4. yıl sürmüştü tabi arada ciddi olmayan ayrılıklar olmuştu. seks hayatımız sadece tek düşünce ile başladı birbirimize bizi daha çok bağlayacağını düşünerek başladık. Tabi ikimizde birbirimizi cok seviyoduk. haftada 2-3 birlikteliğimiz oluyodu. Bu süreç böyle dewam ederken Sex'in aşkı körelttiği kanaatine varım nasıl mı? Duygularınız o kişi üzerinde artık arzulamaya dönüşüyor. Her neyse ayrıldık ben başkasıyla o başkasıyla cıkmaya başladı 1-2 ay sürmüştü. tekrar konusmaya başladık sonra barıştık tabi ilk günlerdeki gibi olmasada seviyoduk birbirimizi. Yine dewm etti yatak ilişkimiz zarf attım buna o çocukla bişeylet yaşadınız mı dıe sadece öpüşme oldu dedi,çok üzerine gidince anlatmaya başladı beraber olmuşlar çok üzüldüm dünya başıma yıkılmıştı sanki napcağımı şaşırdım ayrılmaya karar vereim ama yağamadım vijdanım el vermedi,çünki başka biriyle daha yapması mümkündü ki olacaktıda yani onu ezdirmek istemedim geleceğini karartmak istemedim sahip cıktım başkasıyla yattığını bile bile sevdim.. Şimdi siz benim yerimde olsaydınız napardınız..
NOT:Şuan ayrıyız 4 yıla yaklaştı. İçimde ona karşı hala bişeyler var bazen karşılasıyoruz bazen cafelerde denk gelıyoruz. bir yabancı gibi tanımamazlıktann gelıyoruz birbirimizi.
NOT:Şuan ayrıyız 4 yıla yaklaştı. İçimde ona karşı hala bişeyler var bazen karşılasıyoruz bazen cafelerde denk gelıyoruz. bir yabancı gibi tanımamazlıktann gelıyoruz birbirimizi.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ona neden böyle bişey yaptın dediğimde, seni unutabilmek için altına yattım dedi. Unuttun mu peki dedim hayır dedi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer