Gizli Üye(30-35)+1 yılAyaklara bir ilgim var. Fetişist demek doğru mu olur bilmiyorum. Çünkü her erkeğin ilgisini çeken yerler benimde çekiyor ekstra olarak ayak var bide. Deneyimlemek istiyorum ama bulmak çok zor tabi. Köle olsam bulmak daha kolay olurdu ama o kavrama çok uzağım emir kipiyle konuşulmasına bile sinirlenen biri olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılFetişt olup olmadigini anlayabiliriz.
Sence bir kadinin guzel olup olmamasi ayaklariyla alakalimidir? Sana gore ayaklari guzel olan bir kadinmi etkileyicidir yoksa diger objeleriyle beraber mi degerlendirirsin?
Cevap sahibi+1 yılFiziksel güzelliğiyle alakalıdır ayak. Sadece ayağı güzel olsun kalça göğüs vs güzel değilse eksidir. Tam tersi olup sadece ayağı güzel olmasada eksidir. Birinin sadece ayağının güzel olmamasından soğuyacağımı düşünmüyorum. Estetik bulduğum bir yer ve deneyimlemek istediğim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz zaten gereken herseyi yazmışsınız, evet bizim sahibebizden cinsel hiç bir isteğimiz talebimiz beklentimiz olmaz, sadece onun isteklerine ittat ederiz, bizden ne isterse onu yerine getiririz, sahibem çoğu zaman kendine oral yaptır ve gönderir, penisime dokunmazdı, mast yaparken oral yaptıgımızı degil, sahibemiz bize oral yaptırdıgını düşünürüz, ama onu düşünürken bile genital bölgesi yoktur aklımızda, ayagını yalattıgı, yüzümüze bastıgı, parmaklarını ağzımıza soktuğunu, bizi aşaladıgını düşünürüz, biz fetisci degil ayak yalamakdan degil ayagın yalatılmasından keyf alırız.
120 Yorumla
Soran+1 yılEvet sen gercekten itaatkar bir kölesin bu durumu belirli bir obje icin degil sana bunlarin yaptirilmasindan hukmedilmesinden hoslandigin icin yapiyorsun aradaki fark budur iste tesekkurler köle :)
Cevap sahibi+1 yılSizin gibi bir sahibenin sahibem olmasında onur duyardım
Soran+1 yılOlabilir ben profesyonel olarak yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu fark ettim anlasabilcegimizi düşünüyorum
Soran+1 yılSeans 300 tl uyarsa seninle oynarim ;)
Cevap sahibi+1 yılUygun benim için
Cevap sahibi+1 yılGizliden cıkarsan özelden sartlari konusuruz
Soran+1 yılSen acarsan yazarim bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılCabuk yazarsan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılGeri dönmediniz
Soran+1 yılPardon ya calisiyorum ve cikmak zorunda kalmstim tekrar acarmisin bu kez burdayim
Cevap sahibi+1 yılŞimdi yazabilirsin
Soran+1 yılYine kapalisin yaa
Cevap sahibi+1 yılActim ama bakmadiniz yine
Cevap sahibi+1 yılHemen bakarsaniz
Soran+1 yılYine kapattin
Soran+1 yılNedense yetisemiyorum 5 dakika acik tutsaydin yetiscektim
Cevap sahibi+1 yılSimdo aciyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle ayak fetişi bedenen ve ruhen köle olmaktan farklı bir şey. Fakat kendi fetişini yaşarken yani bir kadının ayaklarına hizmet ederken sanırım kadın da "anlık olarak" dominant yaklasıyor ve fetişist de "hizmetkar" gibi yaklasıyor olaya.
Sorna bunu kole efendi ilişkisi sanabiliyorlar. BDSM için bir başlangıc noktası olabilir eger fetişist kişi o itaat ruhu severse sadece ayak icin degil sahibesinin her türlü iradesine teslim olmaya devam edebilir... Yani net olmayan geçişken yanları var bu iki tür ilişki biçiminde.01 Yorumla
Soran+1 yılNormal bir iliskide fetişzm zor ve imkansizdir siradan insanlarla ayak fetisini gerceklestiremez ve sapik olarak adlandirilirlar bu yuzden kolelik sahibelik iliskisini kabul ediyorlar tabiki geciskenligide var ayak fetistlerinde ayaga tapmak hizmet etmek gbi bir fantazileri oluyor soft bir domineyle bunu gerceklestirebilir ama bana göre kölem olacak kisinin ayni zamanda mazoşistte olmasi gerekir köleleri buna seciyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ruh hastası psikopatin tekisin.
Kendini ilah saniyorsun.
Bir gün bir güç ensenden tutup burnunu sürtünce, dermansız bir hastaliga yakalaninca kendinin ne kadar aciz bir zavallı olduğunu anlayacaksın ama iş işten geçmiş olacak. Hayır, hakaret etmiyorum. Sadece olacakları söyledim...10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben şimdi ye kadar çok ayak yaladım kadın erkek ayirt etmeden yeterki ayaklarının güzel olduğunu biliyim. Şimdi ye kadar hiç bir erkek ayaklarını beğendim diye yalamak istediğim de direk ayaklarını uzatmadı ya bir fantezi ya bir fetish lik ya da muhakkak cinsel yönden bir isteğim var dedi. Kadının da aynı şekilde istediğim de ya hediye çoraplar ya kendi istediği doğrusun da ya da başka şartlar engeller öne sürüldü
00 Yorumla
+1 yılİkisi ayrı kavram tabiki. Fetish Bdsm'nin içinde yer alan bir uygulamadır. Oysaki Bdsm'de bir sürü uygulama mevcuttur. Fetish tutkunluğu biraz fanteziyle alakalı diye düşünüyorum. İtaatkar köle olmakta başka bir durum. Kısaca sapla samanı karıştırmamak gerekiyor :D Tek bu değil bir sürü saçma sapan insan tipi var. Bdsm'de kölenin kölesi olan sahibelerde mevcut.. Finansal kölelik ayrı bir saçmalık zaten. Uzarda gider.
249 Yorumla
Soran+1 yılFinansal kölelerim oldu bir cok kölem finansal olarakta köle olmayi kabul etti suanda da profesyonel yapiyorum benim iliskilerim istisnai durumlar haric finansaldir. Senin köle olmadigini yazis stilinden anlayabiliyorum bende bunu acikladim sapla saman karistiriliyor hepsi farkli kavramlar ama kardes gbiler ozellikle bdsm ve fetish birbirne cok daha yakindir
- +1 yıl
Evet öyle tabiki ama beni yanlış analiz etmişsiniz. Ben köle ruhluyumdur. Sizin tercihinize saygı duyarım ama bana göre Bdsm seanstan ibaret değildir. Finansal köleliğinde Bdsm'de yerinin olduğunu düşünmüyorum. Life style tercihimdir.
Soran+1 yılSenin tercihin bu bende saygi duyarim bir fantazinin yasam stili olmasi icin ayni zamanda kisilik bicimide olmasi gerekir ben domine ruhluyum ve bu zaten benim yasam bicimim arada fark yoktur bdsm ucretli olabilir seks nasil ucretli olabiliyorsa fetiste master slavede ucretli olabilir kolenin kayitsiz sartsiz itaat etmesi gerekir finansal olarakta bu kaide gecerlidir sende asilik gordum ben
Soran+1 yılBdsm disiplin sadizm ve mazosizme dayali bir iliskidir master slave daha duygusal baglilik gerektirebilen bir iliskidir master ve slave bir taraf sadist diger taraf mazosist olmak zorundadir disiplinde olmak zorunda arada buyuk bir zitlik olmali ki bu uyum getirsin. Tum bunlarin hepsi fantazi dalinda yer aldigi icin ucretli olmasi normaldir sonucta her bu istegi icinde barindiran her kisi kolaylikla partnerini bulamiyor bir cogunuzun hisleri fantaziden oteye gecemiyor bu sebeple devamli yapamadigin bir aktivite hakkinda yasam bicimi demende cok sacma
- +1 yıl
Ben asi biri değilim. Sistemin yanlış işlediğini düşünüyorum fikrimce. Seksi ücretli yapanlarda zevk için yapmıyor sonuçta para için yapıyorlar. Seks ve bdsm farklı kavramlar. Bdsm'de seans veren kişilerinde birçoğunun dominant olduğu felan yok. Para için yapıyorlar. Kölenin kölesi olmuş oluyorlar bence. Aşağıdaki görüşlere yaptığınız yorumlarıda okudum. Seans uygulamalarınızda scat hariç diğer uygulamalar var demişsiniz. Hep merak etmişimdir peki koşulsuz şartsız köle size itaat etmeliyse neden seansta uyguladığınız ve uygulamadığınız uygulamaları köleye anlatıyorsunuz? Tezatlık yok mu burada sizce
- +1 yıl
Devamlı yapamadığımı nerden biliyorsunuz? Gerçekten içinde Bdsm tutkunu olan bayanlar var.
- +1 yıl
Siz öyle misiniz bilemiyorum bazı prodommeler seansta hangi uygulamaları istiyorsunuz diye soruyor? Çok enteresan geliyor bana. Bdsm fantezi değildir. Yaşam biçimidir diye düşünüyorum ama ayak fetişizmi bir fantezidir.
Soran+1 yılPara icin yapiyor olsam sahibelik degil seks yapip fahiselik yapmis olurdum hayir para icin yapmiyorum para icin asla hic bir zaman istemedigim bir seyi yapmam kolenin kolesi olmak derken beni tanimadigin icin bu deyimi kullanabiliyorsun gercek ve profesyonel bir domineyle muhabbet ettigini sanmiyorum birde isin su tarafindan bak acemi ve yetersiz bir sahibe yerine profesyonel ve kaliteli bir domine hakki kazanmis oluyorsun sevgili köle ben bu isi ruhumu tatmin etmek icin yapiyorum ayrica köleyi belli bir ölcude tanimadan bu is gerceklesemez denemek istiyorum diyen hic bir kimseyi seansa almam koleyle oncesinde konusuyoruz bunlari cunku hersey benim istegim cercevesinde olur ne islem yapacagima ben karar veririm aci zevk heyecan ve korkuyu harmanlar asama asama dozunu yukseltirim mesela gozleri elleri ayaklari bagli bir bondage ona ne yapacagimi tahmin edemez ve goremez yalnizca hisseder bu benim özel zevkimdir ona ne yapacagimi sormam bile seans disinda bunlari konusuyor olmam normal
Soran+1 yılBen bunlari yapmak istiyorum ozel zevklerim arasinda oldugunu soyluyorum oda isteklerini soyluyor o sekilde karar veriliyor kimsenin parasinin bosa gittigini dusunmesini istemem
- +1 yıl
Ben sizi yorumlamıyorum. Sistemin çarpıklığını yorumluyorum. Eğer gerçekten itaatkar bir köle ise karşınızdaki, seans uygulamalarınızı saymanızın bir manası yok ama tabiki birçok prodomme işini sağlama almak için sayıyor bu uygulamaları. Sonradan sorun oluşmasın diye. Hatta bazı prodommeler kölenin tercihlerini bile soruyorlar. Bdsm deneyimim oldu. Boş laf söyleyen biri değilimdir. Ağır sadist biriyle uzun süreli görüşmem oldu.
Soran+1 yılSonradan sorun cikmasini elbette kimse istemez asil agir bir sadistin bunu sorgulamasi gerekir ben soft bir domine degilim tabiki bende sadistim buna dayanikli bir köleyle bu iliskiyi yasarim o yuzden ayak fetislerinin kole olmayi kabul etmesine bir tepkide bulundum itaat problemi yasayan ve dominasyondan kacan istemeyen asi olan bir koleyi hadi ordan ederim ben
- +1 yıl
Büyük ihtimal sizin isminizi biliyorumdur. Seans ilanı verdiğiniz yerlerden görmüşümdür.
Soran+1 yılS. ktir kelimesini hadi ordana ceviren sansurun taa... Neyse
Soran+1 yılİsmim gizem
- +1 yıl
Duydum diye hatırlıyorum. Biliyorumdur büyük ihtimal. Siz Bdsm'ye fantezi gözüyle bakıyorsunuz. Ben hayat biçimi olarak bakıyorum. Yüzüme kalıcı zarar verilmediği sürece her uygulamalayı yaparım ve yaptımda. Benim bakış açım budur. Sizinde bakış açınıza saygı duyuyorum.
Soran+1 yılBu isi cok nadir yasayan ve yasayamayanlar icin fantazidir evet ben bunu soyluyorum benim icin sadece fantazi degil bak gordugun gbi kisilerin isteksiz oldugu konularda cikabiliyormus sen yuzunde iz kalsin istemiyorsun iste bunun gbi seyler konusuluyor
Soran+1 yılHangi sehirde yasiyorsun?
- +1 yıl
Hiç kimse yüzünde kalıcı iz olsun istemez. Onun dışındaki her şeye açık biriyim.
- +1 yıl
Ankara siz
Soran+1 yılBende Ankara ne tesaduf ankaranin neresi :)
- +1 yıl
Eryaman siz?
Soran+1 yılBahcelievler
- +1 yıl
Ben sizin kim olduğunuzu tahmin ediyorum az çok.
Soran+1 yılKimmisim :)
- +1 yıl
O kadarıyla ilgili net bir şey söyleyemem ama görüştüğüm köle arkadaşlarım var burdan. Onlardan bazıları seans alıyorlar. Anlatıyorlar. Esmer misiniz?
- +1 yıl
Daha çok facebooktan görüşüyorum köle arkadaşlarımla. Sizinde vardır face adresiniz illaki.
Soran+1 yıl2 tane face adresim var evet bu arada beyaz tenli renkli gozluyum
- +1 yıl
üniversite öğrencisi misin
Soran+1 yılEvet universite ogrencisiyim 22 yasindayim
- +1 yıl
tahmin ettiğim kişilerden birinin özelliğine uyuyorsunuz ama o kişinin ismi gizem değil tabiki.
- +1 yıl
Göz renginiz yeşil mi
Soran+1 yılO kisinin ismi nedir? Benimde prodomme arkadaslarim var merak ettim belki taniyorumdur evet yesil gozluyum tabi iki secenegin vardi tahmin etmesi zor değil yesil mavi arasi gozlerim :)
- +1 yıl
burdan isim paylaşmam doğru olmaz ama eğer tahmin ettiğim kişiysen seansına gelenler memnun değil onu söyleyebilirim :)))
Soran+1 yılBenim kölelerim genelde beni unutamazlar daimi musterim olurlar arkadaslarindan birisine seans vermis olsaydim sana anlatirlardi :)
- +1 yıl
Sürekli anlatıyorlar. Çok köle arkadaşım var. Tabi tahmin ettiğim kişiysen eğer bilemiyorum neyse artık
Soran+1 yılTahmin ettigin kisi oldugumu sanmam musterilerimi tanirim aklimda tutarim bunun icin ozel hattim bile var musterilerim daimidir :)
Soran+1 yılMemnun kalmasalardi herhalde birdaha seansima gelmezlerdi :)
- +1 yıl
doğrudur bilemiyorum bütün ankaradaki prodommelerle ilgili bilgim var. Büyük ihtimal seans vermişsindir. Bana herkesi anlatıyorlar çünkü
Soran+1 yılSanmiyorum arkadaslarini tanidigimi istersen ozele alayim seni?
- +1 yıl
Ben sanaldan konuşuyorum onlarla ve bana her prodomme ile ilgili izlenimlerini yazıyorlar. Sizi tam anlamıyla bilmiyorum. Tahmin ettiğim kişiyseniz birkaç olumsuz yorum duymuştum.
Soran+1 yılBenim hakkimda olumsuz bir dusunce olsa neden bir kez seansima katilan kisi sonralari abonem olsunki cok mantiksiz :)
- +1 yıl
Bilemiyorum doğrudur sizi tam bilmiyorum çünkü.
Soran+1 yılHic bilmiyorum olarak degistir o cumleyi bence :)
- +1 yıl
Hayır çünkü tanıyorumdur kesin diyorum bütün Ankaradaki prodommelerle ilgili bilgim var
Soran+1 yılAyrica o memnun kalinmayan meslektasim kim onuda cok merak ettim tanidigim biriyse felan ona iletirim
Soran+1 yılHem kolenin memnun kalmamasi sahibeyi elestirmesi cok mantiksiz ukala koleleri hic sevmem bana gelse keske boyle ukalasi :D
- +1 yıl
sizde olabilirsiniz buradan isim yazamam mesaj atarsanız bana söyleyebilrim
Soran+1 yılUkalaliktan dik bastan hoslanmam o basi bukerim :D
Soran+1 yılPeki mesaj atiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen ben zevkli olabilecegni düsnyorum bir kadına köle olacaksam sttraponla icimi oymasna dahi izin veririm sonra istedgi yerlerni yalatabilirde isterse cesitli kıuafetlerde giydirebilir. Veyada cesitli sekilde dayak atabilir hmm baska neler yapar agzma straponu sokup nefessiz brakana kadar grtlagma sokabilir. Her sey olur yani. Hepsinin zevkli olcagnı düsnyorum. özellikle hakaret varsa baylrm :)
00 Yorumla
+1 yılban bakaımlıbır kadının bakımlı ayaklarından cok hoslanırım opmeyı parmaklarını emmeyı ayak bıleklerını opmeyı kırmızı sarapla masaj yapmayı severım ama kole degılım aşagılanmaya felan gelemem.
03 Yorumla
Soran+1 yılİste ayak fetislerinin domineyi kabul edip sonra mizmizlanmalari hosuma gitmiyor :) ayrica guzel bir istegin var bunu tasmali bir erkek yaparsa dahada hos :D
- +1 yıl
tasmalı :) aşagalanmayı sevmem. bunu yapabılırım. yinede duygu olarak yakınız. daha detaylı konusmak ısterım acıkcası
- +1 yıl
Aklı cinselllikten ibaret olmayan az da olsa deneyimi olan kadının üstünlüğünü hayatın her alanında benimsemiş tamamen pasif feminen köle erkeğim aidiyetimi sunacağım her dediğini yapacağım dominant sahibemi arıyorum dilerseniz cd olup bayan kıyafetleri giyiyorum
Evet siz prodomme sunux ben ise lifestyle görünüyorum. Yorumlarınızdan etkilendim gerçekten bilgili, ne istediğini bilen kendinden emin bir kişiliğiniz var efendim. Abazan hemcinslerimin açık bacağa hallenip burda fetişim ayağına yatıp o aşşağılık üç saniyelik erkeklik egosunu tatmin ederken, ben kendinizden emin duruşunuzdan ve dominantlığınızdan etkilendim Efendim. Daha önce üç defa Ankara ya uğramıştım keşke sizi daha önce tanıma fırsatına sahip olabilseydim Efendim
bu tür insanların olayı fantezi falan değil yokluktan kafayı yemişler genital bölgeden umudu kestikleri için en azından ayakla yetiniriz düşüncesi var bilinçaltında.
122 Yorumla
Soran+1 yılYanlis biliyorsun kölelerin seks gbi bir talepleri olmaz istemezler en fazla fetiscilerle yasanabilecek cinsel yaklasim ayaklarla masturbasyon yaptirmaktir. Ayaklar onlar icin genital bölgeden önemlidir ayaklara taparlar masturbasyon yaparken bile ayaklari dusunurler bir kiz ayagi guzelse guzeldir onlar icin kapiş :)
Soran+1 yılKimi köleler cinsel iliskiye girerler sahibeye oral yapabilirler hepsi icin gecerli degildir hersey sahibe isterse olur köle sadece itaat eder kimi köle ise straponla anal yapmayi ister
Soran+1 yılBu sitedekilerin coguda strapon istiyor pasif köleler var bu sitede fakat kolelik yapma karsiliginda seks isteyen yavsaklarda var onlar da senin nitelendirdigin gbi yokluktan her kiliga giren iyi çocuklar
Soran+1 yılPardon ib. ne yazmistim iyi cocuklar olarak degistirilmis hahaha :D
Soran+1 yılBu sitede 6 tane slave 2 tane master tanidim onlar haric rol yapanlari cok iyi anliyorum hepsi cahil bilgisiz oluyolar
- +1 yıl
olay rol yapma değil birçoğu gerçekten öyle olduğunu sanıyor dediğim gibi yokluktan kafayı yemişler, düzgün seks hayatları olsa böyle şeyler istemezler. tabi onlarla konuşan da ben değilim senin doğruluk payın benimkinden daha yüksek ama bir düşün gerçekten fantezisi olanlar 8 tane diğerleri kaç tane sayabildin mi?
Soran+1 yılBenim tanimis oldugum kisiler bunlar tabiki siteden onume gelen her köleyim diyen kisiyle konusmam teknik olarak muhabbet gecerse konusurum haklisin bende buna deginmistim kendilerini köle saniyorlar genelde fetisciler bunu yapiyor ve dominasyona maruz kaliyorlar diger turlu seks istekli olanlari bu ikisinden ayirmak gerekiyor hic kimse abazaligindan ve seks duskunlugunden dolayi dominasyonu kabul edemez icinde itaat duygusu yoksa. Ama söz konusu bu siteyse karsimiza herturlu insan cikabilir fantazi olarak ilginc gelmistir yasamak isteyebilir karsisindakini koleyim diye kandirip bulusmak isteyebilir vs vs
Soran+1 yılFakat dominasyon icerisinde seks yok bir köle dizlerinden yukari cikamaz ama dedigin gbi bir kadinla munasebet yasamis oluyor sonucta belkide bundan kabul eder ama buda benim anlatmaya calistigim gbi iliski sirasinda ortaya cikar itaat etmekte basarisizlardir dayaniksizlardir tokat yerken yuzlerini kacirirlar vs gbi belli olur
Soran+1 yılTecavuz bir cinsel birlesme sayilir ve cinselligin en assagiligi en adisidir bizim gbilere sapik diyenlerin tecavuzculere gıkı cikmaz boyle toplumada lanet olsun
- +1 yıl
e yani kedi anüsündense kadın ayağını tercih eder çoğu. bu arada bdsm bana çok çirkin gelir hiç yaşamadım yaşamak istemem ama kesinlikle sapkınlık olarak nitelendirmem sonuçta zevk meselesi. o söylediklerine kesinlikle katılıyorum birçok soruda bu şekilde olmasa bile dile getirdim böyle kötü olaylar yaşanırken gidip insanların karşılıklı istek içerisindeki cinsel hayatına karışmak asıl ahlaksızlık.
Soran+1 yılBdsm benim cinsel hayatim degil cunku kölelerimle cinsel birliktelik yasamam bu benim kisilik bicimimdir ben dominant bir ruha sahibim ve bu beni ruhsal olarak tatmin ediyor kendi adima cirkin bir fantazim oldugunu dusunmuyorum senin fikrin saygi duyarim fakat senin tanimladigin kadar cinsellik hastasi bir kisi sadece ayaklada tatmin olmaz dusuncesindeyim ben prodomum yani profesyonel dominasyon bana ucret odemek yerine hayat kadinina odeyebilir o yuzden pek oyleleri karsima cikmaz :)
Soran+1 yılBanada ensest iliski swinger ve grup fantazileri cok cirkin geliyor :) ben sahibeligi seviyorum köle olmakta igrenc geliyor ben kendi kendimin kölesi olmak istemezdim :D
Soran+1 yılStandart bir abaza neden beni tercih etsin ki orasi da ilginc bir konu hayat kadiniyla cinsel ihtiyacini tatmin eder benimle sadece assagilanir itaat eder hizmet eder siddet gorur onun en efendisi olurum dizlerimin dibinde benden daha gucsuz assagida ve ezilmis oldugunu benim ustunlugumu kabul eder.
Soran+1 yılEn eklenmis yanlislikla efendinin onundeki en yanlis oldu cumleyi bozdu tek efendi benim oldugum anlamini yitirdi cumle neyse
Soran+1 yılSen bundan hoslanmiyorsun diye kimsenin hoslanmadigini dusunuyorsun insanlarin geneli bunu abazaliktan kabul ediyor saniyorsun belki onlar olablir ama cok azinliktadir cogu abazada bu isi merak ettigi icin yapmak istiyor bundan bahsediyorsun belkide ya da kadinla hic bir turlu muhatapligi olamayan kisilerdir veya cinsel olarak kendini eksik hisseden kisidir kole olmadigi halde koleligi kabul eden insan cesitleri bunlardir
Hem ayak fetişini çok seviyorum hemde dominant biri tarafından hükmedilmeyi cidden itaatkâr bir köpek olduğumu düşünüyorum hem ayak yalamak hemde hizmet etmek istiyorum ayrıca tasma takılması da çok hoşuma gidiyo
014 Yorumla
Soran+1 yılTum bunlar ve fazlasi uygulamalarim arasinda mevcut :)
Soran+1 yılProfesyonel domineyim
Soran+1 yılOlabilir tabiki uslu ve itaatkar olup beni memnun edersen
Soran+1 yılNerde yasiyosun
Soran+1 yılBen Ankara gelebilcekmisin?
Soran+1 yılOzaman gel sahibinin ayaklarina
Soran+1 yılYarin burda olmus olursun o halde
+1 yılaslinda insanin kendine ait kolesi iyi bir drm lan aslinda dunsene bir seyi yaptrabilcgn biri var acayp hos gelio kaga
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hos bir durum ben sahibeyim :)
- +1 yıl
eyvallah ne diym
+1 yılEn buyuk problemlerden biri bu aslinda. Onemli bir konu acmissin. Ben bile hayret ediyorum. Ne kadar kavram kargasasi var burada.
00 YorumlaBen itaatkar bir köleyim. Sadece ayak fetişi olanlar da var ama farklı geldiği için itaatkar olmak isteyenler de olduğunu düşünüyorum
116 Yorumla
Soran+1 yılEvet iste onlar sorun cikariyor dominasyona dayaniksiz oluyorlar itaat problemi yasayabiliyorlar insan kendini tanimali
Soran+1 yılEvet karsima oyle bir kole ciktiki yeni oldu bu olay onun o yazan parmaklarini dograyasim geldi siddet istegimi tavan yaptirdi o yuzden seansa almadan once köleyi taniyip itaatkar olup olamayacagina karar vererek seciyorum
Soran+1 yılEvet bende bir cok köleyi disipline etmekle ugrasiyorum :)
Soran+1 yılSiz bugun şakamisiniz hayir 1 nisanda gecti bu neyin kafasi :D sen bir koleysen senin hosuna gidip gitmemesinin bir anlami yoktur senin kararlarin zevklerin tercihlerin olamaz eger dominasyonu kabul ettiysen ne yapacagina efendin karar verir senin amacin efendiyi memnun etmek olacaktir :D bugunde boylesi degisik kölelerle karsilasiyorum
- +1 yıl
Evet biliyorum haklısınız zaten öyle Sahibe emrediyorsa akan sular durur. Örneğin bir fetişin ayak yalaması var birde kölenin ikisi de aynı iştahla olur mu. bir fetişin iştahına nasıl ulaşılır onu merak ediyorum dedim. Sadece ayak yalama için değil bu Sahibenin istediği herşeyde en mükemmel nasıl olunur nasıl Sahibe mutlu edilir ve bu süreci merak ettiğimi belirttim
Soran+1 yılBen bu hosuma gitmez o hosuma gitmez diyen köleleri ilk kez bu sitede goruyorum :) ben daha once istahla ayak yalamayan parmak emmeyen bir koleyle karsilasmadim hepside istahlilardi ayakkabi alti yalayanlarda buna dahil ödul olarak ayak opturup yalatiyorum zaten hoslanmiyorum diyeni gormemistim gercek bir köle sahibine itaat etmekten tapinmaktan delicesine hoslanir tapinmak ayaklardan baslar nereyi yaladigi onemli degildir sahibinin ona hukmetmesi onemlidir bu yuzden sasirdim cevabina
Soran+1 yılBunlar master-slave iliskisinin genel kurallaridir koleler bundan zevk alir strapon pissing scat fhisting gbi kisiden kisiye degisebilen zevklerde zorlama olmaz
- +1 yıl
O bahsettiği kişi benim ama olayları çok eksik anlatmışsın :D
Soran+1 yıl@bdsmtutkunu sen kole felan degilsin ustune alinma kim senin gbi vasifsiz birini köle yapar
- +1 yıl
bunu tartışmayalım bence uyuşmadığımız durumlar var bunuda sen biliyorsun. Birini görmeden sorgulayamazsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcaba kim olduğunuzu öğrenme imkanım var mı bende bu camiadanımda merak ettim mümkümse özel mesaj atabilirmisiniz efendim.
04 Yorumla
Soran+1 yılPozisyonun ne neden mesaj atmami istedin acaba?
Cevap sahibi+1 yılBen köleyim. Sadece kim olduğunuzu merak ettim ilk defa bu sitede bir sahibe görüyorumda
Cevap sahibi+1 yılVeya köleyim demiyimde köleydim diyim bazı kötü olaylar yaşadımda bir süre uzaklaştım bu zevklerden
Soran+1 yılBu sitede cok aktif takilan birisi degilim bu site icerisinde tanimana imkan yok
ne köleyim ne de fetiş sadece sanal seks yapıyorum sorun bazı insanlar ön yargılı ve hayata at gözlükleriyle bakıyor ve sadece kendi düşüncelerinin dogru oldugunu sanıyor olması
02 Yorumla
Soran+1 yılGercekte seks yapabilmen cokmu zor yoksa sanalda olmasimi seni mutlu ediyor? İnsanlarin onyargisi beni hic ilgilendirmiyor degisik farkli bir fantazim var sadece bunu insanlardan saklama geregi hissediyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer uygulamayı severim ama scat ve pissing sahibe ile köle arasında ki en sıkı bağdır. Eğer sahibe scat'ı laik görüyorsa kölesine ne mutlu ona.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen bu camiada aciya dayanamayanlari gordum aciyi ceza zannettiler ama scati ödul olarak goruyorlar kisi koprofili olsun olmasin scat uygulamasini istiyor benim kolelerimde sahibine ne kadar bagli oldugunu gostermek icin istiyor fakat ben scat yapmadim pissing yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum scat yapmak ister misiniz acaba?
Cevap sahibi+1 yılDerste olduğum için kısa cevap vermişim;şöyle izah edeyim efendim, sahibem o kadar uludur ki ben onun kölesi durumundayken tuvalet gibi bir ihtiyacı için zahmet çektirmem. Ben kölesiyim sonuçta, scat inanılmaz bir lezzet, nimet bunu hâk etmek için herşeyi yaparım. Sahibem benim için ulu ve yücedir kesinlikle bir sözü iki edilmez, izin vermedikçe konuşmam, uyumam sonuçta ben onun kölesiyim o benim ne yapmam gerektiğini benden çok daha iyi bilir.
Arkadaslar o degilde ciddi anlamda pis ve agir sapikca seks yapmak isteyen vajinasi yogun killi kadini nasil buluruz?
012 Yorumla
Soran+1 yılBak bir fikrim var git guneydogu bolgesine ordan kokmuş bir kürt kizi kap zaten azgin ve killarini alamayan hayvanca ve agir bir sekse cok maruz kalmis biridir tavsiyeme kulak ver :D
Soran+1 yılPis ve killi hayvanca sapikca seks yapan kisiler genelde kürtlerden cikiyorda o bakimdan önerdim erkegide kadinida yogun killi bakimsiz ve pistir :D
Soran+1 yılUçlarda yaşayan biriyim sadece pislikten hoşlanilmasi bana ilginc geldi yeryuzunde her cesit insan var sanirim belli seylere doyduktan sonra farkli arayislara giriyolar :D
Soran+1 yılZaten hep sizin gbilerin ilgisi oluyor bu gbi seylere normal bir insan olarak tanimladigim bir dis hekimi vardi oda kadinin işemesini izlemekten keyif alirdi :D
Soran+1 yılAnlatmak istedigim disardan bakildiginda elit ve kulturlu gorunen kisilerin iyi bir pozisyonda mevkide olan kisilerinde bu tur fantazilere egilimleri var ben sahibeyim kölelerimin hic bir tanesi amele degil emin olabilirsin doktorlar avukatlar da cikabiliyor herkesin zevkine saygim var :)
- +1 yıl
İste buna siddetle katiliyorum. Ozellikle bircok meslektasim ve esleri ile birlikte grup seks icin 300-400 km oteye gittigini biliyorum. Fakat bu sahibe ve kole olayini cok merak etmisimdir hic tadmadim. Art niyet beslemeden sadece sohbet maksatli tartismak isterim sizinle ozelden.
Soran+1 yılNeden ozelden buradanda tartisabiliriz :) swingerlarla pek ilgilenmem ama elestirmemde karsilikli kisilerin rizasiyla yapilan kimseyi etkilemeyen bir fantazi.. Ben muhafazakar degilim master-slave iliskisi icinde bile kiskanclik vardir iceriginde seks olmasa bile siradan insanlar icin hersey seks tek zevk alinabilen noktanin seks oldugunda karar kilmislar diger türler sapik olarak nitelendiriliyor toplum daha lgbti ye bile alisamamisken bizim kisiligimiz cok daha uç geliyor
- +1 yıl
Ben cok fazla etkin degilim bu konularda gerek is gerek vakit sorunu yasiyorum. Sahibe kole iliskisi cok tarzim degil swingers ise birkac kez yasadim unutamicam bir haz almadim. En guzeli bire bir butun ilginin tek bir kiside yogunlastigi seks bicimi tarzim. En azindan oyle oldugunu anladim bir muddet sonra. Ve cok bayan arkadasim doyumsuzluga ve tatminsizlige gittigimi soyluyor. Asiri pisten kastim; yogun killi bir vajinayi yalamak cisi gelse dahi kalkmamasi vs tarzinda. Ozelden konusalim dememin sebebide su yorumlari bile okuyan insanlar yuzunu burusturabiliyor. Ne kadarda maksat seks te olsa toplulun gozunde hekimsen hicbirseye hakkin yoktur. Ornek insansindir ve asiri olan hicbisi yapamazsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde isteyenler ücret verip kölem olurlar. Kimsenin kölesi olmam.
012 Yorumla
Soran+1 yılBiraz acemiye benzettim seni prodom musun sahi :)
Cevap sahibi+1 yılBen normal yaşayan biriyim. Sadece bende potansiyel görenler teklif ediyor. Kendim hoşlanmadığım bir şeyi yapmam karşı taraf üzerine para verse dahi.
Soran+1 yılO halde sadece jigolomusun para verip yaptiklarini soyledin :D
Cevap sahibi+1 yılBenimle olmak isteyenleri kastettim. Ben duygusal ilişkileri önemsiyorum. Bu jigolo değil tam bir teşekkür gibi bir şey onlar için.
Soran+1 yılHahaha karsimda jonny sins var sanki tesekkur olarak ucret oduyorlar sen neymissin ya :D
Cevap sahibi+1 yılTakmışsınız johny sins'e. Herkese reklam edeceğim vücudum yok. Değerlidir. Sen tantral cinsellik ve tao öğretilerini bilmiyorsun. Al sana 1-2 ekran görüntüsü atıyorum. Johnny sins para için yapar o işi.
https://i.hizliresim.com/Pk2EXb.png
https://i.hizliresim.com/Va8yjy.png
Cevap sahibi+1 yılO yüzden karşındakileri asla küçümseme. Yorum altında kızlara özele gel diyen birisi değilim kimseye de mesaj atmam. Onlar önce atarlar.
Soran+1 yılHahahhaa beni guldurdun simdi jonny sins para icin yapar o isi diyosun ama yorumunda isteyenler ucret verip kölem olurlar diyosun bunda bir tezatlik yok mu :D ayrica bu sitede yaptigin sanal seksler cok normal herkes bu sitede sanal seks yapabilir burdaki uyelerin hepsi azmis normal hayatta orgazmi bulamayan kisiler hatta opusmemis kisiler :D gunde milyonlarca bana secde etmek isteyen kabe olarak goren tapinan bokumu yemek icin yalvaran kisi oluyor reeldede oluyor sanaldada simdi bende bunlarla övunmelimiyim :D
Cevap sahibi+1 yılKadınlar numarasını veriyor.
https://i.hizliresim.com/LA8YEZ.png
Senin yanında birlikte olsam da inanmazsın demek ki. :) Hala hafife alıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBenimkisi sıradan bir birliktelik değil çünkü. Ne boylu poslu yakışıklı ne de zengin birisiyim. Sadece insanlar bunu merak ediyor bilmek istiyor. Bana bayılmıyorlar fiziken. Normal biriyim.
Daha fazla kanıta ihtiyaç yok bana göre.
Soran+1 yılAzgin kadinlarla seks konusuyor olman veya yasaman cok buyuk bir vasif degilki bu olabilir benim icin seks basittir
Cevap sahibi+1 yılNeye inanmıyorsun o zaman? Dünyanın her ülkesinde kadınlar için seks basittir. Çünkü erkekler her zaman hazır kadınlar hazır değildir.
Sokakta teklif eden erkeği çoğu kadın kabul etmez ama kadın teklif etse çoğu kabul eder. Gayet normal. Arz talep meselesi.
+1 yılGüzel ayakları beğeniyorum köle möle bana ters. Egemenlik kayıtsız şartız benimdir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek anlamda itaatkar ve köle ruhlu biriyim gerçek anlamda fetişizmim bile yok sanırım sadece itaat etmeyi seviyorum
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet sen kölesin tatlim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :)
Soran+1 yılDeneyimin oldumu?
Cevap sahibi+1 yılMalesef hiç olmadı ben bu işe daha duygusal bakıyorum sanırım o yüzden tek bir sahibem olsun onun emrinde ömrümü tamamlayayım istiyorum
Soran+1 yılAnladim ama biraz zor bir istegin var umarim bulursun
Cevap sahibi+1 yılGerçek anlamda beni kendi malı yapmak isteyecek bir efendimin olacağına inanıyorum iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Soran+1 yılYaşin gec hayat boyle surmuyor bence sende zevkine bak ilerde cikar belki istedigin gbi birisi bence baglancagin kisiyi bulana kadar bu zevki yasamani tavsiye ederim
Cevap sahibi+1 yılTavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ama ileride sahibim olacak kişi için hazır beklemeliyim bir köle olarak. Benim zevklerim olamaz ben emirlere uymak ve karşı tarafı mutlu etmek için varım bu şekilde kendimi tatmin etmem köle ruhuma ihanettir bu yüzden bir köle olarak görevim efendimi bulana kadar kendimi ona saklamak ondan sonra da zevk alıp almayacağıma da efendim uygun kararı verecektir zaten.
Soran+1 yılşu an bir efendin yok köle ruhunun farkindayim ilerde olacak sahibene tanimadan bu kadar tutkuyla baglanmis olman cok hos istenilecek bir kölesin sana kölelik hayatinda basarilar kastettigim sey arayisa girerek sana sahip olacak efendiyi bulmak icin ugrasmandi hic bir sey yapmadan sahibe senin ayagina gelmez sen sahibeni arayarak bulacaksin ona boylesi itaatkar bir kole oldugunu gosterceksin ona ait olacaksin :)
Cevap sahibi+1 yılHaklısınız :)
Cevap sahibi+1 yılRahatsızlık verdiğim için çok özür dilerim ama sizce nasıl itaat edeceğim efendimi bulabilirim bir arayışa başlamaya karar verdim bunun için ne yapmalıyım ya da bir kadının sahibe olduğunu nasıl anlarım? şimdiden teşekkür ederim..
Soran+1 yılTürk sahibeler sitesine bir göz atmani tavsiye ederim fakat bir cogu benim gibi prodommedir seanslik domine istiyorsan yardimci olabilirim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim eğer benim gibi bir köle arayan birini görürseniz beni tavsiye etmeniz yeterli gerçekten çok sağolun
Frtişlerin bir çoğu fantazi olarak sekste iyaatlar olabilir...
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ucretliyim uyarmi fakat denemek diye bir sey yoktur sadece merakindan istiyosan olmaz
Soran+1 yılErkek degil itaatkar bir kopek olmani isterim.:)
Soran+1 yılYanlişşş !!!
Köle hertürlü itaat etmekle yükümlüdür finansal kölelikte buna dagil sahibine kosulsuz sartsiz sorgulamadan isteklerini emir sayarak itaat etmeli aksi halde kendi cikarini dusunen senin gbi elestiren ukala hadsiz bir koleyi sahiplenmem ben benim bir felsefem var paraya ihtiyacimda yok dominasyon bir hizmet degildir senin finansal köleligin bir hizmettir aradaki farki kavra !!! Kimi kölem veya fahişem yapacagima kendim karar veririm ücrete göre herkesi kabul edemem...
+1 yılayak fetişiym. ve bundan çok memnunum. seviyorum ayakları
01 Yorumla
Soran+1 yılİste senin gbiler koleyim diye cikiyor karsima sonra aglamaya basliyolar :D insan neyse kendini bilmeli dimi
+1 yılBana mesaj atabilirmisin :D
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden mesaj atacagim?
- +1 yıl
Türkiyede bir kölem vardıda ben yurtdışına taşındıgım için şu an güvensizlikten çekiniyo bu tarz şeylerdende sizinle detaylı konuşursak belki ayarlayabilirdik bişeler.
Soran+1 yılCanim bende sahibeyim :)
Soran+1 yılYaziyorum ozelden canim
- +1 yıl
Evet evet anladım o sahibelere güvenemiyo dolandırılmaktan korkuyo o yüzden dedim zaten :D
Soran+1 yılAnladim msjta atmistim zaten sana :)
+1 yılMerhaba, burada olunca yazarmısınız bana
01 Yorumla- +1 yıl
Lütfen mesaj atarmısınız efendim.
Seans hakkında bilgi almak istiyorum
5 kez hacca gittim aha dayiya sor =D
010 Yorumla
Soran+1 yılO halde senden iyi sapik olmaz :D
Soran+1 yılDincilerin alayi tacizci subyanci pedofili sapiklardir
Soran+1 yılStrapon fisthing ve pissing yapilcak birisin ama malesef bana zevk vermezsin köle olarak bile giderin yok :D
Soran+1 yılSululuktan hoslanmiyorum senin gbi insanlar bana cok itici geliyor
Soran+1 yılGirgirda yapma ozaman git dengin olan biriyle girgirini yap
Varsa yalatmak isteyen hemen
31 Yorumla- 3 ay
Gel konuşalım senle bir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSize ulaşabilme imkanını lutfedermisiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yılGizliligi acarsan belki :)
Cevap sahibi+1 yılLütfen
Cevap sahibi+1 yılAcabildim sanirsam
Cevap sahibi+1 yılSize ulaşabilme imkanını lutfedermisiniz?
+1 yılItaatkar bir koleyim
04 Yorumla
Soran+1 yılAferin kuçu kuçu :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim efendim
Soran+1 yılSahiben var mı
- +1 yıl
Yok efendim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKölelik kalktı.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim sitedenmi kalkti?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen nesin
011 Yorumla
Soran+1 yılBen sahibeyim
Cevap sahibi+1 yılBen denemek istiyorum?
Soran+1 yılKöle olmakmi istiyorsun? Deneme diye birsey yoktur itaat etmek vardir.
Cevap sahibi+1 yıltamam yaz bna
Soran+1 yılOnce neler yapabilirsin sinirin var mı onu soyle
Cevap sahibi+1 yılNeler istiyon
Cevap sahibi+1 yılDenemek için herşeye varim
Soran+1 yılBen prodomum ve ucretliyim sanal degilsen ozele geceriz
Soran+1 yılScat disinda hersey olabilir
Cevap sahibi+1 yılMaddi sıkıntım yok anlatırsın anlasiriz
Soran+1 yılmesaj kutuna bak
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri