6 aydır çıkıyoruz.dün bana bir şeyi merak ettiğini söyledi ne olduğunu sorduğumda sadece merak ediyorum göğüslerin çok dolgun sütyenden dolayı mı yoksa doğal mı diye sordu bende tersledim cinselliğe girmesini istemediğim için kafanı bunlara mı yoruyorsun dedim konuyu kapattı zaten şimdi normal davranıyor ama ben soğuk davranıyorum bu kez çok mu abartmışım?
Cevabın nedir?
+1 yılEğer konuyu kesmeseydinşu anhala göğüslerinden bahsediyor ve ellemek için fırsat kolluyor olacaktı iyi yapmisin ama bu kadar da kati olma eğer çok güveniyorsan biraz da olsa merakkını gider ona da yazık ;)) sevgilisini merak ediyor iste demek ki göğüslerin dikkatini çekiyor arasira tolerans göster ;)) yazık be
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılben senin yerinde olsam çıkarır memişleri gösterirdim niye bu tepki çocukcağızın hevensi kursağında kalmış o suratı görmek isterdim :D
18 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir şey yapmayacağımı zatenn biliyordu
- +1 yıl
eee umut fakirin ekmeği napsın tak etmiş canına artık kendini tutamamış garibim
Soran+1 yılkızsızlıktan kudurmuş biri değil ama aksine hep kızlar peşinden koşar ben kendim şahit oldum çıkmadan önce.
- +1 yıl
alem ona o sana hasta desene ver ilacını dindir acısını
Soran+1 yılhayır tabiki
- +1 yıl
kucaktan kucağa düştüm sahile yerin dolmuyor şarkısını söyler bir gün sana
Soran+1 yılelimde tutmak için kendimden taviz verecek biri değilim memnun olmadığım ve istemediğim bir şeyi yapmam ha sen çok uygun görüyorsundur gösteren bir kızla yuva kurarsın o ayrı.
- +1 yıl
sadece gösterirse değil yuva çadır bile kurmam yenge. sen kendinden vermemeye devam et takdir ettim seni <3
Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. bu ahlaki değerlerinize uygun olmayabilir satgı duyarım. Bencede olmamalı ama hayatınızdaki insana yaklaşımınız ve uslubunuza hiç hoş değil. Hatta küstahça ''defolsun gitsin'' dediğiniz kişiye saygı duymuyorsunuz anlaşılan. Saygınız olsa uslubunuz sadece ''ayrılırım'' olurdu.
334 Yorumla
Soran+1 yıleğer bana bu yüzden böyle tepki verdiğini var sayarsam evet cevabım ''defolsun gitsin'' olur ama şu an için öyle bir şey söz konusu değil.
- +1 yıl
bakın hayatınızdaki bir insana bu tepkiniz eğer varsa saygınlık ortada olamaz zaten.En fazla diyeceğiniz ''ayrılırım'' dır. bu şekilde bir bakış açısı beslediğiniz bir düzey bana hiç saygın gelemedi. Şu an öyle bir şey söz konusu olmaz, yarın başka bir neden çıkar ve sizin tepkiniz bu mu olucak?En fazla isytememe lüksünüz olabilirç.Böyle yaklaştığınız bir ilişki çok sağlıklı gelmedi bana.
Soran+1 yılbeni aldatacak ya da beni cinsellik yaşamadığım için terk edecek herhangi birine aynı tepkiyi veririm kim olduğu önemli değil.
Soran+1 yılböyle davranıyor ise bana saygısı olmadığındır ve ben bana saygı duymayana hiç saygı duymam.kadınlık-erkeklik kavramlarından önce insanlık kavramı gelir.
Soran+1 yılşu an için ona bunu söylemiyorum.eğer bana böyle bir şey yaparsa söylerim çünkü objektifim karşımda kim olursa olsun aynı tepkiyi veririm.
Soran+1 yılanlamadığınız nokta ben şu an kalkıpta ona söylemem bunu çünkü bunları hissetmiyorum ama yaparsa hissederim.
- +1 yıl
ben çok iyi anladım .O yüzden de sizin '''şu an '' diye nitelediğiniz dar bir zamanı baz alarak yorum yapmadım. Olaya bütüncül bakmak daha doğru. O an öyle idi şimdi değil diyelim. Ama sizin üslubunuzda duruma göre bu kadar uç olabilecekse tekrar yüz yüze bakmakta sağlıklı olamaz.
Soran+1 yılkarşımdaki ailemde olsa aynı tepkiyi veririm benim yapım bu.
Soran+1 yılbende almam o halde.
Soran+1 yılciddiye almam.umrumda değil çünkü nasıl iyi hissediyorsam onu yaparım.
Soran+1 yılyaptıklarımın sorumluluğunu üstleniyorum bencillik değil.
Soran+1 yılbaşkalarını mutlu etmek için kendi mutluluğumdan ödün verecek değilim hayata bir kere geliyorum.
Soran+1 yılseks yapmadığı için aldatmak baya bir sınırları zorluyor zaten en azından benim normalim değil.
- +1 yıl
hayır siz hala dar bakıyorsunuz olaya. Ne yapıp yapmadığınızı bu olay üzerinden yazmıyorum, sorgulamıyoruz, üslubunuzu kritik ediyoruz. Bugün konu s...x dir, yarın farklı bir neden, ''kendimi nasıl iyi hissediyorsam'' ın açılımı ise çok daha geniştir. Benimde normalim olmayan bir olay ve ben bu tepkiyi verdi isem karşımdakine sonra hiç bir şey olmamış gibi devam edemem, edeceksem de o sözleri söylemem. Umarım anlatabilmişimdir.
Soran+1 yılo sizsiniz,bu da benim fark bu
Soran+1 yıltoplumun kurallarını ben koymadım uymak zorunda değilim o yüzden
Soran+1 yılbenim gibi düşünen bir grup var ne yazık azınlığız
Soran+1 yıltoplumun kurallarına değil kendi kurallarına göre yaşayan
Soran+1 yıldediğim gibi umrumda değil ne yaptığınız sizinde olmasın.
Soran+1 yılsize göre öyle olabilir bana göre değil.
O an rahatsiz olduysan, tepkin gayet normal. Bunu daha sürdürme bence. Sormus sende sorudan hoslanmayip terslemisin..
31 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın belki demek ki ben çok takılmışım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
+1 yılbugün bunu der.. bir 6 ay sonra.g..tün çok dolgun,ve sıkı çok merak ediyorum pantolondan mı yoksa doğal halimi..:)bu işler böyle böyle gider...
33 Yorumla
Soran+1 yılyok artık pantolondan mı değil mi bunu söyleyecek kadar salak olduğunu sanmıyorum.
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
valla erkek arkadaşının gidişatı bu yönde..
+1 yıl6 aydır ne yapıyosunuz onu merak ettim gerçekten. ne sabırlı erkekler var ya
211 Yorumla
Soran+1 yılseks mi yapmamız gerekiyor?
- +1 yıl
sevgililer birbirleriyle seks yaparlar. yapmayacaksan kimse senin biriyle sevgili olman için kafana silah dayamıyor dimi. ah bu kezbanoslar ya
Soran+1 yılsevgili olmayı seks yapmaktan ibaret görecek kadar hayvan oluyorsunuz,biz seks yapmadığımız için kezban ileri derecede gerizekalısın.
- +1 yıl
doğru konuş, senin emeklediğin yerlerde biz bu işlere kafa yoruyorduk. hayat senin zannettiğin gibi siyah ve beyazlardan ibaret değildir. tüm avrupa kızarkadaşıyla sevişiyor. dünyanın %5lik bir bölümünü oluşturuyorsunuz. %95 hayvan da siz mi insansınız?
Soran+1 yılisteyen istediğiyle sevişsin banane?benim vicdanım rahat etmeyecekse yapmam bir erkeği elinde tutmak için sevişen kızlar gerizekalı çiftleşmeyi sevişmek zannediyorsunuz ayrıca yazık
- +1 yıl
asıl çiftleşmeyi sevişmekzanneden zihniyet sen ve senin gibilerde var. çocuk yapmak için sevişiyosunuz. erken yaşta evliliğinizde sorunlar oluyo ve aldatılıyosunuz. asla erkeğinizi elde tutamıyorsunuz. ve başka kadınlarla birlikte oluyor. türkiyedeki evliliklerin %40 ı 5 sene içinde boşanmayla sonuçlanıyor. nedeni de yıllanca bastırdığınız ve hiç bir tecrübeniz olmayan cinsel problemleriniz
Soran+1 yılerkeği elimde tutmak için yanıp tutuşacak değilim o beni elinde tutmaya çalışsın aldatıldığım an basarım tekmeyi o salak kadınlar gibi erkektir yapar demem.türkiyede seks kadınla avrupada seks yapılan kadına aynı gözle bakılmadığından türkiyedeki çoğu kadın kendini korumak için seks yapmıyor.ha ben yapar mıyıdım yapmazdım çünkü seks bir kişiyle olmalı hem ilkim hem sonum olmalı ancak o zaman rahat ederim.
- +1 yıl
sana kimse ilk olana saklama kendini demiyor ki. neden erkeklerle sevgili oluyorsun. olma o zaman. bir an önce evlen ne yaparsan yap. milletin kafasını karıştırma. biz böyle gördük, sevdik mi sevişiriz. öyle hiç bir kızı tuzağa falan da düşürmüşlüğümüz yoktur. aksine kızlar gelir bazen senin ilk olmanı istiyorum nikah falan önemli değil der.
Soran+1 yılboş boş işler birilerini tanımadan nasıl evleneyim?ayrıca evlilik için çok erken daha bir şeyler hissettiğim için birlikteyim ben seks yapmak için değl zaten yapmayacağımı bilir.
- +1 yıl
e zaten ben de ilk başta bak cevap yazarken ne demişim, ne sabırlı erkekler var şaşırıyorum. ben sabretmezdim açıkçası
yok tepkin bence normal ama artık soğuk davranma. Bu ona yetmiştir.
42 Yorumla
Soran+1 yılanladı zaten nedenini ama hiç açmıyor üzerime çok düşüyor şimdi
İyi hala seninle beraber o gariban seninle olsam o dar kafayla ilişkimiz biterdi o an katıksız kezboşşun be güzelim saygılar...
08 Yorumla
Soran+1 yılannen yapsa aynını helal olsun anam başkası yapınca kezban he anladım ben seni
Soran+1 yılderken?
Soran+1 yıldeğil
Soran+1 yılgerek duymuyorum
Cinsellik konusunda 372 cevap paylaştı. bayağı abartmışsın cevaplaman gerekirdi bence, bu cinsellik değilki dikkat çekmiş sormuş sonuçta sevgilin
16 Yorumla
Soran+1 yılevet ama konuyu açmasın diye yaptım
Soran+1 yılşimdi daha çok üzerime düşüyor soğuk davrandığım için herkesin yapısı ayrı
Soran+1 yılbeni o salak kızlarla karıştırma eğer beni bu yüzden terk ederse iyiki kurtuldum o şerefsizden derim.
Ben cevap hakkımı "aldatıldım" başlıklı sorunda kullanmak istiyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılöylre bir şey yaşarsam ayrılırım soruda sormam
Soran+1 yılevet şerefsizlik bedava çünkü
Soran+1 yıluygun görmediğim şeyleri sırf karşımdakini tatmin etmek için yapıp pişmanlık duymaktansa o kediyi öldürmeyi yeğelerim.
Soran+1 yılilişkiyi kedi beslemek olarak görüyorsan evet ama ben öyle görmüyorum.
Soran+1 yılişine gelmeyene evet.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence tepkinde çok haklısın..seni çok takdir ettim namuslu bir kızsın erkeklerin çoğu göster nolcak falan demiş ama evlenmeye gelince ellenmemiş kızlarla yuva kurarlar ..sen doğru yoldasın devam et canım
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılburdaki erkeklerin hepsi abaza zaten onların yorumlarını dikkate alma bence bir yerde kız olsun hemen doluşurlar bu site gibi.. sen erkek arkadşnla ayrıldın diyelim başka bir gün ciddiye giden evlilik hazırlığında bir iliskin var .. sonra bu arkadşn evleneceğin adama ben seninkinin göğüslerini gördüm şöyleydi böyleydi derse nolcak? evlneceğin adam ne düşünür.. erkekler beyniyle değil penisiyle düşündüğü için bunu göz ardı ederler
Soran+1 yılteşekkür ederim
bence biraz reklam kokuyor ama neyse...
ya ne olcak bikere göstersen bisey olmaz, sonucta sevdigin bir kisi04 Yorumla
Soran+1 yılreklam yapıyorum ve gizliyim?çelişkili değil mi
- +1 yıl
bak arkadasim, asagida yazidigin yorumlari okudum ve seni pek destekledigimi söyleyemem, madem konu acmissin ve bizlere bisey sormussun, aldigin cevaplara da saygi duymalisin. burda kimse seni tanimiyor ve kisiligine bir laf etmiyor. onun icin rica ederim aldigin cevaplara sakin ve saygili davran.
reklam yapiyorsun yapmiyorsun o önemli degil. madem erkek arkadasiyin dedigi gibi güzel gögüslerin varsa tebrik ederim.
Soran+1 yılgüzel göğüslü olmak tebrik edilecek bir şey mi?yaptığımız şeyler için tebrik ediliriz doğuştan gelen özelliklerimizden dolayı değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılB.kunu çıkarmışın bence önem verdiğin birisiyse konuş bunları ne var ki konuşmakta elleyim dememiş ki sonuçta hem ne demişler göster ama elletme :D
011 Yorumla
Soran+1 yılsen göstermiş ama elletmemiş bir kızla evlenirsin o zaman.
Cevap sahibi+1 yılEvet bana gösteren ama kendini evliliğe saklayan bir kızla 9 sene flört ettim ve şu an nişanlıyım sen seninkini elinden kaçırınca arkasından kçnı yırtarsın :D
Soran+1 yılbeni kendi kız arkadaşınla karıştırma her haltı yiyip bakireyim diye seni mi kendini mi kandırıyor?haa eğer çok gitmek isterse defolur gider benim kaybım değil.
Cevap sahibi+1 yılEdepli konuş kızım ben sana bir şey dedim mi de cins cins konuşuyorsun. Böyle yorumlara alışık değilsen böyle konu açmayacaksın erkek arkadaşın seni terk etmekle en iyisini yapar sen de ortalıkta dolan or.spu
Soran+1 yıledebini bozan biri varsa sensin beni kendi sevgilinle karıştırmışsın belli ki yok terk ederse kendimi yırtarmışım o beni kaybettiğinr yansın erkeği elimde tutmak için uğraşacak değilim.o.rospu varsa senle her haltı yiyip bakire kalan kız arkadaşın,sende onun pez.venkisin.
Cevap sahibi+1 yılSenin orosp.luğun gelip buraya bu soruyu yazman da kalt.ğa bak lan her yorumu yaz bir ters yorum gelince tersle...Evet benim sevgilim oros.u ben de pez.venk sana girip çıkan ne anasını s.ktiğim, o gizli profili aç seni bulup s.kmeyenin a.ına koyum ananı da seni de tamam mı ? Şimdi s.ktir git
Soran+1 yılsordum çünkü bana ters her haltta kaltaklık arıyosunuz ar damarlarınız çatlamış sürtünmekten çünkü.kendi gizlemiş profiliini bana laf ediyo.
Cevap sahibi+1 yılSEn aç açmayanın a.ına koyum. Her haltta kaltaklık aramıyorum erkek s.kinin doğrultusunda gider her erkek aynıdır sen bunu bilmeden girdiğin her ilişkide sap gibi g.t gibi ortada kalırsın sana fikir vereni s.kiyim zaten hata bende. Sktir git şimdi
Soran+1 yılbunu kabul eden kadın zihniyetinin ...
Cevap sahibi+1 yılSeni hiç bir erkek zihniyeti kabul etmeyecek merak etme...
Soran+1 yılediliyormuşum demek ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence doğru olanı yapmışsın erkeklere taviz vermek iyi değildir senin gibi kişiliği güçlü kızlar bana göre harikalar hep böyle devam et Allah doğru yoldan ayırmasın
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılevet ya çocuğun hoşuna gitmiş iltifat etmiş sevinmiş hatununa sen napıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılkonunun cinselliğe girip şu anki durumumuzu bozmasını istemiyorum
+1 yılİyi etmişsin ablacım. sakın böyle konuşmasına izin verme.
00 Yorumla
+1 yılsorunun cevabını verseydik ardından bir başka soru sorar ve devamı gelir iyi etmişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılevet o yüzden zaten kestirdim attım söylemek istediğim buydu
- +1 yıl
aynı yoldan devam et :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyooo gerekeni yapmışsın işte günahtan kaçmaktır bu yoksa kendine hakim olamazsın pek kurcalamasın iyi değil
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yıliyi yapmışsın...o konulara girmesine izin verseydin seni ellemeye kalkardı...
00 Yorumla
+1 yılşansını denemiş :) abartma ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılatmaca gibi her anı değerlendirmek için fırsat kollayan biriyle ilişki olmaz ama ne yani hep kendimi savunur şekilde mi olmam gerek
- +1 yıl
tabiki hayır ... ilişkinizin sağlıklı devam etmesi için bu konularda ne düşündüğünü uygun bir dille açıkça söylemelisin...
bunları sorması normal ama çok kızmışsın...
14 Yorumla
Soran+1 yılneden normal olsun ki bence fazla
Soran+1 yılmerak etmesi ayrı bir şey anlarım.ama bunları konuşmak ilişkinin masumiyetini bozar bence.
o kadarda soğuk davranma artık normale dön bence
20 Yorumla
+1 yılAbartmışsın.
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?