merhaba arkadaşlar, ben bundan 2 yıl önce bekaretimi kendim bozdum. sevgililerim oldu ama belaltı herhanegi birşey yaşamadım. ne önden nede arkadan. ama kız değilim. şimdi 6 aydır çok ciddi ilerleyen bir ilişkim var. sevgilim gecen gün çıplak resim göndermemi istedi boydan, gönderdim.ön kısmıda yakından çekip watsaptan yolladım. sonra bana ön kısmın geniş gözüktğünü söyledi. ben endişelendim çünkü dar diye iddia etmişti. sonra 3 gün önce buluştuk. bişiler yedik içtik. akşam eve bıraktı. eve yakın bir yerde aracı park etti öpüşmeye başladık. beni okşamaya başladı ilk defa elini pantolonumdan içeri soktu ve oynadı. sonra pantolunumu indirdi. araçta uzandım bu ön kısmı yaladı.5-10 dk felan sürdü sonra pantolonumu giydim. dediki dilim bile girmedi baya darmış dedi. senin canın çok acıyacak felan dedi işte ben napıcam ya.2 yıl önce kendi nefsime yenik düştüm uzun ince bir nesneyle bozdum kızlığımı seksi çok seviyorum. inanılmaz bir bağlılığım var ama bunu hiçbir sevgilime söylemedim. kendi kendimi herzaman mast. yaparak tatmin ettim. haram işlememeye çalışıyorum. sevgilim bakire olduğumdan kesin emin. dilim bile girmedi dedi çünkü ama asıl sorun kan gelmicek stresten saçımda beyazlar çıktı. yapay kızlık kullanmaya mecburum. ama gerçekten bekaret kanı gibi mi? lütfen kullanmış olanlar veya çevresinden duyanlar yorum yapsın lütfen?
Güncellemeler
+1 yıl
cahiller yazmasın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar