Erkek arkadasimla sevisirken orgazm olamiyorum. Nedeni ne olabilir nasil duzelir?

Onu gercekten seviyorum. Onun icin her seyi yapabiliyorum ama kendim zevk almiyorum. Sevisirken birden birakasim devam etmeyesim ve aglayasim geliyor. Birden her sey hissizlesiyor sadece canim aciyor. Bana dokunsun beni tatmin etsin istiyor muyum bile bilmiyorum. Bazen tecavüz ediyormuş gibi hissettigim bile oluyor. Ama onu seviyorum. Yanimda olmadigi zaman istiyorum. O yanimdayken istemiyorum sadece sanki hayalimdeki gibi olmayacakmis gibi geliyor. Bunun nedeni kendime guvenmemem olabilir mi. Beni begenmez benden tiksinir gibi geliyor bir turlu kendimi ona birakip kendi zevkimi dusunemiyorum. Aklima farklı seyler geliyor odaklanamiyorum. Sanki cansiz bir varlikmisim o kendi capinda sevisiyor gibi geliyor. Sirf bu nedenden dolayi ayrilmak istiyorum bazen. Dusundukce moralim bozuluyor. Acaba asexuel miyim ama asexuel olsam yaninda islanir miydim. Tahrik oluyorum fakat zevk almiyorum
Erkek arkadasimla sevisirken orgazm olamiyorum. Nedeni ne olabilir nasil duzelir?