hiç cinsel deneyimim olmadı fakat mast yaparken mesela göğüslerimi okşasam az da bacak aramı.. sonra asıl bölgeye bir iki kere sürtündüğüm an boşalıyorum. sizce bu kötü bir şey mi. evlendiğimde beni olumlu mu olumsuz mu etkiler
Cevabın nedir?
Kadınlarda önemli olan ilişki boyunca vajinanın ıslak kalabilmesi
Söylendiği gibi bazı kadınlar bir kaç kere orgazm olabilirken bazısı da olamıyor ve kurumaya başlıyor
Kuruyunca da hem kadının canı yanıyor hem erkek zevk alamıyor
Yani iş sana bağlı
Çok mast yapmak da erken boşalmaya neden olabiliyor
Sık sık mı mastürbasyon yapıyorsun09 Yorumla
Soran+1 yılEvet sık yapıyorum
Soran+1 yılNeden sıkıntı olur gerçek ilişkiye ne etkisi var bunun?
Soran+1 yılİlginç yani yaşamadan anlayamayabilirim
Soran+1 yılMesela ne kadar Zaman'da bir yapmalı normali
Soran+1 yılAnlamadım ama saol
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılcok iyi bir sey. erkegin de seni becerirken sık sık bosaldıgını gorunce mutlu olacaktır... Kendi yaptı sanıp. Olumlu etkiler yani.
Diger yandan sen bosalsan bile partnerin devam edebilir. Kadınlarda cok defalı bosalma diye bir ozellik var. Donup arkanı yatmazsın yani esini bırakıp.00 Yorumla
+1 yılSen bilmiyorsun. Kadinin bosalmadigini bile bilmiyorsun. İslaniyorsun sulaniyorsun ama orgazm degilo. İki surtunme ile kolayca olucak birsey degil o. Senelerdir evli sma daha orgazmi bilmeyen coook kadin var.
30 Yorumla
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılevlendiğinde normale döner canım mastla ilişki arasında farklılık gösterirr
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
55Cevap
+1 yılBence iyi birşey bide onu yaparken sen sanırım hayal gücünü çok zorlayıp bire bir yapiyormusun gibi oluyorsun sanırım 😊😊😊 her kız senin gibi olmak ister iyi iyi formundan düşme durmak yok yola devam 😂😂😂👍👍👏👏👏🙈🙈🙈
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet birebir yapar gibi hayal kuruyorum. hayalgücümü zorlamıyorum ki hayalime öyle geliyor
- +1 yıl
Himm iyimis güzel yanı devam
+1 yılKötü bisey değil aksine bu durum erkeğine daha da heyecan verir. Ayrca cinsel ilişki ile mast çoook farklı emin ol. Şanslısin diyorum?
00 YorumlaHayir bence harika bir sey erkegine kendini iyi hissettirirsin o bir defa bosalana kadar sen defalarca orgazmi tadarsin.
00 YorumlaYasadıgın orgazm seni doyuruyorsa sıkıntı olmaz ama yok tekrar tekrar itek duyuyosansıkıntı olur evlilikte
00 Yorumla
+1 yılHayır Kötü Değil Harika Birşey Her Erkeğe Lazım Senin Gibisi
07 Yorumla- +1 yıl
Yorumlarını Okudum Da Vazgeçtim Boşalma Konusu Iyi Ama Diğer Konularda Düşman Başına Vermesin Seni Aman Aman
Soran+1 yılHa şu oral ve organa dokunma meselesi.. iğrenç yani napabilirim. sen hiç idrarını içiyor musun ya da başkasının idrarını. veya dokunuyor musun. bu da meni yani. iğrenç İşte.
Soran+1 yılHatta sapıkça bence
- +1 yıl
Meni Ne Alaka Ağzına Mı Boşalıyor?
Soran+1 yılHiç gelmiyor sanki az da olsa gelir yani o sırada. hadi gelmedi. o organıyla şeyini yapıyor ya ne midesizsiniz
- +1 yıl
Kusura Bakma Da O Iş Öyle Değil Bir Erkek Senin Vajinani Yalasin Istemez Misin?
- +1 yıl
Ayrıca Meni O Şekilde Az Da Olsa Gelir Tarzında Değil Senin Meni Sandığın Zevk Suyu
+1 yılSen hic iliski yaşamadigin icin sana oyle geliyor iliski sırasında o degdidin noktalara partnerin okadar ustalıkla dokunamaz once bitersen beklersin aci hissedersin buda partneeine zevk verir
05 Yorumla
Soran+1 yılAcı mı hissederim. e o Zaman çekil kalk üstümden derim
- +1 yıl
5 dk aci hissedersin sonra daha guclu bir zevke donusur bende erken bosalamiyorum inan uc kez bosalttigimi bilirim cekil kalk dsede hic bir zaman yarim birakmadi beni daha zevkli olur inan
Soran+1 yılİlginç. yaşamadan bilinmez tabi
- +1 yıl
Yani bekle ve gor :)))
Soran+1 yılArtık öyle olacak:)
Ardarda kadin defalarca boşalır. Erkek ise bir kere.
Yani sorun yok00 Yorumla
+1 yılence iyi bişey sen benim eşim olsan her gece en az 3 posta atardım dememmki seni 3 kere orgazm yapardım sen orgazm olukca ben daha çok azardım :) çok ıslanıyosan süper bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun olmaz. Evlendiğinde eşinin sen boşaldın diye devam etmeyeceğini sanmıyorum.
16 Yorumla
Soran+1 yılİşte devam edecek ama ben boşalmış olduğum için zevk almayacam bu sefer devam etsin istemeyecem
Cevap sahibi+1 yılSen ikinci boşalmayıda yaparsın sorun yok. Bence sandığın gibi olmayacak.
Soran+1 yılNe bilim hiç yapmadığım için ikinci üçüncü boşalma oluyor mu bilmiyorum. mastta ikinciyi bir on dakika sonra yapsam anca oluyor çünkü ondan önce yapasım gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılSorun olacağını gerçekten sanmıyorum. Tatmin olana kadar devam edersiniz en fazla😂 Ayrıca 10dkda boşalanları da var denk gelirsen sorun yok😂😂 Kafana takma😉
Soran+1 yılPeki saol:)
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil:)
yani olumsuz etkilemez senin icin guzel bisey.. ama erkek numara yaotofini dusunebilir.
00 Yorumlabence değil zaten partnerinle zamanla bir ritm oluşacak ve bedeninizi tanıyacaksınız? hem elle yapılan orgazm ile cinsel birleşme sırasındaki orgazm aynı değildir
014 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim ön sevişmeden sonra o bölgeye dokunsa giderim. e benim işim bitmiş olacak ama o hala devam edecek bu sefer ben istemeyeceğim dolayısıyla bir uyumsuzluk olacak
Soran+1 yılEvet yok deneyimim. klitoral farklı g uyarılması farklı mı oluyor yani
Soran+1 yılHayır ben erkek eline dokunmuş insan değilim. evleneceğim kişiye saklıyorum herşeyi. herşeyi en dorukta yaşamak için
Soran+1 yılKapalı değilim.. evet istekli biriyim. neden hüsranla bitsin ki bu bekleyiş?
Soran+1 yıl24 yaşım
Soran+1 yılEvet sık yapıyorum da neden zorlanırım sekste
Soran+1 yılAma erken boşalma iyi diyorlar sabahtan beri. hem birkaç defa boşalma olabiliyormuş
+1 yılSende cinsel arzu istek tavan yapmış durumda yo normal olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yani artık evlenmem lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü bişey değil, süreyi uzatmakda senin elinde, ayrıca mastla cinsel ilisikiyi bir tutma
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet farklı oluyormuş şimdi öğrendim
Cevap sahibi+1 yılSorun kalmadı ozaman için rahat olsun dert etme bunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerhaba arkadasım kotu bırsey dıye dusunme. sımdı senın masturbasyon yaparken kı halin ile ilişkiye girerken ki halin bir olmaz sen Şu an mast. yaparken ki duyguya göre düşünüyorsun. ancak kadın erkekden daha cabuk tekrar adepde olur ılıskıye...
00 YorumlaRuhsal bozukluk olabilir şanslısın da çoğu kadın da istiyor diye biliyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılŞanslı mıyım? Ne bilim ön sevişmeden sonra o bölgeye dokunsa giderim. e benim işim bitmiş olacak ama o hala devam edecek bu sefer ben istemeyeceğim dolayısıyla bir uyumsuzluk olacak
Soran+1 yılKıvırma şimdi. demek ki erken boşalmam kötü bir şey öyle mi
+1 yılkullanmasını bileni hayır.
yok bilmiyosa dertlenip durur00 Yorumlahayır düzenli olarak yapıp rutine bindirdiğin zaman erken boşalmazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır çok güzel bir şey ben mesela karımın ard arda orgazm olmasını çok isterim hiç endişen olmasın
00 Yorumlaeger cinsel ilişkide de boşalsanda tekrar istersen sıkıntı olmaz ama yok istemezsen işteo sıkıntı
00 YorumlaCinsellik konusunda 519 cevap paylaştı. erken boşalan sevgili buldum mu tamamdır içine girer girmez boşalır rahatlarsınız beraber
00 YorumlaHyr bnce bayanlar doyumsuzdur ilgisi yok siz bosalmiyrsnzki sulaniysnz her ciftte degisir ama bir bayan hertürlü dayanir erkegin suresi en az 1 saat
00 Yorumlabence çok hoş bir durum , yani çabuk ve arka arka orgazm olman çok çekici ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çabuk oluyor ama arka arkaya olur mu bilmem. sonuçta ilk yapınca hevesim geçiyor bir dinlenesim uykum geliyor. yapasım gelmiyor tekrar yani
+1 yılSorun olmaz. bu istekli olduğunu gosterir ;)
15 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim ön sevişmeden sonra o bölgeye dokunsa giderim. e benim işim bitmiş olacak ama o hala devam edecek bu sefer ben istemeyeceğim dolayısıyla bir uyumsuzluk olacak
- +1 yıl
Zamanla uyum sağlanır önce sen orgazm olursan içinden çıkar. elinle boşaltabilirsin ya da oral.. birbirinize alıştıkca sorunlar çözülür :)
- +1 yıl
Ben mast yaparken çok fazla tahrik eden bişey olursa 1-2 dk da boşalıyorum ama arada yavaşlarsam kontrol edersem 10 dk oluyo ;)
Soran+1 yılOral olmaz. iğrenç. ayrıca onun şeyine de dokunmam bu da iğrenç
- +1 yıl
O zaman oda erken bosalmayi orenmesi lazim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMestbs. Da erken boşalabilirsin ama bu ilişki sırasın da böyle olmayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKotu bir durum degil cogu erkek de bu durumda, ereksiyon suresi zamanla uzatilabilir
00 Yorumla
+1 yılHayır kötü bir yönü yok sizin için daha zevkli
10 YorumlaZevk alırsın işte fazladan kötü mü?
00 Yorumla
+1 yılYok aksine böyle hatun candır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlumlu bence keşke biz de bosalabilsek 😊
131 Yorumla- +1 yıl
Normali geç boşalması bence bayanın
Soran+1 yıl@Poyraz1980 neden geç boşalması?
- +1 yıl
Bayanlar böyle olmalı erken boşalmamaları gerekiyor
Soran+1 yıl@Poyraz1980 erken boşalırsa nolur
- +1 yıl
@ALP_TEKİN evet ama üste iken yaparlar jontrol onlarda olduğu zaman 4 beşte olur
Soran+1 yıl@ALP_TEKİN ben üstte olmam ya utanırım. o bana nazarsa yapsın
Cevap sahibi+1 yılBen üstte olunca hiç orgazm olamıyorum, sorun bende mi acaba
- +1 yıl
Sende
- +1 yıl
@ALP_TEKİN sana demedimsorun bendemi dedi o insan
Cevap sahibi+1 yıl@ALP_TEKİN siz iki erkek devam edin 😃
- +1 yıl
Sen nesin? belli olmuyor hiç
Cevap sahibi+1 yıl@ALP_TEKİN 😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@ALP_TEKİN beni görüşten uzaklaştirdiniz
Cevap sahibi+1 yıl@ALP_TEKİN bosalamiyorum zaten neye devam edeyim 😀😀 soru sahibi kızacak birazdan
Cevap sahibi+1 yıl@ALP_TEKİN meslek nedir
Cevap sahibi+1 yıl@ALP_TEKİN Eğitim?
- +1 yıl
Gizli senin yaş nedir
Cevap sahibi+1 yıl@Poyraz1980 24 neden
- +1 yıl
Hiç öylesine özelden yaza bilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastr. la mı böyle oluyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılcanım evlilikle bir tutma bu durumu o farklı olacak.
birde senden r, cam var.
'' çabuk boşalan kadın... her erkeğin hayali:'' diyen gizli kullanıcı nikini açabilir mi sorum olacak ona
O kadar erken nasıl olabilir ki
00 Yorumla
+1 yılAzmış kudurmuştan beter derler
10 Yorumla
+1 yılyok yok guzel bır olay
00 Yorumla
+1 yılmaalesef kötü yaaa :(
016 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
partnerinle aynı anda boşalman daha zevkli olur yaş kaç peki
Soran+1 yıl24 yaşım
- +1 yıl
sanırım sadece mast yapıyosun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ozaman penis girdiğinde daha kısa sürede orgazm olur boşalırsın
Soran+1 yılBu iyi mi kötü mü
- +1 yıl
senin açından kötü tabiki canım
Soran+1 yılNeden kötü yani
- +1 yıl
Boşaldıktan sonra tekrarını ne kadar süre sonra yapabiliyosun?
Soran+1 yılOn dakika sonra
- +1 yıl
çok iyiymiş kötü yanı oartnerinle aynı anda boşalamıyor olman ama dediğin gibi 10 dk sonra tekrar boşalabiliyosun sikinti olmaz ne siklikla yapiyorsun
Soran+1 yılYani haftada iki kez falan
- +1 yıl
eşin boşalmadan önce sen boşalırsın bu durumda
Soran+1 yılPeki mast ı bıraksam diyelim bir iki sene sonra evlendim. o zamana kadar düzelir mi
- +1 yıl
yok okadarda değil ileride eşin olacak nsanın performansına göre bu durum senin artın bile olabilir
+1 yılBu çok güzel ya sen benim olacaksın var ya
013 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim ön sevişmeden sonra o bölgeye dokunsa giderim. e benim işim bitmiş olacak ama o hala devam edecek bu sefer ben istemeyeceğim dolayısıyla bir uyumsuzluk olacak. haksız mıyım
- +1 yıl
Haksızsin bu partnere bağlı canım senj tanır zamanla en son oraya dokunur
- +1 yıl
Boşalan bayanlar daha güzel ya benimde bir sevgilim eskiden vardı ben 1 boşaliyorum o 3 ama çok aziyordu seks bitince mest oluyordu buda hoşuma gidiyor du
Soran+1 yılTamam zaten en son Oray'a dokunacak diyelim yani dokunduğu an o sokana kadar giderim ben sonra o kendini tatmin ederken benim işim bitmiş olacağından bu sefer ben zevk alamam
- +1 yıl
Yine alırsın canım deneyimım var bu konuda örnekte verdim sana şeyim onunkinin içinde kız 3 defa boşaldı ya
Soran+1 yılYani klitoralle g uyarılmaları farklı. o yüzden boşalsam da yine zevk alırım?
- +1 yıl
Aynen konuşma şansımız var mı senle
Soran+1 yılHayır tabiki
- +1 yıl
Tabiki de ne dir ya yok de tamam ne giciksin
Soran+1 yılAnlamadım niye zorunuza gitti
- +1 yıl
Yok niye gitsin ya senin kararin ama reddedilmek gül değil yani sonuctq sanal ortam tabikide demek zoruma gider sanki sen kimsin ya dmeek gibu olmuyor mu
Soran+1 yılSizin neden konuşmak istediğiniz belli çünkü. görüşünüz belli. bana şu an cinsel obje olarak bakıyorsunuz hepsi bu. ben mal değilim eşya değilim dikkat edin insanım. ve bu soruyu sadece evlendiğim kişiye karşı kendimi eksik hissetmek istemediğim için sordum yoksa asla sormazdım
- +1 yıl
Çok abartın bence sana niye bir obje olarak bakayım bence kadınlar kendini bu hale sokuyor bu bir psikolojik olay sen benden daha çok zevk alıyorsun anladigim kadar ve bu durumda nasıl oluyor ben karlı çıkıyorum anlamadım ve git işine senle konuşan sa kabahat
Gizli Üye(36-45)+1 yılçabuk boşalan kadın... her erkeğin hayali:D
011 Yorumla
Soran+1 yılAma düşün kadın boşalmış olacak çoktan. bu sefer yapası gelmeyecek sen de kendi kendine oyun oynayan çocuk gibi olacaksın
Cevap sahibi+1 yılkadın 1 defa boşalmaz. anlaşılan tecrübeli değilsin. peşpeşe 3-4 defa orgazam yaşayabilirsin. yani senin durumunda olmak için çok şeyini feda edebilecek kadınlar var;). erken boşalma kadında bir problem olarak görülmez. erkekte bir problem sayılır erken boşalma. sen şanslı sınıftasın;)
Soran+1 yılYa bunu duyduğuma sevindim :)
Cevap sahibi+1 yılkafana takma yani ciddi anlamda bulunmaz hint kumaşısın;)
Soran+1 yılHadi ya. ben de çok takıyordum erken boşalma kötü diyenler olunca.
Cevap sahibi+1 yıltecrübe konuşuyor burda boşver sen onları. 3-5 ergeniin lafına kanma;)
Soran+1 yılPeki:)
Cevap sahibi+1 yılözelin açık olsaydı bir kaç güzel tüyo verirdim sana
Soran+1 yılBurdan da verebilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılyok burdan yazılmaz banlanıyor;)
Soran+1 yılHm neyse o zaman
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıliyi bişey zevkten 4 kşe olursun ilişki sırasında
00 Yorumla
+1 yılMasturbasyona fazla alışma.
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. iyi onu defalarca boşaltırsın
00 Yorumla
+1 yılkötü
00 Yorumla
+1 yılkadının erkekn boşalması bir lütuftur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYavaş yavaş dikkatlice yap sende
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçek ilişki içinde yaşayıp görmek gerekli
00 YorumlaCinsellik konusunda 745 cevap paylaştı. Yoo gayet iyii
00 YorumlaSüreyi uzatabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyin süresini
Soran+1 yılNasıl uzatılır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaksine çok güzel bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu çok güzel bir durum şanslısın isteklisin
00 Yorumla
+1 yılEtkilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCabuk tan, kastın nedir
00 Yorumlaharika
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. ouufff... müthiş...
00 Yorumlagayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanslisin :)
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılBence çok iyi
00 Yorumla
+1 yılHarikasın bebeğim
00 YorumlaGüzel birşey bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel:)