Bence biz nasıl temizliyorsak onlar da temizlemeli.. ben sevgilimin kolunun altını öpmek isterim mesela :D
Bazen tv de falan görüyorum cok itici ya
Bazen tv de falan görüyorum cok itici ya
Kol altı tüyleri bayanlarda nasılsa erkeklerde de öyle olmalı, Tv de gördüklerini bende görüyorum bazen ama içimden direk " ulan normalde napıyosan yap ta , binlerce insan izleyecek seni öküz, temizlende çık bari" diyorum.
Bu durum dinimizde " kıl'ın uzunluğu EN FAZLA 1 buğday tanesini sarmayacak şekilde olmalı" diye geçiyor.
aynen aynen bende cokk söyleniyorum onlara :D
ben kız arkadaşımın kolunun altını öpüyorum çok tatlı özellikle ter koktugunda daha da güzel bence .. herkes tiksinebilir ama ben zevk alıyorum sevgi böyle birşey ya
aynen bence de ben öpmüyorum yiyiyorum resmen :D
ben ayak kokusundan değilde birbirine değdirmekten zevk alıyorum ya :D
aynen yaa bende cok hos oldum cokk öpesimm geldii de... ayrıyızz malesef..
ouff ayaklarıı cıplakken :) yani corapsız off tamam sustum :D
Yabancı arkadaşlarımın hepsine düşman olma sebebimdir... bir ingilizce arkadaşla denize giderken, temizle kendini iğrenç dediğmde. - merak etme bizler önemli yerleri temizliyoruz inanmazsan gösterim, cevabından sonra kıllara düşman olmamaya karar verdim.
banada çok itici geliyor.ne öyle maymundan dönme gibi.tertemiz olmalı ben erkek arkadaşıma baskı yaptım lazer yaptırıyor hatta utanıyor diye beraber gidiyoruz :)
süpersin :)
Cevap
25Cevap
İticilik istiyorsanız size bir doz Alman Yüzücülerden öneririm. Konsantre olurken kollarını bir açıyorlar, mübarek saçlarından uzun.
Açıkçası ben koltuk altı kıllarım ilk çıktığı zamanlar "Ne kadar uzatabilirim" diye salak bir yarışa girişmiştim kendimle. Sonra rahatsız etmeye, kaşınmaya, çekilmeye vs başlayınca kestim ve kesiş o kesiş. En fazla 2 haftada bir keserim.
Bana göre de olmamalı...
Tabii ki her daim tertemiz olmalı. Hijyenine dikkat eden erkek keser zaten yani o kadar yakın tanıdığım bir tek ben varım ama heralde herkes öyledir.
Değilmidir yoksa ? :))
Heer Zaman Icın Temızlerım Temızlemeyenlerıde Kınarım Kızların Koltuk Altındkkı Kıllardan Nefret Ederım Varsa Karsımdakı Kız Adrıana Lıma Olsa Bıle tISKINIRIM bIRDE Goguslerının Arasında Oluyor Bazı Kızların Kıl Demıyelımde Bı Nevı Tuğ :S Iyyyk Ama Sen Temız Bır Kıza Benzıyorsun :)
ewett kızlarda da cok sinir oluyorum yazın falan.. bi de benimm tenim cok hassas alıyorum kızarıyo morarıyoo kanıyoo ama yine de alıyorum yani :D
hemde nasıl beyaz kolyeden bile kızarıyo :)
temizlemeyen erkek mi varmis ? kolunun altini opme abartma o kadar ama :) ben kendi adime soyleyeyim temizlemezsem rahat edemem. ne koltuk alti ne etek trassiz olmaz...
Kıldan hayır gelse şeyde çıkmazdı derler. Düzenli temizlenmeli.
:)
aynen katılıyorum sana turguoise bayandada erkekdede hoş degil bende nefret ederimm
evet ya hiç dikkat etmeyen bayanlarda war
Bence erkeklerin kol altı kıllı olmalı.. Erkeklerde kılsız kol altı itici buluyorum. Gay gibi oluyolar.
hıı.. ben katılmıyorum :D
ben bir erkek olarak iğreniyorum koltukaltı kıllarını uzatanlardan, allahtan müslüman bir ülkede yaşıyoruz da o tvdekilere şahit olmuyoruz
Sevgilinin kolunun altını öpmek nasıl bşir fantezidir ya :D
çok güzelll.. mmm lokum ya :D
normalde bakımlı ve temiz bir erkek daha çok tahrik edendir. Ben severim mesela öpmeyi.
Yani tabii olmadigi zaman daha güzel, ama varligi rahatsiz etmiyor beni.
bu ne sacma bır sorudur yaaa :)yabancı erkeklerı goruyorsundur sen tvde cok yabancı fılm ızlıyorsun heralde...türk erkeklerının masallahları var yanı cok sanslısınz bence tertemızler :)
katılmıyorum türklerde de cok war tv de yanii
niye ıyy diyosunuz yaa benim sevgilimin kolunun altı mis gibi yeterince kısa her zaman çok nadir hafiften ter kokusu olabiliyo odaa misss gibi amaa :)) hiç rahatsız olmuyorumm
dudakları yanakları varken koltuk altı nedir ya? şahsen ben her hafta temizlik yaparım taranacak uzunluğa getirmem:)
onları da öperim :D
ben alıyorsam oda alsın en azından temizliği için çok şükür tertemiz sevgilim var öpmeye gelince ne gerek var :)
dinimiz geregi temizleniyor zaten ama erkek ne bilim parfüm deodorant gibi şeyleri çok sevmez koku yapıyosa bu itici gelebilir
erkekler haftada bir koltuk ve özel bölgeyi traş ederek temiz ve hijyenik bir ortam yaratmalı...ben şahsen mutlaka buna dikkat ediyorum...
evet temizlemeyen pis insanlar var.adam saç gibi uzatmış ya yuh artık.
Fetişistsin. Geçmiş olsun :)).
oley :P :D
zaten erkelerinin hepsininde alması lazım dinende günah koltuk altı etek altı temiz olmalı saglık icinde hem
Temiz olsun katılıyorum ama öpecek başka yer mi kalmadı yea:/
denemelisin tam öpmelik :D tabi sen bayanda dene
ıyyy kol altını opmek nasıl bısey.. bence erkekler kesınlıkle almalı o tüyleri.cok cırkın
cokk güzel bişi... hele tüysüzz yumusacıksa mmmm..! yerimm zaten bi tek bi erkek arkadasımınkini öptümm
temiz olması gerektiğini düşünüyorum ama öpecek başka yer bul derim...
:) ama ama ama ama cookk tatlıı...
o kadar derine inmedim :D
unutmazsam söylerim ::)
çok uzadımı kendimden tiksiniyorum
adamım ya işte bu
allahım nası bir zevktir bu yaa iğrendim valla herkesin normal olmalı oyle sacmalık dusunemıorm
erkek dediğin biraz kıllı olur ama tabi hayvan gibide uzatmıycaksın . koltuk altı sorun değilde bende göğüsümde kıl çıkmasını istemiyorum .
göğüsde sorun değil bence azıcık olabilir olmasa da olur ama o zmn da kas gerek yoksa hem tüysüz hem kassız cekici durmaz :D
yabancı basketcıler cok bırakırlarrr iyyy :)
aynen kuss ya
tamam sustum
:D
Olmamalı. Almalı.
aynen
koku yapar örecek kıvama getirmemek lazım
Bencede koltuk alti temiz olmali ve temiz kokmali.
yine öp bişe olmaz. öyle daha seksiler emin ol.
hiç öyle görmedim bilemiycim sexi mi ben bi tek sevgilimin öptüm ondan baskasınınkini öpesim gelmedi hiç yaniii gerçi o kıllı tüylü olsa da öperdimm lokumm ya
:)))
temizlenmeli çok koku yapıyor çünkü
bence örüp boyamalılar
maviye boyasınlarr :D
tamam o zmn sen mora boya :D
öpme boşver :))
yok erkek arkadasım da hiç görmedim benimkinden güzel kol altı var zaten de ben genel olarak sordum :D
ben uzamadan kserım uzarsa koku yaparrr :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar