Diktirmeye karar verdim :( ?

Bende istemezdim böyle olmasını ama artık diktirmeye karar verdim.Çok iyi araştırdığım bir doktor var OP. Korkut Arslan bu doktorla görüşmem sonucunda 30 dakika bu işlemi yapacağını ve ilk gecede kanamam olacağının garantisini bana hemen hemen verdi. Ve sonrasında tekrar muayene olmam gerektiğini belirti. Bu yaza'da düğünüm var erkek arkadaşım beni öyle bilmiyor eskiden 16 17 yaşında hatalarım sonucunda bazı şeyler yaşadım. Sonrasında ise yine yine oldu. Eğer bunları bilse benden soğur ve beni bırakır. O yüzden böyle bir işleme gerek duyuyorum. Ağlaya ağlaya çıktım doktordan bende istemezdim böyle ama artık çok geç.

Kızlık zarı dikimi yapıp ilk gece kanaması olmayan var mı acaba? Siz nerede yaptırdınız sonuç ne oldu? Ne kadar sürede bitti?

Teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Siz beni neden yargılıyorsunuz.. Bunu tek yapan ben miyim? Gidin jinekologlara gelen kızların yüzdesekseni bu sebebten gelmişler ve öyküleri ise çok acı. Neler çekmişler bakire olmadıklarını söylemişler ve giren erkeklerde o kızları kullanmak istemişler ve ciddiyete binince de bırakmışlar.

Benim sorunum bu değildi? Doktor tavsiyesi ve garantisi idi

Yine türklüğünüzü gösterdiniz.
Diktirmeye karar verdim :( ?
Cevapla