+1 yılYazılanları okudum da çoğu seni anlamamış. Her insan hata yapar sadece sen büyük bir hata yapmışsın. Ama inan üzülmek ve pişmanlıkla bir yere varılmıyor. Senin şuanki düşüncen ben bu durumdan nasıl kurtulacağım olsun. Bir kere bir şey yaparken sonucunun ne olacağını hangi ihtimallerin olacağını düşünmeden o işi yapmayın. Bence ikisiyle de konuşmayı kes ve telefon numaranı değiştir, sonra da imkanın varsa bulunduğun yerden taşın ki seni bir daha göremesin. Beraber olduklarından hiçbiriyle konuşma sevgilinle de konuşma, ayrıl. Sakın gerçekleri anlatma. Artık olan olsun. Eğer anlatırsan sonu daha çok kötü olur. Bu olaylar yüzünden cinayetler bile çıkıyor. Yani sana önerim hiçbiriyle konuşma, ortadan kaybol. Yaşını bilmiyorum ama lys ye falan hazırlanıyorsan git başka şehirde oku. Allaha da dua et seni affetsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim genelde dusunmeden yorum olsun diyerek yaziyorlar bende yazilanlari pek dikkate almadim iyi yaklasimin icin cok tesekkur ederim ankarada ogrenciyim kiz arkadaslarimlw kaliyorum zaten burada son aylarim 1. Ye direkt yol verdim ondan kurtulmam basit ama 2. Bana asik oldugunu soyluyor ben istemedigimde asla bana dokuncak biri degil cinsellik olmasa bile beni gormek istiyor benimle ilgileniyor benim kafam cok karisti bir taraftan sevgilimi aldattigim icin uzuluyorum bir yandanda ona cok kizginim ilkim oydu o olmasaydi bu 2 kisiylede beraber olmayacaktim
- +1 yıl
Evet aynen öyle. Bu sana tecrübe olsun. İnsanlar hata yapar. Ama sen Allah'a dua ettin mi sırtın yere gelmez.
En İyi Cevaplar
Utanma, kendini sarkıt bir yerden aşşağı.. Karşındaki seni gözlerinin önünde dahi aldatsa o onun kabahati. O kendinden sorumlu sen kendinden. Vah vah beni aldattı diye iki gün düşünecek sen öteki tarafta 200 yıl yanacaksın. Pes diyorum. Bu zamanki kızlar aklını peynir ekmekle yemiş. ( çoğu )
12 Yorumla
Soran+1 yılBen yanacagimda benimle beraber olan erkek yanmayacakmi bu ulkeyi sirf senin gbi bagnazlar yuzunden terketmek istiyorum
+1 yılİntikam aldığını sanıyorsun; hatta kadınların en büyük mallığı bu düşüncedir işte.
İntikam almadın..
Kullanıldın sadece..
Sonrasında yaşadıklarına baksana bir..
Sence kim kaybetti?
1- Kendisini aldatan kadının aldattığını illa öğrenecek ve. ıçına tekmeyi vuracak erkek arkadaşın mı; değil..
2- Bedavadan gelen. mcığa konan ve keyfine bakan iki tane dallama mı; yok onlar da değil..
3- Kendini kullandırtan ve sonrasında köpekler gibi pişmanlık yaşayan sen..
...
Elime düşsen hayatta acımazdım..00 Yorumla
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCanım olan olmuş takma kafana
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlis yaptim :(
- +1 yıl
Bazen yanlış yapıyoruz istasekte isstemesekte , üzme kendini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Eğer bu adamlarla karşılaşmama imkanı varsa, anlatma... bu adamlardan kurtulmak için çare ara. Öyle bir tepki koyki, bir daha aramasınlar. Asla polise ve savcılığa verme, ifade için çağırdıklarında haberi olma ihtimali olabilir. Şikayet etmekle bitmiyor. Yasalar çok uzun ve yorucu
Sen onu sev ve bir daha hata yapma. Bunu yapabilir misin? Bence asla, eski bir söz vardır " alışmış gt kilot durmaz " umarım sende her kızdıkça, o hata yaptıkça aynı şeyi yapmazsın. Onu boşver, kendine bare saygılı ol.00 Yorumla
+1 yılnormal şartlarda kimse eşini ya da sevgilisini o iş için aldatmaz kadın şefkat eksikliğinden erkek öz güven eksikliğinden. tabi bu söylediklerim kimseyide masum yapmaz
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin kesinlikle zevk icin yapmadim hatta sonrasinda agladim ilgisizdi sevgi sevkat kalmamisti saygisi bile yoktu bu yuzden aldattim
- +1 yıl
e ayrılsaydın o zaten bitmiş ruhen biten birşeyi iki cümle ile bitirmek kolaydı. zor olan bitmeyeni bitirmek
Soran+1 yılBeni sevdigine inaniyorum bende onu seviyorum ailesi ve isi yuzunden bunalima girdigini dusunuyorum eskiden boyle degildi
- +1 yıl
her insan bunalıma girer * bu kimseyi ihmal etmesi anlamına gelmez iki sonra evlenincede bu tür şeyler olacak o zaman ne yapacaksın
Soran+1 yılEvlenebilseydik olmazdi ama annesini birakmadi bende kaynanayla yasamak istemedim benim yanimda olmadigi icin aldattim eger evlenseydik herzaman yanimda olabilseydi aldatmazdim
- +1 yıl
yanında olsaydı daha çok sorun yaşardınız emin ol
Soran+1 yılSadece yanimda olsun beraber yasayalim istemistim
- +1 yıl
yaşın kaç bilmiyorum ama hayat hiç öyle umduğunuz gibi değil
Soran+1 yılEger sevseydi benimle olurdu benimle olmadigi hergun onu aldatmak istiyorum uzulsem bile
- +1 yıl
merak etme onun için üzülmüyorsun yaptığının yanlı olduğunu bildiğin için kendi ne üzülüyorsun
Soran+1 yılEvet kendimede uzuluyorum ama onuda sucluyorum sevgilim sayesinde ben baska erkeklerle beraber olabildim o hayatima girmeseydi kimse benim bakireligimi alamazdi bu nedende suanda yapmiyor olurdum
- +1 yıl
sana buradan ahkam kesecek halim yok başkalarını hayatı üzerine konuşmak eleştirmek çok kolay
+1 yılŞöyle değer bilmeyen insan dicem kusura bakmayin, nefret ediyorum sizin kökünüzü kurutmak lazim
63 Yorumla
Soran+1 yılO yattigim insanlar kadar bile bana deger vermiyordu bana saygisi yoktu herseye kendi karar verirdi ne duygusal manada ne cinsellikte benimle ilgilenmezdi ben mi deger bilmiyorum
- +1 yıl
Haklısın ama biz kururuz bunların kökleri kurumaz..
- +1 yıl
Ayril ozaman sonra ne yaparsan yap, bak kendin de söylüyorsun kısaca onunla mutlu degilim diye, devam ettirme.
+1 yılİlki hadi sinirle olmuşturda 2. Si o*spuluk olmuş bence.
24 Yorumla
Soran+1 yılBeni haftalarca yalniz birakti ilgilenmedi 2. De sinirle oldu
- +1 yıl
Kendini boş yere avutma. Vicdanın en büyük cezan olur ama ben olsam sana hayatta güvrnmexdim ki ne olursa olsun bu senin yüzünü bir daha görmemek isteyeceğim anlamına geliyor.
Soran+1 yılSanki seni aldattim bir sakin ol erkekler her gun yapiyor ve vicdan azabi bile duymuyor neden cunku çükü var her delige girebilme hakkina sahipmi?
- +1 yıl
Ben erkek arkadaşının yerinde olsaydımdan bahsediyorum. Diğer erkeklerden sanane hem. O çocuk seni aldattı mı? Erkekler durmadan aldatıyor diyorsun bide, üç beş gerz*k yüzünden erkeklerin tamamını suçluyorsun.. O seni aldatsaydı ne olacaktı peki ha? Bak kendine iyi yaptığını ya da avutucu şeylerle vicdan azabını azaltacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. O eninde sonunda gelip seni bulacak ve daha çok üzüleceksin sadece izle ve gör.
nası aklım almıyor nasıl yatıyosun benim sevgilim benimle ilgilenmiyor 'onun haberi olmadan'onu sinir etmek hırsımı almak istiyorum mu diyosun erkek gel o zaman yatalım mı diyor nasıl iş ya bu nerde yaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılE kızım sende önüne gelene vermişsin.
boşver hazır kefaşeliğe başlamışken hepsinden bağlantını kes az para kazan
Keşke sizinle ilgili yasa falan çıksa mk herneyse00 YorumlaBence sen onu değil kendini aldatmışşsın. Ona değil büyük bir şekilde kendine ceza vermişssin. Bu nasıl açıklanabilir bilmiyorumki..
10 Yorumla- https://m.youtube.com/watch?v=wMaTVGEA4Ng
Dert etme Teoman dinle10 Yorumla neden bu iki kişi ve neden peşindeler tekrarmı istiyorlar, ayrıca bu aldatma gecelik sabaha kadar birkaç defamıydı yoksa saatlik bikeremiydi? bunları detaylı yazarsan bişey öğreteceğim nedamet ve temiz sayfa açıp vicdan ferahlığı için
15 Yorumla
Soran+1 yılAldattigim 1. Kisiyi bir saate sigdirdim o benimle muhtemelen sadece yatmak istiyordu 2. Si bana uzun zamandir asikmis o sadece cinsellik degil duygusal bir iliskide istiyor ikiside ariyorlar 1. Sine onunla sevgilimi aldatmak icin beraber oldugumu soyledim 2. Siyle uzun bir zaman gecirdik sevgilim oldugunu bile sakliyorum sabahlari uyanir uyanmaz bana mesaj atiyor gorusmek icin zaman ayiriyor ilgileniyor
Soran+1 yılDetaylari yeterince yazdigimi saniyordum zevkine felan yazmadim 1. Siyle bir saatte iki kez oldu 2. Siyle gece boyunca beraberdik 3 defa oldu
Soran+1 yılBu iki kisiyi sadece yakisikli olduklari icin sectim sevgilim olmasaydi onlardan hoslanabilirdim
- +1 yıl
bu kıza ne önereceğini biliyorum sado. ;) isabetlide olur. ama istersen hiç uğraşma, başka sıkıntılarıda var bence. sen intörn din değilmi? hatırladığım kadarıyla. bu dönem bitiriyorsundur umarım?
+1 yılGeriye falan dönme aldattığın kişiyi devamlı aldatma isteği olur cunku
00 YorumlaBoş ver. İki günlük dünya. Üzülecek daha önemli konular var.
00 YorumlaŞimdi burada çok önemli 2 kriter var!
1. iki erkekle aynı anda yani grup birliktelikte mi oldun?
2. 3. bir kişiyi düşünüyor musun?
3. ...
4. ...
5 ...00 YorumlaYıkılsın ayrıl sen bu şekilde devam etmesinden iyidir zamanla unutur. Sakın aldattığını söyleme asla kabul edilir bir durum değil çünkü üstelik 2 kere
00 Yorumla3üyle de irtibatı kes yoksa öldürülebilirsin malum Türkiye burası. Boşver artık ölenle olmuşa çare yok üzülme.
00 Yorumla
+1 yılyanlış yapmışın ya da hikaye gibi. çaresini aşağıdaki sado yazmış kulak ver bence, hekim olarak terapiye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum sevgiyle kal dürüst kal
00 YorumlaÇocuk aldatıldığını öğrendikten sonra bin defa yıkılır. En azından ayrıl da haberi olmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİzin ver çocuğa gitsin iki kişiyle yatsın senin yaptıklarını yapsın vicdanın rahatlasin en azından ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılO beni aldatmaz ki :(
Cevap sahibi+1 yılSenin onu aldattığını biliyormu?
Soran+1 yılBilmiyor
Cevap sahibi+1 yılSen nerden biliyorsun seni aldatmsdigini? Ki izin ver bak nasıl koşa koşa gidiyor yapmaya ;)
Soran+1 yılHic bir konuda emin olamam ama aldatmadigi konusunda eminim hem boyle biseye izin veremem ozaman onu sevmedigimi dusunur
Cevap sahibi+1 yılO zaman git 2 3 kişiyle daha yatt hayatin tadını Çıkart
oyster.ignimgs.com/.../mnC9lSC.gif helal teyzeme
00 Yorumlabir üçüncüyle daha sevişmen lazım. işte o zaman kendini daha iyi hissedersin
00 Yorumla
+1 yılÜzgün iken aldatmak nasıl oluyor ln biri bana bunu açıklasın
10 Yorumla
+1 yılKizim yürü git kumda oyna. Su onla yattim bunla yattim diyenler yok bakire değilim diyenlerin çoğu parmağıyla iliskiye girmiş
00 Yorumla
+1 yılBoşver bir kere yapmışsın zaten aklından çıkmaz onlar
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılöyle bilirsen intihar var onu dene sende kurtul insanlikda kurtuluşun.
00 Yorumla Gel bana erkek sana nasil olur nirvanaya asil cikilir orada nasil derin nefes alinir gosterim yasatim
00 Yorumla
+1 yılBence ayrıl sen aynı duruma ilerde de devam edersin
00 Yorumlasinirlendigin bir an banada verirmisin emin ol o ikisindende fazla mutlu ederim seni okiş...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelkide sevgilinden aldatmistir bir hata yuzunden sevdiginden ayrilma
01 Yorumla
+1 yılacı çektiğine ne kadar inanmamızı istiyorsun çünkü bir değil iki sefer aldatmışsın
014 Yorumla
Soran+1 yıl2. Sinde daha cok aci cektim cunku sadece bir aldatma degildi yogun duygular hissettim sevdigim adama hissedemediklerimi ona hissettim bu yuzden gercekten ihanet ettigimin bilincine vardim
- +1 yıl
sen hem sevilmeye hem sevişmeye aç kalmışsın bence sevgilim dediğin adamdan ayrıl. kendini düşünmen lazım.
Soran+1 yılHaklisin bayadir benimle sevgili gbi iliskisi yok ne sevgi gosteriyor nede benimle sevisiyor yanima bile benim cagirmamla geliyor
- +1 yıl
aşırı ilgisiz bir adam seni mutlu edemez. ondan uzaklaş ve yeni bir ilişki içinde acele etme. sadece kadınlığınla ilgilenen bir insanda seni mutlu etmez aklında bulunsun.
Soran+1 yılEskiden bende kaliyordu gece boyunca sevisirdik sonra azaldi azalarak bitti kardes gbi yanyana uyumaya basladik seksi de o istediginde yaptik benimle sadece seks yapiyodu eskisi gbi sevismiyordu
- +1 yıl
senle ihtiyaç gideriyormuş gibi hissettim. insan sevgilisiyle senin anlattığın gibi yaşamaz. her dakika seks yapmasada senle yatarken bile sana sevgini belli etmesi gerekiyor.
Soran+1 yılİliski istemiyorum zaten 2. Beraber oldugum benimle iliskiye baslamak istiyor ama sonucta aramizda hic bisey yokken yattik onunlada olmaz kendimi kaptirmamaliyim
- +1 yıl
onların hepsinden uzaklaş yeni bir ilişki içinde acele etme.
Soran+1 yılEn azindan benimle uyuyordu sariliyordum kendimi boyle teselli ettim ama sonra benimle kalmadi annem yalniz kaliyor dedi
- +1 yıl
yaşlarınız kaç
Soran+1 yılSeksle iki insan birbirne baglanamazmi benim hep olmaz seksle baslayan askla devam etmez diye bir yargim vardi ama beraber oldugum kisi hic oyle biri gbi degil bana daha cok duygusal yaklasiyor bunun nedenini anlayamiyorum
- +1 yıl
seni seviyor ise bunu sana yatakda hissettirmiş olabilir.
Soran+1 yılBana uzun suredir asik oldugunu soylemisti zaten benimle iliskiye gircegini bile beklemiyordu supriz oldu cinsellik olarak yaklasmiyordu bana ben 22 o 24 yasinda sevgilim 28 yasinda
- +1 yıl
Seni gerçekten seviyor demekki bunuda yatakda sevişirken belli etmiş sende hissetmişsin. şehveti arzusu sevgilinden daha fazlamıydı yoksa sevgilinden dahamı iyi sevişiyordu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılRuhun kaşarlaşmış senin, adam seninle ilgilenmiyo diye aldatıyosun kendini kirletiyosun, bari beleşe verme, iyi para kazanabilirsin bu işten ;)
00 Yorumla
+1 yılHiçbir erkek için ağlammayacağını daha öğrenememişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi biri umarım karşıma çıkmaz. Çok fena olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu yaptığına değdi mi? değmedi. huzur bulacağını sandın tam tersi tamamen huzursuz oldun
00 Yorumla
+1 yılVicdanmış. 😊 karaktersiz
318 Yorumla
Soran+1 yılKendin hobi veya meslek olarak yaptigin isi baskasinda duydugunda nasil karaktersiz diyebiliyorsun?
- +1 yıl
Ergen seni 😊 ne bu laf sokma çabaları falan.
Soran+1 yılKendini kandirma cinsellik kategorisindeki sorularla bir hayli ilgileniyorsun buda bu ise egilimli oldugunu kanitliyor :)
- +1 yıl
En azindan sen gibi gizlenmiyorum tatlim. Dusurme kendini bu kadar hadi hayirli isler sana
Soran+1 yılYanacagim sureyi bile belirlemissin yalniz dini bilginde eksiklikler var bazi gunahlarin bedeli dunyada odenir ahirette odeyecegime allah karar verir sen allahmisin hem bu arada tevbe edip 2 rekat namaz kilsam pisman olsam allah affedicidir beni affeder sadece kul hakkini allah affetmiyor affi hakki yenilen kula birakiyor
- +1 yıl
Ne alaka lan salak? Dinle ilgili bisey goremiyorum yazdiklarimda
Soran+1 yılBaska bir yoruma yaziyordum onlari mobil giriyorum karismis en azindan bunu algilayabiliyor olman gerekirdi neysr
Soran+1 yıl18 yasinda bir veledin goruslerini dikkate alacak kadar bos birisi degilim gizlenmemenin sebebine gelince abazalarin mesajlarindan tahrik oldugun icindir :)
- +1 yıl
Velet dedigin seni gomer adam ol kezo
Soran+1 yılYok ya vazgectim sen 18 olamazsin siteye uye olmak icin yasinin 18 oldugunu belirten 15 ini bile dolduramamis kultur seviyesi sadece bu sitede yorum yapabilcek kadar gelismis sanal dunyanda kendini kanitlamaya calisan bir eziksin
- +1 yıl
Eger adam olsaydin kendini buralarda teshir etmezdin ozelden yazardin. Cesaretin bu kadar iste :)
- +1 yıl
Seni bekliyorum
Soran+1 yılBence cevabini duymaya hazir olmadigin hic bir cumleyi kurma sonra Rezil olmamak icin ozele davet etmek zorunda kalmazsinn:)
- +1 yıl
Soylencwk o kadar sey var ki... ama terbiyem el vermiyo canim. Sen masum ve korkak kiz rolleeine devam et. Ödlek nolcak :))
Soran+1 yılVelet oldugunu kendi cumlelerinle kanitladin fikirlerimde yanilmadigimi gosterdin peki madem korkusuzsun o halde cocukca atismayi birak numarani yaz ;)
- +1 yıl
Hayirdir kendinle mi karistirdin :) sen yaz da kartini bastirayim ;)
Soran+1 yıl3 gram beyniyle 30 u gecmeyen kelime haznesiyle bana laf sokmak icin yirtinan bir ufakligi dinlemek icin soru sormadim hayatimdan 10 dakika caldin hadi ordan git simdi
- +1 yıl
Korkak küçük bir kız çocuğunu geçmiyosun aklini basina al lutfen daha cok yersin yoksa harcarlar seni demedi deme. Ayni seyleri de yineleyip durma
ayrıl bu acı seni bitirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklere ders olsun
26 Yorumla- +1 yıl
Ne ders ne ders ayıp yaparak mı ders vereceksiniz
Soran+1 yılErkekler ellerine her firsat gectiginde yapiyor ve sucluluk duygusuda hissetmiyor biz yapinca neden yanlis karsilaniyor
Cevap sahibi+1 yılBende yapmıştım ve içim rahatladı
- +1 yıl
Genelleme yapman çok yanlış
Soran+1 yıl1. Yi icimi rahatlatmak icin yaptim rahatlayamadim 2. Yide yaptim ama suanda uzuluyorum bu iki kisiylede birden fazla oldu bir gecede sadece 1. Yi yapsam intikam der uzulmezdim ama ikinciyi yaptiktan sonra daha cok uzuldum cunku 2. Ye cok daha yogun duygular hissettim
- +1 yıl
Sen yemeye alışmışsın artık yemeden duramazsın
aferin lan. ondan sonra erkekler aldatti falan
22 Yorumla
Soran+1 yılBeni ilgisiz birakti ters davrandi hergun kavga cikardi haketmisti
Aynı anda mı yoksa ayrı ayrımı
14 Yorumla
Soran+1 yılBir gun biriyle ertesi gun digeriyle
- +1 yıl
Iyiydi 😄
- +1 yıl
@BirArabaTutkunuu grub yaptıktan sonra üçlü ot içmek gibisi var mı
İntikam alıcam diye önüne gelene vermeseydin keşke
00 Yorumla
+1 yılnie kda senimi akdatmisti
00 Yorumlayiyemeyecegin yapragi sevmeyeceksin
00 Yorumla
+1 yıliki kere de o aldatır, ödeşirsiniz
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılKendinden utan sadece
00 Yorumla çivi çivi yi söker benimle de aldat
00 Yorumla
+1 yılGrup yapacaksın ancak doyarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılGrup asla tercihim olamaz ayrica azgin biride degilim duygusal olarak bosluktaydim
- +1 yıl
Senin iyi hissetmeni sağlayabilirim mesaj?
+1 yılOhhh ne guzel :) yat yat bosver ani yasa
00 Yorumlaiyi y... rak yemişsin aferin sana
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPek inandırıcı gelmedi
08 Yorumla
Soran+1 yılTrollemiyorum gercek bir olay
Cevap sahibi+1 yılBunu ancak aptallar yapar sen aptalmısin ki
Soran+1 yılNeden aptallik olsunki bunu her erkek yapiyor ve sucluluk duygusu hissetmiyor ben neden yapamayim
Cevap sahibi+1 yılDeform olan herşey ikinci eldir
Piyasa altı olmuştur kullanmak istemem
Erkekte öyle birşey olmuyor
Kısaca o erkek.
Soran+1 yılBu sadece sizin kafanizda olan birsey ab ve abd de su icer gbi gunluk olarak bu eylemi gerceklestiren kadinlar var sadece ihtiyac icin
Soran+1 yılAyrica ben deforme olmadim genis degilim kullanmak derken veya o erkek diye secme hakkina sahip oldugunu dusunmen gercekten bir aptallik erkek kim ki bu ulkede ne seciyor kavunmu karpuzmu ne bulsaniz icine giriyosunuz cuval da olsa sizin icin farketmez
Cevap sahibi+1 yılİçindeki o. ros. pulugü çıkarmak istiyorsun
Özgürsün
Cevap sahibi+1 yılYani dediğin doğru sende çuval olmak istiyorsun
Zaten çuvala da giren var diyorsun bulursun yani merak etme
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilini bırak bence hemennnn hemde
05 Yorumla
Soran+1 yılBensiz duramaz ki o bir kere agizini yoklamistim ben ne yapsam benden ayrilirsin diye hic bir sekilde ayrilmam dedi aldatsam bilemi dedim aldatirsan o aldattigin kisiyi gebertirim cezaevine girince ayrilmis oluruz dedi
Cevap sahibi+1 yılkimse vazgeçilmez değildire çünkü öğrenir se daha kötü bir durum çıkar ortaya seni hayatı boyunca affetmeyebilir
Soran+1 yılAffetmeyebilir ama ogrenirse aci ceker bunu biliyorum
Soran+1 yılBana ve o kisileri bulup zarar verebilir
Cevap sahibi+1 yılbende onun için diyorummm daha kötü olmadan ayrılmalısın
+1 yılsevgılıne soyle sendee
00 Yorumla
+1 yılAyrıl çocukla başka birine aşık ol
00 YorumlaAferin ne guzel yapmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenle de yat tam olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüfür etmeye bile layık değilsin.
00 YorumlaCinsellik konusunda 904 cevap paylaştı. Beter ol a. g.
00 YorumlaAfferin sana :)
00 YorumlaNeler yaptın ki
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasil olsa ogrenit
00 Yorumla Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Hep yat
00 Yorumla
+1 yılHarika kadinsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhala ilgisiz mi
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği