bence en guzel iskaldinavlar ama fransizcada enteresan bir ozellik var acayip cekici bir dil kadini olsun erkegi olsun 10 kat cekici gosteriyor alalade bir insandan dinle yuzune bakma bir prens bir prenses konusuyormussun gibi hissediyorsun..
güzel tespit sağol
benim babam fransız oda benm gibi azgın
hönk :S
emin ol bu cografya halki daha azgin fransizlarda kimmis :)
rus kadınları öyle libidosu falan yüksek değil. adları çıkmış sadece. aslı yok. sadece cinselliğe bakış açıları bizimki gibi olmadığından farklı görünüyor.
fransız kadınları ise onlar sapıklığa geçmiş. cinselliktn kopmuş. ben birebir yaşıyarak görüyorum magazinle işim yok. sürekli yurtdışındayım.
sapık mapık sonuçta çekici değil mi sence ?
hahahaha swingercı galiba bu sapıklar ... Demek ki herşeyi denemişler ve sıkılmışlar yeni fantaziler keşfetmişler böylece :D
ben daha cok avusturalyalı ve çekleri begenıyorum inanılmazlar.. link
Çekleri anlarım da avusturalyalılar ingiliz soyu hiç güzel değiller
resmini koydugun kızda bana igrenç gelmişti :) zevkler
olabilir :D
Hacim bunlarda hiç güneş yüzü görmemiş...:D
beyaz ten isterim :)
Cevap
6Cevap
bazıları gercekten cok bakımlı hoş ama sarışın olup siyah bıyıklı fransız kadını da gördüm ben o yuzden genellemek yanlış
bıyıklı olmayan çok az kadın ya da ırk var =)
çekici kadınlardan Türkiye'de de var.. gözünüz hep dışarda sizin. evde çıplak gezmeyi doğru bulmuyorum. sürekli öyle gezmek çekiciliği azaltır alışır erkeğin gözü..
Son yazdıkların haklısın ama Türkiye'deki bayanlar çok rol yapıyo girmeyelim o konulara boşver.
Ruslar güzel, fransızlar ise çekicidir, ayrıca o dilde ne var bilmiyorum ama fransızca beni büyülüyor..
Bence kesinlikle polonyalı kızlar dünyanın en güzel kızları...
Öyle çekici çok çok az Türkiye gibi, normal sokakta gördükleriniz kokuyor, bacakları kıllı, tırnak araları pis. Kezbanlar çok fazla, bizimkilerden beter.
öhhh inanmak istemiyorummm
Orada yaşıyorum, inanabilirsin, Türkiye'den çok farkı yok.
Bence Türkiyedekiler bakımlı özellikle 20 yaş üstü
Katılıyorum
Fransızların kadınları da erkekleri de birbirlerine kalsın bence.
Biz bakımlı seksi olduğumuzda hemen aranan nitelemesi yapılıyor. bir karar verin yaa.
Türk kızları da bence çok güzel ve seksi , yabancı erkekler Türk kızlarına hayran diye biliyorum .
fransız ve italyan kadınların hasytasıyım
aynen italyanlarda acayip güzel oluyo bu soruyu italyanlar içinde açmışım farz edin :D
suyundanmı nedir bilemedim...:D
gsliler neden fransız aşığı :)
tam bir KUŞ beyinlisin biliyosun dimi
hakaretini şikayet ettim
çok korktum provakatör seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar