onunla evlenmeyi düşünüyormusunuz? cevaplar için şimdiden thanks..
Cevabın nedir?
Sevgilim yok ama olursa tabiki bakire isterim ruhen ve bedenen ben temizsem oda temiz olmalı hayır anlamıyorum tecrübem yok neden tecrübeli istiyim ki? Onu bunu boşver adam evlen miş boşanmış gelmiş 35 40 yaşına bakire istemiyorum diyo arkadaş zaten tecrübelisin bakire istemiyeceğin belli niye yorum atıp yorusun kendini :))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
evlenirdim.. Nasıl ben bekarken başka kızı altıma alıp bozuyorsam sonra anlaşamayıp ayrılıyorsam evleneceğim kişide başkasının altına yatmış olabilir.. Eğer gönül ilişkimiz varsa evlenirim tabiki... (+Tecrübe zevki getirir. Sekste daha bilinçli olur)
32 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüorym büyüdükçe. tecrübe zevki getirir. yatakta artık ne istedğini bilmiş olursun
Gercekten seven erkek sevdigi kadin ile evlenmeyi dusunur onun ile evlenerek dahada cok sevmeyi ister ve bu bakire olmayan kizlar icinde gecerlidir bazi erkekler varki sevdigi icin sadece kabul eder gecmisini dusunmez
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
54Cevap
Bakirelik olayı çok büyütülüyor keşke bunu öğrenmek iki taraf için çok kolay olsaydı. Çünkü böyle kuşkulara düşüp karşıya güvenmek daha kötü olsa gerek, bakire için bakire anlayışı olmalı eğer sen bakire isen karşındakide bu durumu hiç yaşamamış olmalı.
20 YorumlaSoran azmis ve kudurmussun, seninle gecende tartisdik sanirim :D
Bakiresin veya degilsin o beni alakadar etmez ki zaten degilsin.
Soruyu soruyorsun, bakire isteyen suclu oluyor. Kendini mi tatmin ediyorsun? Baskasinla yatmis bir kadini ne diye es alalim? Bide gelmis 25 ustu daha mantikli diyorsun :D Anca kendinizi avutursunuz, anormalligi normallestirme cabalari..10 YorumlaCinsellik konusunda 637 cevap paylaştı. hiç sevgilim olmadı..
evlenirsem artık sevgilim olmuş olur
soruna şöyle cevap vermek isterim ;
ben temiz isem karşımda ki insan da temiz olmalı.
bakire olmayan bir kadınla evlenmeyi düşünmüyorum.
bakire olup oral vb. şeyler yapan kadın la da evlenmeyi düşünmüyorum.110 Yorumla
Soran+1 yılsen daha çok küçüksn kardeşim. erkek olmalısın önce
Soran+1 yılolgun değilsn.. ilişki yşamamışşsn.. hayat tecrüben yok.. vasıfsızsın.. haddini bilerek cizgi filmni izlemesi gereken sensn.
Soran+1 yılyolun yolcusu ha :DDD gülüorm çocuk
- +1 yıl
evde kaldin gitti demekki bu kafayla
- +1 yıl
agzina saglik
- +1 yıl
@Derin9090 benim bakirelik takintim hic olmadi... niye bana yazdinki.. birsuru yontemi oldugunu arkadasa anlatmaya calistim zaten...
Cinsellik konusunda 489 cevap paylaştı. Sevgilim yok. Olursa kesinlikle bakire olmalı.
Sevgili olursada evlenirim. Sevgiliyi zevk için değil evlenmek için yaparım412 Yorumla
Soran+1 yılyaşın daha küçük kardeşim. ama yinede bakireysen mantıklı bu dedğin
Soran+1 yılseni tatmin eden yok mu rıdvan
Soran+1 yılneden senden daha güzel inlettği içinmi?
Soran+1 yılen kötü bakireym derim kandırırrm aynı sana yapıldıgı gibi..
- +1 yıl
Kandıramazsın gülüm kolay değil o işler. : ) Ha şunu da söyleyim Türkiye de sizin gibiler azınlık kendini eşine saklayan bir sürü kızlarımız var evliliğin kutsallığına inanan aşk sevmek de nefsine sahip olanlara yakışır. Şimdi git yorumlarda bakire kız kalmadı diye yaz tıklatmadan önce düşünecektin . : ) : ) : )
Sevgilim yok ama olduğu da da önemsemem. Eskiden düşünürdüm bunu ama artık çok önemsemiyorum.
Bedenin fahişe olması önemli değil yeter ki ruhu oro**u olmasın diye bir laf var, tüm olayı açıklar ;)12 Yorumla
Soran+1 yıldarbe yemedn inş kardeşim:D
Cinsellik konusunda 492 cevap paylaştı. Olan olmuş, beni geçmiş ilgilendirmez karaktere bakarım. Sevgili oacak kişi beyne göze ve ruha hitap etmeli. Ama evlenene kadar duranlara ayrı bir saygım var, iradelerinden dolayı.
20 Yorumla
+1 yılBenin için bakirelikten daha önemli şeyler var, evlenmek için bakire olup olmadığını baz almam.
14 Yorumla
Soran+1 yılşunu anladım yaş ilerledikce kararlarda mantıklı oluyor.:D 30 yaş ve altından kaçarak uzaklaşmam gerek
- +1 yıl
En azından kendim için söylüyorum 19 yasındada düşüncem aynıydı, bu benim için hiç bir zaman bir tabu olmadı
Bakir bir erkeğin bakire bir kız istemese normal dir ,
Fakat bakir olmayanlarında bakire istemesi tuaf geliyor..
Kaldı ki sadece zarı koruyup diger herşeyi yapmıs kızlarda kendini bakire olarak adlandırıyor, o tipler zaten bakire olmayanlara kurban olsun, çünkü o tür insanlara hic bir zaman guvenemezsin
Soran+1 yılkocası işe gittiğinde eve sevgilisni atan kadınlara layık bu bakire olacak die tutturanlar. neyse meraktan sordum zaten ve ben ne istedğimide biliorm. teşekkür ederim yorum için.
- +1 yıl
Dürüstlük, sadakat, güven bunlar çok çok daha önemli
Rica ederim 😌
Cinsellik konusunda 420 cevap paylaştı. evlenmeyi düşündüğüm kızın bakire olup olmaması en son şey olur inan bana... ben birini sevmişim ve beni seven birini bulmuşum bakireliğini sorgulucam hehe komik
10 Yorumla
+1 yılbakirelik onemli degildir hic olmadi aksinin dusunen bagnazdir ya da ergen..!
gorucu usulune mahkumdur ondada (%60 kandirilacaktir-haketmistir)
kafa beyin onemlidir -allah ruhu orosp. olan kadindan hepimizi korusun..00 Yorumla
+1 yılsevgilim yok. bakire olup olmaması önemli değil. o kadar gerici değilim. konu o değil onu sevip sevmem mevzusu.
00 YorumlaSevgilim yok. Olursa bakire olup olmamasıyla ilgilenmem.
18 Yorumla
Soran+1 yılgenelde 25 yaş üstü daha mantıklı konuşuyor
- +1 yıl
Ben hep böyle düşündüm gördüklerim ve duyduklarimdan sonra özellikle. Hep şunu söyledim. Benden önce ilişkiye girmek dışında cinsel anlamda her şeyı yaşayıp bakireyim diye bana geleceğine, senden önce bir sevgilim oldu onunla ilişkiye girdim bakire değilim demesini tercih ederim.
Soran+1 yılpeki itiraf edince o senin gözünde namussuz ve evlenilmeye değer görülmeyen bir kadına dönşürmü
Soran+1 yılbenm içinde önemli olan o. sadece benimle olduğu an önemli. geçmişinde naptığı beni bağlamaz. ama erkeklerde böyle değilmiş merakım vardı gitti sayenzde
- +1 yıl
Yaa sırf zevk için bir sürü erkekle yatan kızı bende istemem açıkçası. Neler duyuyoruz mide kalmamış bazı kızlarda. Sevmiştir birini güvenmiştir ilişkiye girmiştir eyvallah. Ben ilişkiye girmedim bu yaşıma kadar ama eski sevgilimle bunun dışında her şeyı yaşadım. Kendimi bakır olarak görmüyorum. Benim icin bu kavramlar hiçbir şey ifade etmiyor gerçi. Bunları namus kavramıyla bağdaştıracaksak tabi.
Soran+1 yılhayır ben o kızları savunmuyorum aslaaaa. ben zaten 10 aydır seks yapmıyorum neden çünkü sevgilimden ayrıldım. evlenilcek birisni buldugumda yapıcam. normal hayatı olan insanlardan bahsediorm.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bakire değilsin kesin!
Eşim ilkim olmalı, bitti!!02 Yorumla
Soran+1 yılelbette değilim bakire
Cevap sahibi+1 yılÜyelere verdigin cevaplari öncelikle okudum, müthis, ukala, saygisiz, cahilin, egitimsizin birisin, zaten öyle olmasan Türkce yazip BAKIRE olmamanin reklamini yapmazdin.. Seninki neye benziyor biliyormusun, madde bagimlisinin madde bagimliliginin reklamini yapmaya benzer.
Ha unutmadan, yasim 51, 3 cocuk babasiyim,20 yillik evliyim, esimi 12 yasindan beri taniyorum, bakir ve bakire evlendik.
Sen kaybettigin seyin farkinda bile degilsin, altini cizerek yaziyorum, hayatin hep bozuk, yuva kurarsan huzrusluk icerisne kisa bir süre olacak..
Bu sözlerimi biryere not et, beni ilerde hatirlarsin..
sevgilim yok şu an ama evlenirdim mantıklı bir açıklaması varsa
04 Yorumla
Soran+1 yılmantıklımı? yalanmı söylesn bsikletten düştüm aşkım ben ondanmı desin :D
Soran+1 yılgeçmişinde bir ilişkisi olmuş bu kadar başka bişey yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim esim bakire degildi benden once 2 erkekle birlikte olmus ama bunu hic onemsemedim hatta onun adina sevindim iliskide aktif ve ne istedigini bilen bir kadin iyi ki evlenmisim.
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki onu çok seviyormusun kıskanıyormusun yine
Cevap sahibi+1 yılTabiki seviyorum da kiskaniyorum da o da beni cok seviyo biz cok mutluyuz bu bekaret olayi sacma bence
Soran+1 yılpeki sevgilyken ne zman söyledi sana bakire mi değilmi die
Cevap sahibi+1 yılIlk 1. Ayimizda ben birlikte olmak istedim o sirada anlatti daha sonra sevismeye basladik zaten
Soran+1 yılne kadar sevgili oldunz
Cevap sahibi+1 yıl1.5 yil sonra Nisan 2 yildir evliyiz
+1 yılBakireydi ama ayrildik. Artik cok bakmiyorum bakire olup olmamasina. 1 kere olmus olabilir ama adi cikmamis 2 3 kisiyle yatip kalkmamis olsun akli basinda olsun yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendim bakirim, bulursam birini zaten niyetim ciddi olur evlilik düşünürüm. Bakire istiyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılsen bu kafayla kimseyi bulamazsn acı ama gerçek
Cevap sahibi+1 yılNiye peki? Nasıl bir anlayışa sahip olmam gerekiyor?
Soran+1 yılyaşın büyük ihtimalle 26-27 . evlenecğin insanda 23-24 olur. ama sen diorsnki bakire olmasın. 18 yaşında kız almıosnki. ki onlar dahi bakire değilken.
Soran+1 yılbakire istiyorsun pardon
Cevap sahibi+1 yılBen bir erkek olarak kendime hakim olabiliyorsan, bir bayan da kendine hakim olabilir. Mühim olan zar değil başkalarının altında inlemesi. Bakirelik zardan ibaret değil anal, oral, vajinal vs. hepsi bir bütün. Anal ve oral yapanlar da bakire değil. Ha şunu söyleyeyim biraz onurlu olmak lazım.
Soran+1 yıl5 sene çıktınmı hiç biriyle sen? karı koca oldunmu onla? insani özelliklern gelişmemiş. hiçbi kadında beceriksz erkek istemez
Cevap sahibi+1 yılKim dedi sana karı-koca hayatı yaşa diye. Niye yaptın? Beceriksiz miyim yani güldürme beni. İnsan, araştırarak da neyin nasıl yapıldığını bilebilir. Sana hakaret etmiyorum, kötü gözle bakmıyorum, seni aşağılamıyorum. Biraz onurlu opmak lazım dedim bunu senin için demedim herkes için söyledim. Ha şu var, istemeyerek bir şeyler yaşayanla isteyerek yasayan bir olmaz. Sana hakaret etmiyorum. Anlıyo musun.
Soran+1 yılonur nedir. sevdiği adamla seks yapan kadın onursuzmudur. sen benm sevgilim olsaydın ve özel şeyler yaşasaydık gelecege dair birtakım hayallerimz olsaydı ben ve ya sen onursuzmu olurduk. insan olmazmıydık ben kaltakmı olurdum.
Cevap sahibi+1 yılHayır olmazdın. Sen saf duygularınla, kendini sevdiğin adama sunmuşsun. Onursuz olan kim biliyor musun, sana sahip olup ta ortada bırakan kişidir. Onursuz olanlar f*ck buddy olanlar. Ama şunu söyleyeyim herseyin bir adabı var, cinsellikte evlilikte yaşanmalı çünkü sevgilinle evleneceğiniz garabti değil. Durumuna üzüldüm, sen onursuz ya da namussuz bir kız değilsin. Allahın affettiğine laf söylemek adiliktir. Sen iyi bir kızsın, insallah karşına iyi birisi çıkar. Seni kırdıysam üzgünüm. 😔
+1 yılBakire olduğunu anlamak için muayene ettirmek gerekli, nerden bilelim..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim bakire değil bir kaza olduğundan bahsetti güvendiğim için inandım ilkinin ben olduğumu söylüyor benim için sıkıntı yok.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim yok.
Son sevgilim bakireydi ve anal sekse izin verdiği için ayrıldım00 Yorumla
+1 yılSevgiliyi bilmem. Ama karımın bakire olacağını söyleyebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bozdum. 5 yıldır berabez. evliliği daha düşünmüyoruz
00 YorumlaCinsellik konusunda 562 cevap paylaştı. Değildim.
O ele geçirdi ve o ele aldı.20 Yorumla
+1 yılOlaydı da bakire olaydı fark etmezz :P
00 YorumlaCinsellik konusunda 680 cevap paylaştı. sevgilim yok eşim var.)
02 Yorumla
Soran+1 yılbakiremydi abicim
Evlenirsin merak etme.
00 Yorumlaben bozmadan önce öyleydi
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim yok ama inş öyledir 😂
00 Yorumla
+1 yılevlenecegim insan bakire olmalı
010 Yorumla- +1 yıl
evde kalmana ceyrek var
- +1 yıl
@yellowflower dimi abi durum o kadar vahim
- +1 yıl
30 a gelince kafa yapin oturacak ve vazgececeksin-onemli olmadigini konunun anlayacaksin
- +1 yıl
@yellowflower ben eşimin başkasının altinda inlemesini düşünmek bile istemiyorum acaba cok mu ince düşünüyorum abicim
- +1 yıl
dedimya cok bos dusunuyorsun... evde kalirsin bu kafayla... kizlik zari diktirenler senin gibileri avliyor... hedefsin yani
- +1 yıl
@yellowflower haklisin abim
- +1 yıl
gorucu usulu ile de oyle o en tehlikelisi...30dan once evlenmede hatta 35 ... hatirlarsin dediklerimi
- +1 yıl
@yellowflower sağol abim tecrübelerini dikkate alacağım
- +1 yıl
yolun acik olsun kardesim-burdaki duzgun insanlardan birisin... basarilar
- +1 yıl
@yellowflower teşekkür ederim abicim herşey için
önemli bir konu değil benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bakire. Evlenmeye karşıyım ama zaman gösterir
00 YorumlaEvlenmeyi değil arabalanmayi dusunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmayan kız ile evlenmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrspu belliki bakire değil çaktırmış kendisine
01 Yorumla
Soran+1 yılbaban çaktı
Gizli Üye(30-35)+1 yılsormadım.
evlenmeyi düşünüyorum.16 Yorumla
Soran+1 yıltakdir ettm üstelik yaşın küçük
Cevap sahibi+1 yılyaşım 25 oldu :)
buraya 1 yaş küçük yazmışım :D
Soran+1 yılo zmn yaşın normalmiş. tebrik ettim bravo :D
Cevap sahibi+1 yılya zaten böyle bir soru sorarsan kadını kullanmak olur amacın.
Soran+1 yılbende öyle düşünüorm. eğer bana sorulursa tepkim ne olur bilmiorm bile.
Cevap sahibi+1 yılgüven meselesi.
Hayır. Düşünürüm.
00 Yorumla:D hadi bakalım
21 Yorumla- +1 yıl
işt er meydanı dıyorsun yanı :)
+1 yılKısmet... :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire ama ilişkiye girmeyi düşünüyoruz.
00 Yorumla
+1 yılevet :D sanane hem?
00 Yorumla
+1 yılsevgilim yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır, evet.
00 Yorumla
+1 yılevet evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyim :)
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@nenik değildim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilmiyorum sormadim.
00 Yorumla
+1 yılpeki ya sen?
06 Yorumla
Soran+1 yılbenm için sorun değil . benden sonrası önemli geçmişinde katil bile olsa mühim değil
- +1 yıl
sen bakire misin dedim?
Soran+1 yıltabiki değilim. yaşım 25
- +1 yıl
olayın yaşla ilgisi olmasa da :) büyükşehirlerde yaşanma ihtimali yüksek oluyor. hangi şehirdesin?
Soran+1 yılyaşla ilgisi yokmu? saçmalama. 16 yaşında bakire vardr 25 yaşında bakire yoktur
- +1 yıl
40 yaşında da bakire vardır.
+1 yılbilmiyomki
00 Yorumla
+1 yılHayir bozdum
00 Yorumlaevet neden
01 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerimizn düşüncelerini merak ettm.
Sevgilim yok
08 Yorumla
Soran+1 yılyani olursa diorm
Soran+1 yılyani illa bakire olacak:D
Soran+1 yılsaçma. o zmn önceden karşısına çıksaydın. sen biriyle yattn die kadın seni yargılayamaz. sende onu.
- +1 yıl
Benim düşüncem bu zorla kimseyi almıyorum işine gelirse benden önce önüne gelenle yatıp kalkması ya da sadece bir kişi ile olması herneyse 2 dakkalık zevkine yenilip keyfine bakması saçma değil de bana ait olmasını istemem mi saçma o zaman hepimiz birbirimizle yatalım sonuçta karşıma çıkmadın deyip sıyrılılalım işin içinden ne güzel hayat benim kültürümde ahlağımda öyle birşey yok maalesef
hayır değil
05 Yorumla
Soran+1 yılsen bu yaşta bakire bulamazsn zaten abicim. evlilik düşünüyormusun peki
Soran+1 yılyaa abii snir ettn beni:DDDD
Soran+1 yılben evlenmemiş ama sevgilisi olan bakire olmayan evlilik dşünenlere sordum :D
yokkiiiii
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlendim bakireydi
02 Yorumla
Soran+1 yılsen nie cevap veriosn o zmn
Cevap sahibi+1 yılöylesine
+1 yılSevgilim yok
00 YorumlaYokki
00 YorumlaCinsellik konusunda 333 cevap paylaştı. Sevgilim yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır patlak
00 Yorumla