Benim sorunum bu değildi? Doktor tavsiyesi ve garantisi idi
Yine türklüğünüzü gösterdiniz.
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Kimse kimseyi geçmişindeki hatalarından dolayı burada ahkam kesip yargılamamalı.
İçinde bulunduğun duruma gelirsek;eminim sen de böyle bir yola başvurmayıp, erkek arkadaşına gerçeği itiraf etmeyi defalarca düşünmüşsündür. Ve son çare olarak diktirme yönteminde karar kılmışsındır. Tahminimce yaşadığın aşk, itiraf duygusundan kat kat daha ağır basmıştır.
Bu yöntem sonucunda; partnerin seni yatakta normal bir bakire kızdan ayırt edemez ve çok yüksek ihtimal kanama gerçekleşir. Hatırlıyorum bir ara zenginler arasında kızlık zarını diktirme şeklinde evlilik yıl dönümünde hediye verme furyası vardı! Diyeceğim o ki, maalesef TR şartlarında bekaret hala tabu ve kızlık diktirme işlemi çok yaygın. Aslına bakarsanız biraz da sistem kızları böyle bir davranışa itiyor, bir nevi sebep sonuç ilişkisi!
peki bu aldatmandan dolayı eşinin yüzüne ömür boyu nasıl bakacaksın.
normal insanda vicdan olur. demek ki sen normal değilsin. ya da insan değilsin.
başkalarının tercihini yanlış yöne çekmeye hakkın yok. sen doğruyu söyle o ona göre tercihini yapsın
Boşver belli bir süre sonra unuturum bu durumu. Yüzüne bakmakla alakalı sıkıntı olmaz oda bazı şeyler yaşamış
Evet öyleyim kendimi mi kahredeyim seksi yaşadım diye?
Tercihini etti senin için ölürüm bile dedi tamamdır nokta. Hem sanane bizim ilişkimizde sana soran oldumu?
of yeter artık !
enazından yüreklisin burda sorma cesaretin varmış. benimde evlenme vaadiyle 6 erkekle ilişkim oldu yaklaşık 7 yıl boyunca. hepside sahtekarmış. diktirmek için para biriktiriyorum bende. eskişehirde var mı iyi bir doktor? ayrıca bu kınayanların çoğu bizim gibi. üzülme sadece beni böyle sevsin alsın düşüncesindeler. oturdum saydım üniversiteden ve dışardan 57 kız arkadaşımdan 54 tanesi böyle diğerleride bakireyim diyor ama gözlerinden belli birkaçı dışında gerçek bakire yok
Bakireyim diyen kızların çoğu yalancı zaten ben biliyorum. Neler neler yapıyorlar duyumlarını alıyorum.
aynen falla
soruyu soran itici şişko bikerelikse
hata dediğin tecavüz değilse eğer hata sayılmaz kendi rızanla yapmışsın sonuçta bir yandan hak veriyorum sana bir yandan da o adama acıyorum erkekler yapıca normal karşılanıyo kadınlar da sevdiği ile ilişkiye girebilir o halde böyle olması gerekir ama diğer yandan bakarsak da bir halt yemişsin bari açıkça söyle diktirmekle kendini kandırmış olursun
Canım bak. Onlarca kadınla konuştum benim durumumada olan böyle olmasının sebebi ihityaç duymak yoksa ben biterim anlyormusun..
Aslında cevap şöyle olmalı bakir erkeğin bakir kız istemesi normal hatta hakkıdır aynı şey kızlar icinde gecerli bakir kız bakir erkek istemesi normaldir hatta hakkıdır amaaaa bu daha cok erkeklerde var bu durum kendilerini zeki zanneten angutlar giderler para ile ya da bir kız ile yatarlar yatarlar sonra ben bakir kız istiyorum yok yav sen kendini zekimi zannetiyorsun peh😒sen bakir değilsen karşındaki kız/ erkek farketmez laf atmaya hakkın yok. Ama eminim su kınayan erkeklerin coğu birşeyler yaşamısdır sözde herkes mert.😒Ve bu kardeşimiz 4 kişiyle birşeyler yasamış bu hata filan değil düpedüz kendi iradesi ile yapılan ilişki.
@Anfıl İlki ufaktım ve hataydı sonrasında güvendim sevdim ilgiye ihtiyacım vardı ve yaşadım.
Benim hormonlarım tavan o zaman.
Cevap
69Cevap
Bir yanim sana kızıyor bir yanim yaptigin seyi onayliyor. Bu konuda araftayim. Yaptigin sey dinen yanlis orfumuze adetimize aykiri diger yandan hatani kabullenmissin aski bulmussun. Benim gibi erkekse yasadiklarini kabullenmeyebilir. Bu zari bu kadar onemli hale getirende biz erkekleriz sonucta. Ne diyeyim umarim hersey yolunda gider.
Kabullenmiyorlar. Emin ol jinekologda doktoru beklerken konuştuğum bayanların öykülerini dinledim çok acı çekmişler hep bırakılmışlar sadece kullanmak istemişler.
Soylemeni bende önermiyorum. Ama kendine su sozu vermelisin ne olursa olsun hersey cok kotude gitse gecmisteki hatalari yapmicam demelisin. Yani bu aska sahip cik
Bundan sonra olmucak ki zaten kocam olucak :) Teşekkürler anlayşın içinde sağol
Mutluluklar dilerim. Dedigim gibi insallah hersey yolunda gider
Sağolun :)
Ben de istemezdim miş , hadi len ordan, eğer bayıla bayıla yrrağın altına yatmadıysan mahşerde gel hesaplaşalım. Sen git onun bunun altına yat ondan sonra istemeden oldu lafffffff, senin gibilerin o anki videolarını çekip günde on kere çocuklarınıza izletmek lazım.
Pislik bir yorum bu
5 Dakikalık zevk için , hadi olsun y arım saatlık zevk uğruna onurunu ayaklar altına almak hele hele bir de bunu marifetmiş gibi bunu gayet doğal gayet normal bir şey olarak görüp hele hele bir de tavsiye etmek kadar iğrenç olamaz benim yorumum. Duygularını bir kenara bırak ve mantıklıca düşün çoluğun çocuğun olursa onlara bunu mu öğreteceksin.!
Aslında kızmıyorum :D
Yani niye kızmıyorum açıklayim :)
Şimdi hemcinslerimin çoğu (büyük çoğunluğu baya büyük)
-Çıktığım her hatun versin, ama evlenceğim hatun "Bakire olsun" diyor.
İşte asıl bu ve bunun gibi düşünenlere müstehaktır :D
Diktir ve eli elime değmedi kimsenin de hatta :)
Allah hepimizin belasını versin.. yaparken kızlık o kadar önemli değil namus değil kızlık diyorsunuz ama evlenince de erkekleri kandırıyorsunuz.. namuslu olacaksanız tam olun olmayacaksınız kimseyi aldatmayın..
Aldatma değil ki bu. Siz erkekler yapın yapın oh bakire ilede evlenin ne güzel be hayat
Canım istiyor öyle ihtiyaç duyuyorum :)
Trolluyor ya ya.
Bide millete çamur atma ya çoğu kız öyle diye. hem yalancısın hem iftira atıyon. herkes senin gibi olsa dünya arından ikiye bölünür. Allah kurtarsın kocan olacak adamı. Böyle bişey hatayla yapılmaz sen istemedikten sonra. Bide tekrarladım diyon. Bildiğin o yolun yolcusuymuşsunda emekli olmuşsun sadece.
Yalanım yok söyledim işte. Merak etme jinekologta otururken çoğu kızın öyküleride böyleydi.
İyi akşamlar
Olmaz. Evleneceğin kişiyi aldatmış oluyorsun. Buna hakkın yok. Bakire olmadığını söylersin. Evlenmeyi yine de kabul ederse ne ala. Etmezse haline razı olacaksın. Onu bekaretini vermeden önce düşünmeliydin. Diyelim ki evlendin ve bekaretini bozan erkeklerden biri eşini buldu ve bunu anlattı. Ne yapacaksın? Belki çocuklusun. Buna rağmen seninle boşanmak isteyecek. Boşanmasa bile evliliğin rezil bir hal alacak. Zarar göreceğini bile bilsen doğruluktan şaşma.
Ben doktora korkut aslan Nişantaşı kliniğinde diktirdim diktirme esnasında içeriden et dışarı sarktı ve lazerle incetirken vajina iki dudağını ayırdı dudaklar kasildigi için küçüldü şeklini bozuldu çok iğrenç durumda
Allah senin gibi kızlardan korusun yaa. Bakire olmadığın için değil, yalan söyleyebildiğin, seviyorum dediğin adamı kandırabildiğin için. Vicdansızsın..
Ben yapınca mı sorun oluyor erkekler yapınca niye olmuyor
İyi akşamlar size
Cocugu hicbir sekilde hakketmiyorsun sen her sevgili oldugun erkeklere ver erkeklere sevgilin kabul etmeyecek diye böyle bir sey yapiyorsun sen gercekten bir seysin
Neyim
Sen biliyorsun ne oldugunu
Kanama olsa ne olacak bugün olmaz ise ahirette öğrenecek ve siz bütün ömrümüzu bu yalanin ortaya çıkması korkusu ile yaşayacaksiniz
Evet ama yapıcak birşey yok
Ulan orspu yaparken iyiydi değilmi birde neymişmşl hikayeleri acıklıymışmış orspu tutsaydınızda şeyinizi yatmasaydanız elalemin altın Allahın kaşarı senin gibilerin nefes almaya hakkı yok Çok yaşa Allahtantan bul aşağılık mahlukat umarım kanamazda kapının önüne koyar seni şerefsizz pislikk
Geberrr yazdın çok yaşa diye çevirmiş birde kaşarr 4 kişinin altına yatmış lanet olası pislik hayat kadınından farkı yok kevaşenin
İnsanlığın yerin dibinde olduğu anlar. Kız olsam zarı yedirir sittiri çekerim erkeğe de sizde de şu yürek olsa
Hadi tamam canım
Yok öyle bir erkek hem olsa bile sonrasında patlak geldin derler adama
Buna vicdanın izin vermicekse dorğruyu söyle ve sonuçlarına katlan senden ayrılsa da bu yaptıklarının bedeli olarak bak olaya diğer türlü haberi olmasada mahşer günü yakana sarılıp bunun hesabını sana soracakktır bunu unutma
Vicdanla alakalı sıkıntım yok aştım o günleri ben
Benim sorunum oda?
Böyle 'bi halt yedin hadi onu anladık,
ama kimseyi kandırmaya hakkın yok.
bundan sana ne? diceksin evet,
söylemeden geçemedim kusura bakma!
Teşekkür ederim.
Kızlık zarını siktirip düğünde doktorla karşılaşanı duydum, damadın dayı çıkmış, sabah gelinlikle geri baba evine yollandı, illahi adalet çıkartır bir şekilde ama geç ama erken, adamın günahına girme derim
Ya sen aptal mısın? Sanki evlenmek zorunlu birşey.. git doğru düzgün kişiler bul bilgiye doğru yönel bu tür şeyleri düşünme. Ona göre seni sevecek kişinin tek düşüncesi hayatında sürekli beraber olabileceği bir eşya bulundurmaktır. Seni ev satın almak gibi birşey görüyordur.
Kendi kendini küçümseme o da birşey yaşamış sen onu kabul etme
Abi şunu yapmayın ya. Cidden yakıştırıyor musunuz kendinize bunu. Kadınlık onurunu zedeleyici bir davranış olmasını gectim bir de hayatını yalan üstüne inşa edeceksin.
Ne diyim 4 kişi içime girdimi mi diyim
Bu kadar terbiyesiz ifade etmek. zorunda degilsin
Canım uzatmayalım daha konumuz bu değil tamam mı
Gençlik deliliğin getirdiği pişmanlıklarla doludur. Önemli olan evlendikten sonra tekrar tekrar o hataları yapmamak. Sıkıldığın zaman, boşamak istediğin zaman boynuz takma, dürüst bir şekilde ayrılmak istediğini söyle
Yap yap hataydı de. Daha hiçbirkız hata değil bilerek risk alarak yapyım demiyor
Hataydı işte
karşındaki erkeği salak yerine koyma, yaptığına inana salak erkekle de zaten evlenme..
Ve bir ömürü yalan üzerine kuracaksın onu aldatmaya ilk günden başlamış olacaksın her gün yüzüne utanmadan sıkılmadan bakacaksın ya sonra sonra Mutlu Mesut mu olacaksın. Bu bir şekil senden çıkar bir gün mutlaka çıkar
Kandırma değil operasyon geçireceğim mutluluk operasyonu karışma hayatıma sorum bu benim değildi
İnsan ister istemez kendini erkek arkadaşının yerine koyuyor. Ben öyle mutluluğun içine sıçıyım
peki ruhunun zarını diktirebilecekmisin o adamı kandırmaya utanmıyormusun?
Utanmıyorum bunu siz erkekler istiyorsunuz. Öyleyse buyrun.
isteyene ver o zaman bu nasıl bir mantık bu nasıl bir görüş
elhamdülillah türküm ve müslümanım. türkte ve müslümanda yapmak eskide cezası ölümdü. sizin Allah belanızı versin. vermiş vereceği kadar da. inanmasaydınız biraz gözünüz açık olsaydı.
altı üstü bir delik yani diktirsen nolur diktirmesen nolur. eşini kandırdığında sanki daha büyük bir delik açılır diye düşünüyorum
fermuar taktır sen..
herşeye saygı duyarım..
ama diktirmek..
hayır..
Tamam
Bakire olmayan bir kizla hic dusunmeden evlenirim gecmisini arastirmam onemide yok lakin allah boylelerinden korusun.
Sanmıyorum evlneceğini öyle diyorsunuz ama ciddiye binince yol
Beni tanimiyorsun o yuzden hakkimda yorum yapma. Biz vajinayla degil gonulle birlikte oluyoruz.
Tamam mutluluklar o zaman :) Bakire olmayan kızları da sevin
Bacak arasindaki etin pesinde degiliz cok sukur severiz.
Hadi bakalım..
ya kızlar siz böyel şeyleri burdan paylaşınca erkekler okuyo sonrada kızlara hiç güveni kalmıyor
E banane ben kişisel durumuma bakarım
Yazık ya rezil tam bir rezilsin. Yazık değil mi lan erkek arkadaşına. Bide 16 17 yaşında hatalarım sonucu bişiler yaşadım yazmış. Dalga mı geçiyon lan sen. Nasıl ödücen o çocugun hakkını erkek arkadaşını hakkını nasıl bakacaksın yüzüne? Rezil..
Al işte zar zar diye tutturursanız sonuç buraya geliyor
Bunu erkekler istiyor. Türk erkekleri :)
Babana söyle bak seni nasıl kör düğüm halinde dikiyor
Babam öldü.
Sen kimsin ki sana yalan borcum olsunda söyleyim hem sanane benim durumumdan ya?
bakma buradaki kişilerin olumsuz düşüncelerine sen bebeğim haklısın kullanılmış olabilirsin bu senin ayıbın değil düşmez kalkmaz bir allah.. diktir erkeğin bişey bilmesin geçmişinle alakalı bişey
Bilmicek en iyisi bu çünkü
Evet canim sakin bahsetme
Sen boyle hatani duzeltip sevgilini memenin edecegini dusunuyosun ya peki ya sevgilinin hatasi neydi senin durustlugune inanip cidi karar almak mi
Oda bazı şeyler yaşamış
Sağol
adama acı ya, eşinin yüzüne masum masum bakacaksın yani
Evet bakıcam canım napalım olan olmuş. Hem oda yaşamış ödeşmişiz zaten
o zaman niye diktiriyosun? söyle adama seni öyle kabul etsin
Etmiyorlar çok hikaye duydum etmiyorlar
ilerde öğrenirse şans eseri, felaketin o zaman başlar, neyse sen bilirsin
Belkide öğrenmicek risk alıyorum varmı?
yok
geçmiş olsun sevgiliden önce kaç erkekle birlikte olsun
4 oldum
1 kişi hatadır eywallahta 4 kişi çok deiglmi sence , tamam bir hatanda n dolayı bekaretin gitmiş olabilir ama diger 3 kişi sevgilini kandrmaktır ,
peki vajinan geniş mi darmı çok sık ilşikyie girdin mi bu 4 kişiyle
Onlarda benim sevgilimdi canımdı hayatımda ama yanlış güvenmişim.
Merhaba canım yaptırdın mı ne oldu sonuç merak ettim
Tatlim diktir sen kimseyi dinleme zor durumda kalacagina yap gitsin sonra pisman olursun bak
bencede haklı
Bencede :)
Doktor dikmeden önce seni bide o dikerse diye hic korkmuyo musun :D Bir degil bikac kez farkli kisilerle yapmissin bide boyle istemezdim demissin haişe seniii :)
Son moda miktir miktir diktir allah korusun sizin gibilerden
Çoğu kız öyle ama.
benden uzak dursunlar
Belli olmaz diktirebilir ve gelebilirler.
İllaki anlaşılır
Vicdanınızı evde bırakın tabii hala birşeyler kaldıysa
Temeli yalan dayalı bir evlilik, Allah'ım sen koru böyle kadın (yılan) dan.
Sevdiğine yalan atmak hiç iyi değişl. herşeyi göze al ve doğruyu söyle bence
bence sevgilinle konuş seni öyle kabul edecekse devam edersiniz en iyisi bunun öbür tarafıda var unutma ondada hesaba çekilirsin.
Cok iliskiye girdiysen anlar bir hatan oldu diyek niye tekrarladin ki evlencen kisinin hakkina giriyorsun
Doktorlar bu isimleri ifşa etmekle tehdit ediyormuş öyle duydum. Allahtan nasıl saklayacaksın
Bazıları evet cinsel ilişkiye girip ondan sonra diktiriyorlarmış
Bazıları da para istiyorlar ilerleyen yıllarda , peki ilişkiye girecem derse ne yapacaksin
Nişanlına sordun mu bir bayanla ilişki yaşadın mı diye
senin gibiler açık net o. uspu senin gibiler varken erkek çakmasında napsın
bir olur hata der insan bunu sevgilinede açıklayabilirdin ama sonrasında 5-6 kişiyle tekrar tekrar yapman adilik bunun adı artık hata değil acıyorum evleneceğin kişiye
Allah uzun ömür versin mi veremsni mi inş hak ettini bulrsun cocuga yalan söleyecen
Gel bende yapayım sana söz dikim üçreti benden iyi hazzettim seni
Er geç evlenecegin adam bunu anlicak görüceksin şimdiden söylüyorum ;)
hangi terziye canım? benimde ihtiyacım varda :)
Dalga geçecek konumu bu
neden dalga geçeyimki. bence çok doğal bir yorum. sorunu bir gözden geçir istersen. diktirmek yazarken sen bu insanlarla dalga geçmiyormusunki. neyin ne olduğunu bilecek kadar bilgim var canım.
Doktora söyle ruhunuda diksin
Ne alakası var
Sen düğünden bir gün önce diktirmen lazım o telasda doktora nasıl gidecen onu dusun
Kalıcı yaptırıcam
O pahalı vE canım inanmada çevremde çok insan var bir süre sonra delinen
kanama olsa bile anlamayacak kadar saf mı ki?
Sen bu zar beyinli adami cok mu aradin? :)
Tüm erkekler böyle canım ya
Sen oyle san, bu tur seyleri konusabilen sorun etmeyen cok cift var
Nc nc vicdanin rahat mi olucak?
Olmucak işte moralim bozuk o yüzden ağlıyorum doktora gidip gelirken
Korkma cesaretli ol cik onune anlat
Bırakır kahrolurum sonra. Sen öyle mi yapardın
Bak ask hatalarini kabullenmektir. Ask iki bacak arasinda degildir. Eger birakirsa seni gercekten sevmemistir
Öyle olmuyor o işler. Sen bakireliğini ver o zaman zevkini yaşa.. Sonrasında git söyle evleneceğin adama..
Sen o insanla nasıl evlenebiliyorsun anlamıyorum
Seviyoruz
Zarın olmasa adam sevgi dinlemeyecek. Sen bunu biliyorsun ve kabul ediyorsun. Hayatta olabilecek en büyük şerefsizliklerden birini yapıyorsun. Bir kadın bana ben yaptım desin dürüstçe ama şunu yapmasın isterdim.
Öyle olmuyor işte canım ya
Yalanların ardında yaşamaya devam edin siz.
Vicdanın rahatsa yaptır.
Rahat değil ama işte.. Ağlıyorum sürekli
Umarim istediğin gibi olur
Teşekkür ederim moralim bozuk biraz
Farkındayım
Ama bu ks hiç iyi gelmez bu tarz sorular için hemen o. ospu sapik damgası veriyorlar
Burdakileri takma sana tavsiyem
Takmam ki zaten
Takma zaten
Bunlara anca beni ziken yok mu kim ağzıma verecek bunları sor o zaman senden iyisi yok
Topunuzun Allah belasını versin
Siz yapın yapın evlenin bakire isteyin birde?
Bana dürüst olsun yeter bakireler zerre umrumdaysa allah belamı versin nedir namus 2 bacağın ortasımı
Hadi bakalım öyle biri gelsin umarım sana :)
Benim düşüncem bu Değişmez sormamda bakire değilmisin diye çünkü ben bakir değilim buna Hakkı'm olduğunu düşünmüyorum
Tanrı gelecekteki eşini korusun
Ne alakası var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar