İstanbul Cosplay Fuarı varmış bende anime izlediğim için bakmak istedim nasıl işler yapıyorlar diye orada 2 kişiyle tanıştım sevgililermiş onlarda çok kibar konuştular felan hoşuma gitti, kız 22 erkek 20 yaşında aynı üniversitede okuyorlar fuar sonunda kafenin birine gittik oturduk, çay sigara felan derken 2-3 saat konuştuk, numaramı aldılar, tekrarlayan buluşmalar oldu böyle, oğlan bana telefondan açık açık niyetini söyledi 3 kişi ilişkiye gircekmişiz ben önce yüzüne kapattım sonra pişman oldm görüşelim felan dedim ama ben daha önce hiç yapmadm dedim, biz sana öğretiriz dediler, sık sık ilişkiye girmeye başladık, beraber takılıyoruz 5 aydır, sadece seks değil, bir sürü aktivite ve zaman paylaşıyoruz birbirimize. Kız hetero, Oğlan biseksüel bende heteroyum değişik şeyler deniyoruz sürekli her şey iyi güzelde bu ilişkinin sonu nedir onu merak ediyorum ben nereye kadar bu şekilde devam edicek normal hayatıma dönmek istiyorum ama onlarıda çok seviyorum, çok kararsızım, ailemin haberi olursa evden atılırım yani biraz sıkıntılı bir durum. Bu arada ben 18 yaşımdayım. Siz olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
... a
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler