dekolteli seyler giymemi istemiyor azdigi icin
Sevgilim💏 artik benimle seks muhabbeti yapmiyor gercekten sevdigindenmi?
dekolteli seyler giymemi istemiyor azdigi icin
İhtimaller:
Bu duruma artık doygunluk gelmiş.
Gerçekten hatalı bir davranış yaptığını anlamış ve uzak duruyor.
Hatalı davranışını anlamış ve sevgisinden uzak duruyor.
Sanaldan bıkmış gerçeklik arayışında.
Gerçekte veya sanalda başkasını bulmuş ve istemiyor.
Allah korkusu olan cocukta yamukluk olmaz. Sen icini ferah tur.
Baskalari aldatiyor falan diyor canim ya icim bir tuhaf oldu gercekten dine bagli birisi oyle birden olan birsey degil yani :(
Tamam iste ben onu anliorum cok temiz cocuk
Tesekkur ederim
Gercekten sevdigi icindir, yoksa onun canini istiyodur çünkü sanalın tadını aldıktan sonra bırakması çok zordur, bağımlılık yapar. :)
Konusurken kalkiyor zaten seyi ozellikle dekolte giyince
Sevdiğinden istemiyor bence. Yaşlar kaç?
24 ikimizinde tesekkur ederim
Mesela ben sevdiğim birine dokunmak istemem o da öyledir bence :) Dert etme :) Daha önce bişeyler yaşadınız mı
Sanal yaptik goruntulu cokta hosuna gitti ama artik yapmayalim diyor kendimi kotu hissediyorum diyor cekingen biri bide namaz kilmaya basladi falan evlenince yapalim ozaman kadar hicbisey yapmicaz konusmayalimda tahrik oluyorum yoksa diyor
İşte sevmediğinden değil.. Evlenince yaparsınız :) Ne zaman evleneceksiniz? :)
Bir kac gune ailesine anlatacak bizi
:) üzülme :)
Tesekkur ederim
:) :) :) :)
Teşekkürler. :)
Cevap
29Cevap
Kadınları anlamanın yolu var mı
Mümkünmü böyle bişi
Neden
Aldatiyo yasadim biliyorum ayril senle konusmuyo baskasiyla konusuyo tecrubem var 4 yillik sevgilimle konusurken bianda konusmamaya basladi artik sonra bigun aldattigina birebir sahit oldum kizla konustum
Ya eminmisin hala cok ilgili beni arzuluyor da ama seni kaybetmekten korkuyorum yaptigimiz iyi sey degil yapmayalim evlenince yapalim diyor
Valla cok eminim ve emin ol artik sadece senle sevismek icin goruscek sevistikten sonra da ne arayacak ne de sorcak seni ve bikac zaman sonra da ciddi dusunmuyorum ben senle dicek 4 yil diyorum sana emin misini mi var kullanip atcak ya simdi ayril ya da hayatini bitir sen bilirsin
iki sevgili arasında bu tür konuşmalar normal bence arkadaşın belki canlı yaşadıysa sananlı pek sevmez
Hayir seviyordu goruntulu yapiyorduk hala goruntulu konusunca istegi oluyor ama bastirmaya calisiyor
Al karşına konuş sen böyle değildin ne oldu da istemiyorsun gibisinden..
Dedim diyorki seni cok arzuluyorum ama yaptigimiz iyi sey degil seni kaybetmekten korkuyorum diyor
Acikcasi ben bastan cikariyordum onu
Ama beni gorunce seyi kalkiyor
Degisti zaten kiliyor artik namazlarini
Seni görünce kalkması belki yaşadıklarınızı hatırlıyordur seni gördükçe sanal felann ondan olabilir. Namaza başlaması buna bir işaret ama sen yinede takip et, ara sıra sına onu baştan çıkarmaya çalışıyor gibi davranarak.. Ve bence günümüzde namaz kılan bekar genç birey sayısının az olduğunu düşünüyorum. Yani eğer kararında ciddiyse sevgilin bu güzel bişi hatta sen bile başla namaza o da daha çok sevinir ayrıca aranızdaki bağlarınız daha bir kuvvetlenir..
Tesekkur ederim evet benimde kilmami istiyor benimle evlenmek istedigini soyluyor surekli
Rica ederim. Bak ne güzel senin de kılmanı istiyormuş üstelik dahası evlenmeyi de düşünüyormuş daha ne olsun iş ciddiye biniyor demektir bu saatten sonra karşılıklı oturup konuşmalısınız başka yolu yok birbirinize destek olduğunuz zaman hiç bir sorununuz kalmayacaktır. Mutluluklar. Yolunuz açık olsun..
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz
seviyor olabilir de günahtan da korkuyor olabilir de
Günah oldgu icin konusmak istemiyor sevdigi icin değil
Peki neden hala benimle birlikte ozaman konusmamizda gunah ama ben sensiz yapamam diyor
Artık sanal zevk vermiyor demek ona / her zaman söylerim uzaktan ilişki olmaz iki tarafa da eziyet!
Ama beni gordugunde seyi kalkiyor
herkes dinine baglidir genel olarak. bir iki kez bu bahaneyi bende kullandim :D lakin gunah oldugundan degil , beni başkasi doyurdugundan di :D
Sevgiden De olabilir Allah korkusundan da olabilir yanlış da olabilir her şey olabilir ablacığım
günaha seninle girmemek için başkasını bulmuş olma olasılıgıda var :D
Başkasıyla konuşuyor ya da gerçek seks ilişkisi bulmuş. Ondan ayrılırsa seninle sanala devam eder.
Icindeki seytan bir kere raydan cikmis. Gelgitler yasiyor
Sevdiğinden yapıyordur. Senle konuşmadan çnce rahatlamıştır canı istemiyordur. Senide konuşarak bu günaha alet etmek istemiyordur
Sizde inanın. Daha büyük günahı oralarda yapmıyordur kesin çünkü Allah seni ondan alır asjs
olabilir. öyle düşünmesi gayet normal.
Baskalari artik sevmiyor diyor :(
başkalarını dinlersek oooo işimiz zor..
Tesekkur ederim
He kiz asik olmus sana
Bacım diyebilirsin artık ona
Neden
Kalkmıyo belli ki, ya da başkalarına kalkıyo
Kalkiyor biz normal konusurken kalkiyor bile ama yapmak istemiyor :(
Valla karakter meselesi biraz da gerçekten nefsine hakim olan bir çocuksa zaten cinselliği boşver evinin erkeği yapmaya bak o adamı. Bu devirde zor bulunacak türden hem kızın hem erkeğin böylesi.
ibre sonra vurunca görürüm ben günahı.
O ne
yani abazanlık tavan yapınca demek.
kafa kisa devre yapmis... gidip geliyor
kuzuyu ürkütmeden sevyior. Sonra kesecek ;)
senin gibisini herkes ararda bulamaz
Sen istekli misin
Evet
Azmamıştır daha, ondandır.
Doymuş artık
Ama beni gordugunde seyi kalkiyor
Senden hoşlanıyor ama konuya doymuş
Anliyorum
seni bir seyapsin sonra gorurusun
Evlenince cok feci seyapcam seni diyor ama simdi yapmayalim diyor
hep ole olr zatn..
Evet